Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 26. 6. 2006 11:52

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Re: Co je v domě, není pro mě??! Jenže já asi chci!

janica: jo, zrovna jsem dočetla Klub rváčů, tak vím, jak vyrobit výbušninu big_smile

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#127 26. 6. 2006 11:59

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

ADFka

až se s tím svým rozejdeš neni důvod proč si trochu neužít s tím co tě přitahuje ....

Není tady

#128 26. 6. 2006 18:29

Yvesek
♥------

ADFka napsal(a):

Yvesek - to máš pravdu. Akorát nevím, jestli si i můj přítel bude myslet, že jednám fér, až se s ním rozejdu. Jenže já musím. Nechci se právě chovat jako pitomec, ten kluk si nezaslouží, abych z něj dělala vola a kolega mě zas děsně rajcuje a to zase nechci, aby vyhrál a dostal mě :-) Takže to musím vzít od podlahy a spálit mosty. Než se do toho zamotám a budu se chovat blbě.

Ale to se přece v životě normálně stává, že se lidi schází a zase rozchází. Jinak Tvůj názor se mi líbí - držím palečky smile

Není tady

#129 27. 6. 2006 8:33

ADFka
♥♥♥----
Web

vašek: rock

Není tady

#130 27. 6. 2006 11:50

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

:-)))))) jsem zvědavej jak tohle dopadne :-)

Není tady

#131 27. 6. 2006 13:20

ADFka
♥♥♥----
Web

Neboj, dám vědět... big_smile

Není tady

#132 18. 7. 2006 11:58

BLUE
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Já bych to neudělala, ale to je jen můj osobní pohled na věc.  Momentálně jsme tak moc zamilovaná do manžela že  mě jiný chlapi ani nezajímají, a hlavně  nedělám nic co nechci aby jiní dělali mě.
Ale rozhodně  nesoudím, nezažila jsem ten pocit že někoho musím mít za každou cenu. Jen u toho svýho tenkrát  :-)  viděla jsem ho poprvé a věděla jsem že ho chci...¨..  no a od té doby už dva roky  ostatní chlapy  moc nevnímám

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/Mtaw.jpghttp://lb4f.lilypie.com/Mtawp2.png
3010g a 52cm               3. roky   14,6kg/100cm
http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/94Mh.jpghttp://lb1f.lilypie.com/94Mhp2.png    http://blue79.rajce.idnes.cz/     
3510g a 51cm               4.měsíc  6820g/66cm

Není tady

#133 28. 8. 2006 10:45

ADFka
♥♥♥----
Web

Novýho celkem nic, období dovolených a tak... Navíc, jak už píšu jinde, po dobu mého pracovního pobytu ve Španělsku jsem zcela propadla kouzlu jednoho pracovníka partnerský firmy lol Neberte to moc vážně, nejsem taková mrcha, jak možná vypadám, spíš mám teď takový ulítlý období, kdy chci všechno, co se mi líbí, ale ve skutečnosti mnohdy zůstane pouze u chtění. Ale - je to příjemný!!! gloria

Není tady

#134 29. 8. 2006 7:43

macháček
♥♥-----

Tak jsem to dočetl až sem. Zajímavý vývoj. Jak Ti dopadla ta Anglie a ty dva vztahy? Vím, ty hormony jsou někdy šílený a dokážou člověka dostat do problémů, protože pak se moc nepřemýšlí. Ještě k tomu tvému motorkáři, já žiji v přesvědčení, že motorkáři a rockeři jsou symbolem sexu a ono ejhle. Z vlastní zkušenosti vím (resp. ze skušenosti mé partnerky), že se velmi snadno do něčeho spadne a je velmi, velmi problematické z toho vycouvat. Já jsem to doma nazval, že je to jako pokus o přerušení pupeční šňůry (která v tom druhém vztahu mezi oběma naroste) a nebo nekonečný boj s větrnými mlýny. Přeji Ti, aby jsi našla opravdový vztah, který tě bude zcela naplňovat a to kořeníčko (erotika a sex) pro Vás bude opravdovým vrcholem co jeden druhému můžete dát. Měj se moc fajn, držím Ti ať vše dobře dopadne podle tvých představ a jsi šťastná. Na závěr jen jedna malinká rada - měj hlavu na správném místě a vždy v souladu s Tvým srdcem, pak vše dokážeš.

Upravil(a) macháček (29. 8. 2006 7:44)

Není tady

#135 29. 8. 2006 11:00

ADFka
♥♥♥----
Web

macháček: díky, to je hezký. Jsi dobrej, žes to dočetl až sem... big_smile
Anglie nedopadla nijak, štvu už sama sebe tím, jak se mi to v hlavě mění - nicméně v práci jsem chytla druhej dech a ještě setrvám, se svým přítelem stále bydlím, ale pořád se mi něco nelíbí, už nevím, co dělat. S ničím mi nepomůže, bohužel v posteli taky spíš nic než moc a do toho jeho šílená přezaměstnanost, kterou si způsobuje sám tím, že neumí říct ne... Za rok se mnou zhubnul přes dvacet kilo, ale nechtěně, a není to mnou... Včera už mě naštval tak, že jsem mu málem zničila telefon, protože jsme seděli v restauraci a já si chtěla povídat a jemu to furt zvonilo, tak jsem mu to vyrvala z ruky, šlehla to do kouta a bylo. Prostě mi to přerůstá přes hlavu - přítel se chová přesně tak, jak se mi to nelíbí, nemám svoje soukromí - asi bych chtěla bydlet sama - ale to bych zas musela řešit s ním, on by to nepochopil... Kolega je celkem v zapomenutí, občas si napíšeme pár smsek, ale nic světobornýho... No pořád ještě trčím na rozcestí a nemůžu si vybrat jednu z těch mraků cest, kterýma lze vykročit ... hmm

Není tady

#136 29. 8. 2006 11:21

BLUE
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

ADFka  -  už jsi rozhodutá?  budeš pálit mosty a končit vztah?  nebo budeš bojovat s hormony? :-)

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/Mtaw.jpghttp://lb4f.lilypie.com/Mtawp2.png
3010g a 52cm               3. roky   14,6kg/100cm
http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/94Mh.jpghttp://lb1f.lilypie.com/94Mhp2.png    http://blue79.rajce.idnes.cz/     
3510g a 51cm               4.měsíc  6820g/66cm

Není tady

#137 29. 8. 2006 11:24

janica
♥♥♥♥♥♥-

Naše milá ADFka je jako na houpačce a to doslova dumbom
Ale ať si užívá života, ono to nějak dopadne reta

Není tady

#138 29. 8. 2006 11:26

macháček
♥♥-----

ADFka napsal(a):

macháček: díky, to je hezký. Jsi dobrej, žes to dočetl až sem... big_smile
Anglie nedopadla nijak, štvu už sama sebe tím, jak se mi to v hlavě mění - nicméně v práci jsem chytla druhej dech a ještě setrvám, se svým přítelem stále bydlím, ale pořád se mi něco nelíbí, už nevím, co dělat. S ničím mi nepomůže, bohužel v posteli taky spíš nic než moc a do toho jeho šílená přezaměstnanost, kterou si způsobuje sám tím, že neumí říct ne... Za rok se mnou zhubnul přes dvacet kilo, ale nechtěně, a není to mnou... Včera už mě naštval tak, že jsem mu málem zničila telefon, protože jsme seděli v restauraci a já si chtěla povídat a jemu to furt zvonilo, tak jsem mu to vyrvala z ruky, šlehla to do kouta a bylo. Prostě mi to přerůstá přes hlavu - přítel se chová přesně tak, jak se mi to nelíbí, nemám svoje soukromí - asi bych chtěla bydlet sama - ale to bych zas musela řešit s ním, on by to nepochopil... Kolega je celkem v zapomenutí, občas si napíšeme pár smsek, ale nic světobornýho... No pořád ještě trčím na rozcestí a nemůžu si vybrat jednu z těch mraků cest, kterýma lze vykročit ... hmm

Hm, zapeklitá věc. Nechci se pasovat do role nějakého psychologa potažmo sexuologa, ale tohle co teď napíši by si měl přečíst tvůj přítel. Podobnou situaci jsem zažil - přezaměstnanost, přesně to neumění říct ne a do toho ke všemu jsem měl ještě sport aktivně a pak to začne ve vztahu pokulhávat a nevěra je nasnadě a to upozorňuji, že v posteli bylo vše O. K. jen se zmírnila četnost. Jak už jsem někde psal navštívil jsem manželskou a předmanželskou poradnu a to mi otevřelo oči i srdce. Samozřejmě se teď známí a kamarádi podivujou,že to ne již říkám, ale neni vyhnutí. Vztah a láska nadevše až si teď sám sobě říkám jestli nejsem nějaká sex- mašina, ale to jen vyplívá z té harmonie toho vztahu. Ten Tvůj by měl občas nechat tu motorku v garáži ne jen v zimě ale i přes sezonu a věnovat se Ti, je to o komunikaci. Zeptat se Tě co potřebuješ, jak se cítíš apod. a v oblasti sexu třeba o čem sníš a jaká máš přání a to se snažit vyplnit. Když to nepochopí tak ten Váš vztah vyplní prázdnota a to je začátek konce. Ježiš, já píši Tobě a radím jemu to sem se teda rozepsal. Pokud ho stále nic netrklo, tak mu něco naznač, aby se ve vztahu k Tobě zlepšil. Jestli to s ním nehne pak to nemá cenu a ani se Ti nedivím, že by jsi hledala novou známost nebo povyražení. Jestli jsem něco napsal blbě, tak to sem napiš, celkem mi to v hlavě šrotuje , tak píši jak o závod a nerad bych se někde uchýlil od Tvého problému. Tak zatím.

Není tady

#139 29. 8. 2006 15:19

ADFka
♥♥♥----
Web

Macháček: né, dobrý, napsals to hezky... Vím přesně, jak to myslíš. Jenže to musí udělat on sám, především aspoň to rozhodnutí. Co se týče komunikace – všechny prsty, co mám, by mi  nestačily k tomu, abych spočítala, kolik jsem učinila pokusů vysvětlit mu to, nebo něco vyřešit. On mi to všechno vždycky odkejve, případně se naštve, proč jsem taková hr, že nejde všechno najednou a já si pak připadám jako nějaká fúrie, co ho vykořisťuje, navíc mě vždycky utěší tím, že s tím něco udělá, a já mu na to vždycky skočím... Navíc, když jsem si tady dneska přečetla tu svou rozsáhlou story od začátku až do konce, tak mi došlo, že žádnej z těch problémů, který řeším jako aktuální, když mě něco naštve, není novej, ale už pěkně starej – furt se to opakuje, mám tudíž pocit, že jsem v právu, že ne já, ale on je na řadě s velkorysostí, já mu jenom ustupuju, vždycky řekne „dej mi 14 dní“ a ve skutečnosti už je to zas osmej tejden, no taky teď píšu zmateně, nevím, co dřív... On považuje za svůj megapokrok už jen to, že po najezení odnese talíř rovnou do myčky – to je bezva, ale tenhle „kousek“ cvičil tři měsíce a ještě se diví, že je mi to málo. Když začnu držkovat, naštve se, že ho furt jen buzeruju, takže se pak cítím jako ta špatná, případně mi řekne, že mám pravdu a že to změní, ale samozřejmě se nic nestane. Pak jsem vždycky nějakej den v klidu, než mi zas dojde, že jsem opět naletěla. Někdo tu psal, že jsem jako na houpačce. Asi měl pravdu. Jenže jsem už v takovým stavu, že ani nedokážu posoudit, jestli fakt řeším hovadiny, nebo je to tím, že opravdu nejsem spokojená a měla bych odejít. Což by asi přítel nepochopil, on je taková dobrá duše, která si uvědomí, že se něco děje, až když na protest strávím víkend u našich. Je asi nenapravitelnej – ale já bych chtěla, aby napravitelnej byl! No to jsem se do toho zas pěkně zamotala... Kdo bude chtít, tak ten text možná pochopí smile
Díky za podporu.

Není tady

#140 1. 9. 2006 8:24

macháček
♥♥-----

Ne, ne ADFko nic jsi se nezamotala, je to nadmíru jasný. Předem se omlouvám, že jsem tu tři dny nebyl, řešil jsem něco pracovního a i soukromého, návšteva poradny apod. to by ale bylo na dlouhou story ode mne. Udivuje mne, že ten Tvůj je tak (promiň, že to napíši) zamrzlej. Vždyť to musí na Tobě jasně poznat, že jsi v jistých situacích nespokojená, že by to měl změnit, ale okamžitě a ne až za dva měsíce, ale v průběhu těch dejme tomu dvou měsíců. Musí ale poznat, že i Ty vidíš, že ze sebou něco dělá a má to pozitivní dopad. Nechce se mi věřit, že by Tě měl málo rád ale dříme to v něm a asi dost hluboko. Ty taky nemůžeš do nekonečna dělat budík jeho osoby, to by tě vyčerpalo a vysálo do dna a to nejde, protože potřebuješ mít sílu také na své věci. jedině mě napadá: prostě natvrdo uhodit hřebíček na hlavičku, aby jsi mu rovnou řekla, co teda opravdu hodlá se sebou a s Vaším vztahem dělat a hlavně kdy, že čas běží a je ho málo a že Ty už taky nehodláš být stále v jistých periodách v očekávání nějaké změny která pak stejně nepřijde. K čertu láska a zamilovanost nemůže takhle spát, vždyť se pak z toho stává konzumní způsob života a toho je v dnešní společnosti tolik až z toho jde hrůza a ten nikoho kdo chce aktivně žít nebaví. Neni možné, že by Tě nevyslyšel, hlavě mu ale řekni, že tohle je opravdu poslední pokus od Tebe učinit něco ku prospěchu věci. Ty nejsi jediný zachránce, hasič a strážník (promiň zní to asi moc obyčejně) Vašeho soužití, na to musí být dva a stále aktivní. V poradně mi na prvním sezení řekli, že je třeba květinku zvanou láska v té společné zahrádce opečovávat, zalévat ale od obou zahradníčků. Pokud by to bylo moc akutní doporučuji manželskou a předmanželskou poradnu Strakonice za hradem u letního kina tel. 383334252. Fakt super pani doktorka, ta by Ti fakt moc pomohla. Také mě žaráží, jak ti řekl žejsi nežádoucí na tom srazu těch motorkářů, to teda vůbec nechápu, to prostě když mám někoho rád nelze pochopit takhle ho odpálkovat a nebýt s ním, to ne. Držim Ti a přeji ať to dobře dopadne, to se prostě musí zlomit nebo vyřešit ku prospěchu Tebe resp. Vás obou.

Není tady

#141 17. 10. 2006 9:50

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

rozhodne si myslím, že pokiaľ je to v rámci pracoviska a navyše, ak je ten človek taký tvrďas, ako píšeš a s ľuďmi okolo seba sa "nemazlí", potom si skús radšej svoju túžbu ukojiť inak, pretože ťa to môže v budúcnosti veľmi mrzieť. prajem ti veľa šťastia... ale aj rozumu.

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#142 21. 10. 2006 15:27

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

ADFko co je novýho ??

Není tady

#143 1. 12. 2006 9:42

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

vašek: momentálně jsem ve výpovědní lhůtě a od ledna přecházím na lepší místo do jiný firmy, pořád jsem se svým přítelem a chci se s ním rozejít a nenacházím odvahu, s kolegou z práce, teď už bývalým, protože sám odešel a pak mi dohodil novej flek, si denně píšem, voláme, ale nic víc, to zas ne, náš vztah se posunul do roviny přátelství, i když bych to u takovýho vyčuránka nečekala, ale záleží mi na něm. V práci jsem udělala velkej krok, to jediný jsem asi splnila. Občas si připadám jako totální psychouš. A když tady tak čtu, jak dlouho už se to táhne, jsem asi fakt padlá na hlavu, že jsem to vydržela až doteď. Musíme se rozejít. Hned.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#144 1. 12. 2006 10:27

janica
♥♥♥♥♥♥-

No HURÁ. Pochopila jsi to, ale je otázka, zda dojde i na ten čin tummenupp

Není tady

#145 1. 12. 2006 18:18

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

ADFko 2

alespoň nějaký krok ... ono to půjde postupně, nakonec tu odvahu najdeš ...

Není tady

#146 2. 12. 2006 17:55

Balduin
♥------

Tak jsem se prokousal celou diskusí až sem a co mne napadá teď po jejím přečtení? Jednak jsem pochopil jak je krásně vidět, že i když si myslíme, že je náš vztah super tak ve skrytu duše to může být jinak a proto máme tendence hledat pochopení a štěstí jinde (tady třeba u kolegy).Zkusil jsem si představit jak bych se asi cítil v Tvé pozici ženy, které si přítel moc nevšímá a došel jsem k jednomu závěru, nebyl bych šťastný (to není moc překvapivý závěr). Otázka zní co s tím? Pokud přítel není za tak dlouhou dobu schopen reagovat na Tvé podněty a nechce se mu nic měnit tak by bylo možno použít zbraň, kterou nemám osobně vůbec rád, tou zbraní je ultimátum. Je to hnus, ale tato situace mi přijde už tak vyhrocená, že si žádá radikální kroky. Tzn. buď navštívíte nějakou poradnu jak tady někdo psal dříve (věřím tomu, že to může pomoci) a nebo se pokusíte o změnu ve vašem vztahu jen sami, ale zato oba aktivně (především tedy přítel, o Tvé aktivitě nepochybuji). Pokud i toto selže pak se nabízí jediné řešení. Možná jsi již rozhodnuta jak se zachováš a Ti také přeji, protože rozhodování je v těchto případech velmi těžké. Tak tedy, ať se daří!

Není tady

#147 29. 6. 2007 13:14

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Jéžiš, tak abych tohle téma už konečně ukončila: sice už jsem někde napsala jinej příspěvek, ale ať je to ucelený - 24.12. jsem se s tím klukem skutečně rozešla (já vím, Vánoce, ale nedokázala jsem se přetvařovat, on to poznal a já musela s pravdou ven), v lednu nastoupila do nové práce, pozor, i s novým přítelem (!!), on byl vlastně takovej poslední impuls k rozchodu, expřítel se asi po čtrnácti dnech, nevím přesně, zhroutil vyčerpáním a skončil v nemocnici, což mi nezapomněl dát vědět, bylo to dost hrozný, ale stalo se, pak jsem v půlce března odešla zpět do své staré práce, kde jsem doteď. Expřítel dělal velké problémy, nechtěl mi vrátit moje věci, chodily mi prapodivný smsky, už jsem z toho byla pološílená a bylo by to na dlouhý vyprávění. Odjel nedávno do zahraničí a když jsem si dovolila říct mu o 100 Euro, které si bez dovolení vloni v září "vypůjčil" a dosud nevrátil, ještě jsem to schytla, že jsem drzá, když je chci zpátky, že on by je nechtěl. A co se týče kolegy, o kterém celé tohle téma bylo a který odešel od nás z práce někdy v 11/06, tak s tím je to tak nějak pořád dokola, haha. Ale jen na úrovni sms a mailů a máme z toho docela srandu, myslím, že to tak už zůstane - škádlení apod., ale žádnej fyzickej kontakt. A navíc, je to příjemný, protože už jsme se přes půl roku neviděli a pořád na sebe nezapomínáme. Takže asi tak. Howgh.

Není tady

#148 29. 6. 2007 13:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jo jo, jen buď  blbá..kvůli chlápkovi, co má někde přítelkyni, kvůli blbýmu úletu riskuj svůj - předpokládám hezkej vztah se svým přítelem...pak sem nechoď fňukat, že máš partnerskej vztah v háji...to by bylo na kopnutí do .....

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#149 29. 6. 2007 13:48

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

PPavla - promiň, nějak jsem ten tvůj příspěvek nepochopila. Vztahuje se k prvnímu nebo poslednímu příspěvku? big_smile

Není tady

#150 29. 6. 2007 13:51

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlo ona to má vyřešený, to už je dávno pryč ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí