29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kiara napsal(a):
Njn, "lidé jsou různí a různé koníčky maj´...", jak kdysi zpíval Pražský Výběr
To se mu ještě nestalo, že by mu při focení jejích intimních míst nějaká ženská ten mobil nevytrhla z ruky a buď mu ho neotřískala o hlavu, nebo mu ho někam nezarazila???
xxxx: nvevěřím totiž tomu, že by mu tyhle akce procházely splavně a beztrestně a že by alespoň v jednom případě z těch 600 skalpů nenarazila kosa na kámen...
no asi ještě žádná neběžela na policii aby řekla, že je tak blbá a vyspala se s někým kdo jí pak fotil a jeho jméno nezná, ale uhnala si ho na líbimseti a dala mu na druhém rande a že je to navíc takovej ha.zl, že jí nasliboval prachy a dovolenou a diamanty a rodinu a pak jí jen ošustil myslím, že na to chlapec jde chytře
/kdyby i na tu policii běžela už vidím jak se policajti válí smíchy a jak jim on řekne, že si to ta hysterka vymyslela, pokud by ho teda našli/
Většina se jich prý nechá fotit ještě ráda, on jim totiž sliboval, že si vyfotí jen "berušku" a to přeci nikdo nepozná čí je, no a hlavu si k těm naivkám vzal na libim se ti nebo se nechaly fotit dál, přeci by někdo tak hodnej ty fotky nezneužil, taky jsem nechápala jak je možný, že je nekdo tak blbej a nechá se fotit malý procento jich delalo fory tak si je vyfotil když to nečekaly
Holt pro svojí bublikaci dělal i nemožný, ale co říkal tak ty fotky nikam nedává, jen se jima kochááááá
Upravil(a) xxxx (26. 9. 2008 17:02)
Není tady
... a ukazuje je všude možně, i na třídním srazu, aby se mohli pokochat i spolužáci
Ježišikriste, je tohleto vůbec možný ...
xxxx: ale to musí mít k dispozici nějaký šmajchlkabinet, když chce zůstat v anonymitě - přece si to nebude vodit k sobě domů a některé ženské ani nejsou z Prahy
Není tady
No tak to je fakt síla...je mi z tho zle...
Není tady
ale taky nechápu, jak je možné, že se je mohl vyfotit, že se nachali...už když to někde chce, tak je jasné, že s tim chce něco dělat...ne?
No jiank na ty testy poběžim, to jo. Ale mám fakt strach, asi se pisnu..
Není tady
Kiara napsal(a):
... a ukazuje je všude možně, i na třídním srazu, aby se mohli pokochat i spolužáci
![]()
![]()
Ježišikriste, je tohleto vůbec možný ...
xxxx: ale to musí mít k dispozici nějaký šmajchlkabinet, když chce zůstat v anonymitě - přece si to nebude vodit k sobě domů a některé ženské ani nejsou z Prahy
houby kabinet ty nanynky si povětšinou na to zaplatily hotel, to je na tom celým nejzajímavější
Není tady
xxxx: svatá boží prostoto... při druhém rande se nechat vmanévrovat do hotelu nějakým Jardou/Frantou/Vaškem, zaplatit za pokoj, mít nechráněný sex, nechat si fotit berušku a chlapa potom nikdy v životě nevidět ... to teda klobouk dolů
Buď musí mít ten Casanova neuvěřitelné charisma, nebo loví v řadách paní a dívek s poněkud nižším IQ.
Probůh, vždyť ty ženský musí mít ještě ke všemu nulovou sebeúctu ...
Není tady
xxxx, tak to je maso.....
Že je ale na světě debilů a debilek
Není tady
Kiara napsal(a):
xxxx: svatá boží prostoto...
při druhém rande se nechat vmanévrovat do hotelu nějakým Jardou/Frantou/Vaškem, zaplatit za pokoj, mít nechráněný sex, nechat si fotit berušku a chlapa potom nikdy v životě nevidět ... to teda klobouk dolů
Buď musí mít ten Casanova neuvěřitelné charisma, nebo loví v řadách paní a dívek s poněkud nižším IQ.
Probůh, vždyť ty ženský musí mít ještě ke všemu nulovou sebeúctu ...
no je fakt že to je pěknej chlap, působí hrozně solidně, mluví jako hroznej intelektuál, neznat ho tak si budu myslet jakej je to vyjmečnej druh a navíc samozřejmě na tom foru vybírá nanynky co hledaj seznámení, rovnou napíšou požadaky on jim prý odepíše přesně v tom smyslu co hledali, chvilku si píšou a z děch desítek co uhání najednou se prý několik týdně čapne. Jak psal mikeš nebude to jedinej případ co pro "bod" udělá nemožné
Není tady
xxxx napsal(a):
ješte jsem zapomela dodat, že v tom šanonu jich bylo přes 600 a že moc lituje že nezačal vést Knihu živých na počátku "kariery" a že se netajil tím, že si nechává i od bab zaplatit, nejlíp prý platí ty slunečnice
tak to je masakr
Není tady
xxxx napsal(a):
no já se tomu taky už smeju, ale tam jsem si musela rovnat ksichtík, protože jsem se přistihla že čumím jako péro z kanape
on měl i razítka trodatová, které jim dával jako hodnocení
bože, si to živě představuju a válím se tu smíchy po zemi
Není tady
Heřmanka napsal(a):
xxxx napsal(a):
no já se tomu taky už smeju, ale tam jsem si musela rovnat ksichtík, protože jsem se přistihla že čumím jako péro z kanape
no člověče, mě to jeho album, /plné víceméně divných tet/ a hlavně to vyprávění jak mu to zobou z ruky, tak zaujalo, že jsem ho vyslýchala jako Kroupa z Novy a on byl středem zájmu, nejvíc teda zírala naše skoro osmdesátiletá třídní
Není tady
xxxx napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
xxxx napsal(a):
no člověče, mě to jeho album, /plné víceméně divných tet/ a hlavně to vyprávění jak mu to zobou z ruky, tak zaujalo, že jsem ho vyslýchala jako Kroupa z Novy
a on byl středem zájmu, nejvíc teda zírala naše skoro osmdesátiletá třídní
hůůůů, bože...umírám smíchy...teda to album vidět, tak mi vypadnou oči z důlků no a těch otázek co bych měla
ted normálně neusnu
Není tady
Máme za dva týdny sraz ze základky po 30 letech.
Ale takovýhle spolužák se asi neobjeví.
No teda,ani ve dvaceti letech jsem se nenechala uhnat na pitomosti jako Film,miss diskotéky a pdobné kraviny,kde je nějaký rozum?a Otravů bylo,že jsem se opravdu bála vystrčit nos z domu aby mě zas někdo neotravoval.Měla jem z toho děs,kdo zas na mě bude čučet a hučet.A teď jsem ,,sedávej penenko v koutě,,,ale do tohohle bych nešla i když mi to chybí.
Není tady
velký div, že to nezpůsobilo megaepidemii nějaké pochlavní choroby, stačí si jen představit toho pavouka - další náhodní nebo pravidelní partneři těch ženských a dál a dál....
Není tady
Pravidelní partneři asi těžko, když se ty ženské chtějí seznamovat přes seznamku, těžko mají pravidelného partnera. Spíš ti budoucí partneři se nebudou stačit divit
Jj, jak se to říkalo? Všichni se jednou sejdeme na kožním
Není tady