Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 29. 6. 2007 13:53

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co je v domě, není pro mě??! Jenže já asi chci!

Vašek: tobě se ještě k tomuhle chtělo vracet? Jsem stará tragédka, a jiná už asi nebudu. Ale tím, že jsem odešla od Ex, se mi NESKUTEČNĚ ulevilo. Dýchám. Žiju...

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#152 29. 6. 2007 14:04

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

PPavla - promiň, nějak jsem ten tvůj příspěvek nepochopila. Vztahuje se k prvnímu nebo poslednímu příspěvku? big_smile

prvnímu dumbom jsem blbka...posílám omluvu pussa

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#153 29. 6. 2007 14:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vašek napsal(a):

PPavlo ona to má vyřešený, to už je dávno pryč ...

a kdo to vyhrál va nechce se mi to číst celý zpětně...tongue

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#154 20. 7. 2007 17:44

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

ADFka napsal(a):

No, a je to tady. Dělám v naší firmě skoro rok, s tímhle týpkem vůbec nesedím v kanceláři (dřív jsme byli ob dveře, teď jsem přestěhovaná v úplně jiné budově). Je to kluk o 6 let starší (mně je 22), v práci má dobré postavení, ale zároveň není moc oblíbený, protože je dost tvrdý v přístupu k ostatním lidem, a také - bohužel - si musí člověka oblíbit, aby s ním dokázal dobře vyjít. Kdo se mu znelíbí, má problém. No a vypadá to, že mě si oblíbil víc, než by měl. Nemůžu říct, že bych byla naivní nezkušená holka, co pod pohledem chlapa padá do mdlob, takže jsem vnímala jeho narážky, dvojsmysly, občasný neškodný dotek, ale nikdy by mě ani nenapadlo, že za tím může být něco víc, protože nemám ve zvyku si ve svém blízkém okolí hledat objekty svého zájmu a v práci to platilo stoprocentně a nenapadlo by mě, že to může mít někdo jinak. Jenže... proběhlo pár nepracovních mailů, pár narážek a pinkali jsme si to tak dlouho, až jsme si na férovku napsali, o co vlastně jde. Mně se jako chlap líbil od začátku, nevím, jestli víte, o čem mluvím, ale je to takové to "něco", co z člověka na hony vyzařuje, není to vidět, ale prostě je ten člověk až nehorázně sexy...  No a dá se říct, že jsme si kápli do noty, kdo z vás to zažil, mi porozumí - už jenom představa, že se mě dotkne, mě totálně rozhodí, je to taková ta silná touha, chtíč, přitažlivost... Nic víc, nic míň. Prostě a jasně, máme na sebe děsnou chuť. A teď pozor, jestli jste mi doteď přikyvovali, musím vás zmrazit: on má přítelkyni, já přítele. Vím, že bych to neměla dělat, vím, že je to špatné, nic mi doma nechybí, vím, že to není fér, že se to nedělá, že je to hnusné, ale - zabte mě - já si nemůžu pomoct!!! Neslučuju to se svým vztahem, svého přítele miluju, já mám na tohle asi chlapskej názor - neslučuji do detailu lásku a sex. U kolegy nejde o nic, jen o ukojení tý pitomý a strašně silný touhy. Mám si to odepřít? Mám se připravit o něco, co mi udělá hrozně dobře? Já si nechci pěstovat žádnou bokovku, to ani v nejmenším! Možná vám to přijde, že se jen ospravedlňuju a asi máte pravdu, ale na mých citech k mému příteli to nic nezmění, je to pro mě pořád číslo jedna... No, ráda bych znala vaše názory, ale nadávat mi nemusíte, protože třeba to jednou sami zažijete a dojde vám, o čem jste to tenkrát četli... Je to prostě silnější než já. A nemyslete si, že je to jednoduchý! Bojuju s tím dnem i nocí.  A teď do mě.

Zažila jsem smile a docela ti rozumím smile
Nechala jsem se přesvědčit, k činům, které jsem si myslela, že bych nikdy nedělala. Byl prostě moje slabost.
Dnes s odstupem času můžu říct, že na všechno ráda  vzpomínám, mělo to pikantní nádech, bylo to dobrodružné, zažila jsem s ním to co s jinýma ne, ale bylo to jen dobrodruství.
Takže pokud si myslíš, že ti zažít dobrodružství a vzrůšo stojí za to, abys podvedla svého přítele, tak to udělej. Stejně by tě pak mrzelo, žes to neudělala. Tak do toho. Ale zvaž, jakou cenu pro tebe má ten, s kým jsi teď. Jestli si chceš užít i za tu cenu, že bys ho ztratila. Nejde o to, že se to dozví, to ani nemusí, ale jestli budeš spát s nekým jiným, tak on to pozná.
A víš, zvaž jestli jsi schopná unést do budoucna to, že ho budeš potkávat, i když už budeš mít chuť už ho nikdy v životě nepotka, i to se totiž může stát, když se to náhodou zvrtne špatným směrem. No a nebo to s ním bude tak moc dobrý, že to zase budeš chtít pořád, a to je taky pecka smile))))

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#155 20. 7. 2007 17:45

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Tak koukám, že jsem vytáhla něco co mě zaujalo a přitom je to už dávno pryč smile

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#156 30. 7. 2007 7:22

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Natynka: je i není, big_smile

Není tady

#157 30. 7. 2007 7:34

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Vážně, ADFKo? A copak se tedy stalo?

Upravil(a) Natynka (30. 7. 2007 7:34)

Není tady

#158 30. 7. 2007 8:18

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Ale nic, jen jsem nenapravitelná. Kolegu mám pořád v hlavě, nedám si říct. Navíc jsme se v sobotu potkali. Jako teda ne náhodou, ale schůzka to nebyla. Mířili jsme na stejnou akci. A když jsem ho po tom třičtvrtě roce zas viděla... Nepřešlo mě to a asi ani nepřejde. Ale jinak dobrý. big_smile

Není tady

#159 30. 7. 2007 9:12

pavel124
♥♥-----

Na Švihově, tam jsem byl taky reta. Docela dobrá akce;).

Není tady

#160 30. 7. 2007 9:37

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Na Švihově? Ne.

Není tady

#161 30. 7. 2007 9:48

pavel124
♥♥-----

Nosíš ho stále v hlavě, tak to bude Tvůj nenaplněný platonický vztah, s tím se už nedá nic dělat, podle mě teda, život jde dál a vracet se k tomu asi nemá smysl:D. Ale možná Tě bude těšit, že v tom nejsi sama, je nás postižených vícrock.

Není tady

#162 30. 7. 2007 9:57

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Já s tím ani nechci nic dělat, mě to takhle asi i baví. A jak jsi postiženej Ty? Taky někdo v domě? big_smile

Není tady

#163 30. 7. 2007 10:03

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Tak do toho prašti smile
(ne teda to něho, aby ti neutek)

Není tady

#164 30. 7. 2007 11:32

pavel124
♥♥-----

V domě ne, snažím se o určité mantinely, ale ten pocit, z toho, že někoho chceš a nemůžeš, ten znám velice dobře. Měl jsem kamarádku, velice jsme se přitahovali po všech stránkách, ale v té době byla zadaná. Byla z toho dost nešťastná, nemohla si vybrat, nechtěl jsem ji jen tak ztratit, proto jsem navrhl kamarádství (i když několikrát jsme byli blízko, to přetavit v něco víc), s tím, že až bude mít jasno, budu zde. Fakt to se nedá popsat, právě ta hranice mezi opravdovým přátelstvím a vztahem se všema imtimnostma je asi to, co bylo tak super. Samozřejmě, že jsme si psali dopisy, řešili vzájemně své trable s partnery, chodili na akce. Nikdy jsme si, ale neřekli o tom, jestli teda něco bude nebo ne, buď jsem byl zadán já nebo ona, už jsem to ani nečekal. Ale musím říct, že mě stále celou dobu neuvěřitelně přitahovala, až dnes si to vyčítám, že jsem měl zábrany. Po nějakých 7 letech mi řekla, že se stěhuje do zahraničí. A těsně předtím než odjela, mě pozvala domů na noc, je jasné, co následovalo:hjarta:, postýlka na celou noc. Bylo to poslední setkání s ní, to nekrásnější rozloučení. Snažím se zapomenout, nejde to. Jde o tu blízkost názorů, přání, přitažlivost těl a schopnost si rozumět bez slov. Snad jsem to popsal dobře...va

Není tady

#165 30. 7. 2007 11:42

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Jo, rozumím. Vlastně se v tom, jak to je, vyžívám. Nechci víc, ale ani míň, takhle je to super, prima koření... big_smile Nějak mě víc baví ten svět a tak...
Já bych ho ani na vztah nechtěla, ale takhle je to super. Takže vím, o čem mluvíš a ty mi jistě taky rozumíš... big_smile

Není tady

#166 30. 7. 2007 11:45

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

No a taky to zakázané ovoce vždycky nějak jinak chutná ...

Není tady

#167 30. 7. 2007 11:58

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Natynka: chutná přesně tak, jako zakázané ovoce big_smile
Je to sladký, šťavnatý a měla bys chuť toho sníst vagon, jenže se to nesmí... A tak jenom občas umlsneš, aby to nikdo neviděl a těšíš se na další porci... Jojo, takhle bych to chtěla nafurt... big_smile

Není tady

#168 30. 7. 2007 12:20

pavel124
♥♥-----

tummenupp zakázané ovoce, rozumím, je to adrenalin na těch správných místech:P. Vidím, že jsi už od začátku diskuze pokročila a to je tummenupp Držím palec.reta

Není tady

#169 30. 7. 2007 13:29

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

ADFka2 napsal(a):

Natynka: chutná přesně tak, jako zakázané ovoce big_smile
Je to sladký, šťavnatý a měla bys chuť toho sníst vagon, jenže se to nesmí... A tak jenom občas umlsneš, aby to nikdo neviděl a těšíš se na další porci... Jojo, takhle bych to chtěla nafurt... big_smile

viď .... ten popis se ti fakt poved... taky se těším na další porci smile

Není tady

#170 6. 12. 2007 8:46

macháček
♥♥-----

Ahoj ADFko, nebyl jsem tu už ani nepamatuji. Život je pěknej kolotoč. Vyřešila jsi to dobře, nestál za to, to je jasný. S tím ovocem máš naprostou pravdu.....jo sníst vagon......to chvění a šimrání v podbřišku, až z toho člověk pomalu omdlívá. Držím moc palečky.

Není tady

#171 11. 12. 2007 19:32

Vejunka
♥------

Ahoj vsichni,
je mi 20 let a muj pritel je o 6 let starsi nez ja..Jsme spolu 9 mesicu a z toho asi pulroku bydlime ve spanelsku.
Oba tam mame praci. Nevim ale co delat, jsem s partnerem na jednu stranu stastna ale co se tyce sexu, to uz
tak good neni. Jde o mne, prijde mi ze se mi vubec nevenuje..On se udela a tim to skonci..! Nepamatuju si ani
kdy jsem mela naposledy orgasmus.Porad se omlouva ze ho moc vzrusuju, ja jsem to driv chapala ale ted mi to najednou vadi..Nedavno jsme mu rekla co mi vadi..ale jenom ze srandy..uz ani nevim co to bylo.mel dobrou naladu a on ze jemu zase vadi ze nezacinam se sexem. Docela me to dostalo, ze to rika po takovy dobe, prislo mi totiz ze to ani nevidi..Jenomze ja nemuzu zacit se sexem, nejde mi to..Jednou  byl unaveny, podruhe jsme museli nutne nekam jet a me to prislo jako odmitnuti..!proste jsem to tak citila..!! jo a jeste neco kdyz mu reknu, ze jsem si to napr.dneska delala tak se na me podiva jako kdyby mi to vycital a rekne mi ze on si to udelal tak jednou za tu dobu co jsme spolu..NEvim co mam delat, trapim se, nebavi me uz s nim spat..pokazdy to proziva jenom on...Myslim si ale ze mame mooc hezky vztah, kdyz neberu sex, ale na druhou stranu sex je hodne dulezity..nekdy mam fakt chut odletet domu do cr...jo jeste dulezita vec, svuj 1.orasmus jsem mela masturbaci, to ho sklamalo ze to nebyl on.ale od te doby mi to on nikdy neudelal az do konce..orgasmus mam jenom kdyz jsme v poloze kdy ja se muzu dotykat klitorisu....Chci aby mi to taky nekdy udelal on ...napr.kdyz ja mam menzes-delam mu to ...kdyz on ma problemy(mykoza) tak na me kasle...

Upravil(a) Vejunka (11. 12. 2007 19:34)

Není tady

#172 12. 12. 2007 6:34

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Tady to si chce pořádně promluvit, ne ve srandě, ne v náznacích. Říci, co by každý v vás chtěl, co by se mu líbilo a pak se pokusit to realizovat. Tohle, co si řekla tady, řekni jemu.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#173 12. 12. 2007 11:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Hej, aj ja mám dojem, že neviete spolu otvorene a nrmálne komunikovať. Ty máš blbý pocit, keď máš iniciovať sex, tak on predpokladá, že ti nechýba... A ani sa mu nečudujem. Do hlavy ani do srdca druhému nevidíme, nato nám dal Pánboh ústa a dar reči, aby sme sa dorozumeli... tak to skús, ostych a všetko odhoď nabok a dohovorte sa.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#174 12. 12. 2007 21:53

adnad
♥♥-----
Místo: plzeň
Web

Vejunka napsal(a):

Ahoj vsichni,
je mi 20 let a muj pritel je o 6 let starsi nez ja..Jsme spolu 9 mesicu a z toho asi pulroku bydlime ve spanelsku.
Oba tam mame praci. Nevim ale co delat, jsem s partnerem na jednu stranu stastna ale co se tyce sexu, to uz
tak good neni. Jde o mne, prijde mi ze se mi vubec nevenuje..On se udela a tim to skonci..! Nepamatuju si ani
kdy jsem mela naposledy orgasmus.Porad se omlouva ze ho moc vzrusuju, ja jsem to driv chapala ale ted mi to najednou vadi..Nedavno jsme mu rekla co mi vadi..ale jenom ze srandy..uz ani nevim co to bylo.mel dobrou naladu a on ze jemu zase vadi ze nezacinam se sexem. Docela me to dostalo, ze to rika po takovy dobe, prislo mi totiz ze to ani nevidi..Jenomze ja nemuzu zacit se sexem, nejde mi to..Jednou  byl unaveny, podruhe jsme museli nutne nekam jet a me to prislo jako odmitnuti..!proste jsem to tak citila..!! jo a jeste neco kdyz mu reknu, ze jsem si to napr.dneska delala tak se na me podiva jako kdyby mi to vycital a rekne mi ze on si to udelal tak jednou za tu dobu co jsme spolu..NEvim co mam delat, trapim se, nebavi me uz s nim spat..pokazdy to proziva jenom on...Myslim si ale ze mame mooc hezky vztah, kdyz neberu sex, ale na druhou stranu sex je hodne dulezity..nekdy mam fakt chut odletet domu do cr...jo jeste dulezita vec, svuj 1.orasmus jsem mela masturbaci, to ho sklamalo ze to nebyl on.ale od te doby mi to on nikdy neudelal az do konce..orgasmus mam jenom kdyz jsme v poloze kdy ja se muzu dotykat klitorisu....Chci aby mi to taky nekdy udelal on ...napr.kdyz ja mam menzes-delam mu to ...kdyz on ma problemy(mykoza) tak na me kasle...

ahoj,
praktiky jsou přeci známé,  je dobré, když ho žena muži nejdříve vyhoní nebo to je jedno co, protože na poprvé je to vždycky rychle a až napodruhé muž vydrží déle. Každopádně se musíš ujmout svých nástrojů sama a být aktivní co se týče milostných aktivit na sobě při milování s ním a nenech se odradit leností.Nejde to jinak, než se svýma praktikama seznámit partnera.  Prostě co si neuděláš, to nemáš. Určitě mu jde i o tebe, ale nejspíš si neví rady a tak  nezbývá než se učit.:)Ten váš hezký vztah se pozná právě podle toho jestli jste překonali to vzájemný odcizení a odsuzování  a né podle toho kde zrovna bydlíte.

V oblastech poznání o rození miminek už "svítá", ale v přístupu k dalšímu rozvoji a výchově dětí je stále "zhasnuto". Neznamená to ale, že by se do toho mělo montovat náboženství.

Není tady

#175 12. 12. 2007 22:01

adnad
♥♥-----
Místo: plzeň
Web

KALIK napsal(a):

Tady to si chce pořádně promluvit, ne ve srandě, ne v náznacích. Říci, co by každý v vás chtěl, co by se mu líbilo a pak se pokusit to realizovat. Tohle, co si řekla tady, řekni jemu.

Kaliku, co myslíš, že by tím dokázali? Akorát by se hádali jako my dva  předtím o diskuzi níž a výsledkem by bylo, že ona prvním letadlem od něj odletí, moderátore.

V oblastech poznání o rození miminek už "svítá", ale v přístupu k dalšímu rozvoji a výchově dětí je stále "zhasnuto". Neznamená to ale, že by se do toho mělo montovat náboženství.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí