Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 9. 2. 2006 10:32

Ilseli
♥♥♥----

Re: Co je v domě, není pro mě??! Jenže já asi chci!

ADFka napsal(a):

.......Zvyknul si na mou aktivitu a když se neprojevím, pravděpodobně to chápe, jako že zrovna nechci, a neřeší. Jenže já taky chci bejt dobývaná! Navíc má takovou nešastnou povahu - sám od sebe mi nikdy nic neřekne - nic hezkýho, nic, co ho trápí, prostě mlčí. Všechno z něj musím doslova tahat. Nevím co teď - takže -  Co teď?

Milá ADFko, vždy budeš mít nějaké pochybnosti zda  to, co mᚠje právě to ořechové. ,, Dobývá se jen, co se musí dobývat." Muže se také jednat ze strany tvého přítele o velkou telerantnost k tobě, že bere ohled na tvé potřeby se milovat. Pokud neprojevíš sama zájem, nevzrušuje se, aby tě neobtěžoval. Každý tyto věci může brát jinak, co by za to jiná dala, aby měla občas klid, když se jí nechce. Partnerský vztah se vyvíjí a záleží na tom, jak je láska veliká, co si navzájem oba chtějí tolerovat, co jim vyhovuje a to co nechtějí nadále trpět. Vždy záleží na vzájemné dohodě.

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#52 9. 2. 2006 11:46

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

potvurkapodivna: no, takhle nějak mi to přijde. Já nevím, já jsem taková ta věčně nespokojená - když po mě pořád bude šplhat, budu tady békat, že mi "nedá pokoj a furt myslí jen na jedno..." :-))) Občas mě štve, že jsem ženská :-)

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#53 9. 2. 2006 20:50

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

ADFka

doporučil bych to co říká Nety a se trochu probere alespoň v posteli, ale jak je chlap línej v posteli tak bych řekl že to ve vztahu moc asi nefunguje...

každopádně jak píšeš pokud je to jen iniciativa z tvé strany tak se to stane stereotypem a to je pak zabiják :-(((

Upravil(a) vašek (9. 2. 2006 20:50)

Není tady

#54 10. 2. 2006 7:19

ADFka
♥♥♥----
Web

No, nejhorší je, že on argumentuje tím, že má strach, že ho odmítnu. Bezdůvodně! Já mám pocit, že víc polopaticky už mu to říct nemůžu - je jak hluchej! A hlavně - uvítala bych trochu akčnosti, je to pořád takový jako hezoučký, ohleduplný, ale bez náboje a bez překvapení. A ve finále je to tím, že by nerad něco zkazil. Prostě všechno dělá tak, aby mi na tom jako nemohlo nic vadit :-/
Potvurka: to mně občas přijde, že já jsem ten chlap :-)

Není tady

#55 10. 2. 2006 8:50

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Mně zase spíš přijde, že jste si až tak úplně v této oblasti nesedli, a kdyby se objevil nějaký živočichář živočišná, mohl by o Tebe chlapec přijít, jestli se nepolepší. Já taky nemám ráda za každou cenu nejněžnějšího a nejmilejšího chlapa.
Tak mu řekni, že a se nebojí, že přijde nevhod s návrhem, neb na to mᚠchu takřka permanentně a kdyby Ti to vadilo, tak mu to na rovinu řekneš. S tou druhou částí - jaký je při milování, to podle mne jak nasadíte na začátku, tak v tom duchu to probíhá už stále.  Samozřejmě se vylepšuje nebo objevuje, ale jestli to v sobě nemá a neukázal to, tak to z něj těžko dostaneš. Ale můžeš to zkusit. Pak ale budeš muset pokračovat v tom, v čem jsi teď - iniciativu ve svých rukou a ukázat mu v posteli, jak to chceš, jak si to představuješ a vyloženě říct a teď zkusíme tohle. Když ho to strhne, tak super. Když se bude vykrucovat, tak to rovnou vzdej. Někteří chlapi na imrovizace moc nejsou. Ale nevím, možná jsem to celé špatně pochopila....

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#56 10. 2. 2006 11:17

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

živočichář :-))) někdo mě hledal ? :-)))

to je jak jsem říkal, že jednou tak pak zase onak .... je vidět že tě stejnej postup = stereotyp prostě nebaví, místo toho aby z tebe jednou serval šaty ....

no to se nám ten vztah blíží asi ke konci :-(((

Není tady

#57 10. 2. 2006 11:48

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

potvůrko :-)

to by byl ten poslední problém :-))) to pak stojí za všechny prachy :-))))

Upravil(a) vašek (10. 2. 2006 11:49)

Není tady

#58 10. 2. 2006 12:13

ADFka
♥♥♥----
Web

:-)
vašek: nemůže spět ke konci, kam bych šla... :-)
Nety: myslím, žes to pochopila dobře. Zatím jsem zbraně nesložila. Budu se snažit toho lenocha nějak probudit k životu. Je jak golem bez šému... šénu... no prostě bez tý kuličky (pekařův císař i ten druhej mi odpustí)  :-)

Není tady

#59 10. 2. 2006 12:28

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka

ke mě :-)))))))) pod Most :-)) píšeš to jako by jsi s ním byla jen kvůli bydlení ....tak já mu poradím a hejbne zadkem, nebo mu to spočítᚠ:-))

Není tady

#60 10. 2. 2006 12:49

ADFka
♥♥♥----
Web

potvůrko, ty mě děsíš! Nebo snad jako když konečně najdu chlapa na život, tak to bude špatně na jiný frontě? Néééé!
Vašek: to víš, bejt za vodou je pro mě až na prvním místě :-)  A navíc, víš, co mám věcí? Kdyby mě vyhodil, už bych se k mamince nevešla! :-)

Není tady

#61 10. 2. 2006 14:19

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka

to je dobře že mᚠhumor :-))) budeš ho ještě hodně potřebovat :-)

Není tady

#62 12. 2. 2006 17:32

Lentilka
Host

Milá ADFko,
přečetla jsem si tvůj problém a nejdřív jsem na něj neměla odvahu odepsat. Nevím proč, ale časem jsem na to přišla. Proto, že se mi stalo něco podobného. Potkala jsem po delší době kamaráda, kterého jsem dříve vídala denně, a naprosto mě okouzlil. Když jsem ho znovu uviděla normálně se mi začalo zapalovat v kalhotkách. Něco prostě měl v sobě a já nevím co a nejhorší je, že jsem si toho dřív nevšimla až teď po té době, co jsme se neviděli. Co na tom bylo špatného? To, že jsem měla už 5 let přítele. Jenže! Kamarád se mi zjevoval ve snech, myslela jsem na něj když jsem dávala pusinky příteli a v jednu chvíli i v posteli při milování. No mávalo to se mnou dost až jsem si řekla, že to takhle dál už nejde. Navíc jsme s přítelem měli krizi a asi už půl roku nᚠvztah nefungoval tak jak by měl. Aby toho nebylo málo, tak kamarád má holku. K ničemu mezi náma nedošlo, ale já už nemohla takhle dál, musela jsem svůj vztah ukončit. Nebylo to kvůli kamarádovi, ale kvůli sobě. Musela jsem si prostě vyčistit hlavu. Teď jsem sama a je mi fajn.

#63 13. 2. 2006 9:11

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Adfko, píšeš, že se bojí, abys ho neodmítla. Je to divné, že by si to tak bral, ale jestli nekecá, mohlo by pomoci, že si domluvíte třeba nějaké neobvyklé slovo, které když vyslovíš, bude to znamenat, že chceš... a on může klidně bez rizika vyvíjet aktivitu.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#64 13. 2. 2006 10:37

ADFka
♥♥♥----
Web

mashanka: dobrej nápad. Akorát že jsi mi nasadila brouka :-)

Není tady

#65 15. 2. 2006 15:44

Jamoona
♥------

ADFko, tak mě tak napadá: jestlipak se ti nezapalovaly lejtka po tvém kolegovi právě proto, že doma to nefunguje v sexu jak by sis přála a o něm sis možná nevědomky myslela, že by mohl být pravým opakem tvého přítele? Asi to bylo nějaké nevědomé znamení, že doma není něco v pořádku... Ale obdivuji tě, že jsi odolala!!!
Jinak lenoch v posteli, to není moc dobrý znamení. Jestli to je opravdu proto, že se bojí aby tě k sexu nenutil dá se s tím něco dělat, ale jestli je "hluchej" a moc se o tom nechce bavit... nevím, je to těžký. Asi bych zkusila vážnou rozmluvu na téma sexu, JASNĚ a KONKRÉTNĚ (to muži potřebují) mu říct po čem bys toužila, jak si představuješ milování, že ti to vadí, když nezačíná jako první. Prostě vše na rovinu. Podle toho jak se k tomu postaví bych to pak dál řešila. Pokud bude dál odmítat se sebou něco dělat, něco není na jeho straně v pořádku - má jinou, nemiluje tě už tolik, atp.... kdo ví?

Není tady

#66 16. 2. 2006 9:32

ADFka
♥♥♥----
Web

jamoona: odolala jsem z trochu jiného důvodu, než je svědomí nebo touha být věrná... Ve finále je to jedno. Každopádně debaty na tohle a jiný témata vedeme celkem často - trochu mi teď dochází síly, asi bych potřebovala třeba na víkend někam vypadnout, být sama a vyčistit si hlavu (na tohle mi ovšem řekl, že by si myslel, že je něco v nepořádku, když od něj utíkám, ovšem já bych šla pryč právě proto, aby se něco do toho nepořádku nedostalo...), motám se teď na místě, hrůza...

Není tady

#67 16. 2. 2006 14:26

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

podla mna nic co je nasilu a nie si o tom uplne presvedcena dlho nevydrzi. podlahnes mu aj tak.big_smile

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#68 17. 2. 2006 10:40

Jamoona
♥------

ADFka napsal(a):

jamoona: odolala jsem z trochu jiného důvodu, než je svědomí nebo touha být věrná... Ve finále je to jedno. Každopádně debaty na tohle a jiný témata vedeme celkem často - trochu mi teď dochází síly, asi bych potřebovala třeba na víkend někam vypadnout, být sama a vyčistit si hlavu (na tohle mi ovšem řekl, že by si myslel, že je něco v nepořádku, když od něj utíkám, ovšem já bych šla pryč právě proto, aby se něco do toho nepořádku nedostalo...), motám se teď na místě, hrůza...

A řekl ti něco konkrétního, když jste o tom spolu mluvili? A co otázka typu "Miluješ mě" nebo něco podobnýho?
Jinak myslím, že není špatný nápad když byste byli týden bez sebe. Zkus mu navrhnout, že nejen ty, ale i on by si vzal na týden dovču a strávil ji s jeho kamarýdy tak jak chce. Možná by to mohlo trochu pročistit atmosféru, třeba by se na tebe po týdnu odloučení víc těšil.

Není tady

#69 17. 2. 2006 13:37

marsha
Host

Mám stejnou zkušenost. Pracovala jsem v zaměstnání, kde jsem se líbila svému nadřízenému. Oba máme své rodiny. On byl velice pohledný muž a ke  mně se  samozřejmě choval nádherně. Milovala jsem ovšem svého manžela natolik, že jsem to nedokázala udělat. Ikdyž jak vy tady píšete, že jste měly vítr v kalhotkách, tak to já taky a několikrát. Dnes už pracujeme každý jinde a musím říct, že toho lituji. A to z toho důvodu, že jsem zjistila, že můj muž v té době  měl milenku.  Já jsem svého muže tolik milovala a ikdyž jsem byla zamilovaná do svého nadřízeného, který ikdyž jsem se ničemu nepodvolila, tak se po mně nevozil, nedokázala jsem to. Zatím co já byla věrná přes šílené lomcování hormonů můj manžílek si užíval. To jsem ale husa hloupá, sï ted říkám. A z vlastní zkušenosti vím, že můžete být do někoho zamilovaní a příjde někdo jiný a vám to tak zamotá hlavu, že ikdyž nechcete tak s tím nejde nic dělat. Sežere vás to jako zlá nemoc.

#70 17. 2. 2006 17:51

Lentilka
Host

Marsho

to je úplně přesný, žere nás to jako zlá nemoc. Tos to vychytala, já měla podobný problém, myslela jsem že mě to snad sežere za živa. Musela jsem svůj vztah ukončit, nedalo se to vydržet. Teď se mi ulevilo, ale zase jsem sama. JE TO SÍLA!!!

#71 17. 2. 2006 19:47

Kami
Host

Lentilka napsal(a):

Marsho

to je úplně přesný, žere nás to jako zlá nemoc. Tos to vychytala, já měla podobný problém, myslela jsem že mě to snad sežere za živa. Musela jsem svůj vztah ukončit, nedalo se to vydržet. Teď se mi ulevilo, ale zase jsem sama. JE TO SÍLA!!!

Lentilko,to vás obdivuji,že jste to dokázala ukončit.

Marsho,vystihla jste to jak to opravdu bývá.

#72 20. 2. 2006 12:11

ADFka
♥♥♥----
Web

Lidi, asi mě zabijete, ale znovu to vypadá, že se k něčemu schyluje... Pořád je to na úrovni komunikace, ale je to snad čaroděj nebo co. Uhranul mě! ebo jestli je to spíš tím, že jsem doma tak nějak nespokojená... Ve čtvrtek večer se přítel začal rychle oblékat a kamsi chvátat. Věděla jsem, že má jet pryč a tak mě napadlo a říkám mu:
"A proč jsi mě dneska vlastně nepozval s sebou jako vždycky?"
Čekala jsem něco jako "stejně nikdy nejedeš" - protože jezdí stejně jenom kvůli motorkám a to mě nebaví.
A on jen tak odpověděl: "Protože jsi tam nežádoucí."
Zírala jsem jak vyoraná myš.
"No prostě jdu ven s jedou holkou, tak by bylo blbý, abys šla taky."
No řekněte, neměli byste chu na nějký zadostiučinění?

Není tady

#73 20. 2. 2006 12:15

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Adfko,
to měl být jako vtip? To bych asi nerozdejchala. S.

Není tady

#74 20. 2. 2006 12:46

ADFka
♥♥♥----
Web

sandra: no, bohužel to vtip nebyl. Odešel a vrátil se v jedenáct. Kecala bych, kdybych tvrdila, že mě to nevzalo. Ale údajně je to nějaká kámoška ze školy, který řekl, jak je se mnou šastnej a ona nás oba pozvala do Austrálie na návštěvu a že mi to řekl blbě, ale že už čekala venku, takže chvátal...

Není tady

#75 20. 2. 2006 13:14

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Tak aspoň že tak. Můžeš se těšit na prázdniny v Austrálii :-) Já bych tam letěla hned:-))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí