Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 9. 2008 17:01

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Můj bývalý je...

Kiara napsal(a):

Njn, "lidé jsou různí a různé koníčky maj´...", jak kdysi zpíval Pražský Výběr smile
To se mu ještě nestalo, že by mu při focení jejích intimních míst nějaká ženská ten mobil nevytrhla z ruky a buď mu ho neotřískala o hlavu, nebo mu ho někam nezarazila lol???
xxxx: nvevěřím totiž tomu, že by mu tyhle akce procházely splavně a beztrestně a že by alespoň v jednom případě z těch 600 skalpů nenarazila kosa na kámen...

no asi ještě žádná neběžela na policii aby řekla, že je tak blbá a vyspala se s někým kdo jí pak fotil a jeho jméno nezná, ale uhnala si ho na líbimseti a dala mu na druhém rande a že je to navíc takovej ha.zl, že jí nasliboval prachy a dovolenou a diamanty a rodinu a pak jí jen ošustil wink myslím, že na to chlapec jde chytře big_smile /kdyby i na tu policii běžela už vidím jak se policajti válí smíchy a jak jim on řekne, že si to ta hysterka vymyslela, pokud by ho teda našli/
Většina se jich prý nechá fotit ještě ráda, on jim totiž sliboval, že si vyfotí  jen "berušku" a to přeci nikdo nepozná čí je, no a hlavu si k těm naivkám vzal na libim se ti nebo se nechaly fotit dál, přeci by někdo tak hodnej ty fotky nezneužil, taky jsem nechápala jak je možný, že je nekdo tak blbej a nechá se fotit big_smile malý procento jich delalo fory tak si je vyfotil když to nečekaly dumbom Holt pro svojí bublikaci dělal i nemožný, ale co říkal tak ty fotky nikam nedává, jen se jima kochááááá godlike

Upravil(a) xxxx (26. 9. 2008 17:02)

dum spiro spero

Není tady

#27 26. 9. 2008 17:33

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

... a ukazuje je všude možně, i na třídním srazu, aby se mohli pokochat i spolužáci lol lol lol
Ježišikriste, je tohleto vůbec možný ... big_smile
xxxx: ale to musí mít k dispozici nějaký šmajchlkabinet, když chce zůstat v anonymitě - přece si to nebude vodit k sobě domů a některé ženské ani nejsou z Prahy vissla

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#28 26. 9. 2008 17:57

Samantha
♥------

No tak to je fakt síla...je mi z tho zle...

"Oči má člověk na to, aby viděl, uši na to, aby slyšel a rozum...aby včas zapomněl, co viděl a slyšel..."smile

Není tady

#29 26. 9. 2008 17:59

Samantha
♥------

ale taky nechápu, jak je možné, že se je mohl vyfotit, že se nachali...už když to někde chce, tak je jasné, že s tim chce něco dělat...ne?
No jiank na ty testy poběžim, to jo. Ale mám fakt strach, asi se pisnu..

"Oči má člověk na to, aby viděl, uši na to, aby slyšel a rozum...aby včas zapomněl, co viděl a slyšel..."smile

Není tady

#30 26. 9. 2008 18:11

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

... a ukazuje je všude možně, i na třídním srazu, aby se mohli pokochat i spolužáci lol lol lol
Ježišikriste, je tohleto vůbec možný ... big_smile
xxxx: ale to musí mít k dispozici nějaký šmajchlkabinet, když chce zůstat v anonymitě - přece si to nebude vodit k sobě domů a některé ženské ani nejsou z Prahy vissla

houby kabinet ty nanynky si povětšinou na to zaplatily hotel, to je na tom celým nejzajímavější wink

dum spiro spero

Není tady

#31 26. 9. 2008 19:01

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx: svatá boží prostoto... big_smile při druhém rande se nechat vmanévrovat do hotelu nějakým Jardou/Frantou/Vaškem, zaplatit za pokoj, mít nechráněný sex, nechat si fotit berušku a chlapa potom nikdy v životě nevidět ... to teda klobouk dolů hmm Buď musí mít ten Casanova neuvěřitelné charisma, nebo loví v řadách paní a dívek s poněkud nižším IQ.
Probůh, vždyť ty ženský musí mít ještě ke všemu nulovou sebeúctu ... butter

Není tady

#32 26. 9. 2008 20:05

dixina
♥♥♥♥♥♥-

xxxx, tak to je maso..... lollollol
Že je ale na světě debilů a debilek lollollol

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#33 26. 9. 2008 20:17

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

xxxx: svatá boží prostoto... big_smile při druhém rande se nechat vmanévrovat do hotelu nějakým Jardou/Frantou/Vaškem, zaplatit za pokoj, mít nechráněný sex, nechat si fotit berušku a chlapa potom nikdy v životě nevidět ... to teda klobouk dolů hmm Buď musí mít ten Casanova neuvěřitelné charisma, nebo loví v řadách paní a dívek s poněkud nižším IQ.
Probůh, vždyť ty ženský musí mít ještě ke všemu nulovou sebeúctu ... butter

no je fakt že to je pěknej chlap, působí hrozně solidně, mluví jako hroznej intelektuál, neznat ho tak si budu myslet jakej je to vyjmečnej druh big_smile a navíc samozřejmě na tom foru vybírá nanynky co hledaj seznámení, rovnou napíšou požadaky on jim prý odepíše přesně v tom smyslu co hledali, chvilku si píšou a z děch desítek co uhání najednou se prý několik týdně čapne. Jak psal mikeš nebude to jedinej případ co pro "bod" udělá nemožné dumbom

dum spiro spero

Není tady

#34 26. 9. 2008 20:34

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

ješte jsem zapomela dodat, že v  tom šanonu jich bylo přes 600 a že moc lituje že nezačal vést Knihu živých na počátku "kariery" a že se netajil tím, že si nechává i od bab zaplatit, nejlíp prý platí ty slunečnice dumbom

tak to je masakr lollollol

Není tady

#35 26. 9. 2008 20:36

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

no já se tomu taky už smeju, ale tam jsem si musela rovnat ksichtík, protože jsem se přistihla že čumím jako péro z kanape big_smile on měl i razítka trodatová, které jim dával jako hodnocení big_smile

bože, si to živě představuju a válím se tu smíchy po zemi lol

Není tady

#36 26. 9. 2008 21:27

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Heřmanka napsal(a):

xxxx napsal(a):

no já se tomu taky už smeju, ale tam jsem si musela rovnat ksichtík, protože jsem se přistihla že čumím jako péro z kanape big_smile on měl i razítka trodatová, které jim dával jako hodnocení big_smile

no člověče, mě to jeho album, /plné víceméně divných tet/ a hlavně to vyprávění  jak mu to zobou z ruky, tak zaujalo, že jsem ho vyslýchala jako Kroupa z Novy lol a on byl středem zájmu, nejvíc teda zírala naše skoro osmdesátiletá třídní vissla

dum spiro spero

Není tady

#37 26. 9. 2008 22:40

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

xxxx napsal(a):

no člověče, mě to jeho album, /plné víceméně divných tet/ a hlavně to vyprávění  jak mu to zobou z ruky, tak zaujalo, že jsem ho vyslýchala jako Kroupa z Novy lol a on byl středem zájmu, nejvíc teda zírala naše skoro osmdesátiletá třídní vissla

hůůůů, bože...umírám smíchy...teda to album vidět, tak mi vypadnou oči z důlků no a těch otázek co bych měla big_smile lollol

ted normálně neusnu big_smile

Není tady

#38 26. 9. 2008 22:42

majkafa
Host

Máme za dva týdny sraz ze základky po 30 letech. lol
Ale takovýhle spolužák se asi neobjeví. lol

#39 27. 9. 2008 0:00

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

No teda,ani ve dvaceti letech jsem se nenechala uhnat na pitomosti jako Film,miss diskotéky a pdobné kraviny,kde je nějaký rozum?a Otravů bylo,že jsem se opravdu bála vystrčit nos z domu aby mě zas někdo neotravoval.Měla jem z toho děs,kdo zas na mě bude čučet a hučet.A teď jsem ,,sedávej penenko v koutě,,,ale do tohohle bych nešla i když mi to chybí.

Není tady

#40 28. 9. 2008 18:48

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

velký div, že to nezpůsobilo megaepidemii nějaké pochlavní choroby, stačí si jen představit toho pavouka - další náhodní nebo pravidelní partneři těch ženských a dál a dál....  lol

Není tady

#41 29. 9. 2008 10:48

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Pravidelní partneři asi těžko, když se ty ženské chtějí seznamovat přes seznamku, těžko mají pravidelného partnera. Spíš ti budoucí partneři se nebudou stačit divit smile
Jj, jak se to říkalo? Všichni se jednou sejdeme na kožním lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí