6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No vidis, tak to asi jednoducho nie je chlap pre teba.... Vies, mat doma chlapa, ktoreho nezaujima, kde som v noci bola, no neviem, asi by ma trafil slak. Nechcem sa spravat ako male dieta, ale pravdupovediac, ak citim pokles zaujmu o moju sosobu zo strany priatela, resp. stratu tej trosky ziarlivosti, ktora podla mna vo vztahu chybat nema, tak ma to zvadza k naschvalom.....
Asi sa necitis vinna, pretoze ho uz nelubis......
Není tady
Takže, abych se neustále neopakovala - přemejšlela jsem a přemejšlela a tohle jsem vymyslela: v srpnu mi končí smlouva v práci. Tuto smlouvu neprodloužím, byť by mě tady chtěli a mám tady dobrej plat. Tím odpadne problém číslo jedna: kolega v práci. Pak se seberu a odjedu do ciziny. Už to mám rozjednaný. Tím bohužel skončí můj vztah s klukem, se kterým teď žiju. Mám pocit, že přetnutím jen jedný tepny to tajemno kolem mě nevykrvácí. Musí to skončit všechno. S kolegou až na nějaký polibky nedošlo k ničemu víc, s přítelem bohužel nejsem šťastná, je na můj styl života příliš usedlý. Doufám jen, že jsem to vymyslela správně... :-/
Není tady
ADFka:
gratuluju k rozhodnutí přeji Ti moc a moc a moc štěstí do "nového života"
Není tady
tak hodně štěstí :-)))
Není tady
K zamyšlení. "Nedovedu si představit nic smutnějšího, než když dva lidé chtějí něco dělat, ale nedělají to jen proto, že si myslí, že by tím porušili pravidla slušného chování. Málokdy je to chování, které nám přináší radost..."
A taky: "Dávat přednost vlastním zájmům neznamená být sobecký - znamená to uvědomovat si sám sebe. Jedině uplatňováním svobodného rozhodování lze dosáhnout růstu. Jestliže se vždy řídíš cizími pravidly, pak nikdy nevyrosteš, budeš jen poslouchat..."
To jsem nevymyslela já. Opsáno z nějaké chytré knížky. třeba to tady někomu pomůže. Třeba se jen nad tím někdo zamyslí. Co já vím...
Není tady
ADFka, si pašák, myslim, ze si to vymyslela uplne super. Tak nech sa ti dari. :-)
Není tady
kalupinko, to je moc pěkný a bolestně pravdivý:-))
DEKUJU
Není tady
tak kam jedeš ?
Není tady
:-))))
Není tady
Paráda,vyymslela si to geniálne, držím palce, aby to všetko vyšlo podľa plánov
Není tady
vašek: mám na výběr ze dvou zemí - určitě překvapující, že je to Irsko a Anglie :-) V obou zemích mám natolik dobré známé, že mi v začátku poskytnou azyl. Jinam bych si netroufla.
Není tady
tak si užij ten "výlet" :-)
Není tady
ADFka napsal(a):
Takže, abych se neustále neopakovala - přemejšlela jsem a přemejšlela a tohle jsem vymyslela: v srpnu mi . Doufám jen, že jsem to vymyslela správně... :-/
ADFko, moje reakce či názor na začítku této diskuze byl možná trochu nepříjemný či prudičský, či jak to nazvat. Ani jsem jej neměl čas hledat a číst znovu, ale to už nemá smysl. Nynější má reakce je taková, že toto řešení je férové a jen Ti popřeji GOOD LUCK a nd take care, prostě vše nej a ať nemusíš řešit takto rozporuplné situace. Blahopřeji
Není tady
ADFKO, já tě docela hodně obdivuji. Já bych asi nedokázala ukončit vztah, jsem v tomhle hroznej slaboch. Jsem s přítelem víc než čtyři roky a v sexu jsme zkusili ledacos. Jenže taky to máme většinou tak, že přítel má jednu, dvě oblíbené polohy, u nichž to skončí, on je hotovej, v podstatě mi dopomůže, ale já si pak říkám, že mě docela odbývá. Mluvíme o tom a já mu, říkám své představy, jenže pak to zase zůstane u toho stejného. Jednou za čas přijde sexuální bouře, kdy je fakt schopnej a ochotnej udělat i něco pro mě. A pak zase dlouho to stejné. Možná to je ale i věkovým rozdílem - je mezi námi 15 let. Jinak nám všechno klape a moc se milujem. Jen si taky někdy říkám, jak to udělat. Zkoušela jsem to rafinovaně, nevinně, ale stejně on je myslím línej - to je asi to správný slovo.
No stejně ti přeju jen to nej, ten pravej určitě přijde!
Není tady
Díky všem. Už se docela těším, až to tady skončím. Začíná se mi to bortit pod rukama. Včera ráno tři rychlý smsky od kolegy s výslovným zákazem jakýhokoliv kontaktu na mobil. Máme oba služební. Do pátku je pryč, takže nevím, co se děje. Ale napsal, že se o něj teď zajímají nějaký zajímavý lidi, ale to může bejt kdokoliv - přítelkyně, GŘ, můj boss, kamarádi... Vůbec nevím, co teď mám čekat. Dobře mi tak, co?
Není tady
Počkej - teď Ti nerozumím - vždyť jsi snad chtěla spálit mosty, tak Tě to nemusí trápit.
Není tady
Janica - rozumíš správně. Já jen že do toho všeho ještě snad někdo vypustil zas nějakou kachnu a já nestojím o nepříjemnosti. Někdy bych ty hormony zrušila :-) Umí napáchat hodně škody...
Není tady
ADFka:
Tak to neřeš a buď ráda, že jsi tak silná a dokázala ses rozhodnout, co uděláš dál se svým životem. Nikdo jiný, na kom Ti nezáleží Tě nemusí zajímat.
Drž se
Není tady
Janica - pravda pravda, ale stejnak se zejtra docela těším, co se zase dozvím. Ale to je jen proto, že jsem drbna :-) Horší bude, jestli se mnou vleze do výtahu, to se asi neubráním :-) A hlavně teď sháním práci mimo ČR a taky hledám a zatím nenacházím sílu tady zahlásit, že končím.
Není tady
kalupinka napsal(a):
K zamyšlení. "Nedovedu si představit nic smutnějšího, než když dva lidé chtějí něco dělat, ale nedělají to jen proto, že si myslí, že by tím porušili pravidla slušného chování. Málokdy je to chování, které nám přináší radost..."
...
Nejde o porušování pravidel slušného chování. Jde o to snažit se chovat fér a to i když se ten druhý třeba zrovna fér nechová. Jestliže mám nějaký vztah a jsem někde sám bez partnerky, měl bych náš vztah reprezentovat. Pokud koukám po své kolegyni a večer v posteli si představuji kde ji zítra v práci potkám a co jí řeknu, je to známka toho, že s mým současným vztahem není něco vpořádku. A tady by se mělo začít a to si, myslím, ADFka uvědomila. Tohle se může stát každému, ale měl by si s tím umět poradit tak, aby to bylo fér. Tzn. rozmyslet si, co vlastně chci, vyřešit můj současný vztah a pak mít třeba jiný. Nezlobte se na mě, jen můj názor.
Není tady
Yvesek - to máš pravdu. Akorát nevím, jestli si i můj přítel bude myslet, že jednám fér, až se s ním rozejdu. Jenže já musím. Nechci se právě chovat jako pitomec, ten kluk si nezaslouží, abych z něj dělala vola a kolega mě zas děsně rajcuje a to zase nechci, aby vyhrál a dostal mě :-) Takže to musím vzít od podlahy a spálit mosty. Než se do toho zamotám a budu se chovat blbě.
Není tady
ADFko a udělej pořádnej "fajrák"!!!
Není tady