6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Bezvááá - takže se jdou poradit a pak je tvůj návrh přehlasován... že by si potvrzovali svůj "selský rozum"? - "Teda on je inženýr, ale ty jeho rady..."
...si děláš pr..., ale takovej baráček 25 km od Brna by se prodal hooodně dobře... no nic, musím furt pracovat ....
....a švára si bydlí už pomalu týden u milenky, já jsem se vrátil po víkendu do města, tak opatrně zjistím, co je tam novýho...
Mikeš ty chceš dostat od šváry po ústech? Já bejt tebou tak dělám mrtvého brouka.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
...jinak s Jardou promluvit samo můžeš, ale ne domluvit...to je rozdíl...třeba ti řekne skutečný důvod rozvodu...nebo odchodu...
Já v tom mám celkem jasno - ona je to taková atraktivní, dlouhovlasá blondýna, tedy přesně ten typ, kvůli kterým muži ztrácejí hlavu... ... zatímco švagrová je typ "hodné domácí maminy", no... když se mi s tím před časem přiznal (v době, kdy to ještě nebylo "veřejným tajemstvím"), řekl jsem mu, že pokud mermomocí "potřebuje milenku", ať si najde nějakou vdanou a ne rozvedenou (to mu radil teda ten pravej ), vyprávěl mi o "úžasném milování", které s ní zažívá... tak teda hodně štěstí....
Není tady
Jarda si pořídil novou hračku, co? Aby nebyl mezi ostatními manažery out. Odpovídající vůz už, předpokládám, má. Ale ve svém věku už by mohl vědět, že parádní šuk.čka... teda pardón - "úžasné milování" ho nenakrmí, ani mu nevypere slipy.
Není tady
nickol napsal(a):
Naprosto chápu zoufalství manželky
tak to já teda nechápu, zvlášt, když o tom věděla už rok? nebo jak dlouho?...a třeba to švagr vůůůůbec nedělal tak nešikovně, jak se zdá ...a to že o tom věděla polovina města byl třeba účel, i když z počátku ne třeba záměrný...v podstatě tím dával své ženě šanci, ale ta ji prostě jen nevyužila nebo nechtěla...kdo ví...takže co čekala? a co čeká ted?...předpokládám, že mu není 100 let a prostě nehodlá žít ve vztahu, který ho nenaplnuje...njn...to je život
Není tady
helena napsal(a):
Jarda si pořídil novou hračku, co? Aby nebyl mezi ostatními manažery out. Odpovídající vůz už, předpokládám, má. Ale ve svém věku už by mohl vědět, že parádní šuk.čka... teda pardón - "úžasné milování" ho nenakrmí, ani mu nevypere slipy.
Je to tak, Helo. Přibližně před měsícem měla švagrová narozky, on uspořádal velkolepou zahradní slavnost (mj. kytka za dva litry - prý "omluvenka za nevěru"), romantický víkend v penzionku v zahraničí a pak tohle... je to debil, jinej výraz mě v souvislosti s ním nenapadá...
Není tady
Jéžiš... já bych mu kytku s takovýmhle odůvodněním s potěšením omlátila o hlavu... na té zahradní slavnosti před všemi jeho hosty... Jenže já jsem atyp, já chlapa v balíku nepotřebuju.
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Je to tak, Helo. Přibližně před měsícem měla švagrová narozky, on uspořádal velkolepou zahradní slavnost (mj. kytka za dva litry - prý "omluvenka za nevěru"), romantický víkend v penzionku v zahraničí a pak tohle... je to debil, jinej výraz mě v souvislosti s ním nenapadá...
No kdyby omluva za nevěru, pak by se choval jinak. Jak píše Helenka, omlátit o hlavu a hlavně bych to já dělal v tichosti. A jen tak douška kytka uschne, garden párty se zapomene. Jo kdyby prsten za 20 000 pak beru....
Není tady
helena napsal(a):
Jéžiš... já bych mu kytku s takovýmhle odůvodněním s potěšením omlátila o hlavu... na té zahradní slavnosti před všemi jeho hosty... Jenže já jsem atyp, já chlapa v balíku nepotřebuju.
Zase ale, když mu to jeho milenka "udělá pusou až do konce" (jeho vlastní slova), tak jistě pochopíš, že ten důvod k rozchodu tady je
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Zase ale, když mu to jeho milenka "udělá pusou až do konce" (jeho vlastní slova), tak jistě pochopíš, že ten důvod k rozchodu tady je
To jo to je důvod k rozchodu, to teda je ten nejzásadnější! (Švára fakt myslí rozkrokem)
Mikeš fakt dobrá rada jednoho "proutníka" a hlavně někoho z Beřkovic /jak říkají jiní konkrétně XXXX/ ty se do toho nepleť, dostaneš od obou. Od švagra žes mu skazil životní šanci a od švagrové žes ho nepřitáhl zpět.
Není tady
Mikeš napsal(a):
... vyprávěl mi o "úžasném milování", které s ní zažívá... tak teda hodně štěstí....
to je vůůůůl ...když ho uvidím 2x do týdne, tak se taky nebude stačit divit......tak hlavně at nepřijde o práci, aby se pak nedivil, jak to jeho "úžasné milování" rychle skončilo
Není tady
tak jistě pochopíš, že ten důvod k rozchodu tady je
Jistěže chápu... a mám drzý dotaz, co ho to pokaždé stojí?
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
chceš říct, že jí přímo řekl, že to je omluvneka za nevěru ???? ...at ho nakope do řiti a stáhne ho z kůže...bude mít co chce, ne ? ...dlouhonohou blondýnu
Není tady
Heřmanka napsal(a):
...chceš říct, že jí přímo řekl, že to je omluvneka za nevěru ???? ...at ho nakope do řiti a stáhne ho z kůže...bude mít co chce, ne ? ...dlouhonohou blondýnu
Ne - to řekl jen mně... a na dělení majetku jsem u nich taky zvědavej - byt je její, ale většinu vybavení do něj koupil on... no nic, jsem fakt rád, že tohle se mě osobně netýká...
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jo kdyby prsten za 20 000 pak beru....
no ten by ted měla chtít za to, že přistoupí na rozvod a pak každý měsíc polovinu jeho platu, že už ji nikdy nemusí vidět a ani syna, když na to přijde a že ho nechá si užívat s blondýnečkou ...ještě řekni odbarvenou...to neberu, to pak není žádná blondýna...fuj...
Není tady
helena napsal(a):
Jistěže chápu... a mám drzý dotaz, co ho to pokaždé stojí?
To fakt nevím, toto byl první případ, kdy se to profláklo Říkám si, zlatej můj "nudnej" život, takovýhle extempore bych asi nezvlád...
Není tady
helena napsal(a):
Jistěže chápu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png a mám drzý dotaz, co ho to pokaždé stojí? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
chi, tohle mě zajímá už hezkou chvíli taky...jen jsem nechtěla být tak...materialistická ?
Není tady
jen jsem nechtěla být tak...materialistická
No... v tomto případě se otázka přímo nabízí, ne ?
Ale s "nematerialistickým" přístupem to jde dělat taky
Není tady
No jo, typické "rozhoďnožky"...
Co jsem taky jinýho mohl od vás čekat...
Není tady
Omyl, Mikešku, omyl Rozhoďnožky z toho všeho maj výhody - od zahnání samoty až po večeřičky, dárečky a sobecké nárokování si ženáče pro sebe, víš? Vzhledem k tomu, že to nevíme, tak nás do týhle poličky laskavě necpi
Není tady
helena napsal(a):
Omyl, Mikešku, omyl... Rozhoďnožky z toho všeho maj výhody - od zahnání samoty až po večeřičky, dárečky a sobecké nárokování si ženáče pro sebe, víš?
No tak já bych teď zrovna potřeboval "zahnat samotu" a hlavně umejt nádobí.... ... začíná mi to tu nějak přerůstat přes hlavu...
Není tady
Mikeš napsal(a):
No jo, typické "rozhoďnožky"...
Co jsem taky jinýho mohl od vás čekat...
jj, taky bych prosila necpat mě tam, kam nepatřím...Mikešku, tuším, že se neznáme, tak mě nesud za to, že se nebojím zeptat ...ok ?
Není tady
helena napsal(a):
Omyl, Mikešku, omyl http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Rozhoďnožky z toho všeho maj výhody - od zahnání samoty až po večeřičky, dárečky a sobecké nárokování si ženáče pro sebe, víš? Vzhledem k tomu, že to nevíme, tak nás do týhle poličky laskavě necpi http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ty Mikeš koukej na ně. Tady brečí, jak za to jak milujou a jak tu lásku našemu plemeni dávají nechtějí nic a najednou je to tu dáreček, tu pozornost, tam vejletík, omezování osobní svobody. A pak, že láska je zadarmo. těžce a celoživotně mi muži za ten ždiběk citu platíme!
Mikeš jdem odtud
Není tady
Pisatel napsal(a):
helena napsal(a):
Omyl, Mikešku, omyl http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Rozhoďnožky z toho všeho maj výhody - od zahnání samoty až po večeřičky, dárečky a sobecké nárokování si ženáče pro sebe, víš? Vzhledem k tomu, že to nevíme, tak nás do týhle poličky laskavě necpi http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ty Mikeš koukej na ně. Tady brečí, jak za to jak milujou a jak tu lásku našemu plemeni dávají nechtějí nic a najednou je to tu dáreček, tu pozornost, tam vejletík, omezování osobní svobody. A pak, že láska je zadarmo. těžce a celoživotně mi muži za ten ždiběk citu platíme!
Mikeš jdem odtud
však Hela a já jsme mluvily o rozhodnožkách...a ty svou lásku nedávají, jen požitky...a za ty se platit musí...my dáváme lásku, tudíž nejsme rozhodnožky ...ovšem je otázkou, jestli jste schopni to rozeznat
Upravil(a) Heřmanka (29. 9. 2008 11:15)
Není tady
Hele, Pisateli, já to nemám ze sebe, víš. Tenhle názor vyslovila vedle Zklamaná...
Ostatní ty nohy rozhodí - a nekoukají napravo ani nalevo, co tím způsobí - ony totiž hledí pouze a sobecky jen na sebe. Kolik z vás se tu přiznalo po písmenkách, že toho svého milence, převozníka apd. vlastně ani nemilují, že klidně, pokud by to mělo nastat, tak klidně se s ním rozejdou...ale proč to neuděláte už teď? Protože z toho máte stále nějaký profit. jednou je to strach ze samoty - tak alespoň je tu někdo, kdo vám tu samotu zpestří, podruhé je tu někdo, že vás vyvede do společnosti (nejlépe někam mimo, aby vás nikdo známý neviděl - to jsou ty výlety - paráda - a vy jste z toho na větvi) no a pak ty drobné dárečky, večeřičky, po večerech nejste samy, máte smsky - takže proč se toho vzdávat?
a vedena její logikou, usuzuju, že pokud na uvedeném netrvám, rozhoďnožka nejsu
Není tady
Heřmanka napsal(a):
však Hela a já jsme mluvily o rozhodnožkách...a ty svou lásku nedávají, jen požitky...a za ty se platit musí...my dáváme lásku, tudíž nejsme rozhodnožky ...ovšem je otázkou, jestli jste schopni to rozeznat
Ale Zklamaná Vás všechny nazvala rozhoďnožkama. Ona Vás hodila do jednoho pytle. Si to vyřiďte s ní ne semnou.
Není tady