|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pisateli? Hádka s Vanilkou? Pouze výměna názorů na věc, co kdo pod pojmem nůž na krku myslí - nic víc, nic míň. Takže ano - na sousloví "nůž na krk" máme jiný názor (ty tomu říkáš hádka), a to podle toho, jak to umíme na veřejnosti zabalit do hezkého pozlátka.
de facto je to stejné - dát nůž na krk (ať se rozhodne), nebo dát na výběr (ať se rozhodne)
Já ti řeknu, v čem je to pro tebe jiné - to podání od vanilky a podání ode mě: Vanilku si viděl online a zjistil si, že je to sympatická baba, mě si neviděl (a ani neuvidíš) a dle mého psaného slova si mě zaškatulkoval do semetriky, co terorizuje chudáka chlapa (nemáš problém v tomhle? Třeba ti "zrcadlím" tvou bývalku?) 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já tím svým nožem na krku dosáhla svého - finito
To je pravda. Ale pokud si dobře pamatuji na Tvé vlákno (i když jsi své příspěvky zpětně smazala), tak zkraje jsi z toho všeho měla taky hlavu pěkně v pejru (ale kdo by neměl, žejo - já bych byl na palici taky). Tím se do Tebe nijak nenavážím, jen to uvádím jako další příklad, že po počátečních pocitech zoufalství a beznaděje to chce s chladnou hlavou vzít rozum do hrsti, ať už tomu budeme říkat "nůž na krk" nebo "dát na výběr"...
ano - a pokud si i četl datumy, měl bys vědět, že tu hlavu v pejru jsem měla asi týden, pak přišel ten nůž
Mikeš pozor!...... nůž a šmyk a je kastr**** se nedivím Kedlubničce že zvolil tebe 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Mikeš napsal(a):
To je pravda. Ale pokud si dobře pamatuji na Tvé vlákno (i když jsi své příspěvky zpětně smazala), tak zkraje jsi z toho všeho měla taky hlavu pěkně v pejru (ale kdo by neměl, žejo - já bych byl na palici taky). Tím se do Tebe nijak nenavážím, jen to uvádím jako další příklad, že po počátečních pocitech zoufalství a beznaděje to chce s chladnou hlavou vzít rozum do hrsti, ať už tomu budeme říkat "nůž na krk" nebo "dát na výběr"...
ano - a pokud si i četl datumy, měl bys vědět, že tu hlavu v pejru jsem měla asi týden, pak přišel ten nůž
Mikeš pozor!...... nůž a šmyk a je kastr**** se nedivím Kedlubničce že zvolil tebe
To je právě to tvoje škatulkování - ale jo, tvůj názor na mě ti neberu, docela mě to i těší, že mě máš za takovou "drsňačku" Nechceš mě vidět? mám přijet a vzít si sebou ten žabikuch? Já jen, abych tě utvrdila v tvém názoru, že ho máš správný
Jen jestli ten nůž už by nebyl......zbytečný 

Upravil(a) Zklamaná (26. 9. 2008 12:24)
Není tady

Zklamaná napsal(a):
asi to vytučněné ti potom zničilo ten vztah - prostě si se nedokázala chovat jako milenka (studená a vyčůraná), být nad věcí - prostě si to stále řešila, jako manželka, i když už bývalá, navíc, hrát si na milenku a přitom dokonat rozvod? To si potom myslím, že se to vyvíjelo tak, jak to dopadlo. On dostal papír na "svobodu a volnost" (doufám, že mě zase budou tady chytat za slova - ale už předem tedy píšu, že je to slovní obrat a kdo má rozum, jistě si to přebere - proto je to také v uvozovkách) a už vůbec nezáleželo na tom, že se s milenkou po půl roce rozešel. Milenka asi začala být protivná, že chodil k tobě, ty jsi byla po víkendu protivná, že byl u ní - tak se odstřihl od vás obou
Já si myslím, že obyčholka to bude dělat jinak - že nebude mávat návrhem na rozvod, že mu prostě dá tu možnost se svobodně a podle svého rozumu (nyní asi momentálně mdlého) rozhodnout, kde tedy chce zakotvit - jestli zůstane u milenky, až si odzkouší život s ní naostro - jestli je to taková semetrika, že mu diktuje, co má a co nemá, bude stále častěji hledat útočiště u své manželky. Nebo zpět zakotví do rodiny s tím, že se mu rozum navrátl (hezky to napsala slovním obratem Zuzi) do vyšších sfér, že poznal, že všude chleba o dvou kůrkách, jenže někde lépe chutná.
Takže, já bych ji tu hru na milenku doporučila - ale musí vědět, co prostě nesmí - vyčítat, pitvat, vyzvídat, co dělal, kde byl a bla bla... no a přeci jen, kdyby to jeho rozhodování a pendlování tam a zpět (buridanův osel) trvalo přespříliš, a obyčholka už věděla, nebo dospěla k tomu, že se ji už tahle hra zajídá, může kdykoliv tu hru ukončit, říct - drahoušku, měl si dlouhý čas na zjištění, kde ti je lépe, teď už bys měl mít trošku toho rozumu pohromadě a měl by si vědět, kam chceš patřit, mě tahle hra na blbku už fakt nebaví - a dát mu ultimatum na rozhodnutí. Sama si třeba může nastavit to ultimatum jinak, že třeba, kdyby se přeci jen po nějakým čase chtěl vrátit, může ho vzít zpět (pootevřená zadní vrátka) - ale také nemusí, to přeci záleží už čistě jen a jen na její vůli a rozhodnutí. Každý má právo výběru a je čistě jeho věcí, jak se rozhodne, co jak udělá. A může mu také klidně říct, i když už se vrátí, že ho prostě už nechce, že si zvykla na jiný - svůj život a že tím, že on měl dilema a nemohl se rozhodnout dříve, tím své šance ztratil. Jestli obyčholka svého muže stále miluje a má na to, dát mu ten svobodný prostor na jeho rozhodnutí - ať bojuje všemi prostředky, klidně i jako jeho zákonitá milenka, co má s ním společný oddací list.
Určitě máš pravdu v jedné věci, nedokázala jsem se chovat jako milenka vlastního muže. Je to totiž hodně těžké. Proto píšu, že to nedoporučuji podle SVÉ zkušennosti. Píšeme tu své postřehy z vlastních zkušenností, ne? Nemýlím se doufám.
Napsat někomu, že mu to doporučuješ, aniž bys to kdy zkusila, je poněkud mimo mísu.
Myslíš, že to bude dělat jinak? Možná, to ti vyvracet nebudu, protože obyčholku neznám, ty zřejmě ano.
Můj muž tu svobodu, o které píšeš, nechtěl, do poslední chvíle mi to rozmlouval a milenka o tom, že vztah se mnou pokračuje, vůbec nevěděla. S mužem jsme spolu již nebydleli, žil sám v našem městě. Jen zírám, jak vaříš z vody.
Mávat někomu návrhem o rozvod nebo se rozvést je velký rozdíl. Někdo mává a neudělá to, někdo nemává a udělá to, co v dané chvíli považuje za nejlepší. Nelituji toho. Teď máme mnohem hezčí vztah, než kdy před tím. Jsme spolu šťasní a papír o rozvodu na tom nic němění.
Upravil(a) Fanny5 (26. 9. 2008 12:30)
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
asi to vytučněné ti potom zničilo ten vztah - prostě si se nedokázala chovat jako milenka (studená a vyčůraná), být nad věcí - prostě si to stále řešila, jako manželka, i když už bývalá, navíc, hrát si na milenku a přitom dokonat rozvod? To si potom myslím, že se to vyvíjelo tak, jak to dopadlo. On dostal papír na "svobodu a volnost" (doufám, že mě zase budou tady chytat za slova - ale už předem tedy píšu, že je to slovní obrat a kdo má rozum, jistě si to přebere - proto je to také v uvozovkách) a už vůbec nezáleželo na tom, že se s milenkou po půl roce rozešel. Milenka asi začala být protivná, že chodil k tobě, ty jsi byla po víkendu protivná, že byl u ní - tak se odstřihl od vás obou
Já si myslím, že obyčholka to bude dělat jinak - že nebude mávat návrhem na rozvod, že mu prostě dá tu možnost se svobodně a podle svého rozumu (nyní asi momentálně mdlého) rozhodnout, kde tedy chce zakotvit - jestli zůstane u milenky, až si odzkouší život s ní naostro - jestli je to taková semetrika, že mu diktuje, co má a co nemá, bude stále častěji hledat útočiště u své manželky. Nebo zpět zakotví do rodiny s tím, že se mu rozum navrátl (hezky to napsala slovním obratem Zuzi) do vyšších sfér, že poznal, že všude chleba o dvou kůrkách, jenže někde lépe chutná.
Takže, já bych ji tu hru na milenku doporučila - ale musí vědět, co prostě nesmí - vyčítat, pitvat, vyzvídat, co dělal, kde byl a bla bla... no a přeci jen, kdyby to jeho rozhodování a pendlování tam a zpět (buridanův osel) trvalo přespříliš, a obyčholka už věděla, nebo dospěla k tomu, že se ji už tahle hra zajídá, může kdykoliv tu hru ukončit, říct - drahoušku, měl si dlouhý čas na zjištění, kde ti je lépe, teď už bys měl mít trošku toho rozumu pohromadě a měl by si vědět, kam chceš patřit, mě tahle hra na blbku už fakt nebaví - a dát mu ultimatum na rozhodnutí. Sama si třeba může nastavit to ultimatum jinak, že třeba, kdyby se přeci jen po nějakým čase chtěl vrátit, může ho vzít zpět (pootevřená zadní vrátka) - ale také nemusí, to přeci záleží už čistě jen a jen na její vůli a rozhodnutí. Každý má právo výběru a je čistě jeho věcí, jak se rozhodne, co jak udělá. A může mu také klidně říct, i když už se vrátí, že ho prostě už nechce, že si zvykla na jiný - svůj život a že tím, že on měl dilema a nemohl se rozhodnout dříve, tím své šance ztratil. Jestli obyčholka svého muže stále miluje a má na to, dát mu ten svobodný prostor na jeho rozhodnutí - ať bojuje všemi prostředky, klidně i jako jeho zákonitá milenka, co má s ním společný oddací list.Určitě máš pravdu v jedné věci, nedokázala jsem se chovat jako milenka vlastního muže. Je to totiž hodně těžké. Proto píšu, že to nedoporučuji podle SVÉ zkušennosti. Píšeme tu své postřehy z vlastních zkušenností, ne? Nemýlím se doufám.
Napsat někomu, že mu to doporučuješ, aniž bys to kdy zkusila, je poněkud mimo mísu.
Myslíš, že to bude dělat jinak? Možná, to ti vyvracet nebudu, protože obyčholku neznám, ty zřejmě ano.
Můj muž tu svobodu, o které píšeš, nechtěl, do poslední chvíle mi to rozmlouval a milenka o tom, že vztah se mnou pokračuje, vůbec nevěděla. Jen zírám, jak vaříš z vody.
Mávat někomu návrhem o rozvod nebo se rozvést je velký rozdíl. Někdo mává a neudělá to, někdo nemává a udělá to, co v dané chvíli považuje za nejlepší. Nelituji toho. Teď máme mnohem hezčí vztah, než kdy před tím. Jsme spolu šťasní a papír o rozvodu na tom nic němění.
ale Fanny, já se s tebou nechtěla přít. jen jsem ti chtěla napsat, že si prostě tu roli chladné a vypočítavé milenky nezvládla - a já bych to také nezvládla, já to vím o sobě. Ale kdybych měla na to žaludek, s chutí bych si to zahrála (dokonce si to dokážu i vizualizovat - i v barvách
), takže bych mohla říct názor, že by se to mohlo "povést".
No možná o tom milenka nevěděla, jen mu dala sbohem, že se jejich vztah nevyvíjí (no bodejť, když byl zaháčkovaný u tebe - tvá slova) a možná to tušila, možná to i věděla....kdo ví? Ale tak potom necháppu, proč si tedy zkoušela hrát tu milenku, když si podávala pak žádost o rozvod a rozvedla se, když tvůj muž tu svobodu nechtěl? On chtěl být tím oslem? Pak tedy ano, tomu potom rozumím, že si to řešila rozvodem
nechtěla jsi osla, a on by jím byl rád...
A nepíšeme tu jen SVÉ zkušenosti, kterými jsme tedy prošly, píšeme i své názory a postřehy a možnosti, co by kdyby...
ps. chápu dobře, že žijete spolu?
Není tady

Právě proto, že jsem na to neměla, dělat mu milenku, já to ani nechtěla (tj. nezkoušela jsem to), já jsem jí prostě byla, protože jsem byla slaboška, hromádka nervů bez schopnosti vymezit hranice a udělat tomu všemu konec. Nechala jsem se smýkat vírem událostí jako pako. Muži zřejmě v té době vyhovovalo být "přebíhajícím oslem".
Toto vše ale neskončilo rozvodem (páč je to jen papír), ale až mým uvědoměním si, co vlastně tedy chci a co ne. Teprve v onom momentě, kdy jsem se probrala a řekla dost, pak teprve byl konec. Pár měsíců jsme se nestýkali vůbec a pak se z nás stali celkem přátelé. Muž k nám začal chodit čím dál víc, až byl u nás skoro denně (samozřejmě krom víkendů). Pak jsem se dozvěděla, že to přítelkyně ukončila.
První pokus o návrat se nezdařil. Po třech měsících jsem to ukončila, protože spousta věcí nefungovala a já jsem je nemohla akceptovat. Pár měsíců jsme opět byli kamarády. Trochu divoké, že?
Teď jsem spolu rok a všechno je úplně jinak. Některé věci chtějí svůj čas.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Jinak Pisateli, Vanilka dala také nůž na krk - ale chápu, že ona to tak nenapsala, takže se ani toho chytnout nemůžeš, viď? Ona prostě jen napsala, že když ji nebude dělat problémy s penězi, nebude mu dělat ona problémy s dětmi (pro mě je tohle zase nůž na krku jak vyšitý), ovšem ty tohle nemůžeš a prostě ani nedokážeš pobrat.
Ty máš totiž utkvělou představu o mě, že jsem na toho svého ten žabikuch vytáhla a šermovala mu s ním pod krkem, a on chudák, vystrašenej se mě táááák bál, že mi nedokázal odporovat - a teď šlape jak hodiny, dostává vycházky s detektrorem pohybu, abych měla permanentní kontrolu, kde se právě nachází a pokud bych zjistila z displeje, že se mi vydal nesprávným směrem, než mi řekl, okamžitě startuju své popojíždědlo a navrátím ztracenou zbloudilou kedlubničku zpět na svůj záhon
Třeba obyčholka tomu svému fakt ten nůž na krk nedá, až ji přestane bavit si hrát na milenku, kopne ho do zádi sama s radostí ze znovunabyté svobody a volnosti
Víš Zklamaná mám možnost sledovat mnoho lidských příběhů a brát si z nich ponaučení. Je zajímavé mnohdy sledovat jen klíčové slova a dle nich tvořit hromádky. Těch kdo použije slovo s násilím, byť jen jako slovní obrat je velké množství větší než těch, kteří použijí jemnou vibraci slov. Ty ženy, které byť jen obrazně použili slovní obrat dala jsem mu nůž na krk, mají v sobě skrytou agresy,(vědecky i klinicky prokázáno), která pak při opětovném obraze pro který byl "nůž položen na krk", pak v mnohý případech skončí před soudem a několika i s dlouhodým vězením za § 219.
Zklamaná, pokud jsem tu debatu mezi Tebou a Vanilkou sledoval a i vyhledal si některá další vyjádření Vanilky, (své jsi smazala ke škodě věci, se stydíš?), pak její jak ty říkáš "stejné, jen jinak vyjádřené" přesně vydírání, má v jednom okamžiku kus pravdy, ale ve svém důsledku úplně jinou motivaci, jak matky a manželky, tak manžela-otce. A to je setsakra rozdíl. Ten tvůj, má pořád nůž na krku, sama to dokazuješ tím, co jsi schopna napsat na nastartovat na slovíčko, které jsi sama napsala, jak kdyby něco bylo jen v podezření jak už to máš prozkoumané, promakané atd. Kdežto u Vanilky a jiných, kteří to řeší jemnou vibrací to má uvědomnění si, že když on půjde a nedá peníze, tou která bude na tom hůř, bude právě Vanilka a jí podobné. Ona bude bez peněz, ona bude mít na krku děcka a pořád 24/7, žádné sláva, je víkend s tatínkem. Ona bude matkou i otcem zároveń a ještě navíc se strachem, že až to děcko dospěje se sebere a půjde za otcem a na mámu udělá dlouhej nos. To ti vůbec nedošlo. Takže kdo si hodně zkomlikoval a mohl zkomplikovat život by byla jen a jen Vanilka. Navíc víme co by udělal soud? Otec platí má nárok zbaven práv k výkonu rodičovství není. Takže Zklamaná myslím, že pořád jsi na tom hůř.
Upravil(a) Pisatel (26. 9. 2008 12:55)
Není tady

Zklamaná, není lehké dělat vlastnímu muži milenku, sama píšeš, že bys na to neměla, tak mne překvapuje, že to doporučuješ. Nevyčítám ti to, jen mne to překvapuje.
Zkušenosti jsou nepřenosné, ale třeba se nad tím obyčholka zamyslí nebo nám pak napíše vlastní zkušenosti s touto rolí.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
To je právě to tvoje škatulkování - ale jo, tvůj názor na mě ti neberu, docela mě to i těší, že mě máš za takovou "drsňačku" Nechceš mě vidět? mám přijet a vzít si sebou ten žabikuch? Já jen, abych tě utvrdila v tvém názoru, že ho máš správný
Jen jestli ten nůž už by nebyl......zbytečný
No ono můj názor na tebe mi nikdo vzít nemůže hlavně ty sama ne. A to je dobře. Ale budeš to ty sama kdo ho může změnit.
Ty a drsňačka
, tak to jsi mě pobavila. Spíš něco jiného.
Chci to si piš že chci a nejen já.
Není tady
Koloběžka.1 napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Pro mě bude také pipina každá,která se nechá balit tátou od malých dětí a ještě si od toho slibuje nádherný vztah....
Pravidlo letícího výkalu se totiž neplete- udělal to jedné, radostně se spustí i té další a další a další.....Očakáváš takové chování i u svého muže ? Udělal to jedné ...
Neočekávám, neboť nejsem fořt na čekané a ani poblbnutá milenka na lovu.... 
Žiju svůj život a s mužem, kterého miluji. Já nemám špatné spaní ani kvůli němu ani kvůli jeho milence ani kvůli strachům z toho co by kdyby. Vím co bych udělala , ale ani s tím nevyhrožuji, ani nepitvám jeho úlet, ani mu nepřipomínám , že mě chtěl zřejmě chvíli vyměnit za jinou neokoukanou hračku....
Prostě pro mě je to epizoda, kterou jsem podle svého nejlepšího vědomí zpracovala a odstřihla.....
Momentálně neřeším nevěru , ale rozbitou pračku a chuť jít večer do sauny ( manža chce abych šla s ním a já jsem líná.... )
Pokud bych byla stihačka, tak zrovna v tomhle momentu začnu přemýšlet o množství mladších a hezčích kůstek bez obálky, které se budou večer kolem toho mého lehce prošedivělého sympaťáka producírovat...
Místo toho mě pochodují v hlavě úžasní utopenci , které v "naší" sauně dělá správce a o které nejspíš přijdu , když nepojedu taky.... 
Obyčholka si nevybrala lehkou cestu- já jsem na tom stejně jako Zklamaná - nemohla bych být "tou paralelní druhou" , dokážu být třeba třicátou , ale ne v jednom čase.... Představa , že na muže zářím jak sluníčko a jde mi to od srdce v okamžiku , když si bere čisté slipy na odchod k milence ... .. To bych nebyla rozhodně upřímná a drtilo by mě se nějak stylizovat či přetvařovat...
No a představa , že si vyměňujeme tělesné tekutiny v takovém houfu mě už vůbec nebere.... - Jsem monogamní- v tom bych žít nemohla....
Není tady
Osobně si myslím, že raději nějaký plán než žádný a dlouhé babrání se ve svých pocitech ukřivděnosti. Pokud vyjde, je to fajn. Když ne, bude plán jiný. Možná obyčholka právě volí cestu špatnou, ale volí. A je schopná s tímhle nějak fungovat i se dvěma dětmi. To je podle mě nejdůležitější. Nehroutí se, ale plánuje. V jejím stavu a při současné situaci. A nemyslím si, že by si sebe proto měla míň vážit. Proč? Pozici milenky volí především kvůli sobě, své potěše fyzické a finanční a koneckonců i pocitu zadostiučinění, tak proč ne? Kráčet po světě s hlavou vztyčenou je fajn, ale jen do doby, než si člověk srazí vaz o trochu nižší futra.
Není tady

Ja si myslím, že každý má niečo iné, čo ho drží v krízach nad vodou. U niekoho je to hrdosť, u iného zlosť a nenávisť, u ďalšieho nádej a očakávanie lepšej budúcnosti.... Asi sa nedá jednoznačne povedať, že jedno je lepšie ako druhé. Ale keď pominie prvotný šok, je podľa dobré začať rozmýšľať aj nad tým, čo môže ktorý prístup priniesť.
Netreba na sebe páchať nejaké násilie, ale troška taktiky a diplomacie hádam nikoho nezabije. 
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Koloběžka.1 napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Pro mě bude také pipina každá,která se nechá balit tátou od malých dětí a ještě si od toho slibuje nádherný vztah....
Pravidlo letícího výkalu se totiž neplete- udělal to jedné, radostně se spustí i té další a další a další.....Očakáváš takové chování i u svého muže ? Udělal to jedné ...
Neočekávám, neboť nejsem fořt na čekané a ani poblbnutá milenka na lovu....
Já jenom žes to napsala jako obecně platnou zákonitost, takže v tom případě by to snad mělo platit i pro tvého muže
, když už to jednou udělal ...
Není tady
Pro někoho ani fyzikální zákony neplatí 
Není tady
Koukám, že jsem rozpoutala docela slušnou debatu.
Takže zase pár slov k něčemu, co si z těch všech vašich příspěvků tak pamatuji. Moc děkuji Tobě, Zklamaná, že mi snad skoro jediná trochu rozumíš a věříš, že to za pokus stojí. Většině ostaních bych chtěla napsat, že chci být sice na druhé straně jako že té milenky, ale neznamená to, vyloženě to, že budu chladná a vypočítavá. Naopak, budu moc milá, což mi skutečně nedělá pražádný problém, protože manžel se ke mě skutečně chová moc hezky, stejně, jako prvních 7 let vztahu. A tak i já jsem na něj milá, zatím co ona mu vše vyčítá, on už jí teď lže, aby měl u ní klid. Sám včera v rozhovoru do 2 hodin v noci přiznal, že kdyby se měl rozhodnout rozumem, tak nikdy od nás neodejde. V podstatě tím přizal, čím momentálně přemýšlí. On sám tuší, že jim to nevyjde a sám přiznává, že možná bude za 3 msíce prosit, aby se mohl vrátit, ale že prostě, když to nezkusí, tak v něm pořád bude hlodat, co by bylo, kdyby to zkusil. Nůž na krk mu v žádném případě nedávám, nechci být jako ona (a ani dříve jsem to nikdy v ničem nedělala), naopak jsem mu řekla, že pokud si myslí, že to musí zkusit, tak ať jde, že je lepší litovat toho, co jsme udělali, než toho, co jsme neudělali. Jsem prostě tolerantní, někdo možná řekne až blbá, ale myslím si, že vím co dělám a ztratit tím nic nemůžu. (kdo zná naši minulost a taky manžela a ví o tom - což je pár lidí - říká, že to mám vymyšlený skutečně dobře a že je za chvíli zpět) Minimálně s tím udržím hezký vztah s otcem mých dětí. A že jí nenávidím?
To mi prostě musíte odpustit. Jsem ve znamení štíra a Ti už jsou zkrátka takoví.
A ještě těm penězům, chápu, že každý z vás, kdo píše, že je to nesmysl, aby to dodržel, soudí podle sebe. Ale nevíte, že na světě jsou i lidi, kteří jsou zodpovědní ke svým blízkým, i když se jim chystají ublížit. I proto mu nebudu dělat žádné naschvály a pod, protože si té nabídky vážím. A to nejen těch peněz, ale i toho, že mi nabízí, že mi malou bude vodit do jesliček, když já budu s novorozencem doma, bude ji hlídat, pomáhat mi v domácnosti samozřejmě pouze s mužskými pracemi i se školou, na kterou mě přijali apod. Takže nejde vyloženě o sex, jde o to, že i když bude s ní, tak prostě stále bude částečně i s námi a ona to nebude vědět. I to mi bude, věřte nevěřte, dělat dobře. A pokud on o sex mít zájem bude, tak se prostě uvidí. Rozhodně mi to nebude proti srsti a nebudu z toho mít špatné svědomí.
A ještě poslední věc k těm penězům - já jsem navrhovala prodat byt, (je skutečně hodně veliký, leckterý barák je rozlohou menší a je v lukrativní čtvrti, po kompletní rekonstrukci před cca 5 lety, takže má slušnou hodnotu a oba bychom po zaplacení zbytku hypotéky za zbylé peníze v klidu pořídili nové byty). I přesto o tom nechtěl ani slyšet a když jsem mu řekla, že to přeci neutáhnu, on sám řekl, že s tím počítá, že bude vše hradit. (Výplata mu navíc chodí na můj účet a včera jsem mu říkala, ať si tedy nějaký založí, a on, že se prostě zatím vždy dohodneme, že mu zavolám, kolik si může vybrat a on to prostě vybere jednorázově a bude žít z té hotovosti.) I když jsem to v první chvíli odmítala, tak trval na svém a tak proč to nevyužít. Takže, i kdybyste náhodou měli pravdu a on se jednou na to vybodnul, tak na ulici nezůstaneme ani jeden. Taky, když jsem to s ním znovu probírala zhruba 2 dny zpátky, tak řekl, že pokud ho budu chtít prodat já za každou cenu že třeba u nebudu moct dál žít, tak z toho nebude šťastnej, ale bránit mi nebude (udělal totiž snovej dětskej pokojíček a nemůže přenést přes srdce, že by o něj malá přišla, včera znovu zdokkonaloval, když já byla na brigádě...), ale ani korunu si z prodeje nevezme. Prý, když mu něco vnutím, tak to stejně dá na účet holčičkám. Takže, co dodat, je to černé svědomí? To jsem mu řekla a on, že ne, že nás prostě jen má rád a udělal by pro nás první poslední... Nabízí se otázka, proč tedy odchází, ale to jsme zpět u toho mozku v kalhotech... Tak je tak hodnej, nebo blbej? Nebo, jak si myslíte většina z vás prolhanej? To ukáže čas. Tak, protože nemám čas reagovat častěji, musím to vždy takhle shrnout. Aspoň máte zase spoustu témat k děbatě a hádkám. 

Není tady
Ještě se omlouvám některým dalším, kteří mi fandí, nebo se mnou třeba jen částečně souhlasí, že zkusit se má něco dělat..., že jsem poděkovala jen Zklamané. ( Např. Anda apod.) Díky vám za slovní podporu...
Není tady
Koloběžka.1 napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Koloběžka.1 napsal(a):
Očakáváš takové chování i u svého muže ? Udělal to jedné ...Neočekávám, neboť nejsem fořt na čekané a ani poblbnutá milenka na lovu....
Já jenom žes to napsala jako obecně platnou zákonitost, takže v tom případě by to snad mělo platit i pro tvého muže
, když už to jednou udělal ...
Koloběžka- ono to také dle mého obecně platí... Já jen za sebe tvrdím, že nic neočekávám- ale nevylučuji to. Když bude tak přesvědčený o nutnosti nového vztahu, tak ať jde za hlasem srdce i ostatních přilehlých oblastí... 

Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pisateli? Hádka s Vanilkou? Pouze výměna názorů na věc, co kdo pod pojmem nůž na krku myslí - nic víc, nic míň. Takže ano - na sousloví "nůž na krk" máme jiný názor (ty tomu říkáš hádka), a to podle toho, jak to umíme na veřejnosti zabalit do hezkého pozlátka.
de facto je to stejné - dát nůž na krk (ať se rozhodne), nebo dát na výběr (ať se rozhodne)
Já ti řeknu, v čem je to pro tebe jiné - to podání od vanilky a podání ode mě: Vanilku si viděl online a zjistil si, že je to sympatická baba, mě si neviděl (a ani neuvidíš) a dle mého psaného slova si mě zaškatulkoval do semetriky, co terorizuje chudáka chlapa (nemáš problém v tomhle? Třeba ti "zrcadlím" tvou bývalku?)
Jé, že vás to ještě baví. Ale pro mě není důležité, co si o mých činech myslí veřejnost, pro mě je důležitý můj pocit. Nůž na krk já si opravdu představuji jinak než jak to proběhlo u nás. Příklad:
Když mě vyhodili z práce, zavřeli mě do místnosti a nechtěli pustit do té doby, než podepíšu výpověď dohodou (takže třeba po provalení slova: "tak se rychle rozhodni jestli ona nebo já, dávám ti dvě hodiny" - to považuju za nátlak)- to pak není svobodné a dobrovolné rozhodnutí. To je nůž na krku. Kdyby to mí zaměstnavatelé tenkrát udělali tak, že mi sdělí - když podepíšeš dohodu, tak to pro tebe bude znamenat to a to, když nepodepíšeš, tak my uděláme to a to... a nechali mi čas na rozmyšlenou, tak se rozhodnu sama svobodně, ale informovaně a nebudu to považovat za nůž na krku...
Ale kdo nechce, nepochopí...
A přesně jak napsal Axi - čím srdce přetéká, tím ústa hovoří, proto různí lidé různé výrazy.
Není tady

obyčholka, já ti v tomhle taky fandím. Držím pěsti a přeju hodně štěstí a trpělivosti. Obdivuji a závidím ti tvůj nadhled v takové situaci.
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já ti řeknu, v čem je to pro tebe jiné - to podání od vanilky a podání ode mě: Vanilku si viděl online a zjistil si, že je to sympatická baba, mě si neviděl (a ani neuvidíš) a dle mého psaného slova si mě zaškatulkoval do semetriky, co terorizuje chudáka chlapa (nemáš problém v tomhle? Třeba ti "zrcadlím" tvou bývalku?)Jé, že vás to ještě baví. Ale pro mě není důležité, co si o mých činech myslí veřejnost, pro mě je důležitý můj pocit. Nůž na krk já si opravdu představuji jinak než jak to proběhlo u nás. Příklad:
Když mě vyhodili z práce, zavřeli mě do místnosti a nechtěli pustit do té doby, než podepíšu výpověď dohodou (takže třeba po provalení slova: "tak se rychle rozhodni jestli ona nebo já, dávám ti dvě hodiny" - to považuju za nátlak)- to pak není svobodné a dobrovolné rozhodnutí. To je nůž na krku. Kdyby to mí zaměstnavatelé tenkrát udělali tak, že mi sdělí - když podepíšeš dohodu, tak to pro tebe bude znamenat to a to, když nepodepíšeš, tak my uděláme to a to... a nechali mi čas na rozmyšlenou, tak se rozhodnu sama svobodně, ale informovaně a nebudu to považovat za nůž na krku...
Ale kdo nechce, nepochopí...
A přesně jak napsal Axi - čím srdce přetéká, tím ústa hovoří, proto různí lidé různé výrazy.
Baví?, jsem se jen podivil, jak se Zklamaná "změnila" a ona se nám nezměnila.
Zlkamaná. Já neškatulkuji to mě neznáš, jen vyhodnocuje a v daném okamžiku podle stavu odpovídám. Semetriku ze sebe děláš ty. Já problém nemám. Naopak já si myslím, že problém jsi ty sama.
Není tady
Ja si myslim,ze manzelka,ktera je s manzelem leta si na milenku hrat nemuze.Protoze milenka je ta neokoukana vzrusujici.Tezko bude manzelka vic vzrusujici nez jeho milenka do ktere je momentalne zamilovany.V tomhle proste manzelka vyhrat nemuze.Vyhrat muze jedine pokud si manzel uvedomi,ze ma doma zazemi a milujici manzelku.
Není tady

Nebo když jejího manžela nová milenka po čase pošle k vodě
...
Není tady
Kiara napsal(a):
Nebo když jejího manžela nová milenka po čase pošle k vodě
...
No to mu nic jineho zbyvat nebude a bude rad,ze ho manzelka prijme zpet.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ja si myslim,ze manzelka,ktera je s manzelem leta si na milenku hrat nemuze.Protoze milenka je ta neokoukana vzrusujici.Tezko bude manzelka vic vzrusujici nez jeho milenka do ktere je momentalne zamilovany.V tomhle proste manzelka vyhrat nemuze.Vyhrat muze jedine pokud si manzel uvedomi,ze ma doma zazemi a milujici manzelku.
No ono u milenky nejde vždy jen o tu neokoukanost a vzrušení... zvlášť když muž má milenku, protože mu doma něco schází co dřív bylo a není - třeba pochopení, úcta, pohoda... ano, když je muž pod vlivem hormonů zamilovanosti, tak to souhlasí, co píšeš, ale když přejde prvotní zamilovanost, tak konkurovat lze -vlastní zkušenost - ale to bylo po roce a půl trvání jejich vztahu...
Není tady
Pisatel napsal(a):
Baví?, jsem se jen podivil...
no tebe spíš obdivuji, jakou máš trpělivost... 
Není tady