6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, a je to tady. Dělám v naí firmě skoro rok, s tímhle týpkem vůbec nesedím v kanceláři (dřív jsme byli ob dveře, teď jsem přestěhovaná v úplně jiné budově). Je to kluk o 6 let starí (mně je 22), v práci má dobré postavení, ale zároveň není moc oblíbený, protoe je dost tvrdý v přístupu k ostatním lidem, a také - bohuel - si musí člověka oblíbit, aby s ním dokázal dobře vyjít. Kdo se mu znelíbí, má problém. No a vypadá to, e mě si oblíbil víc, ne by měl. Nemůu říct, e bych byla naivní nezkuená holka, co pod pohledem chlapa padá do mdlob, take jsem vnímala jeho naráky, dvojsmysly, občasný nekodný dotek, ale nikdy by mě ani nenapadlo, e za tím můe být něco víc, protoe nemám ve zvyku si ve svém blízkém okolí hledat objekty svého zájmu a v práci to platilo stoprocentně a nenapadlo by mě, e to můe mít někdo jinak. Jene... proběhlo pár nepracovních mailů, pár naráek a pinkali jsme si to tak dlouho, a jsme si na férovku napsali, o co vlastně jde. Mně se jako chlap líbil od začátku, nevím, jestli víte, o čem mluvím, ale je to takové to "něco", co z člověka na hony vyzařuje, není to vidět, ale prostě je ten člověk a nehorázně sexy... No a dá se říct, e jsme si kápli do noty, kdo z vás to zail, mi porozumí - u jenom představa, e se mě dotkne, mě totálně rozhodí, je to taková ta silná touha, chtíč, přitalivost... Nic víc, nic míň. Prostě a jasně, máme na sebe děsnou chu. A teď pozor, jestli jste mi doteď přikyvovali, musím vás zmrazit: on má přítelkyni, já přítele. Vím, e bych to neměla dělat, vím, e je to patné, nic mi doma nechybí, vím, e to není fér, e se to nedělá, e je to hnusné, ale - zabte mě - já si nemůu pomoct!!! Neslučuju to se svým vztahem, svého přítele miluju, já mám na tohle asi chlapskej názor - neslučuji do detailu lásku a sex. U kolegy nejde o nic, jen o ukojení tý pitomý a straně silný touhy. Mám si to odepřít? Mám se připravit o něco, co mi udělá hrozně dobře? Já si nechci pěstovat ádnou bokovku, to ani v nejmením! Moná vám to přijde, e se jen ospravedlňuju a asi máte pravdu, ale na mých citech k mému příteli to nic nezmění, je to pro mě pořád číslo jedna... No, ráda bych znala vae názory, ale nadávat mi nemusíte, protoe třeba to jednou sami zaijete a dojde vám, o čem jste to tenkrát četli... Je to prostě silnějí ne já. A nemyslete si, e je to jednoduchý! Bojuju s tím dnem i nocí. A teď do mě.
Ehm...
Kdy to unese tvoje svědomí, tak do toho jdi. Nechápu, co chce slyet od nás. Já to zail z pozice tvýho kolegy, dodnes to nikdo neví, stalo se to jednou a bylo to skvělý. Taky jsem měl známost a nepřestal jsem ji po tom milovat. Spí naopak. Take já tě od toho zrazovat nebudu.
Napsala jsi to velmi krásně, ,,Co je v domě, není pro mě". Má rozehranou partii, která znamená hodně.
To, co ti můe udělat dobře, to vzápětí můe pocítit velmi bolestně! Můe tím ranit mnoho lidí kolem sebe pro jednu chvíli a přijít o člověka, který tě má rád.
V případě, e se stane nepohodlnou, můe tě to stát i místo. Pokud couvne, nebude mít klid, dokud to nezkusí .... I pokud řekne ne, nebude to u mít na svém pracoviti jednoduché. Přeji ti hodně těstí. Il
Není tady
no - dělej co si přeje ty sama - dej si ale veeelký pozor, aby se to tvůj přítel nedozvěděl... mohla bys přijít o něj - a třeba i o spolupracovníka..
také mě uíral takový chtíč - bylo to v době - kdy byl přítel na dloouhé pracovní cestě - (čtyřměsíční) ale vydrela jsem a rozhodně nelituju... kadopádně - pokud se rozhodne poslechnout svojí touhu, v ádném případě tě neodsoudím.. maximálně ti popřeju nádherný záitek (na který já neměla odvahu realizovat ho).. pa
Není tady
Liska - asi jo. Jazýček vah je pořád uprostřed, já mám pocit, e snad potřebuju poradit, nebo co... Jsem absolutně mimo. Bojím se sama sebe nebo co! Díky za vae vzkazy...
Ilseli: ne, to zase nejsem v pozici, kdy bych nemohla říct ne, v ádném případě mě nikdo nevydírá a na moji pozici to nemůe mít vliv, kadý jsme ve firmě "na jiné větvi" a on je zaměstnanec stejně jako já... No, moná by bylo lepí se na to vykalat a uvědomit si, o co vechno vlastně kráčí a e to můe dokráčet do jakýchsi nevábných míst...
Ví ADFko, kdyby kadý dělal to, co chce, aby upokojil svůj chtíč, to by asi vypadalo. Třeba tě to bude jednou mrzet, e jsi toho nevyuila, ale nic s tím nepokazí. Jo hormony ty dělají divy ... Zdravím Il.
Není tady
ahoj ADFko, vůbec ti nezávidím,vím čím prochází, myslím, e kdyby se ti to podařilo ukočírovat, má za sebou velkou zkouku, její výsledek tě uspokojí-myslím tím něco jako morální hodnoty atd, podlehne-li- nikdo ti to nikdy neodpáře z tvého svědomí -tím neříkám, e se chystá spáchat zločin, to vůbec, ale můe ti to víc vzít ne dát a taky naopak, tohle jsou prostě věci, které dopředu neví...
Taky můe nastat situace, e odolá a jednou se dozví, e tvůj přítel někdy některé neodolal-a bude si říkat- "já husa..."
Kadopádně uděla-li to- něco se změní, by nepatrně..
a co bude a potká dalího přitalivého? apak dalího? a budou to si buď jistá...
taky bude vědět, e to jde-a začne podezírat přítele... já nevím, touha je nádherná, ale těch mínus je taky dost
Není tady
Vem moc děkuju a jsem ráda, co mi píete - minimálně mě to nutí přemýlet o prioritách. A moná si uchovám svou čest - díky vám!
Není tady
Blahopřeji.
Není tady
ADFka
to si musí rozmylset sama ... jen zva jak se asi potom bude chovat k přiteli ... jako e nic
navíc si myslím e jak si psala e jsi to cítila ze začátku ... tak jsi to vlastně podporovala a u jsi směřovala k tomu aby se něco semlelo a teď je těký se rozhodnout ... na začátku by to bylo mnohem snaí.
Není tady
Napíu ti tohle...ivot se má okořenit, aby nebyl mdlý...jestli si myslí, e to ukočíruje, jdi do toho. ijeme jen jednou!!!Napi, jak to probíhá ;-)
Janaj: Nijak zvlátně. Pomalu do vytracena. Mrkni na to samý téma ve starým fóru, je tam toho víc ne tady. A dík za podporu! (ale tak snadno mu ten sex appeal neprojde :-) )
Není tady
janaj napsal(a):
Napíu ti tohle...ivot se má okořenit, aby nebyl mdlý...jestli si myslí, e to ukočíruje, jdi do toho. ijeme jen jednou!!!Napi, jak to probíhá ;-)
A pak čte na jiné stráce, PORAĎTE, NEVÍM JAK DÁL! Uívej si, ale nečiň to, co nechce aby ti činili druzí! Pokud proívá krásný vztah a zničí si ho příliným kořením, to by tak nevadilo, je opravdu tvoje věc, ale aby tím netrpěli jiní.
Není tady
Kdy mi pole svůj mail, tak ti napíu něco víc ;-) Čauky..
Teď myslím: ADFka
ahoj myslim si ze by si to nemala robit, nikdy nevies ci sa to neotoci proti tebe alebo ci sa nebudes previnilo pri dotykoch svojho partnera. Kazdopadne rozhodnutie je na tebe ale mzslim si ze ked medzi tebou a kolegom ma k niecomu prist tak sa to stane neco to nahanat
Ehm... sice nejsme v jednom týmu, ale z důvodu jazykové bariéry máme - oba! - doprovodit naeho GŘ na cestu do panělska. Jestli tohle není zkouka ohněm, pak u nic...
Není tady
Tak to Tě potě Pánbůh !!!
Bůhví, jestli to nezařídil on, abys tam musela jet. Určitě si myslí, e tam Tě dostane snáz
Není tady
Za chvíli jedeme. Lidičky, nedá se někde u dálnice na benzíně koupit pás cudnosti? Jedeme autem do Norimberku a pak eroplánem do Spainu. :-) Jestli to zařídil? Já nevím. Já jsem u nás ve firmě jediná, kdo umí dva jazyky, take kdy tenkrát paněláci přijeli, vzali si mě k tomu pro případ, e nebudou umět německy, ale jen anglicky. Pak mě vzali na oběd (v tý době jsem nevěděla, e po mně kolega jede) a teď mě asi jen tak pro formu berou do paněl (oni ti panělé německy toti umí). Tak - mi drte palce - já nevím, co bude...
Není tady
Pás cudnosti si musí zabudovat do své hlavy :-)))
Není tady
ADFka
ty se na to klepe jak kdyby to bylo poprvé ...
u od začátku ví e ho chce .... take se neudrí ... o co se vsadíme ? :-))
jen je jaksi smutné, e člověk který o tebe stojí je doma a ty se chvěje jak hupne do postele s jiným ...
Není tady
vaku, ty koumáku, čti pořádně. Psala jsem, e s ním spát nechci, a tak se také stalo. Nehledě na to, e nebylo ani nic jinýho - prostě nic! Ukočírovala jsem to! ON je teď zamylenej jak kakabus, nevím, jestli jsem ho vyloeně natvala nebo ho to jenom nějak mrzí, ale to neřeím. Líbí se mi, ano, ale v tom Spainu to byla skutečná zkouka ohněm a měla jsem příleitost si ujasnit priority a taky monost vechno podělat nebo vylepit. Posuď sám, jakej je výsledek. Měla jsem se s tebou vsadit!
Není tady