Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 12. 12. 2007 22:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Co je v domě, není pro mě??! Jenže já asi chci!

adnad napsal(a):

KALIK napsal(a):

Tady to si chce pořádně promluvit, ne ve srandě, ne v náznacích. Říci, co by každý v vás chtěl, co by se mu líbilo a pak se pokusit to realizovat. Tohle, co si řekla tady, řekni jemu.

Kaliku, co myslíš, že by tím dokázali? Akorát by se hádali jako my dva  předtím o diskuzi níž a výsledkem by bylo, že ona prvním letadlem od něj odletí, moderátore.

Proč by se měli hádat, to je snad normální, že si o tom promluví, Kalik má pravdu wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#177 13. 12. 2007 6:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

adnad, dosáhne toho, že si promluví a že se doví, co si ten druhý přeje. A to je základ. Nevěštit z křišálové koule, ale mluvit.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#178 13. 12. 2007 15:14

adnad
♥♥-----
Místo: plzeň
Web

Kaliku a Pavlo,  Vejunka už o tom s přítelem mluvila podle toho co píše, takže  svýma radama jste jí nepřinesli, narozdíl ode mne, vůbec nic nového.

V oblastech poznání o rození miminek už "svítá", ale v přístupu k dalšímu rozvoji a výchově dětí je stále "zhasnuto". Neznamená to ale, že by se do toho mělo montovat náboženství.

Není tady

#179 13. 12. 2007 16:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

adnad napsal(a):

Kaliku a Pavlo,  Vejunka už o tom s přítelem mluvila podle toho co píše, takže  svýma radama jste jí nepřinesli, narozdíl ode mne, vůbec nic nového.

big_smile no je supr, že tě tady máme  tongue
A to, že s ním o tom mluvila jak píše - ze srandy - vůbec nic neřeší hmm
A nebuď podrážděná, že bys měla málo sexu vava

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#180 13. 12. 2007 16:36

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

adnad napsal(a):

ahoj,
praktiky jsou přeci známé,  je dobré, když ho žena muži nejdříve vyhoní nebo to je jedno co, protože na poprvé je to vždycky rychle a až napodruhé muž vydrží déle.

No tak to by si pak v mém případě musela počkat, alespoň hodinu či dvě a někdy i celý den. Ty mᚠasi doma plemeného bejka. A těch moc není, zde na fóru je jen jeden.lol

Upravil(a) Bellagambi (13. 12. 2007 16:38)

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#181 13. 12. 2007 17:23

Vejunka
♥------

Ahojte..- Kaliku, PPavloo, Adnad, Bellagambi..
dekuju moc za rady, ani jsem necekala ze odpovi tolik lidi...Kazdy z vas mate pravdu, musim
si s nim predevsim promluvit..nekdo tam psal ze uz jsem s nim mluvila ci co..ale to nebylo nic
co se tyce sexu...! A fakt to bylo ze srandy..A nic dulezityho..
Vcera mi napsal do prace, ze uz se moc tesi az budeme spolu ze konci driv...Samozrejme to tak
nebylo.Jo chapu, on za to nemuze..Nedopadlo to..ale byla mi to lito..No nic..
to jak psal(a) myslim ze Adnad ze na poprvy se udela rychle..atd ale tak ze jsem mu to ja udelala
a pak jsme se milovali to bylo snad jenom jednou..vetsinou usne..Kdyz neberu nas uplnej zacatek...

Není tady

#182 13. 12. 2007 17:27

Vejunka
♥------

Prijde mi ze jsme (tim jak to mezi nama je v sexu) jako bychom spolu byli dlouho a ze zvyku..pritom  jsme spolu takovou kratkou dobu..Nebo nevim jestli bych se mela "probudit"..Mam nejaky predstavy a v realnym zivote je to jinak..

Upravil(a) Vejunka (13. 12. 2007 17:27)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí