Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 30. 5. 2006 11:01

faf
♥♥♥♥♥♥-

Re: Co je v domě, není pro mě??! Jenže já asi chci!

No vidis, tak to asi jednoducho nie je chlap pre teba.... Vies, mat doma chlapa, ktoreho nezaujima, kde som v noci bola, no neviem, asi by ma trafil slak. Nechcem sa spravat ako male dieta, ale pravdupovediac, ak citim pokles zaujmu o moju sosobu zo strany priatela, resp. stratu tej trosky ziarlivosti, ktora podla mna vo vztahu chybat nema, tak ma to zvadza k naschvalom.....
Asi sa necitis vinna, pretoze ho uz nelubis......

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#102 13. 6. 2006 10:19

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Takže, abych se neustále neopakovala - přemejšlela jsem a přemejšlela a tohle jsem vymyslela: v srpnu mi končí smlouva v práci. Tuto smlouvu neprodloužím, byť by mě tady chtěli a mám tady dobrej plat. Tím odpadne problém číslo jedna: kolega v práci. Pak se seberu a odjedu do ciziny. Už to mám rozjednaný. Tím bohužel skončí můj vztah s klukem, se kterým teď žiju. Mám pocit, že přetnutím jen jedný tepny to tajemno kolem mě nevykrvácí. Musí to skončit všechno. S kolegou až na nějaký polibky nedošlo k ničemu víc, s přítelem bohužel nejsem šťastná, je na můj styl života příliš usedlý. Doufám jen, že jsem to vymyslela správně... :-/

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#103 13. 6. 2006 10:44

janica
♥♥♥♥♥♥-

ADFka:
gratuluju k rozhodnutí  přeji Ti moc a moc a moc štěstí do "nového života" storstark

Není tady

#104 13. 6. 2006 10:59

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

tak hodně štěstí :-)))

Není tady

#105 13. 6. 2006 12:43

ADFka
♥♥♥----
Web

Díky...

Není tady

#106 13. 6. 2006 16:29

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

K zamyšlení. "Nedovedu si představit nic smutnějšího, než když dva lidé chtějí něco dělat, ale nedělají to jen proto, že si myslí, že by tím porušili pravidla slušného chování. Málokdy je to chování, které nám přináší radost..."
A taky: "Dávat přednost vlastním zájmům neznamená být sobecký - znamená to uvědomovat si sám sebe. Jedině uplatňováním svobodného rozhodování lze dosáhnout růstu. Jestliže se vždy řídíš cizími pravidly, pak nikdy nevyrosteš, budeš jen poslouchat..."

To jsem nevymyslela já. Opsáno z nějaké chytré knížky. třeba to tady někomu pomůže. Třeba se jen nad tím někdo zamyslí. Co já vím...

Není tady

#107 14. 6. 2006 8:25

faf
♥♥♥♥♥♥-

ADFka, si pašák, myslim, ze si to vymyslela uplne super. Tak nech sa ti dari. :-)

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#108 14. 6. 2006 9:38

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

kalupinko, to je moc pěkný a bolestně pravdivý:-))
DEKUJU  smile smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#109 14. 6. 2006 14:42

ADFka
♥♥♥----
Web

Jste super, díky. Kalupinka: zajímavé úvahy. :-)

Není tady

#110 14. 6. 2006 14:45

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

tak kam jedeš ?

Není tady

#111 14. 6. 2006 14:52

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

:-))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#112 14. 6. 2006 16:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Paráda,vyymslela si to geniálne, držím palce, aby to všetko vyšlo podľa plánov

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#113 15. 6. 2006 7:58

ADFka
♥♥♥----
Web

vašek: mám na výběr ze dvou zemí - určitě překvapující, že je to Irsko a Anglie :-) V obou zemích mám natolik dobré známé, že mi v začátku poskytnou azyl. Jinam bych si netroufla.

Není tady

#114 15. 6. 2006 8:34

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

tak si užij ten "výlet" :-)

Není tady

#115 15. 6. 2006 8:59

Ivan.
♥♥♥----

ADFka napsal(a):

Takže, abych se neustále neopakovala - přemejšlela jsem a přemejšlela a tohle jsem vymyslela: v srpnu mi . Doufám jen, že jsem to vymyslela správně... :-/

ADFko, moje reakce či názor na začítku této diskuze byl možná trochu nepříjemný či prudičský, či jak to nazvat. Ani jsem jej neměl čas hledat a číst znovu, ale to už nemá smysl. Nynější má reakce je taková, že toto řešení je férové a jen Ti popřeji GOOD LUCK a nd take care, prostě vše nej a ať nemusíš řešit takto rozporuplné situace. Blahopřeji

Není tady

#116 15. 6. 2006 12:11

ADFka
♥♥♥----
Web

Ivane, v pohodě. Nejsem malicherná. Aspoň myslím.

Není tady

#117 17. 6. 2006 23:44

alexxandra
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

ADFKO, já tě docela hodně obdivuji. Já bych asi nedokázala ukončit vztah, jsem v tomhle hroznej slaboch. Jsem s přítelem víc než čtyři roky a v sexu jsme zkusili ledacos. Jenže taky to máme většinou tak, že přítel má jednu, dvě oblíbené polohy, u nichž to skončí, on je hotovej, v podstatě mi dopomůže, ale já si pak říkám, že mě docela odbývá. Mluvíme o tom a já mu, říkám své představy, jenže pak to zase zůstane u toho stejného. Jednou za čas přijde sexuální bouře, kdy je fakt schopnej a ochotnej udělat i něco pro mě. A pak zase dlouho to stejné. Možná to je ale i věkovým rozdílem - je mezi námi 15 let. Jinak nám všechno klape a moc se milujem. Jen si taky někdy říkám, jak to udělat. Zkoušela jsem to rafinovaně, nevinně, ale stejně on je myslím línej - to je asi to správný slovo.

No stejně ti přeju jen to nej, ten pravej určitě přijde!

http://lbyf.lilypie.com/peUxp2.png

http://lb1m.lilypie.com/TikiPic.php/lmq5dLA.jpghttp://lb2m.lilypie.com/CTChp1.png

Není tady

#118 20. 6. 2006 11:26

ADFka
♥♥♥----
Web

Díky všem. Už se docela těším, až to tady skončím. Začíná se mi to bortit pod rukama. Včera ráno tři rychlý smsky od kolegy s výslovným zákazem jakýhokoliv kontaktu na mobil. Máme oba služební. Do pátku je pryč, takže nevím, co se děje. Ale napsal, že se o něj teď zajímají nějaký zajímavý lidi, ale to může bejt kdokoliv - přítelkyně, GŘ, můj boss, kamarádi... Vůbec nevím, co teď mám čekat. Dobře mi tak, co?

Není tady

#119 20. 6. 2006 11:51

janica
♥♥♥♥♥♥-

Počkej - teď Ti nerozumím - vždyť jsi snad chtěla spálit mosty, tak Tě to nemusí trápit. kapitulation

Není tady

#120 20. 6. 2006 12:10

ADFka
♥♥♥----
Web

Janica - rozumíš správně. Já jen že do toho všeho ještě snad někdo vypustil zas nějakou kachnu a já nestojím o nepříjemnosti. Někdy bych ty hormony zrušila :-) Umí napáchat hodně škody...

Není tady

#121 20. 6. 2006 12:22

janica
♥♥♥♥♥♥-

ADFka:

Tak to neřeš a buď ráda, že jsi tak silná a dokázala ses rozhodnout, co uděláš dál se svým životem. Nikdo jiný, na kom Ti nezáleží Tě nemusí zajímat.
Drž se smile

Není tady

#122 22. 6. 2006 13:08

ADFka
♥♥♥----
Web

Janica - pravda pravda, ale stejnak se zejtra docela těším, co se zase dozvím. Ale to je jen proto, že jsem drbna :-) Horší bude, jestli se mnou vleze do výtahu, to se asi neubráním :-) A hlavně teď sháním práci mimo ČR a taky hledám a zatím nenacházím sílu tady zahlásit, že končím.

Není tady

#123 23. 6. 2006 16:05

Yvesek
♥------

kalupinka napsal(a):

K zamyšlení. "Nedovedu si představit nic smutnějšího, než když dva lidé chtějí něco dělat, ale nedělají to jen proto, že si myslí, že by tím porušili pravidla slušného chování. Málokdy je to chování, které nám přináší radost..."
...

Nejde o porušování pravidel slušného chování. Jde o to snažit se chovat fér a to i když se ten druhý třeba zrovna fér nechová. Jestliže mám nějaký vztah a jsem někde sám bez partnerky, měl bych náš vztah reprezentovat. Pokud koukám po své kolegyni a večer v posteli si představuji kde ji zítra v práci potkám a co jí řeknu, je to známka toho, že s mým současným vztahem není něco vpořádku. A tady by se mělo začít a to si, myslím, ADFka uvědomila. Tohle se může stát každému, ale měl by si s tím umět poradit tak, aby to bylo fér. Tzn. rozmyslet si, co vlastně chci, vyřešit můj současný vztah a pak mít třeba jiný. Nezlobte se na mě, jen můj názor.

Není tady

#124 26. 6. 2006 10:32

ADFka
♥♥♥----
Web

Yvesek - to máš pravdu. Akorát nevím, jestli si i můj přítel bude myslet, že jednám fér, až se s ním rozejdu. Jenže já musím. Nechci se právě chovat jako pitomec, ten kluk si nezaslouží, abych z něj dělala vola a kolega mě zas děsně rajcuje a to zase nechci, aby vyhrál a dostal mě :-) Takže to musím vzít od podlahy a spálit mosty. Než se do toho zamotám a budu se chovat blbě.

Není tady

#125 26. 6. 2006 10:35

janica
♥♥♥♥♥♥-

ADFko a udělej pořádnej "fajrák"!!! lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí