Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 1. 2006 9:50

ADFka
Host

Co je v domě, není pro mě??! Jenže já asi chci!

No, a je to tady. Dělám v naší firmě skoro rok, s tímhle týpkem vůbec nesedím v kanceláři (dřív jsme byli ob dveře, teď jsem přestěhovaná v úplně jiné budově). Je to kluk o 6 let starší (mně je 22), v práci má dobré postavení, ale zároveň není moc oblíbený, protože je dost tvrdý v přístupu k ostatním lidem, a také - bohužel - si musí člověka oblíbit, aby s ním dokázal dobře vyjít. Kdo se mu znelíbí, má problém. No a vypadá to, že mě si oblíbil víc, než by měl. Nemůžu říct, že bych byla naivní nezkušená holka, co pod pohledem chlapa padá do mdlob, takže jsem vnímala jeho narážky, dvojsmysly, občasný neškodný dotek, ale nikdy by mě ani nenapadlo, že za tím může být něco víc, protože nemám ve zvyku si ve svém blízkém okolí hledat objekty svého zájmu a v práci to platilo stoprocentně a nenapadlo by mě, že to může mít někdo jinak. Jenže... proběhlo pár nepracovních mailů, pár narážek a pinkali jsme si to tak dlouho, až jsme si na férovku napsali, o co vlastně jde. Mně se jako chlap líbil od začátku, nevím, jestli víte, o čem mluvím, ale je to takové to "něco", co z člověka na hony vyzařuje, není to vidět, ale prostě je ten člověk až nehorázně sexy...  No a dá se říct, že jsme si kápli do noty, kdo z vás to zažil, mi porozumí - už jenom představa, že se mě dotkne, mě totálně rozhodí, je to taková ta silná touha, chtíč, přitažlivost... Nic víc, nic míň. Prostě a jasně, máme na sebe děsnou chu. A teď pozor, jestli jste mi doteď přikyvovali, musím vás zmrazit: on má přítelkyni, já přítele. Vím, že bych to neměla dělat, vím, že je to špatné, nic mi doma nechybí, vím, že to není fér, že se to nedělá, že je to hnusné, ale - zabte mě - já si nemůžu pomoct!!! Neslučuju to se svým vztahem, svého přítele miluju, já mám na tohle asi chlapskej názor - neslučuji do detailu lásku a sex. U kolegy nejde o nic, jen o ukojení tý pitomý a strašně silný touhy. Mám si to odepřít? Mám se připravit o něco, co mi udělá hrozně dobře? Já si nechci pěstovat žádnou bokovku, to ani v nejmenším! Možná vám to přijde, že se jen ospravedlňuju a asi máte pravdu, ale na mých citech k mému příteli to nic nezmění, je to pro mě pořád číslo jedna... No, ráda bych znala vaše názory, ale nadávat mi nemusíte, protože třeba to jednou sami zažijete a dojde vám, o čem jste to tenkrát četli... Je to prostě silnější než já. A nemyslete si, že je to jednoduchý! Bojuju s tím dnem i nocí.  A teď do mě.

#2 24. 1. 2006 11:03

Mela
Host

Re: Co je v domě, není pro mě??! Jenže já asi chci!

Ehm...

#3 24. 1. 2006 11:06

Jůhele
Host

Když to unese tvoje svědomí, tak do toho jdi. Nechápu, co chceš slyšet od nás. Já to zažil z pozice tvýho kolegy, dodnes to nikdo neví, stalo se to jednou a bylo to skvělý. Taky jsem měl známost a nepřestal jsem ji po tom milovat. Spíš naopak. Takže já tě od toho zrazovat nebudu.

#4 24. 1. 2006 11:17

Ilseli
♥♥♥----

Napsala jsi to velmi krásně, ,,Co je v domě, není pro mě". Mᚠrozehranou partii, která znamená hodně.

To, co ti může udělat dobře, to vzápětí můžeš pocítit velmi bolestně! Můžeš tím ranit mnoho lidí kolem sebe pro jednu chvíli a přijít o člověka, který tě má rád.

V případě, že se staneš nepohodlnou, může tě to stát i místo. Pokud couvneš, nebudeš mít klid, dokud to nezkusíš ....  I pokud řekneš ne, nebudeš to už mít na svém pracovišti jednoduché. Přeji ti hodně štěstí. Il

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#5 24. 1. 2006 11:23

Jobík
♥------

no - dělej co si přeješ ty sama - dej si ale veeelký pozor, aby se to tvůj přítel nedozvěděl... mohla bys přijít o něj - a třeba i o spolupracovníka..   
také mě užíral takový chtíč - bylo to v době - kdy byl přítel na dloouhé pracovní cestě - (čtyřměsíční) ale vydržela jsem a rozhodně nelituju... každopádně - pokud se rozhodneš poslechnout svojí touhu, v žádném případě tě neodsoudím.. maximálně ti popřeju nádherný zážitek (na který já neměla odvahu realizovat ho).. pa

Není tady

#6 24. 1. 2006 11:27

Liska
♥♥♥----
Web

Myslím, že sis odpověděla sama a od nás pouze chceš posvěcení toho, co chceš udělat...

Není tady

#7 24. 1. 2006 11:35

ADFka
Host

Liska - asi jo. Jazýček vah je pořád uprostřed, já mám pocit, že snad potřebuju poradit, nebo co... roll Jsem absolutně mimo. Bojím se sama sebe nebo co! Díky za vaše vzkazy...

#8 24. 1. 2006 11:39

ADFka
Host

Ilseli: ne, to zase nejsem v pozici, kdy bych nemohla říct ne,  v žádném případě mě nikdo nevydírá a na moji pozici to nemůže mít vliv, každý jsme ve firmě "na jiné větvi" a on je zaměstnanec stejně jako já... No, možná by bylo lepší se na to vykašlat a uvědomit si, o co všechno vlastně kráčí a že to může dokráčet do jakýchsi nevábných míst... sad

#9 24. 1. 2006 13:14

Ilseli
♥♥♥----

Víš ADFko, kdyby každý dělal to, co chce, aby upokojil svůj chtíč, to by asi vypadalo. Třeba tě to bude jednou mrzet, že jsi toho nevyužila, ale nic  s tím  nepokazíš. Jo hormony ty dělají divy ... Zdravím Il.

Nejlepším lékem pro člověka je člověk a nejvyšším stupněm léku je láska. Paracelsus

Není tady

#10 24. 1. 2006 13:30

Miroslava
♥♥♥----

ahoj ADFko, vůbec ti nezávidím,vím čím procházíš, myslím, že kdyby se ti to podařilo ukočírovat, mᚠza sebou velkou zkoušku, jejíž výsledek tě uspokojí-myslím tím něco jako morální hodnoty atd, podlehneš-li- nikdo ti to nikdy neodpáře z tvého svědomí -tím neříkám, že se chystᚠspáchat zločin, to vůbec, ale může ti to víc vzít než dát  a taky naopak, tohle jsou prostě věci, které dopředu nevíš...
Taky může nastat situace, že odolᚠa jednou se dozvíš, že tvůj přítel někdy některé neodolal-a budeš si říkat- "já husa..."
Každopádně udělaš-li to- něco se změní, by nepatrně..
a co bude až potkᚠdalšího přitažlivého? apak dalšího? a budou to si buď jistá...
taky budeš vědět, že to jde-a začneš podezírat přítele... já nevím, touha je nádherná, ale těch mínus je taky dost

[url=http://www.TickerFactory.com/]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;42/st/20060528/n/Georgios/dt/7/k/635b/age.png

Není tady

#11 24. 1. 2006 14:31

ADFka
♥♥♥----
Místo: Plzeňský kraj
Web

Všem moc děkuju a jsem ráda, co mi píšete - minimálně mě to nutí přemýšlet o prioritách. A možná si uchovám svou čest - díky vám! wink

Please don´t slow me down if I´m going too fast!

Není tady

#12 24. 1. 2006 16:57

Ilseli
♥♥♥----

Blahopřeji.

Není tady

#13 25. 1. 2006 9:08

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

ADFka

to si musíš rozmylset sama ... jen zvaž jak se asi potom budeš chovat k přiteli ... jako že nic

navíc si myslím že jak si psala že jsi to cítila ze začátku ... tak jsi to vlastně podporovala a už jsi směřovala k tomu aby se něco semlelo a teď je těžký se rozhodnout ... na začátku by to bylo mnohem snažší.

Není tady

#14 26. 1. 2006 10:16

janaj
Host

Napíšu ti tohle...život se má okořenit, aby nebyl mdlý...jestli si myslíš, že to ukočíruješ, jdi do toho. Žijeme jen jednou!!!Napiš, jak to probíhá ;-)

#15 26. 1. 2006 10:49

ADFka
♥♥♥----
Web

Janaj: Nijak zvláštně. Pomalu do vytracena. Mrkni na to samý téma ve starým fóru, je tam toho víc než tady. A dík za podporu! (ale tak snadno mu ten sex appeal neprojde :-) )

Není tady

#16 26. 1. 2006 15:43

Ilseli
♥♥♥----

janaj napsal(a):

Napíšu ti tohle...život se má okořenit, aby nebyl mdlý...jestli si myslíš, že to ukočíruješ, jdi do toho. Žijeme jen jednou!!!Napiš, jak to probíhá ;-)

A pak čteš na jiné stráce, PORAĎTE, NEVÍM JAK DÁL!   Užívej si, ale nečiň to, co nechceš aby ti činili druzí! Pokud prožívᚠkrásný vztah a zničíš si ho přílišným kořením, to by tak nevadilo, je opravdu tvoje věc, ale aby tím netrpěli jiní.

Není tady

#17 27. 1. 2006 8:10

janaj
Host

Když mi pošleš svůj mail, tak ti napíšu něco víc ;-) Čauky..

#18 27. 1. 2006 8:11

janaj
Host

Teď myslím: ADFka

#19 27. 1. 2006 13:30

devra
Host

ahoj myslim si ze by si to nemala robit, nikdy nevies ci sa to neotoci proti tebe alebo ci sa nebudes previnilo pri dotykoch svojho partnera. Kazdopadne rozhodnutie je na tebe ale mzslim si ze ked medzi tebou a kolegom ma k niecomu prist tak sa to stane neco to nahanat

#20 30. 1. 2006 13:42

ADFka
♥♥♥----
Web

Ehm... sice nejsme v jednom týmu, ale z důvodu jazykové bariéry máme - oba! - doprovodit našeho GŘ na cestu do Španělska. Jestli tohle není zkouška ohněm, pak už nic...

Není tady

#21 30. 1. 2006 18:18

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Tak to Tě potěš Pánbůh !!!
Bůhví, jestli to nezařídil on, abys tam musela jet. Určitě si myslí, že tam Tě dostane snáz

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#22 31. 1. 2006 8:10

ADFka
♥♥♥----
Web

Za chvíli jedeme. Lidičky, nedá se někde u dálnice na benzíně koupit pás cudnosti? Jedeme autem do Norimberku a pak eroplánem do Spainu. :-) Jestli to zařídil? Já nevím. Já jsem u nás ve firmě jediná, kdo umí dva jazyky, takže když tenkrát španěláci přijeli, vzali si mě k tomu pro případ, že nebudou umět německy, ale jen anglicky. Pak mě vzali na oběd (v tý době jsem nevěděla, že po mně kolega jede) a teď mě asi jen tak pro formu berou do Španěl (oni ti španělé německy totiž umí). Tak - mi držte palce - já nevím, co bude...

Není tady

#23 31. 1. 2006 17:53

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Pás cudnosti si musíš zabudovat do své hlavy :-)))

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#24 31. 1. 2006 19:50

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

ADFka

ty se na to klepeš jak kdyby to bylo poprvé ...

už od začátku víš že ho chceš .... takže se neudržíš ... o co se vsadíme ? :-))

jen je jaksi smutné, že člověk který o tebe stojí je doma a ty se chvěješ jak hupneš do postele s jiným ...

Není tady

#25 3. 2. 2006 9:31

ADFka
♥♥♥----
Web

vašku, ty koumáku, čti pořádně. Psala jsem, že s ním spát nechci, a tak se také stalo. Nehledě na to, že nebylo ani nic jinýho - prostě nic! Ukočírovala jsem to! ON je teď zamyšlenej jak kakabus, nevím, jestli jsem ho vyloženě naštvala nebo ho to jenom nějak mrzí, ale to neřeším. Líbí se mi, ano, ale v tom Spainu to byla skutečná zkouška ohněm a měla jsem příležitost si ujasnit priority a taky možnost všechno podělat nebo vylepšit. Posuď sám, jakej je výsledek. Měla jsem se s tebou vsadit!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí