Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#826 9. 3. 2010 8:15

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co poradit?

helena napsal(a):

jj, manželka se dá opustit, protože to je v podstatě velké nic... pokud tam není právě to navíc, díky čemu se opustit nedá (ale pak to nemusí být manželka)
Takže má-li žena "to něco navíc", je v podstatě neopustitelná - a pak je jedno, jaký má status http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
at si jde manžel k milence, však ona se mu holka taky za chvíli okouká
Jak která... nebo taky jak dlouhá je "chvíle"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

přesně smile je jedno jaký má status smile...což přesně odpovídá té chvíli a tomu jak která je či není okoukaná a okoukatelná smile

jo a proč říkám,at si jde M k milence, je i hodně manželek, které rozkvetou právě po odchodu svého milého záletného chotě...prostě nebyl pro ně smile

Upravil(a) Heřmanka (9. 3. 2010 8:18)

Není tady

#827 9. 3. 2010 8:39

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Jak která... nebo taky jak dlouhá je "chvíle"...

Tak švára se zřejmě aktuálně chová jako vzorný otec, protože včera nebyl ani na hokeji (a to už se hraje semifinále), což jsme s jeho bráchou u piva okomentovali slovy: "No jo, Jarouš teď musí koupat a přebalovat" big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#828 9. 3. 2010 8:49

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tak jak ji vidí milenec o tom tu nejde řeč, jde tu o to jak to vidí právoplatnej manžel reta a ten vidí stále stejně starou okoukanou a ještě cáknutou choť která si na hlavu dokáže naplácat ve svých sáti něco kafebraun do zelena lehce pfialové a myslí si, jak je mladá a nespoutaná lol
Já nic nedělám nikomu to mi nepřísluší reta

big_smile ty vztahovačnej kluku...kdo mluvil o tobě, že někomu něco děláš ? smile...to je obecné přísloví a platí na všechno...takže když ty nikomu  nic,tak ani nikdo tobě smile...však jsem taky nemluvila o milenci,ale o manželovi...a že by se kdesi ztratila ta vaše majetnická vlastnost? jo i to je možné,tak když už v tom není ani ucta ani tohle,tak at si jde manžel k milence, však ona se mu holka taky za chvíli okouká a když to bude lolitka big_smile tak ho umoří...si může vybrat big_smilebig_smilebig_smilebig_smile.. a nebo je to osudová žena a holt, těch 20 let nežli ji poznal přeci nějak žít musel smile (chtěl)

No on M taky rozkvete a omládne a stane dokonce oním krásným jinochem, když je propuštěn M reta
No holka moje, moudrý muž se stará o své dítě, dané mu do kolébky uraženou nožičkou v chromozomu XY, takže moudře není majetníkem něčeho čemu nerozumí, ale tomu co je mu vlastní. reta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#829 9. 3. 2010 8:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

helena napsal(a):

jj, manželka se dá opustit, protože to je v podstatě velké nic... pokud tam není právě to navíc, díky čemu se opustit nedá (ale pak to nemusí být manželka)
Takže má-li žena "to něco navíc", je v podstatě neopustitelná - a pak je jedno, jaký má status http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Jak která... nebo taky jak dlouhá je "chvíle"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

přesně smile je jedno jaký má status smile...což přesně odpovídá té chvíli a tomu jak která je či není okoukaná a okoukatelná smile

jo a proč říkám,at si jde M k milence, je i hodně manželek, které rozkvetou právě po odchodu svého milého záletného chotě...prostě nebyl pro ně smile

Tak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on ..... (kure***) lol "

Upravil(a) Pisatel (9. 3. 2010 8:52)

Není tady

#830 9. 3. 2010 8:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

švára se zřejmě aktuálně chová jako vzorný otec, protože včera nebyl ani na hokeji
No - možná je k vzornému otcovství lehýnce nucen... "miláčku, já to sama nestihnu"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - ale se mu divím, takovej starej pes... že si neuvědomuje, jak by pro něj časem mohl nejen hokej být něčím z říše snů

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#831 9. 3. 2010 8:56

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Tak jak ji vidí milenec o tom tu nejde řeč, jde tu o to jak to vidí právoplatnej manžel reta a ten vidí stále stejně starou okoukanou a ještě cáknutou choť která si na hlavu dokáže naplácat ve svých sáti něco kafebraun do zelena lehce pfialové a myslí si, jak je mladá a nespoutaná lol
Já nic nedělám nikomu to mi nepřísluší reta

big_smile ty vztahovačnej kluku...kdo mluvil o tobě, že někomu něco děláš ? smile...to je obecné přísloví a platí na všechno...takže když ty nikomu  nic,tak ani nikdo tobě smile...však jsem taky nemluvila o milenci,ale o manželovi...a že by se kdesi ztratila ta vaše majetnická vlastnost? jo i to je možné,tak když už v tom není ani ucta ani tohle,tak at si jde manžel k milence, však ona se mu holka taky za chvíli okouká a když to bude lolitka big_smile tak ho umoří...si může vybrat big_smilebig_smilebig_smilebig_smile.. a nebo je to osudová žena a holt, těch 20 let nežli ji poznal přeci nějak žít musel smile (chtěl)

No on M taky rozkvete a omládne a stane dokonce oním krásným jinochem, když je propuštěn M reta
No holka moje, moudrý muž se stará o své dítě, dané mu do kolébky uraženou nožičkou v chromozomu XY, takže moudře není majetníkem něčeho čemu nerozumí, ale tomu co je mu vlastní. reta

tak hlavně, když si je jistý, že je mu vlastní lollol

a o to jde...rozkvetou oba a díky společnému vlastnictví chromozomu XY konečně budou partneři smile....

Není tady

#832 9. 3. 2010 8:58

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

Tak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on ..... (kure***) lol "

to nevím, proč to tu tak často slýcháš.... možná proto, že jen dávala a zapomněla si i brát ?

Není tady

#833 9. 3. 2010 9:03

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

a o to jde...rozkvetou oba a díky společnému vlastnictví chromozomu XY konečně budou partneři smile....

To se děvče pleteš a moc. Tou cestou se vůbec nevydávej  to je slepá ulice reta

Není tady

#834 9. 3. 2010 9:11

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

No - možná je k vzornému otcovství lehýnce nucen... "miláčku, já to sama nestihnu"...  ale se mu divím, takovej starej pes...

Žádnej starej pes - je mu 34, tak ať si to užije, mlaďas... tummenupp big_smile Jsem zvědavej, jestli dorazí na hokej dneska...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#835 9. 3. 2010 9:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

No - možná je k vzornému otcovství lehýnce nucen... "miláčku, já to sama nestihnu"...  ale se mu divím, takovej starej pes...

Žádnej starej pes - je mu 34, tak ať si to užije, mlaďas... tummenupp big_smile Jsem zvědavej, jestli dorazí na hokej dneska...

Jde o to zda tebe někdo pustí lol nebo zda budeš muset maskovat odchod na hokej jako pracovní cestu do zaměstnání reta

Není tady

#836 9. 3. 2010 9:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

helena napsal(a):

Lebo tie šťastne "opustené" sú na dovolenke, v divadle, na výstave, a nie na Babinete... tongue Okrem toho zle čítaš, je tu niekoľko šťastne "podvedených" už v druhom vzťahu a ako úprimne ďakujú manželovi za jeho neveru a následný rozvod. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#837 9. 3. 2010 10:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Lebo tie šťastne "opustené" sú na dovolenke, v divadle, na výstave, a nie na Babinete... tongue Okrem toho zle čítaš, je tu niekoľko šťastne "podvedených" už v druhom vzťahu a ako úprimne ďakujú manželovi za jeho neveru a následný rozvod. stolt

Ty se mi fakt líbíš. lol  Věc spláchneš  pod koberec a ukážeš na jiný kus  problému. Hmm dokud nevyřešíš první vždy máš kostlivce.  Jistě že ve svém důsledku to každej pořešíme nějak, a v druhém či dalším vztahu to nějak kočírujeme. Jde o to jak to pořešíme v prvopočátku.

Není tady

#838 9. 3. 2010 11:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Čo chceš kočírovať? Kto ma nechce, ten si ma nezaslúží(a ani nezasúloží tongue ) - ďalej niet o čom. Pohneme sa každý o dúm dál a budeme šťastní v nových vzťahoch. Kostlivca treba odniesť na Fakultu medicíny, pavučiny pozametať a ideme ďalej-  Pánové, držte si klobouky. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#839 9. 3. 2010 11:42

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Čo chceš kočírovať? Kto ma nechce, ten si ma nezaslúží(a ani nezasúloží tongue ) - ďalej niet o čom. Pohneme sa každý o dúm dál a budeme šťastní v nových vzťahoch. Kostlivca treba odniesť na Fakultu medicíny, pavučiny pozametať a ideme ďalej-  Pánové, držte si klobouky. stolt

A co když kloubok nenosím co si či čeho se mám držet? lol lol lol  reta Myslíš jako, že Mikeše za ocas? vissla
No asi dám nohy na ramena a prchám Sel se nám rozjela smile

Není tady

#840 9. 3. 2010 11:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on .....
Protože ty "šťastnější" nemají potřebu to ventilovat - ale ty, které jsou ublížené, ukřivděné nebo vzteklé, že on... si holt někde ptřebujou postěžovat.

Není tady

#841 9. 3. 2010 11:55

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Tak proč tu dost často slýchám "Bože a tolik jsem mu dala a tolik jsem ho milovala on .....
Protože ty "šťastnější" nemají potřebu to ventilovat - ale ty, které jsou ublížené, ukřivděné nebo vzteklé, že on... si holt někde ptřebujou postěžovat.

Na to snad je kniha přání a stížností lol a nebo uchopit svůj život za pačesy a žít ho plnými doušky i s tím "poteto a hnědým na vrch" vždyť tou milenkou/milencem, tomu druhému dávám volnost, rovnost, lásku, svobodu. Já vím blbě, ale je tomu tak. Že to druhej nepobýrá je, ale jeho problém, a na ty stížnosti má božskou knihu lol

Není tady

#842 9. 3. 2010 12:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pisateli, ber to tak, že tohle tady je taky taková Kniha přání a stížností http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - a občas ten zápis potřebujem všichni... i když "pobíráme".

Není tady

#843 9. 3. 2010 12:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Pisateli, ber to tak, že tohle tady je taky taková Kniha přání a stížností http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - a občas ten zápis potřebujem všichni... i když "pobíráme".

helí kokám, že zima, sníh a mráz už ve městě skončil a máš dost času tady pěkně provokovat smile Nebo že by armáda nezamestnaných se začala starat? lol

No jo Heleniko má drahá rozmilá, ale pak se nediv (hlavně Sel), že když tady z oné knihy cituji, že je hned oheň či čert na střeše a jak mám brzdit. reta Opakování dámy je matkou moudrosti vissla

Není tady

#844 10. 3. 2010 18:08

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: to ma nechce, ten si ma nezaslúží

big_smile godlike Přesně to říkám! big_smile

Heřmanka: je i hodně manželek, které rozkvetou právě po odchodu svého milého záletného chotě...

A takových bab znám tolik, až mi to bere dech big_smile - že zkrásní, to chápu - jsou prostě klidnější, ale že dokonce po rozvodu mají pro sebe i víc peněz, nad tím mi zůstává rozum stát a kdoví, jestli nezávidím big_smile big_smile big_smile
Ne, fakt nezávidím smile, ale ta rovnice "rozvod=víc financí pro ni", je pro mě opravdu nečekaná tummenupp.

Ještě úprava pro Pisatele: NE, svoje exchotě skutečně neoškubaly!!! big_smile

Upravil(a) Tercila (10. 3. 2010 18:11)

Není tady

#845 11. 3. 2010 9:40

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

helena napsal(a):

Na to snad je kniha přání a stížností lol a nebo uchopit svůj život za pačesy a žít ho plnými doušky i s tím "poteto a hnědým na vrch" vždyť tou milenkou/milencem, tomu druhému dávám volnost, rovnost, lásku, svobodu. Já vím blbě, ale je tomu tak. Že to druhej nepobýrá je, ale jeho problém, a na ty stížnosti má božskou knihu lol

no a co když to ten druhej právě pobírá a chce svému milovanému protějšku dopřát ještě více volnosti, jen u toho nepotřebuje asistovat ? smile a pak si najde takového, který vnímá tu rovnost, lásku a svobodu o x procent víc stejně jako on sám ?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí