|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ivanko, musím se přiznat, že jsem tu ještě nezaznamenala příspěvek, který by se vyjádřil ve smyslu "za všechno může ženská", u některých spíš naopak. Kde vidíš, že se "veškerá vina hází na ženskou"?
Vanda napsal(a):
Já teda žádný výkřik nezaznamenala, kromě těch tvých, Petuno. Žádné vykřičníky, nic... co tě žere, že tak vyskakuješ? Nedovolila bych si takhle někoho okřikovat...
Máš problém se sebevědomím?
Tak si nedovoluj!!
Není tady
Není tady
Petuno...já si teda namastím to ego: vlez mi na záda.
Vanda napsal(a):
Petuno...já si teda namastím to ego: vlez mi na záda.
No konečně něco normálního tady!!! Ahoj:kapitulation:
Není tady
Ivana napsal(a):
Wiki napsal(a):
Ivana napsal(a):
Hahahaha! Ty nechápeš, že to tys všechno zavinila? Kdybys nebyla tak otřesná, tak by si přece nenašel jinou, none? Vždyť tys ho k tomu vlastně sama donutila! On nechtěl odejít, ale musel! A ještě ti nechávat byť jen korunu navíc? Proč?Proč ta ironie?
já si myslím , že skutečně podíl na rozchodu mívají většinou oba. Určitě se najdou případy svatá x darebák, ale zase to může být o "páchání" dobra. Většinou má podíl viny i ten podváděný.
Co to je v nás je , že nejsme ochotni tuto eventualitu připustit? ptám se přímo tebe Ivano. neznám ani tebe, ani tvého bývalého muže, ale tvůj příspěvek promluvil docela jasně....
Proč vlastně toto hledisko - "nevěra" je považováno za nejdůležitější...?!Já netrvdím, že nejsou na vině obě strany. Jen mě štve, když se veškerá vina hází na ženskou a chlap je chudák, kterého chování jeho bývalé vlastně donutilo, aby si našel milenku a začal s ní nový život.
Ano, něco tě štve. Nikdo tady nenapsal, alespoň jsem to nezaznamenala, že by" veškerá vina byla na ženské" a že je "chlap chudák, kterého chování bm donutilo....". To sis odvodila, a je to přečteno tvojí optikou.. O to je to zajímavější a podnětnější. Přestože tě vůbec neznám...
Z vlastní zkušenosti, ne na základě toho, co jsem tady četla, vím, že člověk 3x, 4x, si řekne - to je blbec, já se snažím, všechno dělám dobře, a on, darebák, neváží si toho a najde si babu! Ale popáte, za určitý čas, po vyzuření se, může člověk (ta žena) zjistit, že ne všechno, co ve vztahu dělala nemuselo být "dobře". Ačkoliv když jsem tu svoji "chybu" slyšela poprve od kamarádky, křičela jsem na ni a používala slova Ivany, přesto jsem měla světlou chvilku a došlo mi , že má pravdu. A já to uznala. Nahlas. I před chlapem. Krásnej pocit a obrat ve vztahu. A ta "chyba" je natolik po*ná a nejednoznačná, (šlo o např. : starám se, ty nic neuděláš, já všechno....blabla, co bys ještě chtěl, a ty...), že bych ji mohla uhrávat a vítězit do smrti. No uznej, copak když se člověk stará a zařizuje, je špatnej -- no, cítíš to?? A protože jsem ješitná, tak to bylo pro mě obrovské sousto.Říct: promiň...já jsem udělala chybu. Taky jsem udělala chybu a mrzí mě to....bla.. Jsem ráda, že jsem to udělala a snažím se to mít stále na paměti....Mimochodem...nedovedete si představit, co to s protějškem udělá!
V žádném případě to nemyslím tak, jak píšeš Ivano. Může to být zkresleno pocitem křivdy. To je lidské, ale mít to takto víc než 1 měsíc je masochismus.....
Není tady

Petuna napsal(a):
PetrHl napsal(a):
Petuna napsal(a):
No vzhledem k tomu že zde chodí asi 4 lidi a stále Ti samí si mastit ego tak už nemá obyčholka vlastně kam psát že?
no, když tu člověk pár dní neni, tak než se proseká tím bezvýznamným roštím, tak zapomene proč sem vůbec lezl
K výkřiku "ukaž se"!! Až zde příjde autorka vlákna pak se jistě "ukážu" ale míním komunikovat směrem k její osobě.
K Vám není co dodat. A taky raději většinu času žiju "reálně" než "virtuálně"
Tak se bavte!
?????
Není tady
Petře
jak se máš? Jsi ten Petr, jak se rozvedl? Resp. manželka. Máš se?
Není tady
Ahoj mám to trošičku jiný,ale přesto dost podobný,můj muž těžce nemocný rakovina do toho jho těžká psychická deprese.Odešel ode mně a dcery před 14dny a to téměř s kartáčkem na zuby.Ano pár drobností přibral,alenic tak důležitého bez čeho bych se s dcerou neobešla.I on šel k jiné ženě a o doslova k jiné ženě.Dost obézní a na hlavu né je nemocná to já jen,že jsem všeho plná.Jsem pravý opak jí malá štíhlá tak nevím zda se zamiloval.Odešel po 15letém manželství,protože jak on říká,když nemohl on tak já ano a hledala jsem to jinde,že taková ženská jako já nemůže zůstat bez chlapa.Pak mě viděl jak mě někdo z práce dovezl domů a vyložil si to jako,že je to můj milenec.Manžela jsem moc milovala a on miloval nás a to více než dost jeho nmoc vše pokazila a stalo se tohle.Dceru mám v pubertě a jsem bezradná jak dál i my máme společný byt a já na vyplacení nemám a on také ne.Hypotéku nejsem schopná táhnout a jemu jí při jeho nemoci nedají a taky se trápím a nedá mi to spát.Nemůžu na ten život jen tak zapomenout jsem na dně.Vánoce na krku a já se z toho brzo položím.
Není tady

Nepokladaj sa, radšej sa snaž vydržať. Je to určite ťažké, ale život pôjde ďalej, aj bez neho. Inak. Nie lepšie, nie horšie, proste inak ako s ním. Neskúmaj, či a prečo sa do nej zamiloval, je to nepodstatné. Podstatné je, že asi už nemohol, nechcel, nevládal byť s tebou. Nezvládol zaťažkávaciu skúšku choroby, možno ani jeden ste ju nezvládli. Ktovie. To je už jedno, treba dvihnúť hlavu a ísť ďalej. Hypotéka - skús zájsť do banky a spýtať sa na riešenia. Všetko ostatné vyrieši čas. 
Není tady

Obyčholka, chodíš sem ešte? Aký je vývoj situácie...?
Není tady