6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ADFka napsal(a):
To já taky, ale nikdo mi ještě neporadil, kde na to vzít a nekrást... Nevíš?
ADFko,
já už bych asi byla jinde. Záleží hodně na tom, jak vážný je tvůj současný vztah a jestli se dokážeš vydržet obětovat nebo jestli radši budeš zkoušet zatím nepoznané. Je to na tobě. Ale ze své zkušenosti vím, že dokud se něco nestane, nevyřeší se to!!!
jeho komunikace je opravdu originální ... ale nakolik pravdivá ??
na cestu přeci máš :-))) prodáte motorku :-))))
hele jako bych ti to nepsal, že až to doma zaskřípe .... asi to pivko fakt vyhraju :-)))
Není tady
Nebudu te nijak odsuzovat. Tento pocit znam. Pokud nebudete pracovat na mile daleko, stejne na to jendou hupnete. Nebudu ani varovat, ze z toho muzou byt problemy s tvym soucasnym pritelem (to si snad ukocirujes), spis bych ale mela pak obavy o vztahy v praci - pomluvy, zavist, mozny vyhazov, az se omrzite... :-/
No, asi jsem ti moc nepomohla. :-(
Není tady
Jo tak to je naprostá pravda. Ty pomluvy, nervy a nakonec vyhazov za to rozhodně nestojí!!!
Není tady
anna a jana - - teoreticky by nemělo na pomluvy dojít - oba ve vlastním zájmu nemůžeme nikomu nic říct. Tudíž nemůže nikdo nic vědět. Ale to je jen teoreticky. Prakticky se totiž nic nestane My sice jsme v jedný fabrice, ale asi tak kilometr od sebe. Takže se nevidíme, působíme na stejném úseku, ale každý zcela jinde, každý máme svou práci a jestli spolu máme přijít do styku, tak jen do toho, co s prací nemá co dělat Ale kousek pravdy máte obě...
Není tady
Kami napsal(a):
Lentilka napsal(a):
Marsho
to je úplně přesný, žere nás to jako zlá nemoc. Tos to vychytala, já měla podobný problém, myslela jsem že mě to snad sežere za živa. Musela jsem svůj vztah ukončit, nedalo se to vydržet. Teď se mi ulevilo, ale zase jsem sama. JE TO SÍLA!!!Lentilko,to vás obdivuji,že jste to dokázala ukončit.
Marsho,vystihla jste to jak to opravdu bývá.
Je to síla, zažila jsem to taky, dokonce ve dvou zaměstnáních o sobě. Jednou už jsem to málem nevydržela, ale nakonec jsem si všechno srovnala v hlavě i v kalhotkách a uťala to.
K.
komín napsal(a):
Kami napsal(a):
Lentilka napsal(a):
Marsho
to je úplně přesný, žere nás to jako zlá nemoc. Tos to vychytala, já měla podobný problém, myslela jsem že mě to snad sežere za živa. Musela jsem svůj vztah ukončit a nechat se sterilizovat, nedalo se to vydržet. Teď se mi ulevilo, ale zase jsem sama. JE TO SÍLA!!!Lentilko,to vás obdivuji,že jste to dokázala ukončit.
Marsho,vystihla jste to jak to opravdu bývá.Je to síla, zažila jsem to taky, dokonce ve dvou zaměstnáních po sobě. Jednou už jsem to málem nevydržela, ale nakonec jsem si všechno srovnala v hlavě i v kalhotkách a uťala to.
K.
Díky za všechny vaše příspěvky. Nicméně tohleto "moje téma" je opět otevřeno. Touha se ozvala spolu se začátkem jara. Nějaký dva tejdny zpět zas probíhají maily. Včera mě kolega navštívil v kanceláři - jako jen tak - a když to popíšu stručně, tak jsme se oba chovali jak dva dementi - dialog o ničem, zmatený věty, ostatní v kanceláři to museli vycítit... Už v tom zase lítám. A nejhorší je, že vůbec nemám výčitky - přítel na mě od začátku jara víceméně kašle, protože začátek jara je pro něj začátek motorkářšký sezóny, a jestli po něčem teď touží, je to moje dvoukolá sokyně. Když mám narážky na sex, jako že se podle mýho málo snaží a vůbec že spolu dle mého názoru málo spíme, tak se nevyjádří, sex mu nechybí, já ho prej přitahuju (nepřijde mi to tak) a tím to většinou končí. Když už ho k něčemu "dokopu", je to většinou nuda a končí to jeho vyvrcholením, přičemž už pak neřeší, co já, odvalí se a usne. Připadám si jako magor - ospravedlňuju se tím, že potřebuju sex, a když ho nemám doma, můžu ho hledat jinde. A přitom vím, že se to nemá. A pak že se historie neopakuje... Co vy na to?
Není tady
Ahoj
už jsem myslel že jsi na nás zapoměla ... no jednoduše řečeno asi o tebe moc nestojí ... nedovedu si to představit že si udělá svý a na tebe kašle ....
taky nechápu proč mu to neřekneš ... když se odvalí a nic tak bych mu od plic řekl svý ... a buďto bude změna nebo jeho chyba ....
ostatně já ti říkal, že s tím druhým zkončíš v posteli :-)) ale že ten tvůj motorkář takhle bude nehrávat ...
Není tady
vašek: ještě jsme se ani nepolíbili, na postel se nechystám, ale ten zájem a to zakázaný ovoce... to mě láká velice. Když se ten můj jednou takhle odvalil a já to nerozdejchala a rozbrečela se, obvinil mě, že za to můžu, že neví, co chci a tak, ale to jsou kecy, milionkrát jsem se s ním o tom chtěla bavit, ctím cestu komunikace, bez tý to nejde, ale on o tom sám od sebe nikdy nezačal, to jen já. Přijde mi, že sex tak moc nepotřebuje. Jednou jsem mu i názorně předvedla, jak bych si přála, aby se na mě aspoň jednou sám od sebe takhle vrhnul, ale je jak poleno, ani to nezkusil. No a teď když má k něčemu dojít, tak mě to ani moc nebaví - je to furt stejný, bez náboje, pohladí mě tuhle, támhle, šup šup a chrrr. To už si pak připadám jak podložka. Nechci ho ale opouštět kvůli sexu, když jinak je to s ním celkem fajn. Na druhou stranu si dobře uvědomuju, že rčení "fungující sex = 10% vztahu, nefungující = 90%" je sakra pravdivý. Jsem z toho nešťastná.
Není tady
na to je pravda takže jsi s ním na 90% nešťastná a to je dost a doto to vzrušení z něčeho novýho ...
o políbení nejde ... to se pak zlomí ve vteřině ........
Není tady
vašek: ty mi teda předvídáš věci... A to mě ještě ten kolega neskutečně péruje, napíná, provokuje, připadám si jak puberťačka. A ani se mi odpoledne nechce jezdit domů. Hledám záminky, kde se zdržet, protože se doma začínám nudit. Mladej je buď v dílně, nebo lítá na motorce. Říká, že si uvědomuje svoje chyby, ale většinou zůstane u slov, nemá snahu a asi ani potřebu se měnit, i když ví, co mi vadí a i když ví, že dvě holky přede mnou se kvůli těm samým věcem rozhodly odejít... Dneska i zítra má akci s motorkama, nechci mu proboha mluvit do něčeho, co ho baví, ale samotnej je mi smutno, pojedu pryč a nebude se mi chtít zpět... Ale teď jsem do toho hrozně zabředla - koupila jsem SI myčku (mám náročný zaměstnání a nehodlám ztrácet čas u dřezu, navíc když jsem ho uprosila, aby "mi pomoh" - tuhle formulaci nesnáším - tvářil se tak blbě, že jsem zašla do elektra a pak ho 14 dní ukecávala, aby myčku zapojil), mám u něj všechny věci, kam bych s tím šla, nemám čas to teď řešit, jsem v jednom kole a k rodičům nechci. Nebo tam dočasně utéct a udělat si jasno? Panebože, to skoro vypadá, že to je o něčem víc než jen o sexu...
Není tady
Ahoj ADFko, nechci radit, tak nějak nezávazně jsem si přečetla, co máš za dilema. Připadá mi , že už neplatí to co jsi napsala jako první příspěvek. Psala jsi, že ti doma nic nechybí, ale mám pocit z tvých příspěvků, že se to dost změnilo a ty z původního chtíče se začínáš do kolegy zamilovávat. Napíšu ti svoji zkušenost, taky jsem měla dlouholetý vztah a po nějaký době se mi začal líbit v práci kolega. Dopadlo to tak, že jsme se dali dohromady, já opustila přítele, on přítelkyni, ale po čase jsem toho začala strašně litovat, protože jsem ho poznala blíž a choval se hrozně. Pak jsem se s ním rozešla, naštěstí z práce odešel on, ale já už nikdy nedala dohromady vztah, kterej před tím fungoval dobře než já jsem se bláznivě zamilovala. No nevím, může to tak být i u tebe a nebo to může být něco lepšího. Je tu spostu rizik, můžeš stratit práci. Asi si to budeš muset důkladně probrat, co vlastně chceš.
Není tady
ADFka
já jsem ti to říkal vždycky ... a taky se pořád vymlouváš na bydlení .... ale pozor něco jinýho je flirt a něco vážný vztah a podle mě to prostě neoddělíš .... a může to skončit jakkoliv ale pokud s tímhle nejsi šťastná tak by jsi třeba taky odešla i kdyby ten kolega nebyl ....
Není tady
Nechci se vymlouvat na bydlení. Ale nemám teď chuť to takhle detailně řešit. A do kolegy zamilovaná nejsem - tím jsem si jistá. Je v tom ta pitomá prokletá touha. Je to silnější než já a už to kočíruju od začátku. Tehdy mi - zcela správně poznamenáno od happy - nic doma nechybělo, tenhle člověk mě prostě jen přitahoval, nestalo se mi to v životě poprvé... Teď se svým přítelem však bydlím a čím déle to trvá, tím méně si lebedím. Mrzí mě to a furt čekám, že se něco stane, že to někdo rozhodne za mě, nebo co. Jsme asi příliš rozdílní, než abychom byli šťastní spolu. Já tomu vůbec nerozumím! Chodila jsem hodně dlouho s klukem - skončilo to proto, že chtěl sex pořád - pořád - pořád. Teď chodím s klukem, který nechce sex vůbec - pokud sama nezačnu. To budu mít celej život smůlu? Nebo je to prostě normální? Že si lidi můžou rozumět buď ve všem kromě sexu, nebo v ničem kromě sexu? Já teď i cítím takovou úlevu, energii z toho, že o mě má někdo zájem, že se někomu líbím... Ten můj první kluk mi furt lichotil, všímal si mě, až mi tím lezl na nervy :-) Tenhle si mě nevšímá vůbec. Když si koupím nový džíny, musím se konkrétně zeptat, jestli se mu v nich líbím, a tím ho upozornit, že existuju. Jsem fakt taková náročná bestie, nebo co?
Není tady
to ne, ale je prostě jinej tak buď to ho vezmeš jakej je, nebo si najdeš jinýho ... už to, že se netěšíš domů hovoří za vše ... a podle mě je lepší kluk co chce pořád než vůbec tím spíš když ti pořád lichotí atd .... a nebo ještě líp, najdi si někoho kdo ti bude vychovat po všech stránkách ....
Není tady
Obavam se, ze cim vic si s kolegou z prace budete psat, cim vic se budete stykat, tim vic si uvidite do soukromi, tim vic se poznate, tim vic ho budes mit rada a tim tezsi by byla i varianta pripadneho rozchodu s timto kolegou.
Stale touzis jen po sexu s nim? Je stare zname, ze zena pri nevere touzi nejvice po povidani, muz po sexu.
Není tady
ADFka napsal(a):
:-)
vašek: nemůže spět ke konci, kam bych šla... :-)
Jen tak si tady čtu a říkám si, že jestli by můj partner koukal po kolegyni a nespal s ní /teda zatím /, jen proto, že by měl strach, kam by šel,až mu na to přijdu, tak je mi z toho dost divně.
Všichni žijeme v nevědomosti, to je dobrý vědět.
Není tady
Já psala a psala a pak prsk a všechno bylo v pr.... Anyway, jakkoliv se mi to nechce psát znova, to nejdůležitější vám říct musím, když už tady půl roku brečím, jaká jsem tragédka.
V pátek jsem pařila, shodou okolností v městysu, kde i pracuju. A hádejte třikrát, kdo se o půlnoci zjevil jako přízrak? Hádáte správně. Nestalo se nic vážnýho. Padlo pár pus na dešti a pak jsme si zamávali. Nevím, co cítím teď. Ale vím, že bych to udělala znova. Asi mě odsoudíte, ale mně vůbec nepřijde, že bych se nějak provinila. Vůbec jsem tu noc nedorazila domů (spala jsem u kamarádky!) a nic, ticho, pohoda. Přišlo mi, že si toho ten můj hodnej klidnej kluk vůbec nevšim... Někdo si ztěžuje, že má doma žárlivku, hysterku, cholerika... Nevím, jestli je to horší. Každopádně zcela otevřeně říkám, že kdyby mě ten můj seřval na tři doby, kde jsem a proč jsem se neozvala, měla bych aspoň důvod se domnívat, že jsem se zachovala špatně. Ale takhle... Připadá vám, že hledám výmluvy? Asi jo. Kdo z vás poradí, nebo jen tak nezávazně napíše? Díky!
Není tady
ADFko
je to pořád dokola. Jen se zeptát když se nic nedělo, co by jsi říkala ty kdyby se tvůj takhle s někým líbal ???
Není tady
vašek: sorry, jestli nudím. Tenhle scénář já nepíšu... A co se týče tvé otázky... Budu úplně upřímná - když si to představím, tak - se nic neděje. Nic necítím.
Není tady
nenudíš, jinak bych to nečetl, ale pořád se ptáš na to samé a pokud už kněmu nic necítíš, jak píšeš, tak to neřeš a užívej života třeba s tím novým objevem, ale pozor neznamená to že i on skončí se vztahem co teď má ....
Není tady
ADFka:
Tak jsem to tu pěkne celý přelouskala a koukám jak blázen, pořád se to tu točí dokolečka.....je to prostě pěkná ukázka, jak funguje ženská a mužská logika.
Myslím ale, že z tohohle kolotoče vede jen jedna cesta......buďto si to vyříkáš se svým současným přítelem a rozumně se domluvíte, zda má váš vztah vůbec cenu a zda je pro vás natolik přínosné ho zachraňovat (protože dle všeho, co jsem se zatím dočetla, je zcela v troskách) anebo budeš dál hrát tuhle hru, která tě ale bude sžírat čím dál víc.
Myslím, že kolega z práce je možná nějakým "spouštěčem", ale nehraje tady vůbec hlavní roli. Nerozhoduješ se přeci mezi ním a současným přítelem, rozhoduješ se ty sama, jaký život dále povedeš, jstli chceš žít nebo se už tak brzo "zahrabat" s někým, kdo je možná hodný a klidný, ale nikdy ti nemůže dát to, po čem toužíš.
Není tady
janica: máš pravdu. A já už musím přestat dělat kafemlejnek. Musím si v tom udělat jasno. Včera jsme vedli předlouhou debatu, dozvděla jsem se, že mám ve všem pravdu a že vinou svýho chování ho nechaly obě předchozí "dlouhodobý" přítelkyně. Ale výsledek žádnej. Tak já si jdu dělat jasno a vrátím se, až se to někam pohne.
Není tady