Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#76 29. 9. 2008 14:07

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co poradit?

Pandorraa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Takže, holky, ono to opravdu není o té "svíčkové" - pochopte, že šikovná ženská dokáže chlapa zblbnout přes sex tak, že chudák neví, čí je... nebo snad ne?

Mikši, pochop, že šikovná, ale opravdu šikovná ženská, zblbne chlapa jednou přes sex a podruhý, třeba když i muži mají své dny, zase přes tu svíčkovou lolwink
To pak chudák hned ví, čí je: JEJÍ stoltstoltstolt

Jak přízemní sex a svíčková a jsem JEJÍ, houby z voctem a na kyselo. lol
Budu JEJÍ když mě dá denně nažrat, dá stovku a nebude se pídit kde trávím dalších 24 hodin reta
P.S. své dny mám každý den vissla

Upravil(a) Pisatel (29. 9. 2008 14:07)

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#77 29. 9. 2008 14:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Budu JEJÍ když mě dá denně nažrat, dá stovku a nebude se pídit kde trávím dalších 24 hodin reta

Pisateli, ačkoli naše názory se častokráte různí, představy o ideální partnerce máme naprosto stejné big_smile tummenupp godlike

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#78 29. 9. 2008 14:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Pisateli, ačkoli naše názory se častokráte různí, představy o ideální partnerce máme naprosto stejné big_smile tummenupp godlike

Mikešku teď jsi mi po poradě u šéfa zpravil náladu lol lol
P.S. myslím, že názory máme podobné, jen trošku zvláštní přístup. Dobře, ty budeš hodný kocourek pro zdejší dámy a já zlý pisatel lol

Není tady

#79 29. 9. 2008 14:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No ještě chvíli kluci pokračujte ve stejném duchu a budeme tu na vás volat: na na napipi ná ná puťa puťa smile))

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#80 29. 9. 2008 14:22

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Díky klici !!!  godlike lol

Mám recept !!!

Tak, teď najít a hlavně si udržet chlapa, už bude hračka ! lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#81 29. 9. 2008 14:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ideální ženská je ta, která
- se ihned po souloži změní v sud piva a partu kamarádů
- má cca 1 m výšky a plochou hlvu, aby bylo kam odložit pivo, cigára a ovladač
- je němá, hluchá nymfomanka, zdědivší pivovar
- neexistuje...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#82 29. 9. 2008 14:29

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

No ještě chvíli kluci pokračujte ve stejném duchu a budeme tu na vás volat: na na napipi ná ná puťa puťa smile))

... big_smile ... a rotující kedluben, dopadl mi na buben... jak zpíval kdysi pan Kocáb... big_smile big_smile

Není tady

#83 29. 9. 2008 14:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

No zrovna na tomto vlákně, kde se řeší rozchod pro nevěru a nejen na tomto vlákně si vy dámy stěžujte a volejte na nějaké pány na puťapuťa. reta Kam nakouknu tam čtu jak jste:
-krásné
-ideální
-dokonalé
-vzorné
-usměvavé
-pracovité
-pozorné ...,
tak proč Vám ten mužíček utekl za jinou? Ha?
-že by jste potřebovaly školu jak zacházet s mužem. Vždyť vy přeci víte všechno, popisujete se tu jako čarodějky s černou kočkou kolem krku a křišťálovou koulí v ruce.....

Není tady

#84 29. 9. 2008 14:36

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

... big_smile ... a rotující kedluben, dopadl mi na buben... jak zpíval kdysi pan Kocáb... big_smile big_smile

Mikeš když to tak vemu, tak vydržet tady mezi tolika ženama, které v jedné ruce dítě a v druhé váleček, zvládnou jen dokonalý a 100% muži. Myslím, že je to čest pro ně, že s nimi komunikujeme lol

Upravil(a) Pisatel (29. 9. 2008 14:36)

Není tady

#85 29. 9. 2008 14:47

petra72
Host

Pisatel napsal(a):

Myslím, že je to čest pro ně, že s nimi komunikujeme lol

No jooo, dneska ta samochvála smrděla až k nám na sever. reta tongue

#86 29. 9. 2008 15:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem tedy pravděpodobně
-krásná
-ideální
-dokonalá
-vzorná
-usměvavá
-pracovitá
-pozorná...,
protože ten pán, co s ním bydlím, ještě nezdrhnul za jinou ani jinam http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png A to se skromně nezmiňuju o svých špatných vlastnostech http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#87 29. 9. 2008 15:05

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

petra72 napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Myslím, že je to čest pro ně, že s nimi komunikujeme lol

No jooo, dneska ta samochvála smrděla až k nám na sever. reta tongue

Jak samochvála? To je jen konstatování faktu. Napiš mi zda jsou zde jiní pánové kteří vámi komunikují na tomto foru.
Psal někdo, že jsme krásní nedostižitelní, inteligentní a bez chyb? Ne! Jen jsem psal, že jsme dva krásní muži ve správném věku na správném mistě, a to není o sebechvále, na to máme Vás reta
P.S. Ten smrad to zas u Vás bouchla chemička, abych nasadil masku kdyby náhodou smile

Není tady

#88 29. 9. 2008 15:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Santala napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Díky klici !!!  godlike lol

Mám recept !!!

Tak, teď najít a hlavně si udržet chlapa, už bude hračka ! lol

TO by som nenzavala chlapom! wink Tak maximálne karikatúrou...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#89 29. 9. 2008 15:12

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Jsem tedy pravděpodobně
-krásná
-ideální
-dokonalá
-vzorná
-usměvavá
-pracovitá
-pozorná...,
protože ten pán, co s ním bydlím, ještě nezdrhnul za jinou ani jinam http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png A to se skromně nezmiňuju o svých špatných vlastnostech http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

No je otázkou zda on bydlí s Tebou a netrpí! Nemám zavolat na ochranu týraných mužů, abychom prověřili zda se o toho svého řádně staráš, má dostatek potravy, řádný spánek na vlastní posteli, pravidelně nejméně 3x denně sex, pravidelný přísun tekutin (piva), dostatek milenek , nejsou mu odpírána práva odchodu na fotbal či hojkej, pravidelné páteční návštěvy místní hospůdky, styk s jinými muži, pravidelné procházky a výlety, má denní kapesné a dostane každý den pusu a ujištění, že vše jsi splnila co nařídil, aby neměl starosti s takovými drobnosti jak naložit s jeho výplatou. Pokud ne pak tě škola nemine reta

Není tady

#90 29. 9. 2008 17:01

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Kuřátko napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

nj, tak problém všech žen je to, že si neuvědomují jednu zásadní věc...muž chce, aby se o ně žena pečovala jako maminka a v posteli se chovala jako děvka...až si tohle všechny uvědomí...žádnej chlap neuteče...nebude mít důvod wink

Myslím, že zas tak jednoduché to není wink

budeš se divit, ale přesně takhle jednoduché to je smile...ovšem není jednoduché si správně uvědomit význam slov...pečovat jako maminka...a ...v posteli se chovala jako děvka...když se zamyslíš, je to rada rad... smile

Není tady

#91 29. 9. 2008 17:04

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Takže, holky, ono to opravdu není o té "svíčkové" - pochopte, že šikovná ženská dokáže chlapa zblbnout přes sex tak, že chudák neví, čí je... nebo snad ne?

šikovná ženská, dokáže zblbnout chlapa i přes jednodušší věci nežli je sex wink a o svíčkové to opravdu není big_smile

Upravil(a) Heřmanka (29. 9. 2008 17:05)

Není tady

#92 29. 9. 2008 17:10

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

zjednodušeně řečeno...pečuje jako maminka big_smile

P.s: jeden z příkladů lollollol rodnagloria

Není tady

#93 29. 9. 2008 17:43

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Pisatel napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

P.S. myslím, že názory máme podobné, jen trošku zvláštní přístup. Dobře, ty budeš hodný kocourek pro zdejší dámy a já zlý pisatel lol

To si čadíte z rypáčku, lol...ale skutek utek, ještě by jste prstíčkem hrabali lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#94 29. 9. 2008 18:02

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Mikeš napsal(a):

To si čadíte z rypáčku, lol...ale skutek utek, ještě by jste prstíčkem hrabali lol

A jeje další do houfu smile Aby jste nehrabaly a špendlíčkem nekopaly vy dámy smile

Není tady

#95 29. 9. 2008 18:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

A jeje další do houfu smile Aby jste nehrabaly a špendlíčkem nekopaly vy dámy smile

Přesně tak - ženský by ještě slintaly, aby nás ulovily big_smile, ale my se nedáme! tummenupp

Není tady

#96 29. 9. 2008 18:18

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Přesně tak - ženský by ještě slintaly, aby nás ulovily big_smile, ale my se nedáme! tummenupp

I my máme své dny Mikeš jdeme  na  storstark

Není tady

#97 29. 9. 2008 18:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

zjednodušeně řečeno...pečuje jako maminka big_smile

P.s: jeden z příkladů lollollol rodnagloria

Moment maminka chce, aby jsi synáčku mezi 3 ranní a 12 polední spinkal doma smile a pak občas napsal zda nepotřebuješ pomoc a zda zrovna nejsi nějak obtěžován

Není tady

#98 29. 9. 2008 18:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Heřmanka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

šikovná ženská, dokáže zblbnout chlapa i přes jednodušší věci nežli je sex wink a o svíčkové to opravdu není big_smile

Zblbnutého chlapa nechcem, zblbnutý chlap je pod moju úroveň. hmm navyše tkaý, ktorý sa enchá zblbnúť MNOU! big_smile (Ako hovorieva môj otec Zblbnutých nepotrebujeme, sami sme zblbnutí! lol )

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#99 29. 9. 2008 20:06

x21365
Host

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo.
Aspon, já gloriagloria  to tak dělala lollollol wink

#100 29. 9. 2008 20:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Misa II napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Si ještě zapoměl na to, že by ti občas měla přivést 2 kočky do trojky a po tvém uvolnění namasírovat celé tělo.
Aspon, já gloriagloria  to tak dělala lollollol wink

Hele ty kočko  jsi dobrá tebe berem do trojky smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí