Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 9. 2008 15:02

Samantha
♥------

Můj bývalý je...

Zjistila jsem, že můj bývalý je prase...Už je to zpět skoro 2 roky...Nabízí se na netu , navštěvuje priváty, chodí za ku**** (což to je mi ted ukradené) ale chodil už když jsme byli spolu a předtim také....no síla.
Já to fakt nevěděla. Asi vypadám jak blb, no asi jsem...Měli jsme vztah, tak trochu na dálku. Moc dlouho to nevydrželo...ale ted jsem v šoku, co jsem se o něm dozvěděla.mad...Já toho tak lituju, že jsem ho poznala...chjo...spávali jsme spolu bez kondomu, brala jsem prášky...a ted se fakt bojim, že jsem od něj něco chytla....božeroll, jsem takový pako, že to neni možný...můj největší omyl se znovu a znovu ozývá...sad To snad nikdy nezkončí...

"Oči má člověk na to, aby viděl, uši na to, aby slyšel a rozum...aby včas zapomněl, co viděl a slyšel..."smile

Není tady

#2 26. 9. 2008 15:08

majkafa
Host

Re: Můj bývalý je...

Zajdi si k lékaři na testy a pak už to neřeš.
Mám jen takový pocit, že máš ten rozchod v sobě stále nevyřešený?

#3 26. 9. 2008 15:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Stáva sa... choď na testy a buď rada, že už to je minulosť. Risk je zisk, no a niekedy holt celkom nevyjde... ale to nemusí byť tvoj prípad. Proste je bývlaý náruživejší, no. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 26. 9. 2008 15:15

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Samantho, nechtěj vědět,co jsem o bývalém kdysi zjistila já....
Buď ráda, že už s ním nejsi a zajdi si k doktorovi na vyšetření a na testy.

Není tady

#5 26. 9. 2008 15:17

Samantha
♥------

No jo, musim někam zajít, ale bojim se...jako ďas. To jo, plašim, vim to tak cca hodinu.
Jo je pravda, že to byl dost bolestné, myslim ten rochod...Jo náruživější to tedy byl a hlavně taky notorickej lhář a slibotechna...ale to by bylo už na jinou debatu a myslim, že každá z nás to už poznala...zkrátka klasika

"Oči má člověk na to, aby viděl, uši na to, aby slyšel a rozum...aby včas zapomněl, co viděl a slyšel..."smile

Není tady

#6 26. 9. 2008 15:26

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Samantha napsal(a):

No jo, musim někam zajít, ale bojim se...jako ďas. To jo, plašim, vim to tak cca hodinu.
Jo je pravda, že to byl dost bolestné, myslim ten rochod...Jo náruživější to tedy byl a hlavně taky notorickej lhář a slibotechna...ale to by bylo už na jinou debatu a myslim, že každá z nás to už poznala...zkrátka klasika

Mazej na testy, debila nekontaktuj a buď ráda, že jste nezaložili rodinu dumbomhmm

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#7 26. 9. 2008 15:36

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

no lidi maj roztodivný úchylky, nedávno jsem byla na srazu třídy ze základní školy, přišel tam spolužák, který býval jako kluk samá legrace a přinesl si obrovský tlustý šanon. Byl plný fotek žen nejdřív obličej pak prsa a nakonec "buchta".  Sbíral skalpy žen, byly tam holky mladý hezký, ale taky tzv. vyzobané slunečnice..../ to bylo jeho přirovnání big_smile / říkal že se mu  klikrát povede mít i víc než jednu za den, nejčastěji je lovil na webech jako libimseti.cz a ruzných jiných seznamkách, když jsem poslouchala jak jsou nekteré  naivní a přijedou přes pul repubiky za kocourkem který jim naslibuje hory doly, přesně to co chtějí slyšet, pak je ošustí, vyfotí si mobilem jejich schránky, ačkoli to některé vubec nechtějí, pak jim dá razítko do šanonu a pošle je kam patří, tak jsem nevědela jestli se  válet smíchy nebo mu doporučit psychiatra, ale zjevně byl spokojen, jinak by se asi nechlubil big_smile Takže si asi narazila na odobného "případa" nech se vyšetřit a příště opatrně......

dum spiro spero

Není tady

#8 26. 9. 2008 15:37

Samantha
♥------

No to si piš, že jsem ráda, že jsem to dokázala a rozešla se s nim, i když to nebylo jednoduché a bylo dost bolestné. Tohohle tedy rozhodně nelituju...usch

Není tady

#9 26. 9. 2008 15:38

Santala
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

no lidi maj roztodivný úchylky, nedávno jsem byla na srazu třídy ze základní školy, přišel tam spolužák, který býval jako kluk samá legrace a přinesl si obrovský tlustý šanon. Byl plný fotek žen nejdřív obličej pak prsa a nakonec "buchta".  Sbíral skalpy žen, byly tam holky mladý hezký, ale taky tzv. vyzobané slunečnice..../ to bylo jeho přirovnání big_smile / říkal že se mu  klikrát povede mít i víc než jednu za den, nejčastěji je lovil na webech jako libimseti.cz a ruzných jiných seznamkách, když jsem poslouchala jak jsou nekteré  naivní a přijedou přes pul repubiky za kocourkem který jim naslibuje hory doly, přesně to co chtějí slyšet, pak je ošustí, vyfotí si mobilem jejich schránky, ačkoli to některé vubec nechtějí, pak jim dá razítko do šanonu a pošle je kam patří, tak jsem nevědela jestli se  válet smíchy nebo mu doporučit psychiatra, ale zjevně byl spokojen, jinak by se asi nechlubil big_smile Takže si asi narazila na odobného "případa" nech se vyšetřit a příště opatrně......

Tak to je mazec lollol

Není tady

#10 26. 9. 2008 15:39

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

ješte jsem zapomela dodat, že v  tom šanonu jich bylo přes 600 a že moc lituje že nezačal vést Knihu živých na počátku "kariery" a že se netajil tím, že si nechává i od bab zaplatit, nejlíp prý platí ty slunečnice dumbom

dum spiro spero

Není tady

#11 26. 9. 2008 15:40

Samantha
♥------

Pro xxxx :
tak to je síla. Ty jo, my budeme mít ted sraz třídy po 13letech, tak jsem zvědavá, jestlipak tam taky někdo přijde s šanonem...

Není tady

#12 26. 9. 2008 15:40

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

xxxx napsal(a):

Tak to je mazec lollol

no já se tomu taky už smeju, ale tam jsem si musela rovnat ksichtík, protože jsem se přistihla že čumím jako péro z kanape big_smile on měl i razítka trodatová, které jim dával jako hodnocení big_smile

dum spiro spero

Není tady

#13 26. 9. 2008 15:41

Santala
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

ješte jsem zapomela dodat, že v  tom šanonu jich bylo přes 600 a že moc lituje že nezačal vést Knihu živých na počátku "kariery" a že se netajil tím, že si nechává i od bab zaplatit, nejlíp prý platí ty slunečnice dumbom

Mluvil ten RPCH o kondomech ? uschalbertsjuk

Není tady

#14 26. 9. 2008 15:41

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Samantha napsal(a):

Pro xxxx :
tak to je síla. Ty jo, my budeme mít ted sraz třídy po 13letech, tak jsem zvědavá, jestlipak tam taky někdo přijde s šanonem...

no jak tak čtu babinet, tak bych i věřila, že podobných psychoušů bude dooost big_smile

dum spiro spero

Není tady

#15 26. 9. 2008 15:44

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

xxxx napsal(a):

mluvil, že si vůbec nedává pozor /byla jsem zvědavá vyptávala jsem se i na nemožný big_smile / a zaujalo mě co by dělal kdyby nejaká byla těhule, tak mi řekl, že to je jejich problém, že jim nikdy nedává adresu ani spojení....takže bacha, nechápu jak mu mohlo tolik bab naskákat do postele, jinak je to pražák, jestli máš strach že si v šanonu  dumbom

btw. co je to RPCH ?

edit: spletla jsem si nicky ta posledn věta byla pro zakladatelku threadu smile

Upravil(a) xxxx (26. 9. 2008 15:46)

dum spiro spero

Není tady

#16 26. 9. 2008 15:50

Santala
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

Santala napsal(a):

xxxx napsal(a):

mluvil, že si vůbec nedává pozor /byla jsem zvědavá vyptávala jsem se i na nemožný big_smile / a zaujalo mě co by dělal kdyby nejaká byla těhule, tak mi řekl, že to je jejich problém, že jim nikdy nedává adresu ani spojení....takže bacha, nechápu jak mu mohlo tolik bab naskákat do postele, jinak je to pražák, jestli máš strach že si v šanonu  dumbom

btw. co je to RPCH ?

Roznašeč Pohlavních CHorob vissla

Není tady

#17 26. 9. 2008 15:53

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Santala napsal(a):

xxxx napsal(a):

Santala napsal(a):

btw. co je to RPCH ?

Roznašeč Pohlavních CHorob vissla

to bezesporu, vykládal tam něco o kapavce se kterou už ani nechodí k doktorovi, antibiotika mu píše známý doktor, prý s ní už dvakrát skončil na kožním, ale vadila mu ta buzerace sjuk docela jsem měla špatný pocit mu na konci podat ruku....takže inzeráty na seznamce jsou fakt nebezpečná věc, člověk může být stý v pořadí a nemusí se to nikdy dozvědět, on s nima od zápisu do šanonu končil věškeré divadýlko.....

Upravil(a) xxxx (26. 9. 2008 16:03)

dum spiro spero

Není tady

#18 26. 9. 2008 15:56

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Já nechápu ty ženské, které mu s rozběhem skočí napřed na nějaké ťuťu-ňuňu a potom rovnou do postele roll S chlapem, který na sebe cíleně nedává ani adresu, ani spojení by mi bylo jasné, že si chce jenom užít a dopředu se sichruje, aby nějakou nenapadlo ho později uhánět.
xxxx: jak je možný, že dosud nechytil ani kapavku big_smile??? Nebo že by se zapomněl pochlubit vissla ???

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#19 26. 9. 2008 15:57

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx: vidím, že jsi byla rychlejší lol
Brrrrrr...fůůůůůj usch takže to prase už má zřejmě chronickou kapavku - kromě jiných nemocí, o kterých dosud ještě neví.
Byla bys alespoň ochotna prozradit jeho křestní jméno, aby holky mohly být ve střehu lol???

Upravil(a) Kiara (26. 9. 2008 16:02)

Není tady

#20 26. 9. 2008 16:08

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

xxxx: vidím, že jsi byla rychlejší lol
Brrrrrr...fůůůůůj usch takže to prase už má zřejmě chronickou kapavku - kromě jiných nemocí, o kterých dosud ještě neví.
Byla bys alespoň ochotna prozradit jeho křestní jméno, aby holky mohly být ve střehu lol???

obávám se že jim svoje pravé jméno nikdy neřekl, takže by se to minulo učinkem hmm
ale fakt je, že to je dobrý psycholog, jak nejaká sháněla tatínka tak jim tvrdil, že jediný jeho sen je mít velkou rodinu a že mu cizí děti nevadí, nebo když nejaká scháněla milence a nebyla nejmladší tak je prý bulikuje jak vždycky chtěl starší ženu. Ty co hledaj bohatýho zahrne kecama o tom jak je zazoblej podnikatel a co všechno má, prostě z prvních zprávv si o  každé vytvoří obrázek, co hledá, třeba utěšovatele po rozvodu a hned se k tomu postaví "čelem" teda než mu daj co potřebuje big_smile

dum spiro spero

Není tady

#21 26. 9. 2008 16:11

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Samantho pokud se bojíš, že jsi něco chytla, tak se běž nechat vyšetřit, ať máš jistotu, že jsi zdravá.
A radši si najdi lepšího muže než byl tvůj bývalý.

Není tady

#22 26. 9. 2008 16:12

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

xxxx napsal(a):

lollollollol  OMG lollollollol a kolik že to měl zářezů? lol aha, už jsem se dočetl že přes 600 lol

Upravil(a) PetrHl (26. 9. 2008 16:15)

Není tady

#23 26. 9. 2008 16:29

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Njn, "lidé jsou různí a různé koníčky maj´...", jak kdysi zpíval Pražský Výběr smile
To se mu ještě nestalo, že by mu při focení jejích intimních míst nějaká ženská ten mobil nevytrhla z ruky a buď mu ho neotřískala o hlavu, nebo mu ho někam nezarazila lol???
xxxx: nvevěřím totiž tomu, že by mu tyhle akce procházely splavně a beztrestně a že by alespoň v jednom případě z těch 600 skalpů nenarazila kosa na kámen...

Není tady

#24 26. 9. 2008 16:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Před několika lety jsem viděl v televizi (šlo to v rámci pořadu "Na vlastní voči", nebo něčeho podobnýho) rozhovor s chlapem, který přiznal snad přes 1000 sex. partnerek... taky si je u "toho" fotil nebo dokonce snad natáčel na video... vždycky těm holkám nakecal, že je dostane k filmu a to jsem nestačil zírat, jak ochotně ty baby s ním šly domů a nechaly se tam ....... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#25 26. 9. 2008 16:54

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Před několika lety jsem viděl v televizi (šlo to v rámci pořadu "Na vlastní voči", nebo něčeho podobnýho) rozhovor s chlapem, který přiznal snad přes 1000 sex. partnerek... taky si je u "toho" fotil nebo dokonce snad natáčel na video... vždycky těm holkám nakecal, že je dostane k filmu a to jsem nestačil zírat, jak ochotně ty baby s ním šly domů a nechaly se tam ....... big_smile big_smile big_smile

no tak tohle bude jeho pokračovatel big_smile říkám si dokud bude mít dost dostatek "inteligentního" materiálu bud jeho kniha vzkvétat. Spolužáci se dobře bavili, prohlíželi si ty "bembeřice" se zalíbením lol dumbom my holky jsme samosebou moralizovaly lol

Upravil(a) xxxx (26. 9. 2008 17:01)

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí