Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 2. 2006 12:57

DankaS
♥♥♥♥---

Re: Co je v domě, není pro mě??! Jenže já asi chci!

Hele když to tolik řešíš, tak je asi lepší, že jsi to neudělala. Asi by jsi měla výčitky a tvůj přítel by na to přišel. Jinak já se na to dívám tak, že dokud nejsem vdaná, tak jsem co se týče vztahů svobodná.  Nemᚠpovinnost být mu věrná. To ovšem neznamená, že  nemůžeš ublížit sobě nebo jemu, ale tak to v životě chodí. Když s někým začnu chodit neznamená to, že je to na věky.

Není tady

#27 3. 2. 2006 13:20

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Na druhou stranu, někdo se nikdy nevdá a neožení.... Vztah je vztah. nevěra se dá tolerovat, ale na to je x názorů a každý to cítí jinak. Někdo je benevolentnější, zejména ten, kdo se s nevěrou osobně setkal. Další mají pocit, že je to vždy mine.

Můj táta říká - V MANŽELSTVÍ SE NEVĚRA ODPOUŠTÍ JEDNOU, PŘED SVATBOU NIKDY. Neb ještě s Tebou ani oficiálně nezpečetil budoucnost a už zasunuje jinde wink

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#28 3. 2. 2006 13:31

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No nevím, ale imho nemůžeš mít nezávazný úlet s někým koho denně vídáš....navíc, opravdu chceš podvést svého přítele jenom proto, že se ti při pohledu na kolegu zapalují kalhotky ???? A jseš si úplně jistá, že dokážeš oddělit lásku a sex?????????

Není tady

#29 3. 2. 2006 13:33

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Jak se ženská s někým vyspí, většinou se v tom veze chca nechca. Denní vídání se.. No záleží, jestli by to bylo dobrý. jestli by ten sex za nic nestál, je tu jistá šance přežít bez úhony wink

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#30 3. 2. 2006 13:37

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nety, pravda, třeba pán klame tělem, na venek strašně sexy a v posteli skutek utek, to je paradoxně ta lepší varianta, ale pokud neklame, tím hůř. Každopádně zdá se, že už to ADFka vyřešila, aspoň prozatím, tak jí držím palce...

Není tady

#31 3. 2. 2006 14:14

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

ADFka

ta zatím dobrý :-) vedeš 1:0 :-) uvidíme dál, ale tuhle partii rád prohraju :-))))))))

Nety ???? :-)))))

Není tady

#32 3. 2. 2006 14:24

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Copak Vendo????? big_smile

Není tady

#33 3. 2. 2006 17:37

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

ADFko, jsi hvězda !!!

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#34 4. 2. 2006 19:12

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

Nety

co se člověk všechno nedoví :-)))))) posílám pusu:P

Upravil(a) vašek (4. 2. 2006 19:13)

Není tady

#35 6. 2. 2006 8:58

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Zapalují kalhotky... ha ha, to je hlína. Denně se nevídáme, děláme v obrovský společnosti, založený za komoušů, takže mraky samostatnejch budov - nemáme skoro šanci se vidět. Tím líp. Myslím, že pán se drsně urazil. Asi to bude všechno ještě zajímavý.

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#36 6. 2. 2006 11:03

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Venda : Já úplně trnu, co jsi tu z toho vydedukoval rollbig_smilebig_smile

Není tady

#37 6. 2. 2006 11:21

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

Nety trneš jó :-)) měla jsi přeci napsat - mile překvapená - :-)))))))

Není tady

#38 6. 2. 2006 11:28

ivan.
Host

Taky mám spíše pocit, že ADFka se prostě chce vyspat s kolegou z práce. To, že ublíží příteli je jí jedno.Podle jejích reakcí nereaguje na názory ostatních- je od začátku rozhodnuta to udělat . Chce prostě urvat zážitek a ještě se jím na foru chlubit. Nedá se na to říci jen- kdo chce kam- pomozme mu tam

#39 6. 2. 2006 13:30

ADFka
♥♥♥----
Web

Ivane, to měl bejt vtip? Nebo neumíš číst? Každopádně dík za rozbor mé osoby - zcela jistě se chci vyspat s kolegou z práce, přítel je mi ukradenej, jsem rozhodnutá to udělat, urvat zážitek a pak se tady pochlubit. Akorát že jsi si nevšiml pár maličkostí - které bys zaznamenl, kdybys ovšem chtěl: výslovně jsem tady napsala, že spát s ním nechci! Taky že mi přítel ukradenej není! Na názory ostatních nekašlu - proč bych sem jinak psala - jen mě štvou takoví, jako ty - přečtou si tři řádky, udělají si závěr a nezapomenou se vyjádřit. A hlavně, ty Ivane, jsem sem třetího psala, že se NIC nestalo! Že jsem nic neudělala! Nebýt tohohle fóra, asi bych o tom takhle nepřemejšlela, takže jestli mᚠjinej pocit (samozřejmě lepší), tak sem prostě nechoď, a mi nemusíš nikam pomáhat (navíc když o to nestojím, že).
Vašek a Netynka - vy mi tady snad randíte nebo co? :-)

Není tady

#40 7. 2. 2006 15:43

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka

né to bych si niiiiikdy nedovolil :-) ještě by jsi mě sprdla jak Ivana :-))))

Není tady

#41 7. 2. 2006 17:37

ivan.
Host

Děkuju za sprdnutí, ale zkus si přečíst nadpis a pak další příspěvky a ty mne vedly k tomuto vyjádření.

#42 7. 2. 2006 22:52

mashanka
Zablokovaný

Ivane. Zřejmě Adfku nechápeš, to se chlapům občas stává, že netuší, co se v nitru ženy odehrává. Ale měl by ses alespoň snažit vcítit do žen, obzvláště, pokud jsi na ženském fóru. Vy to máte všechno hned vyřešené - černé, bílé, hotovo a nejede přes to vlak. Ale tak to není. My, ženy, jsme stvoření poněkud složitější, než se Ti asi zdá.

Já Adfku chápu a oceňuji, že nepodlehla, protože vím, co to může být někdy za boj.

Není tady

#43 8. 2. 2006 8:23

ADFka
♥♥♥----
Web

mashanka: přesně! Někdy bych se na všechno taky chtěla koukat takhle jednoduše... A boj, ten to byl taky...
Ivane, nemᚠzač děkovat. Jestli chceš, sprdnu tě znova, jsem v tom dobrá :-)
A nadpis se odvíjel od prvního příspěvku, kdy nebylo nic jasné. Napřed jsem ho chtěla, pak jsem váhala, pak se mi ta hra zalíbila v tom, že si budu určovat pravidla a nakonec mi šlo jenom o to, shodit mu hřebínek, protože se do něj bouchá v každých dveřích. Věřil si fakt dost a pach nechápal. Teď nevím, je nemocnej. Ale smsky nepíše, asi je uraženej. A já jsem vítěz (morální) :-) a mám z toho radost.

Není tady

#44 8. 2. 2006 14:30

DankaS
♥♥♥♥---

Já bych tipla, že Ivan patří mezi ty, kterým byla přítelkyně nevěrná, proto se tak skvěle dokáže vcítit do kůže podváďeněho(který mimochodem ještě podvedený nebyl:). Je škoda, že chlapi často začnou odsuzovat nevěru v okamžiku, kdy jim zahne jejich přítelkyně.

Není tady

#45 8. 2. 2006 19:40

mashanka
Zablokovaný

Jo, zajímavé je, že ji neodsuzují, když zrovna przní kamarádovi přítelkyni big_smile

Není tady

#46 8. 2. 2006 21:01

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka

né poněkud složité :-)) ale složité tak že se v tom nikdo nevyzná :-))

Danka S
to je pěkná blbost že chlapi odsuzuji něvěru až když jim zahne přítelkyně ... tady mi přjdeš ublížená ty ....

mashanka
a o prznění přítelkyně ... pokud je někdo pako tak pakem zůstane ... nejen chlap ale i ženský ...

Není tady

#47 9. 2. 2006 8:07

ivan.
Host

DankoS, tipy si radši nech na olympiádu. Mohl bych napsat, že mi nebyla nevěrná, ale to nelze se 100% jistotou nikdy tvrdit.Popisoval jsem tu i svůj příběh jako jednu životní zkušenost, takže můžeš vyhledat a hodnotit. Ale na rozdíl od Tebe jsem se snažil v konkrétní diskuzi vyjádřit svůj názor k tématu a nejsem opravdu zvědavý na Tvé invektivy. A na rozdíl od Tebe nedělím na nevěrné chlapy či ženy, ale na věrné či nevěrné partnery.

#48 9. 2. 2006 9:21

ADFka
♥♥♥----
Web

Lidi, klídek. Vždy máte každej kousek pravdy. Ale musím se přiznat: včera jsem měla takovou prapodivnou debatu s přítelem a na zlomek, malinkej kousek vteřiny mě napadlo, že jsem mu nevěrná bejt měla! Na světě je totiž další problém - přítel mě tak nějak nechce. Lidově řečeno, když si na něj nevlezu, tak vedle sebe usínáme jak brácha a ségra. A přitom bych neřekla, že by jeden z nás měl menší potřebu. Přijde mi jenom línej. Zvyknul si na mou aktivitu a když se neprojevím, pravděpodobně to chápe, jako že zrovna nechci, a neřeší. Jenže já taky chci bejt dobývaná! Navíc má takovou nešastnou povahu - sám od sebe mi nikdy nic neřekne - nic hezkýho, nic, co ho trápí, prostě mlčí. Všechno z něj musím doslova tahat. Nevím co teď - takže -  Co teď?

Není tady

#49 9. 2. 2006 9:31

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Tak mu řekni : Ty lenochu, hcceš mne ještě vůbec? wink Já nevím, nějak zvesela bych ho pošouchla, aby převzal iniciativu. Jestli má chu na sex a je jenom línej, tak je to pořád dobrý. určitě za tu dobu, co spolu jste víš, jak na něj, ne?  smile Šlo by říct, tak neprojevuj iniciativu a počkej si na něj, jenže to je takové obousečné, tím bys uškodila i sobě, kdyby se k ničemu neměl. hmm

Není tady

#50 9. 2. 2006 10:25

mashanka
Zablokovaný

Jedině mu to řekni - s tím dobýváním. Oni jsou natvrdlí a jestli jsi ho ještě na to zvykla, že vždycky začínᚠTy...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí