|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pandorraa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Takže, holky, ono to opravdu není o té "svíčkové" - pochopte, že šikovná ženská dokáže chlapa zblbnout přes sex tak, že chudák neví, čí je... nebo snad ne?
Mikši, pochop, že šikovná, ale opravdu šikovná ženská, zblbne chlapa jednou přes sex a podruhý, třeba když i muži mají své dny, zase přes tu svíčkovou
To pak chudák hned ví, čí je: JEJÍ
Jak přízemní sex a svíčková a jsem JEJÍ, houby z voctem a na kyselo. 
Budu JEJÍ když mě dá denně nažrat, dá stovku a nebude se pídit kde trávím dalších 24 hodin 
P.S. své dny mám každý den 
Upravil(a) Pisatel (29. 9. 2008 14:07)
Není tady

Pisatel napsal(a):
Budu JEJÍ když mě dá denně nažrat, dá stovku a nebude se pídit kde trávím dalších 24 hodin
Pisateli, ačkoli naše názory se častokráte různí, představy o ideální partnerce máme naprosto stejné

Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Pisateli, ačkoli naše názory se častokráte různí, představy o ideální partnerce máme naprosto stejné
![]()
![]()
Mikešku teď jsi mi po poradě u šéfa zpravil náladu
P.S. myslím, že názory máme podobné, jen trošku zvláštní přístup. Dobře, ty budeš hodný kocourek pro zdejší dámy a já zlý pisatel 
Není tady
No ještě chvíli kluci pokračujte ve stejném duchu a budeme tu na vás volat: na na napipi ná ná puťa puťa
))
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
![]()
Díky klici !!!

Mám recept !!!
Tak, teď najít a hlavně si udržet chlapa, už bude hračka ! 
)Není tady
Ideální ženská je ta, která
- se ihned po souloži změní v sud piva a partu kamarádů
- má cca 1 m výšky a plochou hlvu, aby bylo kam odložit pivo, cigára a ovladač
- je němá, hluchá nymfomanka, zdědivší pivovar
- neexistuje...
Není tady

Pandorraa napsal(a):
No ještě chvíli kluci pokračujte ve stejném duchu a budeme tu na vás volat: na na napipi ná ná puťa puťa
))
...
... a rotující kedluben, dopadl mi na buben... jak zpíval kdysi pan Kocáb...

Není tady
Pandorraa napsal(a):
))
No zrovna na tomto vlákně, kde se řeší rozchod pro nevěru a nejen na tomto vlákně si vy dámy stěžujte a volejte na nějaké pány na puťapuťa.
Kam nakouknu tam čtu jak jste:
-krásné
-ideální
-dokonalé
-vzorné
-usměvavé
-pracovité
-pozorné ...,
tak proč Vám ten mužíček utekl za jinou? Ha?
-že by jste potřebovaly školu jak zacházet s mužem. Vždyť vy přeci víte všechno, popisujete se tu jako čarodějky s černou kočkou kolem krku a křišťálovou koulí v ruce.....
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
))
...
... a rotující kedluben, dopadl mi na buben... jak zpíval kdysi pan Kocáb...
![]()
Mikeš když to tak vemu, tak vydržet tady mezi tolika ženama, které v jedné ruce dítě a v druhé váleček, zvládnou jen dokonalý a 100% muži. Myslím, že je to čest pro ně, že s nimi komunikujeme 
Upravil(a) Pisatel (29. 9. 2008 14:36)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Myslím, že je to čest pro ně, že s nimi komunikujeme
No jooo, dneska ta samochvála smrděla až k nám na sever.

Jsem tedy pravděpodobně
-krásná
-ideální
-dokonalá
-vzorná
-usměvavá
-pracovitá
-pozorná...,
protože ten pán, co s ním bydlím, ještě nezdrhnul za jinou ani jinam
A to se skromně nezmiňuju o svých špatných vlastnostech 
Není tady
petra72 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Myslím, že je to čest pro ně, že s nimi komunikujeme
No jooo, dneska ta samochvála smrděla až k nám na sever.
![]()
Jak samochvála? To je jen konstatování faktu. Napiš mi zda jsou zde jiní pánové kteří vámi komunikují na tomto foru.
Psal někdo, že jsme krásní nedostižitelní, inteligentní a bez chyb? Ne! Jen jsem psal, že jsme dva krásní muži ve správném věku na správném mistě, a to není o sebechvále, na to máme Vás 
P.S. Ten smrad to zas u Vás bouchla chemička, abych nasadil masku kdyby náhodou 
Není tady

Santala napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
![]()
Díky klici !!!
![]()
Mám recept !!!
Tak, teď najít a hlavně si udržet chlapa, už bude hračka !
TO by som nenzavala chlapom!
Tak maximálne karikatúrou...
Není tady
helena napsal(a):
Jsem tedy pravděpodobně
-krásná
-ideální
-dokonalá
-vzorná
-usměvavá
-pracovitá
-pozorná...,
protože ten pán, co s ním bydlím, ještě nezdrhnul za jinou ani jinam http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png A to se skromně nezmiňuju o svých špatných vlastnostech http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
No je otázkou zda on bydlí s Tebou a netrpí! Nemám zavolat na ochranu týraných mužů, abychom prověřili zda se o toho svého řádně staráš, má dostatek potravy, řádný spánek na vlastní posteli, pravidelně nejméně 3x denně sex, pravidelný přísun tekutin (piva), dostatek milenek , nejsou mu odpírána práva odchodu na fotbal či hojkej, pravidelné páteční návštěvy místní hospůdky, styk s jinými muži, pravidelné procházky a výlety, má denní kapesné a dostane každý den pusu a ujištění, že vše jsi splnila co nařídil, aby neměl starosti s takovými drobnosti jak naložit s jeho výplatou. Pokud ne pak tě škola nemine 
Není tady
Kuřátko napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
nj, tak problém všech žen je to, že si neuvědomují jednu zásadní věc...muž chce, aby se o ně žena pečovala jako maminka a v posteli se chovala jako děvka...až si tohle všechny uvědomí...žádnej chlap neuteče...nebude mít důvod
Myslím, že zas tak jednoduché to není
budeš se divit, ale přesně takhle jednoduché to je
...ovšem není jednoduché si správně uvědomit význam slov...pečovat jako maminka...a ...v posteli se chovala jako děvka...když se zamyslíš, je to rada rad... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Takže, holky, ono to opravdu není o té "svíčkové" - pochopte, že šikovná ženská dokáže chlapa zblbnout přes sex tak, že chudák neví, čí je... nebo snad ne?
šikovná ženská, dokáže zblbnout chlapa i přes jednodušší věci nežli je sex
a o svíčkové to opravdu není 
Upravil(a) Heřmanka (29. 9. 2008 17:05)
Není tady
Pisatel napsal(a):
P.S. své dny mám každý den
zjednodušeně řečeno...pečuje jako maminka 
P.s: jeden z příkladů 

Není tady

Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. myslím, že názory máme podobné, jen trošku zvláštní přístup. Dobře, ty budeš hodný kocourek pro zdejší dámy a já zlý pisatel
To si čadíte z rypáčku,
...ale skutek utek, ještě by jste prstíčkem hrabali 
Není tady
pomněnka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Pisateli, ačkoli naše názory se častokráte různí, představy o ideální partnerce máme naprosto stejné![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. myslím, že názory máme podobné, jen trošku zvláštní přístup. Dobře, ty budeš hodný kocourek pro zdejší dámy a já zlý pisatelTo si čadíte z rypáčku,
...ale skutek utek, ještě by jste prstíčkem hrabali
A jeje další do houfu
Aby jste nehrabaly a špendlíčkem nekopaly vy dámy 
Není tady

Pisatel napsal(a):
A jeje další do houfu
Přesně tak - ženský by ještě slintaly, aby nás ulovily
, ale my se nedáme! 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A jeje další do houfu
Přesně tak - ženský by ještě slintaly, aby nás ulovily
, ale my se nedáme!
I my máme své dny Mikeš jdeme na 
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
P.S. své dny mám každý denzjednodušeně řečeno...pečuje jako maminka
P.s: jeden z příkladů![]()
Moment maminka chce, aby jsi synáčku mezi 3 ranní a 12 polední spinkal doma
a pak občas napsal zda nepotřebuješ pomoc a zda zrovna nejsi nějak obtěžován
Není tady

Heřmanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
šikovná ženská, dokáže zblbnout chlapa i přes jednodušší věci nežli je sex
a o svíčkové to opravdu není
Zblbnutého chlapa nechcem, zblbnutý chlap je pod moju úroveň.
navyše tkaý, ktorý sa enchá zblbnúť MNOU!
(Ako hovorieva môj otec Zblbnutých nepotrebujeme, sami sme zblbnutí!
)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
![]()
Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo.
Aspon, já 
to tak dělala 

Misa II napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
![]()
Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo.
Aspon, játo tak dělala
![]()
Hele ty kočko jsi dobrá tebe berem do trojky 
Není tady