18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hele kdy to tolik řeí, tak je asi lepí, e jsi to neudělala. Asi by jsi měla výčitky a tvůj přítel by na to přiel. Jinak já se na to dívám tak, e dokud nejsem vdaná, tak jsem co se týče vztahů svobodná. Nemá povinnost být mu věrná. To ovem neznamená, e nemůe ublíit sobě nebo jemu, ale tak to v ivotě chodí. Kdy s někým začnu chodit neznamená to, e je to na věky.
Není tady
Na druhou stranu, někdo se nikdy nevdá a neoení.... Vztah je vztah. nevěra se dá tolerovat, ale na to je x názorů a kadý to cítí jinak. Někdo je benevolentnějí, zejména ten, kdo se s nevěrou osobně setkal. Dalí mají pocit, e je to vdy mine.
Můj táta říká - V MANELSTVÍ SE NEVĚRA ODPOUTÍ JEDNOU, PŘED SVATBOU NIKDY. Neb jetě s Tebou ani oficiálně nezpečetil budoucnost a u zasunuje jinde
Není tady
No nevím, ale imho nemůe mít nezávazný úlet s někým koho denně vídá....navíc, opravdu chce podvést svého přítele jenom proto, e se ti při pohledu na kolegu zapalují kalhotky ???? A jse si úplně jistá, e dokáe oddělit lásku a sex?????????
Není tady
Jak se enská s někým vyspí, větinou se v tom veze chca nechca. Denní vídání se.. No záleí, jestli by to bylo dobrý. jestli by ten sex za nic nestál, je tu jistá ance přeít bez úhony
Není tady
Nety, pravda, třeba pán klame tělem, na venek straně sexy a v posteli skutek utek, to je paradoxně ta lepí varianta, ale pokud neklame, tím hůř. Kadopádně zdá se, e u to ADFka vyřeila, aspoň prozatím, tak jí drím palce...
Není tady
ADFka
ta zatím dobrý :-) vede 1:0 :-) uvidíme dál, ale tuhle partii rád prohraju :-))))))))
Nety ???? :-)))))
Není tady
ADFko, jsi hvězda !!!
Není tady
Nety
co se člověk vechno nedoví :-)))))) posílám pusu:P
Upravil(a) vaek (4. 2. 2006 19:13)
Není tady
Zapalují kalhotky... ha ha, to je hlína. Denně se nevídáme, děláme v obrovský společnosti, zaloený za komouů, take mraky samostatnejch budov - nemáme skoro anci se vidět. Tím líp. Myslím, e pán se drsně urazil. Asi to bude vechno jetě zajímavý.
Není tady
Venda : Já úplně trnu, co jsi tu z toho vydedukoval
Není tady
Nety trne jó :-)) měla jsi přeci napsat - mile překvapená - :-)))))))
Není tady
Taky mám spíe pocit, e ADFka se prostě chce vyspat s kolegou z práce. To, e ublíí příteli je jí jedno.Podle jejích reakcí nereaguje na názory ostatních- je od začátku rozhodnuta to udělat . Chce prostě urvat záitek a jetě se jím na foru chlubit. Nedá se na to říci jen- kdo chce kam- pomozme mu tam
Ivane, to měl bejt vtip? Nebo neumí číst? Kadopádně dík za rozbor mé osoby - zcela jistě se chci vyspat s kolegou z práce, přítel je mi ukradenej, jsem rozhodnutá to udělat, urvat záitek a pak se tady pochlubit. Akorát e jsi si neviml pár maličkostí - které bys zaznamenl, kdybys ovem chtěl: výslovně jsem tady napsala, e spát s ním nechci! Taky e mi přítel ukradenej není! Na názory ostatních nekalu - proč bych sem jinak psala - jen mě tvou takoví, jako ty - přečtou si tři řádky, udělají si závěr a nezapomenou se vyjádřit. A hlavně, ty Ivane, jsem sem třetího psala, e se NIC nestalo! e jsem nic neudělala! Nebýt tohohle fóra, asi bych o tom takhle nepřemejlela, take jestli má jinej pocit (samozřejmě lepí), tak sem prostě nechoď, a mi nemusí nikam pomáhat (navíc kdy o to nestojím, e).
Vaek a Netynka - vy mi tady snad randíte nebo co? :-)
Není tady
ADFka
né to bych si niiiiikdy nedovolil :-) jetě by jsi mě sprdla jak Ivana :-))))
Není tady
Děkuju za sprdnutí, ale zkus si přečíst nadpis a pak dalí příspěvky a ty mne vedly k tomuto vyjádření.
