|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj.Je to 1 den, co mi umřel pejsek.Zajelo ho auto.A já se s tím nemůžu vyrovnat.Pořád myslím na to, jak se asi trápil a jestli na mě myslel...Nevíte jak se s tím vyrovnat?Napiště prosím vaše názory:grater:

Není tady

Tiina napsal(a):
Sáro víš jak ? Okamžitě si pořiď nového psíka, ale to myslím jako hned. Jinak ti z toho prázdna doma hrábne.
souhlas... a hlavně si neříkej, že by to bylo vůči tomu minulému pejskovi nehezké...
teď už mu nepomůžeš, ale můžeš pomoci nějaké utrápené psí dušičce z útulku třeba 
Není tady
Saro, to je mi moc líto...
Možná to bude znít divně, pár dní si pobreč, ale pak bych zašla do útulku pro pesana. Vím, že Ti ho to nevrátí, žádnej pesan nebude už takový, ale uděláš obrovskou radost nějakému chlupáčovi a Ty se s tím líp srovnáš 
Není tady

souhlas. Zrovna dneska jsem při pohledu na svojí hafanku říkala mámě že až umře že se zbláznim. Že budu muset ihned pro novýho abych zaměstnala myšlenky...
Není tady
Sáro přesně, jak ti tady holky radí, pár dní si pobreč a pak si určitě pořid jiného, který ti to trápení ulehčí, protože jinak se z toho prázdna doma zblázníš, vím o čem mluvím 
Vydrž to, bude líp 
Upravil(a) Jitulda (24. 9. 2008 17:31)
Není tady
S pejsánkama jsem vyrůstala a nebyla doba, kdy bysme doma nějakého neměli. Za můj život už mi umřeli čtyři,
pokaždé jsem brečela jako želva. Pořiď si pejska jiného, uvidíš, že ti bude líp 
Není tady

Popros ho, aby sa prišiel s tebou rozlúčiť vo sne... a potom ho fakt pusť niekam na lepšie. Raz zasa budete spolu, ver mi. Dovtedy skús dať tú lásku, ktorá ostane nevyužitá, nejakému inému psíkovi. Už to nebude nikdy také, ale bude to skrátka iné. 
Není tady
drž se,moje mamka taky přežila a to jsem vážně o ní měla strach,protože jeden infarkt už měla,jí před očima pes roztrhal fenečku a ta ještě 15 minut žila s vyhřezlými střevy a vykrvácela,prosila mamku pohledem at ji pomůže a toho pohledu se mamka nemůže zbavit,už jsou to 3 měsíce a pořád brečí,už nechce psa at to nemusí zažívat,já mám dva a taky mě to čeká,je to hrozné,jen čas to vyléčí,jako všechno,bolí to ,vím a jsem s tebou pa:grater:
Není tady

To je teda masaker
- by som sa asi od srdca porozprávala s majiteľom psa, respektíve by som mu zabila tohto psa a každého ďalšieho, ktorého by si zaobstaral. Chudáci psi, ale - čo sa dá robiť, keď majiteľ nemá rozum!
Není tady

Není tady
s majitelem psa bude soud,roztrhal ještě jednoho a pánovi,který ho bránil pokousal ruku tak,že ji má nefunkční a hrozila mu amputace,pes utekl,byl chycen a prý i utracen...jjj mamka říká,že majitele zbije,chudinka moje malá,miluje všechny psy a oni jí v širokém okolí...
Není tady
lakina napsal(a):
s majitelem psa bude soud,roztrhal ještě jednoho a pánovi,který ho bránil pokousal ruku tak,že ji má nefunkční a hrozila mu amputace,pes utekl,byl chycen a prý i utracen...jjj mamka říká,že majitele zbije,chudinka moje malá,miluje všechny psy a oni jí v širokém okolí...
Co to bylo za rasu ten co pokousal?
Není tady
Me taky srazilo auto naseho voriska byl to moc hodny pejsek meli jsme ho jen 2 roky.Mel nemocnou michu a nohy tahal za sebou a delal pod sebe.Takhle jsme ho meli v byte 4 mesice.Davali jsme mu plenkove kalhotky.Smutne bylo,kdyz syn rekl jdu ven.Pes byl pripravenej,ze jde taky vzdycky ho bral sebou ted nemohl a pes se nez smutne koukal.Kdyz bylo blato byl celej spinavej.Navic sousedi zacali delat problemy,ze ten pes se trapi.Nakonec jsme ho nechali utratit bylo nam ho strasne lito vsichni jsme to obreceli.Uz jsem zadneho psa do bytu nechtela.
Po dvou letech me dcera premluvila na americkeho staforda.Zajimave je,ze je povahove uplne stejny jako ten vorisek.Nesteka,do jidla si necha sahat a je to uplne stejny moula a mazlik.Proste je nas a vsichni ho zboznujeme.
Není tady

eremuruss napsal(a):
lakina napsal(a):
Nie je to jedno...?
Není tady
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
lakina napsal(a):
Nie je to jedno...?
No zajimalo by me to,protoze je to vetsinou svedeny na bojovy plemena a pritom koliktat pokouse i jezevcik.
Není tady

Erem, nemohli ste ho dať niekam do záhrady...? Kamoške takto zrazilo jazvečíka a žil ešte asi dva roky u známych na záhrade, ale potom sa mu zhoršilo zdravie a ochrnutie, tak ho dali utratiť, aby sa netrápil...
Není tady

eremuruss napsal(a):
Selima napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Co to bylo za rasu ten co pokousal?Nie je to jedno...?
No zajimalo by me to,protoze je to vetsinou svedeny na bojovy plemena a pritom koliktat pokouse i jezevcik.
Preot is myslím, že to jedno... Skôr majiteľ ovplyvní psa ako plemeno... alebo povedzme, že dobrý majiteľ vychová slušného psa aj z bojového plemena, a neurotik urobí nebezpečného psa aj z labradora či maltezáka.
Není tady
Selima napsal(a):
Erem, nemohli ste ho dať niekam do záhrady...? Kamoške takto zrazilo jazvečíka a žil ešte asi dva roky u známych na záhrade, ale potom sa mu zhoršilo zdravie a ochrnutie, tak ho dali utratiť, aby sa netrápil...
Vis toho psa jme meli v byte,ale byl porizenej o prazdninach takze stale s nekym.Kdyz prazdniny skoncili a nikdo mebyl doma tak tam pes vyl.Lidi si stezovali.Takze ho dcera denne kazde rano vodila babicce a,kdyz sla ze skoly tak pro nej chodila.Kdyz se mu stal ten uraz tak deda tam toho psa nechtel,ze je to mrzak a,ze se jenom trapi.Presto jsme ho tam vodili babicka se o nej starala.Psa jsme vozili i do sousedniho mesta na veterinu vlakem,jestli mu pomuzou pes tam byl umisteny na tyden,protoze jsme tam s nim nemohli jezdit denne.
Kdyz se pro nej melo jest tak jsem chtela,aby pro nej jeli deti ja mela odpoledni.Babicka me vycitala,ze je pustim sama vlakem,ze tam s nima pojede teda ona.Vecer babicce nebylo dobre,ale pry ji jenom pali zaha,ale,ze teda pojede.
Kdyz prijeli i ze psem.Babicce nebylo dobre chvili si u nas lehla a pak,ze pujde.Kdyz vysla u nas pred barak tak padla.Po prevozu do nemocnice zemrela mela infarkt.
Deda se o psa starat nechtel i kdyz nasi meli velkou zahradu a my ho pres den museli nechavat v byte a on tam cely den vyl a skrabal na dvere.Lidi s toho udelali,ze rve bolesti.Meli by jsme v baraku peklo a je me jasny,ze to muselo byt hodne neprijemny pro ty lidi cely den ho tam poslouchat.
Není tady

Hm,
tak to je fakt nepríjemné. Škoda. Ale čo už... to je osud. Aspoň mal určite dva dobré roky
života...
Není tady
ježíš, to jsou smutné příběhy....Slzy mi tečou. Doufám, že ta má bude mít lepší osud.
Není tady
byl velkýprý pitbul s něčím a naše fenečka 3kilečka
Není tady
lakina napsal(a):
byl velkýprý pitbul s něčím a naše fenečka 3kilečka
No tak ta nase milovana fenecka je staford skrizeny s pitbulem.Tak to se mame na co tesit.Ted zatim vypada,ze by mouse neublizila.
Není tady
Ahoj Saro123,tak jsi ve mne probudila vzpominku ,tak to ctu a brecim jak mala holka,je to jiz 5 letco jsem stejnym zpusobem prisla o moji Bessynku,trpaslici knirac,byla zlata!!!Jen ten,co vi o cem je rec porozumi!!!!Jak ti jiz nekdo napsal,jdi do utulku a udelej jednu psi dusicku stastnou,uvidis jak te bude zato oddane milovat!Preji ti silu a spravne rozhodnuti.
Není tady
Když mi Beník umřel, konečně jsem si uvědomila, že když vám někdo řekne ,,Umřel mi pes", tak jen odpovíte, že je vám to líto.Ale když se to stane vám, tak ty druhý chápete mnohem víc.Já bych si ráda pejska pořídila, ale bude mi teprve 16 a maminka ho do našeho bytečku 1+1 nechce.Moc se mi líbí rasa Dandie Dinmont teriér.Ale je prý tak trochu ,,vzácný", tak ani sehnet ho nemůžu.Nevěděli by jste o něčem?A děkuji za milé rady a ...Určitě ještě pište vaše příběhy.Aspoň vím, že nejsem sama, koho to potkalo...
Není tady