|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
já jen nerozumím tomu, jak jsi mohla čekat rok, nežli jsi to začala řešit...to mi hlava prostě nebere...
Není tady
eremuruss napsal(a):
ffly napsal(a):
Nabuko krásný!
Opravdu krasny a rozumny.
...ono asi Nabuko nic jiného nezbývalo, že? Ona jaksi Nabuko se snažila bojovat, jenže mezi obyčholkou a jí je rozdíl, obyčholka už teď ví, co udělá - bude hrát na druhou a bude si hrát na milenku svého muže (pozor dámy, to je rozdíl, ona je stále manželka!) a ten její by se třeba i rád vrátil, jenže ta rozhoďnožka ho drží zkrátka, no však až mu to dojde, on se urve. Kdežto u Nabuko to bylo jasné hned - a návrat? Ten se nekonal.
Teď to bude možná jen krásné v tom, že se Nabuky bývalý manžel bude chovat jako vzorný otec. 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
eremuruss napsal(a):
ffly napsal(a):
Nabuko krásný!
...ono asi Nabuko nic jiného nezbývalo, že? Ona jaksi Nabuko se snažila bojovat, jenže mezi obyčholkou a jí je rozdíl, obyčholka už teď ví, co udělá - bude hrát na druhou a bude si hrát na milenku svého muže (pozor dámy, to je rozdíl, ona je stále manželka!) a ten její by se třeba i rád vrátil, jenže ta rozhoďnožka ho drží zkrátka, no však až mu to dojde, on se urve. Kdežto u Nabuko to bylo jasné hned - a návrat? Ten se nekonal.
Teď to bude možná jen krásné v tom, že se Nabuky bývalý manžel bude chovat jako vzorný otec.
Zklamaná, omyl, já jsem taky přesně "věděla". Jen jsem každou chvíli "věděla" něco jiného. A taky na to "vědění" jsou potřeba obě strany. Někdy se můžeš třeba přeskočit, a manžel se opravdu URVE a vrátí. Ale pak taky můžeš zjistit, že to bylo velmi krátkozraké řešení. Ano, určitě existuje spousta ZBRANÍ, jak urvat chlapa, ale já už nechci boj ... Stálo mě to hodně zklamání, bolesti a sil, abych tohle zjistila. A nebylo všechno jasné hned - manžel dlouho sváděl vnitřní boj, měl a má mě velmi rád, ale já tak strašně moc chtěla, aby JI nenáviděl, až jsem ho donutila, aby ji miloval. Myslím, že kdybysme oba stáli znovu před stejnou situací (za splnění té podmínky, že bychom věděli to, co teď), volba nás obou by byla jiná. Nevím, zda ve finále a v kontextu příštích desetiletí lepší, ale rozhodně jiná.
Není tady

Nabuko0 napsal(a):
Tak tady jsem
..........
Nabuko
a obyčholko tím, co teď řešíš, si musí projít asi každý, a za rok a půl to snad budeš vidět stejně jako výše jmenovaná 
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Obyčholka- vítej do klubu těch,kter příliš nemilují a poněkud pejorativně pojmenovávají milenky svých mužů a otců svých malých dětí...
Nepočítej ale tady s obecnou podporou, mnoho holek je " na druhém břehu" a nebo zastávají názor, že hlavní díl viny má podvedená manželka, popřípadě podvádějíí manžel a milenka má " právo na vztah" protože je to "její" záležitost.
Nu tohle je ovšem pouze tvoje interperetace.
Jak je vidno, pipina nemusí být právě jen a pouze milenka, že? 
Já osobně tak, ale to jen když jsem hodně slušná, nazývám každou, která pejorativně označuje kohokoliv, tedy někdy tak nazývám i sebe 
Sakra, to jsem ale pipina, že nedržím hubu 
Není tady
Nabuco, je celkem zbytečné někomu, kdo zápolí s trojčlenkou, vysvětlovat integrály.
Pamatuji si na tvou "tupost" s jakou jsi mluvila o "ultimatech" a o tom, že "on přece musí"...
O to víc teď žasnu nad tím, co jsi napsala. Nad tím, jak jsi dokázala "obrousit" své vnímání 
Jsi moudrá holka a našla jsi v sobě lásku. A to je moc velký kus práce, který jsi na sobě udělala.
Gratuluji.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Obyčholka- vítej do klubu těch,kter příliš nemilují a poněkud pejorativně pojmenovávají milenky svých mužů a otců svých malých dětí...
Nepočítej ale tady s obecnou podporou, mnoho holek je " na druhém břehu" a nebo zastávají názor, že hlavní díl viny má podvedená manželka, popřípadě podvádějíí manžel a milenka má " právo na vztah" protože je to "její" záležitost.Nu tohle je ovšem pouze tvoje interperetace.
Jak je vidno, pipina nemusí být právě jen a pouze milenka, že?
Já osobně tak, ale to jen když jsem hodně slušná, nazývám každou, která pejorativně označuje kohokoliv, tedy někdy tak nazývám i sebe
Sakra, to jsem ale pipina, že nedržím hubu
Pipina je podle mě každá, která ječí ,nadává, nenechá vydechnout, vyčítá, škemrá, doprošuje se, dolézá, vyzvídá, otravuje, poučuje ... TOHO, KDO O TO NESTOJÍ...... 
Umění párového života je dar. Vyšší dívčí má v tomto oboru asi je pár šťastlivců. Já mezi ně také nepatřím, ale se svými chybami umím vcelku žít...
Pokud Obyčholka pojme život jako boj a vyjde jí to - proč ne- já bych byla utahaná z boje...
Ale vůbec se nedivím, že milou svého muže vidí jako pipinu....
Pro mě bude také pipina každá,která se nechá balit tátou od malých dětí a ještě si od toho slibuje nádherný vztah....
Pravidlo letícího výkalu se totiž neplete- udělal to jedné, radostně se spustí i té další a další a další.....
Upravil(a) zuzi777a (26. 9. 2008 1:47)
Není tady
Nabuko, to, co jsi zvládla a kam ses dostala...klobouk dolů
a v jak poměrně krátkém čase ! Máš můj obdiv..a ještě jsi ochotná svoje zkušenosti zveřejnit, (ať si každej vybere, a nebo se nepoučí a proseká si vlastní cestu, aby mohl říct...měl jsem si to pořádně přečíst a zamyslet se). Obyčholka, jestli chceš muže stáhnout na svou stranu, přečti si opravdu vlákna Nabuka, určo ti odpoví i na SZ, když budeš chtít.
Obyčholko,
já zas chci napsat, že tě svým způsobem chápu. Když jsem v podobné situaci byla já, také jsem se rozhodla bojovat, ale bojovat ve smyslu - jak to napsat - čistý konkurenční boj?
Přiznám se, že i já smýšlela několik prvních dnů o té milence jako o mrše. A protože mi tenkrát přišlo, že život se odvíjí přesně tak, jak si přeje ona a jak si naplánovala ona a bylo mi to líto, že díky tomu mé tři děti přicházejí o tatínka, tak jsem se tenkrát rozhodla, že jí budu konkurovat, aby to ta mrcha neměla tak jednoduché.
Poprosila jsem manžela, ať mi řekne, co u ní získává a u mě nenachází a poučila se z toho.
Podle mě to totiž je daleko jednodušší hrát roli milenky než manželky. Tak jsem s tím začala. A co to znamenalo? Že jsem byla k manželovi milá, nic s ním neřešila, nic po něm nechtěla, změnila jsem abolutně a totálně šatník a vizáž a vlastně i chování. Byla jsem přesvědčená, že manžel se rozhodne pro ni, ale nechtěla jsem mu to ulehčit.
Ten postup jsem tehdy konzultovala i s psychologem, který mi to doporučil a vysvětlil, že pokud se mi podaří milence konkurovat v tom, čím je pro mého muže přínosem, tak budu mít víc trumfů v ruce než ona, protože já mám narozdíl od ní výhodu společných dětí a společného majetku.
Takže potud tě chápu. A je přirozená i tovje reakce, že víc seš naštvaná na milenku než na svého muže.
Jenže bys v těchto pocitech neměla zůstávat dlouho a snažit se svůj postoj přehodnotit, protože až pochopíš, že "závada" je jen mezi tebou a manželem, jak psala Nabuko, že milenka jen něco urychlila, tak teprve pak budeš moct skutečně najít cestu jak z toho ven.
Já třeba dnes vím, že milenka nebyla a není žádná mrcha a považuji ji dnes dokonce za člověka, který mi dost věcí dal a pomohl, mimo jiné mi ukázala, jak se správně k manželovi chovat, aby byl spokojený, protože já to do té doby neuměla ač chtěla.
A poslední poznatek - je dobré neustále myslet na to, že na tom, jak to celé vždy dopadne, má vliv tolik faktorů, že výsledek není předem nikdy jasný. Třeba taková Nabuko. Ona dnes často říká, že kdyby se tenkrát zvládla chovat tak, jak jsme jí radili, že by to u nich dopadalo jinak. No možná ano, možná ne. Ono se totiž klidně mohlo stát, že její manžel prostě jen v milence potkal člověka, který se k němu hodí mnohem víc než Nabuko a pak by se mohla Nabko třeba stavět na hlavu a nic by to nebylo platné.
Můj muž se rozhodl pro mě, ale já myslím, že hlavním důvodem bylo, že měl pocit, že milenka se k němu hodí míň než já, kdyby měla jinou povahu, kdo ví...
Držím palce, ať hněv, neštěstí a nenávist nejsou tvojí motivací... a ať to dopadne tak, aby se všichni zúčastnění a především vaše děti trápili co nejmíň.
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Pro mě bude také pipina každá,která se nechá balit tátou od malých dětí a ještě si od toho slibuje nádherný vztah....
Pravidlo letícího výkalu se totiž neplete- udělal to jedné, radostně se spustí i té další a další a další.....
Očakáváš takové chování i u svého muže ? Udělal to jedné ...
Není tady
Koloběžka.1 napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Pravidlo letícího výkalu se totiž neplete- udělal to jedné, radostně se spustí i té další a další a další.....Očakáváš takové chování i u svého muže ? Udělal to jedné ...
No tomu co napsala Zuzi se říká koloběh života 
Není tady
obyčholka napsal(a):
Jsem vdaná něco málo přes 7 let, s manželem jsme spolu celkem 8,5 roku. Máme 2,5 letou dcerušku a nyní v listopadu se nám má narodit druhá. Manžel si našel cca před rokem milenku. Je mladá, bezstarostná, bezdětná. Zmiloval se a chystá se k ní odstěhovat. Pravda, aby asi zahnal své černé svědomí, bude mi dávat téměř 3/4 výplaty, abych mohla dále zůstat v bytě, na který máme hypotéku, neboť já jsem na mateřské a peněz příliš nedostávám. Nabídl mi kdykoli, jakoukoli pomoc, hlídání holčiček, posezení u kafíčka, pomoc se školou, na kterou mě navíc právě přijali. Nechává mi i auto. Taky se mnou snad půjde k porodu, což se jí samozřejmě vůbec nelíbí, ale já si říkám, já trpěla rok, ať si ona vytrpí ten jeden (tedy doufám že jen jeden)
den. Mají mezi sebou hádky, několikrát se prý už i rozešli a to ne kvuli mě, ale kvůli její udajné obrovské tvrdohlavosti. Na druhou stranu ho má asi pěkně omotaného kolem prstu. Mezi námi s manželem je teď skoro hezčí vztah, než před tím, než jsme o tom začali mluvit. Zažili jsme spolu krásný víkend po té naší rozmluvě a on najednou znejistěl a nevěděl, co má dělat. Dokonce uronil slzu, že nás miluje obě... Nicméně, už je zase nohama na zemi, asi ho zas hodně rychle usadila. No a já, jelikož jsem těhule a minimálně první půl roku budu upoutaná k miminku, nebudu mít asi pražádnou možnost se někde seznamovat, a tak využiju situace a pokusím se ji odrovnat. Teď se budu snažit já být ta druhá, o které ona neví a které manžel bude lhát. Výhodu mám v tom, že ji, když nebude chtít, vídat jednou nemusí. Ale já mám jeho děti, které hrozně miluje, (teda zatím jen tu jednu)
Takže bude mít vždy důvod zajít... Ona bude ta "hloupá kráva", jakou jsem dosud já, která mu pere, žehlí, vaří a uklízí a já budu ta, která si bude bezstarostně užívat. Alesoň zatím to tak vypadá, soudě podle toho, co mezi námi právě znovu vzniká. A vzhledem k tomu, jaký byl náš vztah po celou dobu před tou nevěrou (po 6 letech manželství jsme oba stále byli jako právě začínající milenci, manžel rozhodně není žádný záletník, spíš romantik, který byl vždy s každou dívkou do doby, než ona ho nechala) věřím, že je naše láska silnější, než to jejich vzplanutí... Možná budu brzy zklamaná, že to nevyšlo, ale to už je holt život.
V tuto chvíli stejně nemohu hledat nikoho nového a tak prostě vyzkouším její nervy. Za to, co uděludělala si zaslouží jen to nejhorší. Přece kvůli nějaké mladé pipině nebudou moje dvě děti bez táty... A třeba se mezi tím najde i někdo jiný... Jen na závěr, vím, že na vině je pochopitelně stejně tak i manžel, ale protože ho dobře znám a tohle není vůbec on, jsem naštvaná spíš na ní, co s ním udělala. Holt začal přemýšlet jinou částí těla, než je hlava, to už se chlapům stává, když nějaká ženská opravdu chce...
Tak mám pocit že je Ti tak 20 let proboha, přečti si to ještě jednou po sobě!!!
Není tady

Zklamaná napsal(a):
eremuruss napsal(a):
ffly napsal(a):
Nabuko krásný!
Taky jsem rok hrála roli té druhé (bylo to ještě půl roku po rozvodu), ale žádné uspokojení mi to tedy nepřinášelo. V týdnu se mnou, o víkendu s milenkou a v pondělí výčitky, proč jsem vždycky po víkendu tak protivná. Akorát mne to ničilo, jen jsem blbka nedokázala odolat, neuměla jsem říct dost.
Milenka byla daleko, takže to takhle fungovalo pro něj bez problémů.
Pak jsem si jednou řekla dost a ukončila tohle svoje ničení. Za půl roku to mezi nimi skončilo, přítelkyně mu dala sbohem, že se jejich vztah nikam nevyvíjí. Bodejť by se vyvíjel, když muž byl pořád zaháčkovaný u nás. 

Výsledek: nedoporučuji, dělat vědomě milenku svému muži.
Upravil(a) Fanny5 (26. 9. 2008 9:29)
Není tady
bude mi dávat téměř 3/4 výplaty, abych mohla dále zůstat v bytě... Nabídl mi kdykoli, jakoukoli pomoc, hlídání holčiček, posezení u kafíčka, pomoc se školou... Nechává mi i auto. Taky se mnou snad půjde k porodu
No - slibem nezarmoutíš, že. Podepsat ti to asi chtít nebude - nebo ano?
využiju situace a pokusím se ji odrovnat... V tuto chvíli stejně nemohu hledat nikoho nového a tak prostě vyzkouším její nervy./b]
Dobrý program na první půlrok mateřské
- likvidace milenky, když se díky mimču nelze seznamovat.
[b]Teď se budu snažit já být ta druhá, o které ona neví a které manžel bude lhát... Ale já mám jeho děti
Aby nakonec nehledal klid u nějaké třetí... A zneužívat děti k "přitažení" chlapa k rodinnému krbu...
Přece kvůli nějaké mladé pipině nebudou moje dvě děti bez táty...
A co když si romantik uplete třetí dítě s pipinou?
Není tady
Pravda slibem nezarmoutíš. Jinak obyčholka mám z tvého psaní dojem, že si to celé docela užíváš.
Není tady
helena napsal(a):
bude mi dávat téměř 3/4 výplaty, abych mohla dále zůstat v bytě... Nabídl mi kdykoli, jakoukoli pomoc, hlídání holčiček, posezení u kafíčka, pomoc se školou... Nechává mi i auto. Taky se mnou snad půjde k porodu
No - slibem nezarmoutíš, že. Podepsat ti to asi chtít nebude - nebo ano?
využiju situace a pokusím se ji odrovnat... V tuto chvíli stejně nemohu hledat nikoho nového a tak prostě vyzkouším její nervy./b]
Dobrý program na první půlrok mateřské http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png - likvidace milenky, když se díky mimču nelze seznamovat.
[b]Teď se budu snažit já být ta druhá, o které ona neví a které manžel bude lhát... Ale já mám jeho děti
Aby nakonec nehledal klid u nějaké třetí... A zneužívat děti k "přitažení" chlapa k rodinnému krbu...
Přece kvůli nějaké mladé pipině nebudou moje dvě děti bez táty...
A co když si romantik uplete třetí dítě s pipinou?
Helenko klid 3/4 vejplaty no slibovat může, ale jak to zjistí milenka, tak buď vyletí on a nebo odejde ona (milenka). takže tady vidím první problém, za 1/2 roku tu a nebo na právním budeme číst, jak ten M je bezcitnej když sliboval a teď nedá ani chlup, zmetek jeden.
Jo jistě pomoc se školou, když ho unaví milenka či ještě nová milenka, tak pak se ta pomoc zvrtne v něco jiného.
Ach jo kam ty ženský občas dají rozum.
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
A poslední poznatek - je dobré neustále myslet na to, že na tom, jak to celé vždy dopadne, má vliv tolik faktorů, že výsledek není předem nikdy jasný. Třeba taková Nabuko. Ona dnes často říká, že kdyby se tenkrát zvládla chovat tak, jak jsme jí radili, že by to u nich dopadalo jinak. No možná ano, možná ne. Ono se totiž klidně mohlo stát, že její manžel prostě jen v milence potkal člověka, který se k němu hodí mnohem víc než Nabuko a pak by se mohla Nabko třeba stavět na hlavu a nic by to nebylo platné.
Souhlasím, Vanilko, třeba jen potkal svoji druhou půlku. Ale ... nemyslím si to (což není tak důležité, páč jde o to, co si myslí on ...). Zatím to ještě cítím tak, že jsme si souzeni (ať ještě mezi námi někdy vztah bude nebo nebude ... to beru pouze jako praktickou záležitosti
), že jsme spojeni něčím silnějším (zní to strašně pateticky), minimálně proto, že jsme se od sebe hodně naučili a hodně si dali (a asi to ještě po této stránce nekončí ...). Zatím si nedokážu představit, že bych k někomu cítila totéž. Ale třeba je to jen o zvyku.
V každém případě - Ty jsi byla schopná milence konkurovat, protože jsi báječná, zralá a moudrá žena. A Tvůj důvod /podle mého názoru/ nebyl touha vyhrát, pokořit ji - Ty jsi prostě manžela milovala.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Nabuco, je celkem zbytečné někomu, kdo zápolí s trojčlenkou, vysvětlovat integrály.
Pamatuji si na tvou "tupost" s jakou jsi mluvila o "ultimatech" a o tom, že "on přece musí"...
O to víc teď žasnu nad tím, co jsi napsala. Nad tím, jak jsi dokázala "obrousit" své vnímání
Jsi moudrá holka a našla jsi v sobě lásku. A to je moc velký kus práce, který jsi na sobě udělala.
Gratuluji.
Vanda napsal(a):
Nabuko, to, co jsi zvládla a kam ses dostala...klobouk dolů a v jak poměrně krátkém čase ! Máš můj obdiv..a ještě jsi ochotná svoje zkušenosti zveřejnit, (ať si každej vybere, a nebo se nepoučí a proseká si vlastní cestu, aby mohl říct...měl jsem si to pořádně přečíst a zamyslet se).
Jinak díky za pochvalu, holky.
Snažím se, i když to egouška sakra bolí.
Lásku už jsem našla, teď ještě sebeúctu.
Není tady
Fanny5 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Teď to bude možná jen krásné v tom, že se Nabuky bývalý manžel bude chovat jako vzorný otec.Taky jsem rok hrála roli té druhé (bylo to ještě půl roku po rozvodu), ale žádné uspokojení mi to tedy nepřinášelo. V týdnu se mnou, o víkendu s milenkou a v pondělí výčitky, proč jsem vždycky po víkendu tak protivná. Akorát mne to ničilo, jen jsem blbka nedokázala odolat, neuměla jsem říct dost.
Milenka byla daleko, takže to takhle fungovalo pro něj bez problémů.
Pak jsem si jednou řekla dost a ukončila tohle svoje ničení. Za půl roku to mezi nimi skončilo, přítelkyně mu dala sbohem, že se jejich vztah nikam nevyvíjí. Bodejť by se vyvíjel, když muž byl pořád zaháčkovaný u nás.
Výsledek: nedoporučuji, dělat vědomě milenku svému muži.
asi to vytučněné ti potom zničilo ten vztah - prostě si se nedokázala chovat jako milenka (studená a vyčůraná), být nad věcí - prostě si to stále řešila, jako manželka, i když už bývalá, navíc, hrát si na milenku a přitom dokonat rozvod? To si potom myslím, že se to vyvíjelo tak, jak to dopadlo. On dostal papír na "svobodu a volnost" (doufám, že mě zase budou tady chytat za slova - ale už předem tedy píšu, že je to slovní obrat a kdo má rozum, jistě si to přebere - proto je to také v uvozovkách) a už vůbec nezáleželo na tom, že se s milenkou po půl roce rozešel. Milenka asi začala být protivná, že chodil k tobě, ty jsi byla po víkendu protivná, že byl u ní - tak se odstřihl od vás obou 
Já si myslím, že obyčholka to bude dělat jinak - že nebude mávat návrhem na rozvod, že mu prostě dá tu možnost se svobodně a podle svého rozumu (nyní asi momentálně mdlého) rozhodnout, kde tedy chce zakotvit - jestli zůstane u milenky, až si odzkouší život s ní naostro - jestli je to taková semetrika, že mu diktuje, co má a co nemá, bude stále častěji hledat útočiště u své manželky. Nebo zpět zakotví do rodiny s tím, že se mu rozum navrátl (hezky to napsala slovním obratem Zuzi) do vyšších sfér, že poznal, že všude chleba o dvou kůrkách, jenže někde lépe chutná.
Takže, já bych ji tu hru na milenku doporučila - ale musí vědět, co prostě nesmí - vyčítat, pitvat, vyzvídat, co dělal, kde byl a bla bla... no a přeci jen, kdyby to jeho rozhodování a pendlování tam a zpět (buridanův osel) trvalo přespříliš, a obyčholka už věděla, nebo dospěla k tomu, že se ji už tahle hra zajídá, může kdykoliv tu hru ukončit, říct - drahoušku, měl si dlouhý čas na zjištění, kde ti je lépe, teď už bys měl mít trošku toho rozumu pohromadě a měl by si vědět, kam chceš patřit, mě tahle hra na blbku už fakt nebaví - a dát mu ultimatum na rozhodnutí. Sama si třeba může nastavit to ultimatum jinak, že třeba, kdyby se přeci jen po nějakým čase chtěl vrátit, může ho vzít zpět (pootevřená zadní vrátka) - ale také nemusí, to přeci záleží už čistě jen a jen na její vůli a rozhodnutí. Každý má právo výběru a je čistě jeho věcí, jak se rozhodne, co jak udělá. A může mu také klidně říct, i když už se vrátí, že ho prostě už nechce, že si zvykla na jiný - svůj život a že tím, že on měl dilema a nemohl se rozhodnout dříve, tím své šance ztratil. Jestli obyčholka svého muže stále miluje a má na to, dát mu ten svobodný prostor na jeho rozhodnutí - ať bojuje všemi prostředky, klidně i jako jeho zákonitá milenka, co má s ním společný oddací list.
Upravil(a) Zklamaná (26. 9. 2008 11:19)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Já si myslím, že obyčholka to bude dělat jinak .....
Hlavně mu nedá nůž na krk
jako někdo

Copak ta změna a postup dle "Vanilky" copak špatné svědomí? Změna vibrací?
Upravil(a) Pisatel (26. 9. 2008 11:25)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
jako někdo
![]()
Copak ta změna a postup dle "Vanilky" copak špatné svědomí? Změna vibrací?
Pisateli, dedukuji podle nastavení obyčholky - ne podle sebe. Já ten nůž na krk dala a na milenku bych si nehrála, protože já bych na to němal žaludek. Žádné špatné svědomí u mě není, žádná změna vibrací - prostě já jsem řešila tak jak řešila, nestydím se za to a jsem ráda za to, jak to dopadlo - chápeš? To je prostě to moje svobodné rozhodnutí dělat si věci po svém a tak, jak uznám za vhodné a jak tuším (nebo se domnívám) že by mi mohly být ku prospěchu. Já tím svým nožem na krku dosáhla svého - finito 
Není tady
Jinak Pisateli, Vanilka dala také nůž na krk - ale chápu, že ona to tak nenapsala, takže se ani toho chytnout nemůžeš, viď? Ona prostě jen napsala, že když ji nebude dělat problémy s penězi, nebude mu dělat ona problémy s dětmi (pro mě je tohle zase nůž na krku jak vyšitý), ovšem ty tohle nemůžeš a prostě ani nedokážeš pobrat.
Ty máš totiž utkvělou představu o mě, že jsem na toho svého ten žabikuch vytáhla a šermovala mu s ním pod krkem, a on chudák, vystrašenej se mě táááák bál, že mi nedokázal odporovat - a teď šlape jak hodiny, dostává vycházky s detektrorem pohybu, abych měla permanentní kontrolu, kde se právě nachází a pokud bych zjistila z displeje, že se mi vydal nesprávným směrem, než mi řekl, okamžitě startuju své popojíždědlo a navrátím ztracenou zbloudilou kedlubničku zpět na svůj záhon 

Třeba obyčholka tomu svému fakt ten nůž na krk nedá, až ji přestane bavit si hrát na milenku, kopne ho do zádi sama s radostí ze znovunabyté svobody a volnosti 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
Já tím svým nožem na krku dosáhla svého - finito
To je pravda. Ale pokud si dobře pamatuji na Tvé vlákno (i když jsi své příspěvky zpětně smazala), tak zkraje jsi z toho všeho měla taky hlavu pěkně v pejru (ale kdo by neměl, žejo - já bych byl na palici taky). Tím se do Tebe nijak nenavážím, jen to uvádím jako další příklad, že po počátečních pocitech zoufalství a beznaděje to chce s chladnou hlavou vzít rozum do hrsti, ať už tomu budeme říkat "nůž na krk" nebo "dát na výběr"...
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
jako někdo
![]()
Copak ta změna a postup dle "Vanilky" copak špatné svědomí? Změna vibrací?Pisateli, dedukuji podle nastavení obyčholky - ne podle sebe. Já ten nůž na krk dala a na milenku bych si nehrála, protože já bych na to němal žaludek. Žádné špatné svědomí u mě není, žádná změna vibrací - prostě já jsem řešila tak jak řešila, nestydím se za to a jsem ráda za to, jak to dopadlo - chápeš? To je prostě to moje svobodné rozhodnutí dělat si věci po svém a tak, jak uznám za vhodné a jak tuším (nebo se domnívám) že by mi mohly být ku prospěchu. Já tím svým nožem na krku dosáhla svého - finito
Tak proč ta hádka s Vanilkou?
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já tím svým nožem na krku dosáhla svého - finito
To je pravda. Ale pokud si dobře pamatuji na Tvé vlákno (i když jsi své příspěvky zpětně smazala), tak zkraje jsi z toho všeho měla taky hlavu pěkně v pejru (ale kdo by neměl, žejo - já bych byl na palici taky). Tím se do Tebe nijak nenavážím, jen to uvádím jako další příklad, že po počátečních pocitech zoufalství a beznaděje to chce s chladnou hlavou vzít rozum do hrsti, ať už tomu budeme říkat "nůž na krk" nebo "dát na výběr"...
ano - a pokud si i četl datumy, měl bys vědět, že tu hlavu v pejru jsem měla asi týden, pak přišel ten nůž 
ještě připisuji: ano - chce to hodně chladnou hlavu a zejména ten rozum a vědět varianty, co by následovalo, pokud se výběr uskuteční, ať je jakýkoliv. Vědět, co budeš dělat, bude-li vybráno A, nebo bude-li vybráno B.
Upravil(a) Zklamaná (26. 9. 2008 12:20)
Není tady