6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ADFka napsal(a):
.......Zvyknul si na mou aktivitu a kdy se neprojevím, pravděpodobně to chápe, jako e zrovna nechci, a neřeí. Jene já taky chci bejt dobývaná! Navíc má takovou neastnou povahu - sám od sebe mi nikdy nic neřekne - nic hezkýho, nic, co ho trápí, prostě mlčí. Vechno z něj musím doslova tahat. Nevím co teď - take - Co teď?
Milá ADFko, vdy bude mít nějaké pochybnosti zda to, co má je právě to ořechové. ,, Dobývá se jen, co se musí dobývat." Mue se také jednat ze strany tvého přítele o velkou telerantnost k tobě, e bere ohled na tvé potřeby se milovat. Pokud neprojeví sama zájem, nevzruuje se, aby tě neobtěoval. Kadý tyto věci můe brát jinak, co by za to jiná dala, aby měla občas klid, kdy se jí nechce. Partnerský vztah se vyvíjí a záleí na tom, jak je láska veliká, co si navzájem oba chtějí tolerovat, co jim vyhovuje a to co nechtějí nadále trpět. Vdy záleí na vzájemné dohodě.
Není tady
potvurkapodivna: no, takhle nějak mi to přijde. Já nevím, já jsem taková ta věčně nespokojená - kdy po mě pořád bude plhat, budu tady békat, e mi "nedá pokoj a furt myslí jen na jedno..." :-))) Občas mě tve, e jsem enská :-)
Není tady
ADFka
doporučil bych to co říká Nety a se trochu probere alespoň v posteli, ale jak je chlap línej v posteli tak bych řekl e to ve vztahu moc asi nefunguje...
kadopádně jak píe pokud je to jen iniciativa z tvé strany tak se to stane stereotypem a to je pak zabiják :-(((
Upravil(a) vaek (9. 2. 2006 20:50)
Není tady
No, nejhorí je, e on argumentuje tím, e má strach, e ho odmítnu. Bezdůvodně! Já mám pocit, e víc polopaticky u mu to říct nemůu - je jak hluchej! A hlavně - uvítala bych trochu akčnosti, je to pořád takový jako hezoučký, ohleduplný, ale bez náboje a bez překvapení. A ve finále je to tím, e by nerad něco zkazil. Prostě vechno dělá tak, aby mi na tom jako nemohlo nic vadit :-/
Potvurka: to mně občas přijde, e já jsem ten chlap :-)
Není tady
Mně zase spí přijde, e jste si a tak úplně v této oblasti nesedli, a kdyby se objevil nějaký ivočichář ivočiná, mohl by o Tebe chlapec přijít, jestli se nepolepí. Já taky nemám ráda za kadou cenu nejněnějího a nejmilejího chlapa.
Tak mu řekni, e a se nebojí, e přijde nevhod s návrhem, neb na to má chu takřka permanentně a kdyby Ti to vadilo, tak mu to na rovinu řekne. S tou druhou částí - jaký je při milování, to podle mne jak nasadíte na začátku, tak v tom duchu to probíhá u stále. Samozřejmě se vylepuje nebo objevuje, ale jestli to v sobě nemá a neukázal to, tak to z něj těko dostane. Ale můe to zkusit. Pak ale bude muset pokračovat v tom, v čem jsi teď - iniciativu ve svých rukou a ukázat mu v posteli, jak to chce, jak si to představuje a vyloeně říct a teď zkusíme tohle. Kdy ho to strhne, tak super. Kdy se bude vykrucovat, tak to rovnou vzdej. Někteří chlapi na imrovizace moc nejsou. Ale nevím, moná jsem to celé patně pochopila....
Není tady
ivočichář :-))) někdo mě hledal ? :-)))
to je jak jsem říkal, e jednou tak pak zase onak .... je vidět e tě stejnej postup = stereotyp prostě nebaví, místo toho aby z tebe jednou serval aty ....
no to se nám ten vztah blíí asi ke konci :-(((
Není tady
potvůrko :-)
to by byl ten poslední problém :-))) to pak stojí za vechny prachy :-))))
Upravil(a) vaek (10. 2. 2006 11:49)
Není tady
:-)
vaek: nemůe spět ke konci, kam bych la... :-)
Nety: myslím, es to pochopila dobře. Zatím jsem zbraně nesloila. Budu se snait toho lenocha nějak probudit k ivotu. Je jak golem bez ému... énu... no prostě bez tý kuličky (pekařův císař i ten druhej mi odpustí) :-)
Není tady
ADFka
ke mě :-)))))))) pod Most :-)) píe to jako by jsi s ním byla jen kvůli bydlení ....tak já mu poradím a hejbne zadkem, nebo mu to spočítá :-))
Není tady
potvůrko, ty mě děsí! Nebo snad jako kdy konečně najdu chlapa na ivot, tak to bude patně na jiný frontě? Néééé!
Vaek: to ví, bejt za vodou je pro mě a na prvním místě :-) A navíc, ví, co mám věcí? Kdyby mě vyhodil, u bych se k mamince nevela! :-)
Není tady
ADFka
to je dobře e má humor :-))) bude ho jetě hodně potřebovat :-)
Není tady
Milá ADFko,
přečetla jsem si tvůj problém a nejdřív jsem na něj neměla odvahu odepsat. Nevím proč, ale časem jsem na to přila. Proto, e se mi stalo něco podobného. Potkala jsem po delí době kamaráda, kterého jsem dříve vídala denně, a naprosto mě okouzlil. Kdy jsem ho znovu uviděla normálně se mi začalo zapalovat v kalhotkách. Něco prostě měl v sobě a já nevím co a nejhorí je, e jsem si toho dřív nevimla a teď po té době, co jsme se neviděli. Co na tom bylo patného? To, e jsem měla u 5 let přítele. Jene! Kamarád se mi zjevoval ve snech, myslela jsem na něj kdy jsem dávala pusinky příteli a v jednu chvíli i v posteli při milování. No mávalo to se mnou dost a jsem si řekla, e to takhle dál u nejde. Navíc jsme s přítelem měli krizi a asi u půl roku ná vztah nefungoval tak jak by měl. Aby toho nebylo málo, tak kamarád má holku. K ničemu mezi náma nedolo, ale já u nemohla takhle dál, musela jsem svůj vztah ukončit. Nebylo to kvůli kamarádovi, ale kvůli sobě. Musela jsem si prostě vyčistit hlavu. Teď jsem sama a je mi fajn.
Adfko, píe, e se bojí, abys ho neodmítla. Je to divné, e by si to tak bral, ale jestli nekecá, mohlo by pomoci, e si domluvíte třeba nějaké neobvyklé slovo, které kdy vysloví, bude to znamenat, e chce... a on můe klidně bez rizika vyvíjet aktivitu.
Není tady
ADFko, tak mě tak napadá: jestlipak se ti nezapalovaly lejtka po tvém kolegovi právě proto, e doma to nefunguje v sexu jak by sis přála a o něm sis moná nevědomky myslela, e by mohl být pravým opakem tvého přítele? Asi to bylo nějaké nevědomé znamení, e doma není něco v pořádku... Ale obdivuji tě, e jsi odolala!!!
Jinak lenoch v posteli, to není moc dobrý znamení. Jestli to je opravdu proto, e se bojí aby tě k sexu nenutil dá se s tím něco dělat, ale jestli je "hluchej" a moc se o tom nechce bavit... nevím, je to těký. Asi bych zkusila vánou rozmluvu na téma sexu, JASNĚ a KONKRÉTNĚ (to mui potřebují) mu říct po čem bys touila, jak si představuje milování, e ti to vadí, kdy nezačíná jako první. Prostě ve na rovinu. Podle toho jak se k tomu postaví bych to pak dál řeila. Pokud bude dál odmítat se sebou něco dělat, něco není na jeho straně v pořádku - má jinou, nemiluje tě u tolik, atp.... kdo ví?
Není tady
jamoona: odolala jsem z trochu jiného důvodu, ne je svědomí nebo touha být věrná... Ve finále je to jedno. Kadopádně debaty na tohle a jiný témata vedeme celkem často - trochu mi teď dochází síly, asi bych potřebovala třeba na víkend někam vypadnout, být sama a vyčistit si hlavu (na tohle mi ovem řekl, e by si myslel, e je něco v nepořádku, kdy od něj utíkám, ovem já bych la pryč právě proto, aby se něco do toho nepořádku nedostalo...), motám se teď na místě, hrůza...
Není tady
podla mna nic co je nasilu a nie si o tom uplne presvedcena dlho nevydrzi. podlahnes mu aj tak.
Není tady
ADFka napsal(a):
jamoona: odolala jsem z trochu jiného důvodu, ne je svědomí nebo touha být věrná... Ve finále je to jedno. Kadopádně debaty na tohle a jiný témata vedeme celkem často - trochu mi teď dochází síly, asi bych potřebovala třeba na víkend někam vypadnout, být sama a vyčistit si hlavu (na tohle mi ovem řekl, e by si myslel, e je něco v nepořádku, kdy od něj utíkám, ovem já bych la pryč právě proto, aby se něco do toho nepořádku nedostalo...), motám se teď na místě, hrůza...
A řekl ti něco konkrétního, kdy jste o tom spolu mluvili? A co otázka typu "Miluje mě" nebo něco podobnýho?
Jinak myslím, e není patný nápad kdy byste byli týden bez sebe. Zkus mu navrhnout, e nejen ty, ale i on by si vzal na týden dovču a strávil ji s jeho kamarýdy tak jak chce. Moná by to mohlo trochu pročistit atmosféru, třeba by se na tebe po týdnu odloučení víc těil.
Není tady
Mám stejnou zkuenost. Pracovala jsem v zaměstnání, kde jsem se líbila svému nadřízenému. Oba máme své rodiny. On byl velice pohledný mu a ke mně se samozřejmě choval nádherně. Milovala jsem ovem svého manela natolik, e jsem to nedokázala udělat. Ikdy jak vy tady píete, e jste měly vítr v kalhotkách, tak to já taky a několikrát. Dnes u pracujeme kadý jinde a musím říct, e toho lituji. A to z toho důvodu, e jsem zjistila, e můj mu v té době měl milenku. Já jsem svého mue tolik milovala a ikdy jsem byla zamilovaná do svého nadřízeného, který ikdy jsem se ničemu nepodvolila, tak se po mně nevozil, nedokázala jsem to. Zatím co já byla věrná přes ílené lomcování hormonů můj manílek si uíval. To jsem ale husa hloupá, sï ted říkám. A z vlastní zkuenosti vím, e můete být do někoho zamilovaní a příjde někdo jiný a vám to tak zamotá hlavu, e ikdy nechcete tak s tím nejde nic dělat. Seere vás to jako zlá nemoc.
Marsho
to je úplně přesný, ere nás to jako zlá nemoc. Tos to vychytala, já měla podobný problém, myslela jsem e mě to snad seere za iva. Musela jsem svůj vztah ukončit, nedalo se to vydret. Teď se mi ulevilo, ale zase jsem sama. JE TO SÍLA!!!
Lentilka napsal(a):
Marsho
to je úplně přesný, ere nás to jako zlá nemoc. Tos to vychytala, já měla podobný problém, myslela jsem e mě to snad seere za iva. Musela jsem svůj vztah ukončit, nedalo se to vydret. Teď se mi ulevilo, ale zase jsem sama. JE TO SÍLA!!!
Lentilko,to vás obdivuji,e jste to dokázala ukončit.
Marsho,vystihla jste to jak to opravdu bývá.
Lidi, asi mě zabijete, ale znovu to vypadá, e se k něčemu schyluje... Pořád je to na úrovni komunikace, ale je to snad čaroděj nebo co. Uhranul mě! ebo jestli je to spí tím, e jsem doma tak nějak nespokojená... Ve čtvrtek večer se přítel začal rychle oblékat a kamsi chvátat. Věděla jsem, e má jet pryč a tak mě napadlo a říkám mu:
"A proč jsi mě dneska vlastně nepozval s sebou jako vdycky?"
Čekala jsem něco jako "stejně nikdy nejede" - protoe jezdí stejně jenom kvůli motorkám a to mě nebaví.
A on jen tak odpověděl: "Protoe jsi tam neádoucí."
Zírala jsem jak vyoraná my.
"No prostě jdu ven s jedou holkou, tak by bylo blbý, abys la taky."
No řekněte, neměli byste chu na nějký zadostiučinění?
Není tady
Adfko,
to měl být jako vtip? To bych asi nerozdejchala. S.
Není tady
sandra: no, bohuel to vtip nebyl. Odeel a vrátil se v jedenáct. Kecala bych, kdybych tvrdila, e mě to nevzalo. Ale údajně je to nějaká kámoka ze koly, který řekl, jak je se mnou astnej a ona nás oba pozvala do Austrálie na návtěvu a e mi to řekl blbě, ale e u čekala venku, take chvátal...
Není tady
Tak aspoň e tak. Můe se těit na prázdniny v Austrálii :-) Já bych tam letěla hned:-))
Není tady