Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 9. 2008 7:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Syn nechce nastoupit na VŠ

Kuty napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Aprill, s ním nepohnu, on je tvrdá palice a udělá jen to, co sám chce. Na úřad práce ho nedostanu, prý se o sebe dokáže postarat. Tak ho asi nechám si tu hubu nabít, i když mě to štve, mohl studovat, chodit při tom na brigádu a mít pohodlí doma. Nechce, tak ho nechám. I kdybych lezla po zdi, nic nezmůžu.

A on nemůže dělat žurnalistu, i když má jinou vejšku? Tak např. já jsem ing. ekonom, a dělal jsem mimo jiné třeba i učitele informatiky... jinak řečeno - hlavní je, že má titul, nebo ne?

Mikeši,čtouc tvůj příspěvek jsem si vybavila i tvůj jný jinde,kde píšeš,jak těžce jako 3členná rodina bojujete s financema a jak máš obavy,jak to zvládnete finannčně,až te´d vaše jediné dítko půjde na SŠ.To mi teda s tím tým vzděláním a titulem nejde vůbec dohromady.

Kuty to jsou ti ekonomově a inžinýři zároveň. Oni jsou schopni věděcky zdůvodnit proč cena rohlíku je přesně 2 13 halířů, a jak za vše může cena energií a podíl práce na polidštění opice tedy člověka, ale jak vyjít z výplatou je pro ně vyšší dívčí lol
Mikeš já mít dvě školy a bojovat s nedostatkem financí tak buď bych se podíval pod stůl zda se tam něco neválí, neměl kupu milenek a nebo bych poslal manželku pracovat smile potažmo bych změnil její výdajovou stránku, zakázal ty diamanty, luxusní róby, dovolené na Maledivách a hlavně onoho souseda lol.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#27 26. 9. 2008 7:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Kuty napsal(a):

Mikeši,čtouc tvůj příspěvek jsem si vybavila i tvůj jný jinde,kde píšeš,jak těžce jako 3členná rodina bojujete s financema...

Kuty, s financema bojujeme hlavně proto, že moje žena začala před 2 lety podnikat a pořád nám to nijak moc nevynáší - spíš do toho prachy cpeme, než abychom vydělávali sad Když už to vypadalo, že to bude lepší, rozkopali střed města a tržby šly rázem o 20% dolů, protože zákazníci nemají kde pořádně zaparkovat sad sad A klukovi na studia už přes 5 let spoříme, tak snad to nějak zvládnem...

Ty já nevím, ale jisté služby spojené s parkováním jsou spíše na zřízení podniku za městem než v jeho středu, Mnoho zákazníků si rozmyslí, zda má platit za službu a ještě za parkování, navíc ještě pod dozorem Spycamery lol

Není tady

#28 26. 9. 2008 7:22

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Ty já nevím, ale jisté služby spojené s parkováním jsou spíše na zřízení podniku za městem než v jeho středu.

Pisateli, moje žena opravdu není poskytovatelkou erotických služeb, tos trochu přehnal, nemyslíš? dumbom

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#29 26. 9. 2008 7:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ty já nevím, ale jisté služby spojené s parkováním jsou spíše na zřízení podniku za městem než v jeho středu.

Pisateli, moje žena opravdu není poskytovatelkou erotických služeb, tos trochu přehnal, nemyslíš? dumbom

Ale Mikeš takto jsem to vůbec nemyslel. Koukám kluku na co myslíš. Víš já jsem teď v létě viděl, jak středy měst jsou zas oním centrem bydlení, klidu a kulturního vyžití a okolí měst jsou oněma zónama kde se pracuje, prodává a tvoří hodnoty. No mnoho podnikatetlů zjistilo, že je výhodnější platit némě za nájmy a ve středu měst postavit prostor přímo na tělo a přesunout se za město, kde úspora z nájmu urychlý koloběh služeb a nákupů. Takto jsem to myslel.

Upravil(a) Pisatel (26. 9. 2008 7:32)

Není tady

#30 26. 9. 2008 7:45

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Hele, Pisateli, a co ti, kteří v těch centerech žijí? To mají všichni táhnout za nákupy a službami někam do polí? Ono už je to někde vidět - v centru jsou honosné kanceláře a restaurace, ale rohlík a mlíko tam nekoupíš.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#31 26. 9. 2008 8:09

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Hele, Pisateli, a co ti, kteří v těch centerech žijí? To mají všichni táhnout za nákupy a službami někam do polí? Ono už je to někde vidět - v centru jsou honosné kanceláře a restaurace, ale rohlík a mlíko tam nekoupíš.

Helí já nevím sad . Já jen tiše zíral, jak se mnohé města, které jsem navštívil a kde před lety byly ony honosné kanceláře a instituce se změnily. A neboj i ty obchůdky s běžnými denními potravinami tam byly, dokonce ve větším množství. Spíš mě vadilo, že zde bylo mnoho obckůdků se "suvenýry", ale současně jsem viděl, že zde byly místa, kde jsem si službu nebo věc mohl zařídit tak, abych nemusel do onoho pole. A prostor nebyl jen pro jednu firmu, ale pro více a dokoce ve stejné branži. Ale je to jen blbej pohled člověka který ....

Není tady

#32 26. 9. 2008 8:13

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Modroočko, zamrzí to, ale tvůj syn je už dospělý a tak jej nechej jít svým životem. Řekni mu svůj názor, ale nezapomeň dodat, že jak se rozhodne je na něm a ty mu to vyčítat nebudeš (byla by to totiž blbost) wink

Není tady

#33 26. 9. 2008 9:05

Johny_Cage
♥♥-----

Skoro mi to přijde, že nejde o žurnalistiku, ale prostě o to, že na školu jit nechce...,neb obory knihovnictví a žurnalistika jsou si VELMI podobné ostatně, mnoho tuzemských i zahraničních literatu byli právě knihovníky (a i bez vs). Žurnalista by měl mít rád literaturu a te se mu dostane víc na kniharně než na žurnalistice a psat ho stejně nikdo nenaučí to musí mít prostě v krvi a jen "dopilovávat". VS neni nic povinného a zaručujícího "velké prachy". Podívejte na Baťu = pár zlatek a výuční list v kapse....Na druhé straně vs představuje jakousi "jistotu" v tom smyslu, že když se nebude dařit "upíchne se" ve službách státu a bude dostávat "své jisté". Jako živitel rodiny -budouci nebo nynejsí by to měl chápat v širší rovině.., že nejde jen o něj....a mně se nechcéééé, když né žurnááál tak nic...atp dumbom

Upravil(a) Johny_Cage (26. 9. 2008 9:11)

Není tady

#34 26. 9. 2008 9:16

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

třeba ho to přejde po roce honění v zakouřeným baru ....já taky první rok nenastoupila na "zubařinu" do Brna, protože jsem ,blbka jedna, nechtěla opustit svýho milýho, kterej mi bez okolků vysvětli, že na mojí karieru čekat nehodlá big_smile big_smile big_smile
pak když jsem si zkusila rok hákovat, rychle mě to probralo a za rok jsem mazala do Prahy. Sice do dneška přemýšlím jak by to bylo parádní trhat zuby ve svojí maličký úžaný ordinaci/zubařina byla tenkrát jen v Brně/, ale konec dobrej všechno dobrý.

dum spiro spero

Není tady

#35 26. 9. 2008 13:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Modroočka napsal(a):

Hm, jo, on se letos nedostal už podruhé, chce to zkusit znovu, ale kdoví. Pracuje už 5 let, jako brigádník, vydává v jedné firmě jídlo a obsluhuje na rautech, ale tohle chce jako HPP. Mně to prostě moc mrzí, že to hodil za hlavu, na žurmalisitku je nával, tak jsem si myslela, že vystuduje jiný obor a k té žurnalistice si najde cestičku jinak. Jenže on o jiném oboru nechce ani slyšet.

Moja druhostupňová sesternica sa asi šesť rokov pokúšala (každoročne) dostať na jeden dosť špecifický odbor na VŠ do Brna... Robila v podstate tú prácu v praxi, ale bola dosť zle platená, nemajúc kvalifikáciu, a hrozili jej, že pri prvých problémoch dostane vyhadzov... Nakoniec sa jej to podarilo, dostala sa a dokonca ju doštudovala - to už mala jedno dietko a domácnosť na krku. godlike Keď to bude naozaj chcieť robiť, skúsi znova a bude mať zo seba dobrý pocit. (Ale poznám aj jeden opačný príbeh, kolegynina dcéra sa dostala až na druhý raz na vytúžený odbor, ktorý ju zaujímal už od detstva a na ktorý je dosť problém sa dostať... a po roku ho nechala. hmm Vraj je tam veľa vecí, ktoré ju nebavia, kolegovia aj profesori sú debili, ktorí majú iné názory ako ona roll - a nestojí za to prispôsobovať sa a robiť veci, ktoré ju nebavia. dumbom )

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#36 26. 9. 2008 14:21

makaronek
♥♥-----

Ať dělá to co ho baví, je na to si myslím dostatečně starý. Opravdu je blbost studovat něco, co ho nebude bavit, stejně by z té školy spíš odešel. Mě třeba škola přestala bavit, už mě štve pořád dokola šprtání, teď jsem na začátku třeťáku, tak to doklepu do bakaláře a na magisterský nepůjdu. Naši to ještě neví, ale já jim to jen oznámím a věřím, že to vezmou.
Když chce tvůj syn dělat jen žurnalistiku, nevymluvíš mu to, ale může si třeba dát přihlášku na dálkové studium (na některé obory kolkrát berou víc lidí než na prezenční, netuším jak je to na žurně).

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí