19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
zdravím. je tady někdo kdo mi poradí?v pátek jsem měla začít brát antikoncepci - nové balení, ale v pátek, v sobotu a v pondělí sem zapomněla a v pátek a v sobotu sme měli s manelem nechráněný pohlavní styk. beru HA cilest. jak je velké riziko e jsem těhotná a kdy si můu udělat test abych to zjistila? díky
Není tady
proč to bere, kdy 3 dny ze 4 zapomene?
Není tady
v letáčku antikoncepce naleznes i to, co delat, kdyz zapomenes, a podle toh poznas jak je to vazne, ale mám dojem, ze plodne dny casto byvaji po MS ne? takze muzes byt tehotna.. nemusis... test bych nechala tak za dva tydny aspon... ja si delala dva tydny od oplodneni... a byl jiz pozitivni... ale obvykle se doporucuju po vynechani MS.
také si ale myslim, e by pro tebe byl vhodný jiný typ antikoncepce.
Upravil(a) Kamchinka (27. 9. 2008 16:51)
Není tady
Milá Andreo - jednou by tvoje téma stačilo - viz. http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=32909 děkuji
Není tady