Ivane. Zřejmě Adfku nechápe, to se chlapům občas stává, e netuí, co se v nitru eny odehrává. Ale měl by ses alespoň snait vcítit do en, obzvlátě, pokud jsi na enském fóru. Vy to máte vechno hned vyřeené - černé, bílé, hotovo a nejede přes to vlak. Ale tak to není. My, eny, jsme stvoření poněkud sloitějí, ne se Ti asi zdá.
Já Adfku chápu a oceňuji, e nepodlehla, protoe vím, co to můe být někdy za boj.
Není tady
mashanka: přesně! Někdy bych se na vechno taky chtěla koukat takhle jednodue... A boj, ten to byl taky...
Ivane, nemá zač děkovat. Jestli chce, sprdnu tě znova, jsem v tom dobrá :-)
A nadpis se odvíjel od prvního příspěvku, kdy nebylo nic jasné. Napřed jsem ho chtěla, pak jsem váhala, pak se mi ta hra zalíbila v tom, e si budu určovat pravidla a nakonec mi lo jenom o to, shodit mu hřebínek, protoe se do něj bouchá v kadých dveřích. Věřil si fakt dost a pach nechápal. Teď nevím, je nemocnej. Ale smsky nepíe, asi je uraenej. A já jsem vítěz (morální) :-) a mám z toho radost.
Není tady
Já bych tipla, e Ivan patří mezi ty, kterým byla přítelkyně nevěrná, proto se tak skvěle dokáe vcítit do kůe podváďeněho(který mimochodem jetě podvedený nebyl:). Je koda, e chlapi často začnou odsuzovat nevěru v okamiku, kdy jim zahne jejich přítelkyně.
Není tady
Jo, zajímavé je, e ji neodsuzují, kdy zrovna przní kamarádovi přítelkyni
Není tady
mashanka
né poněkud sloité :-)) ale sloité tak e se v tom nikdo nevyzná :-))
Danka S
to je pěkná blbost e chlapi odsuzuji něvěru a kdy jim zahne přítelkyně ... tady mi přjde ublíená ty ....
mashanka
a o prznění přítelkyně ... pokud je někdo pako tak pakem zůstane ... nejen chlap ale i enský ...
Není tady
DankoS, tipy si radi nech na olympiádu. Mohl bych napsat, e mi nebyla nevěrná, ale to nelze se 100% jistotou nikdy tvrdit.Popisoval jsem tu i svůj příběh jako jednu ivotní zkuenost, take můe vyhledat a hodnotit. Ale na rozdíl od Tebe jsem se snail v konkrétní diskuzi vyjádřit svůj názor k tématu a nejsem opravdu zvědavý na Tvé invektivy. A na rozdíl od Tebe nedělím na nevěrné chlapy či eny, ale na věrné či nevěrné partnery.
Lidi, klídek. Vdy máte kadej kousek pravdy. Ale musím se přiznat: včera jsem měla takovou prapodivnou debatu s přítelem a na zlomek, malinkej kousek vteřiny mě napadlo, e jsem mu nevěrná bejt měla! Na světě je toti dalí problém - přítel mě tak nějak nechce. Lidově řečeno, kdy si na něj nevlezu, tak vedle sebe usínáme jak brácha a ségra. A přitom bych neřekla, e by jeden z nás měl mení potřebu. Přijde mi jenom línej. Zvyknul si na mou aktivitu a kdy se neprojevím, pravděpodobně to chápe, jako e zrovna nechci, a neřeí. Jene já taky chci bejt dobývaná! Navíc má takovou neastnou povahu - sám od sebe mi nikdy nic neřekne - nic hezkýho, nic, co ho trápí, prostě mlčí. Vechno z něj musím doslova tahat. Nevím co teď - take - Co teď?
Není tady
Tak mu řekni : Ty lenochu, hcce mne jetě vůbec? Já nevím, nějak zvesela bych ho poouchla, aby převzal iniciativu. Jestli má chu na sex a je jenom línej, tak je to pořád dobrý. určitě za tu dobu, co spolu jste ví, jak na něj, ne? lo by říct, tak neprojevuj iniciativu a počkej si na něj, jene to je takové obousečné, tím bys ukodila i sobě, kdyby se k ničemu neměl.
Není tady
Jedině mu to řekni - s tím dobýváním. Oni jsou natvrdlí a jestli jsi ho jetě na to zvykla, e vdycky začíná Ty...
Není tady