29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
jj, manželka se dá opustit, protože to je v podstatě velké nic... pokud tam není právě to navíc, díky čemu se opustit nedá (ale pak to nemusí být manželka)
Takže má-li žena "to něco navíc", je v podstatě neopustitelná - a pak je jedno, jaký má status http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
at si jde manžel k milence, však ona se mu holka taky za chvíli okouká
Jak která... nebo taky jak dlouhá je "chvíle"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
přesně je jedno jaký má status
...což přesně odpovídá té chvíli a tomu jak která je či není okoukaná a okoukatelná
jo a proč říkám,at si jde M k milence, je i hodně manželek, které rozkvetou právě po odchodu svého milého záletného chotě...prostě nebyl pro ně
Upravil(a) Heřmanka (9. 3. 2010 8:18)
Není tady
helena napsal(a):
Jak která... nebo taky jak dlouhá je "chvíle"...
Tak švára se zřejmě aktuálně chová jako vzorný otec, protože včera nebyl ani na hokeji (a to už se hraje semifinále), což jsme s jeho bráchou u piva okomentovali slovy: "No jo, Jarouš teď musí koupat a přebalovat"
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak jak ji vidí milenec o tom tu nejde řeč, jde tu o to jak to vidí právoplatnej manžel
a ten vidí stále stejně starou okoukanou a ještě cáknutou choť která si na hlavu dokáže naplácat ve svých sáti něco kafebraun do zelena lehce pfialové a myslí si, jak je mladá a nespoutaná
![]()
Já nic nedělám nikomu to mi nepřísluší
ty vztahovačnej kluku...kdo mluvil o tobě, že někomu něco děláš ?
...to je obecné přísloví a platí na všechno...takže když ty nikomu nic,tak ani nikdo tobě
...však jsem taky nemluvila o milenci,ale o manželovi...a že by se kdesi ztratila ta vaše majetnická vlastnost? jo i to je možné,tak když už v tom není ani ucta ani tohle,tak at si jde manžel k milence, však ona se mu holka taky za chvíli okouká a když to bude lolitka
tak ho umoří...si může vybrat
.. a nebo je to osudová žena a holt, těch 20 let nežli ji poznal přeci nějak žít musel
(chtěl)
No on M taky rozkvete a omládne a stane dokonce oním krásným jinochem, když je propuštěn M
No holka moje, moudrý muž se stará o své dítě, dané mu do kolébky uraženou nožičkou v chromozomu XY, takže moudře není majetníkem něčeho čemu nerozumí, ale tomu co je mu vlastní.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
helena napsal(a):
jj, manželka se dá opustit, protože to je v podstatě velké nic... pokud tam není právě to navíc, díky čemu se opustit nedá (ale pak to nemusí být manželka)
Takže má-li žena "to něco navíc", je v podstatě neopustitelná - a pak je jedno, jaký má status http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jak která... nebo taky jak dlouhá je "chvíle"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngpřesně
je jedno jaký má status
...což přesně odpovídá té chvíli a tomu jak která je či není okoukaná a okoukatelná
jo a proč říkám,at si jde M k milence, je i hodně manželek, které rozkvetou právě po odchodu svého milého záletného chotě...prostě nebyl pro ně
Tak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on ..... (kure***) "
Upravil(a) Pisatel (9. 3. 2010 8:52)
Není tady
švára se zřejmě aktuálně chová jako vzorný otec, protože včera nebyl ani na hokeji
No - možná je k vzornému otcovství lehýnce nucen... "miláčku, já to sama nestihnu"... - ale se mu divím, takovej starej pes... že si neuvědomuje, jak by pro něj časem mohl nejen hokej být něčím z říše snů
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak jak ji vidí milenec o tom tu nejde řeč, jde tu o to jak to vidí právoplatnej manžel
a ten vidí stále stejně starou okoukanou a ještě cáknutou choť která si na hlavu dokáže naplácat ve svých sáti něco kafebraun do zelena lehce pfialové a myslí si, jak je mladá a nespoutaná
![]()
Já nic nedělám nikomu to mi nepřísluší
ty vztahovačnej kluku...kdo mluvil o tobě, že někomu něco děláš ?
...to je obecné přísloví a platí na všechno...takže když ty nikomu nic,tak ani nikdo tobě
...však jsem taky nemluvila o milenci,ale o manželovi...a že by se kdesi ztratila ta vaše majetnická vlastnost? jo i to je možné,tak když už v tom není ani ucta ani tohle,tak at si jde manžel k milence, však ona se mu holka taky za chvíli okouká a když to bude lolitka
tak ho umoří...si může vybrat
.. a nebo je to osudová žena a holt, těch 20 let nežli ji poznal přeci nějak žít musel
(chtěl)
No on M taky rozkvete a omládne a stane dokonce oním krásným jinochem, když je propuštěn M
![]()
No holka moje, moudrý muž se stará o své dítě, dané mu do kolébky uraženou nožičkou v chromozomu XY, takže moudře není majetníkem něčeho čemu nerozumí, ale tomu co je mu vlastní.
tak hlavně, když si je jistý, že je mu vlastní
a o to jde...rozkvetou oba a díky společnému vlastnictví chromozomu XY konečně budou partneři ....
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on ..... (kure***)
"
to nevím, proč to tu tak často slýcháš.... možná proto, že jen dávala a zapomněla si i brát ?
Není tady
Heřmanka napsal(a):
a o to jde...rozkvetou oba a díky společnému vlastnictví chromozomu XY konečně budou partneři
....
To se děvče pleteš a moc. Tou cestou se vůbec nevydávej to je slepá ulice
Není tady
helena napsal(a):
No - možná je k vzornému otcovství lehýnce nucen... "miláčku, já to sama nestihnu"... ale se mu divím, takovej starej pes...
Žádnej starej pes - je mu 34, tak ať si to užije, mlaďas...
Jsem zvědavej, jestli dorazí na hokej dneska...
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
No - možná je k vzornému otcovství lehýnce nucen... "miláčku, já to sama nestihnu"... ale se mu divím, takovej starej pes...
Žádnej starej pes - je mu 34, tak ať si to užije, mlaďas...
![]()
Jsem zvědavej, jestli dorazí na hokej dneska...
Jde o to zda tebe někdo pustí nebo zda budeš muset maskovat odchod na hokej jako pracovní cestu do zaměstnání
Není tady
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
helena napsal(a):
Jak která... nebo taky jak dlouhá je "chvíle"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngpřesně
je jedno jaký má status
jo a proč říkám,at si jde M k milence, je i hodně manželek, které rozkvetou právě po odchodu svého milého záletného chotě...prostě nebyl pro něTak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on ..... (kure***)
"
Lebo tie šťastne "opustené" sú na dovolenke, v divadle, na výstave, a nie na Babinete... Okrem toho zle čítaš, je tu niekoľko šťastne "podvedených" už v druhom vzťahu a ako úprimne ďakujú manželovi za jeho neveru a následný rozvod.
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
přesněje jedno jaký má status
jo a proč říkám,at si jde M k milence, je i hodně manželek, které rozkvetou právě po odchodu svého milého záletného chotě...prostě nebyl pro něTak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on ..... (kure***)
"
Lebo tie šťastne "opustené" sú na dovolenke, v divadle, na výstave, a nie na Babinete...
Okrem toho zle čítaš, je tu niekoľko šťastne "podvedených" už v druhom vzťahu a ako úprimne ďakujú manželovi za jeho neveru a následný rozvod.
Ty se mi fakt líbíš. Věc spláchneš pod koberec a ukážeš na jiný kus problému. Hmm dokud nevyřešíš první vždy máš kostlivce. Jistě že ve svém důsledku to každej pořešíme nějak, a v druhém či dalším vztahu to nějak kočírujeme. Jde o to jak to pořešíme v prvopočátku.
Není tady
Čo chceš kočírovať? Kto ma nechce, ten si ma nezaslúží(a ani nezasúloží ) - ďalej niet o čom. Pohneme sa každý o dúm dál a budeme šťastní v nových vzťahoch. Kostlivca treba odniesť na Fakultu medicíny, pavučiny pozametať a ideme ďalej- Pánové, držte si klobouky.
Není tady
Selima napsal(a):
Čo chceš kočírovať? Kto ma nechce, ten si ma nezaslúží(a ani nezasúloží
) - ďalej niet o čom. Pohneme sa každý o dúm dál a budeme šťastní v nových vzťahoch. Kostlivca treba odniesť na Fakultu medicíny, pavučiny pozametať a ideme ďalej- Pánové, držte si klobouky.
A co když kloubok nenosím co si či čeho se mám držet?
Myslíš jako, že Mikeše za ocas?
No asi dám nohy na ramena a prchám Sel se nám rozjela
Není tady
Tak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on .....
Protože ty "šťastnější" nemají potřebu to ventilovat - ale ty, které jsou ublížené, ukřivděné nebo vzteklé, že on... si holt někde ptřebujou postěžovat.
Není tady
helena napsal(a):
Tak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on .....
Protože ty "šťastnější" nemají potřebu to ventilovat - ale ty, které jsou ublížené, ukřivděné nebo vzteklé, že on... si holt někde ptřebujou postěžovat.
Na to snad je kniha přání a stížností a nebo uchopit svůj život za pačesy a žít ho plnými doušky i s tím "poteto a hnědým na vrch" vždyť tou milenkou/milencem, tomu druhému dávám volnost, rovnost, lásku, svobodu. Já vím blbě, ale je tomu tak. Že to druhej nepobýrá je, ale jeho problém, a na ty stížnosti má božskou knihu
Není tady
Pisateli, ber to tak, že tohle tady je taky taková Kniha přání a stížností - a občas ten zápis potřebujem všichni... i když "pobíráme".
Není tady
helena napsal(a):
Pisateli, ber to tak, že tohle tady je taky taková Kniha přání a stížností http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - a občas ten zápis potřebujem všichni... i když "pobíráme".
helí kokám, že zima, sníh a mráz už ve městě skončil a máš dost času tady pěkně provokovat Nebo že by armáda nezamestnaných se začala starat?
No jo Heleniko má drahá rozmilá, ale pak se nediv (hlavně Sel), že když tady z oné knihy cituji, že je hned oheň či čert na střeše a jak mám brzdit. Opakování dámy je matkou moudrosti
Není tady
Selima: to ma nechce, ten si ma nezaslúží
Přesně to říkám!
Heřmanka: je i hodně manželek, které rozkvetou právě po odchodu svého milého záletného chotě...
A takových bab znám tolik, až mi to bere dech - že zkrásní, to chápu - jsou prostě klidnější, ale že dokonce po rozvodu mají pro sebe i víc peněz, nad tím mi zůstává rozum stát a kdoví, jestli nezávidím
Ne, fakt nezávidím , ale ta rovnice "rozvod=víc financí pro ni", je pro mě opravdu nečekaná
.
Ještě úprava pro Pisatele: NE, svoje exchotě skutečně neoškubaly!!!
Upravil(a) Tercila (10. 3. 2010 18:11)
Není tady
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
Protože ty "šťastnější" nemají potřebu to ventilovat - ale ty, které jsou ublížené, ukřivděné nebo vzteklé, že on... si holt někde ptřebujou postěžovat.Na to snad je kniha přání a stížností
a nebo uchopit svůj život za pačesy a žít ho plnými doušky i s tím "poteto a hnědým na vrch" vždyť tou milenkou/milencem, tomu druhému dávám volnost, rovnost, lásku, svobodu. Já vím blbě, ale je tomu tak. Že to druhej nepobýrá je, ale jeho problém, a na ty stížnosti má božskou knihu
no a co když to ten druhej právě pobírá a chce svému milovanému protějšku dopřát ještě více volnosti, jen u toho nepotřebuje asistovat ? a pak si najde takového, který vnímá tu rovnost, lásku a svobodu o x procent víc stejně jako on sám ?
Není tady