6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
adnad napsal(a):
KALIK napsal(a):
Tady to si chce pořádně promluvit, ne ve srandě, ne v náznacích. Říci, co by kadý v vás chtěl, co by se mu líbilo a pak se pokusit to realizovat. Tohle, co si řekla tady, řekni jemu.
Kaliku, co myslí, e by tím dokázali? Akorát by se hádali jako my dva předtím o diskuzi ní a výsledkem by bylo, e ona prvním letadlem od něj odletí, moderátore.
Proč by se měli hádat, to je snad normální, e si o tom promluví, Kalik má pravdu
Není tady
adnad, dosáhne toho, e si promluví a e se doví, co si ten druhý přeje. A to je základ. Nevětit z křiálové koule, ale mluvit.
Není tady
Kaliku a Pavlo, Vejunka u o tom s přítelem mluvila podle toho co píe, take svýma radama jste jí nepřinesli, narozdíl ode mne, vůbec nic nového.
Není tady
adnad napsal(a):
Kaliku a Pavlo, Vejunka u o tom s přítelem mluvila podle toho co píe, take svýma radama jste jí nepřinesli, narozdíl ode mne, vůbec nic nového.
no je supr, e tě tady máme
A to, e s ním o tom mluvila jak píe - ze srandy - vůbec nic neřeí
A nebuď podráděná, e bys měla málo sexu
Není tady
adnad napsal(a):
ahoj,
praktiky jsou přeci známé, je dobré, kdy ho ena mui nejdříve vyhoní nebo to je jedno co, protoe na poprvé je to vdycky rychle a a napodruhé mu vydrí déle.
No tak to by si pak v mém případě musela počkat, alespoň hodinu či dvě a někdy i celý den. Ty má asi doma plemeného bejka. A těch moc není, zde na fóru je jen jeden.
Upravil(a) Bellagambi (13. 12. 2007 16:38)
Není tady
Ahojte..- Kaliku, PPavloo, Adnad, Bellagambi..
dekuju moc za rady, ani jsem necekala ze odpovi tolik lidi...Kazdy z vas mate pravdu, musim
si s nim predevsim promluvit..nekdo tam psal ze uz jsem s nim mluvila ci co..ale to nebylo nic
co se tyce sexu...! A fakt to bylo ze srandy..A nic dulezityho..
Vcera mi napsal do prace, ze uz se moc tesi az budeme spolu ze konci driv...Samozrejme to tak
nebylo.Jo chapu, on za to nemuze..Nedopadlo to..ale byla mi to lito..No nic..
to jak psal(a) myslim ze Adnad ze na poprvy se udela rychle..atd ale tak ze jsem mu to ja udelala
a pak jsme se milovali to bylo snad jenom jednou..vetsinou usne..Kdyz neberu nas uplnej zacatek...
Není tady
Prijde mi ze jsme (tim jak to mezi nama je v sexu) jako bychom spolu byli dlouho a ze zvyku..pritom jsme spolu takovou kratkou dobu..Nebo nevim jestli bych se mela "probudit"..Mam nejaky predstavy a v realnym zivote je to jinak..
Upravil(a) Vejunka (13. 12. 2007 17:27)
Není tady