29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky jsem tedy pro pátek,těším se Juli.
Není tady
Leila napsal(a):
Ahoj Růži, dík za SZ
.
Já nemůžu ani jeden termín.
ahojky škoda těšila jsem se na Tebe.j.
Není tady
Růža napsal(a):
Ahój, tak dle průzkumu může Ivana, Vera v pátek, Juli by raději sobotu - ale pátku se nebrání, mě je to jedno. Čekám na další odpovědi a teším se móc
Ahojky,tak jaký je závěr setkání???? kdy a v kolik??? já jsem pro Vankovku tedy v pátek. Napište.
Není tady
Pátek v 18,30 hod u vchodu do Vaňkovky ze strany od Úzké ???
Není tady
Růži, dík za sz ..... ale bohužel v rámci prodlouženého víkendu mizíme mimo Brno .... každopádně na vás budu myslet a snad mi to vyjde příště ....
Není tady
Tak Ivana, Juli, Pag, Vera a zástupce z Růžičkova zítra v 18,30 hod u Vaňkovky
Kdo se ještě přidá?
Není tady
Růža napsal(a):
Tak Ivana, Juli, Pag, Vera a zástupce z Růžičkova zítra v 18,30 hod u Vaňkovky
Kdo se ještě přidá?
Ahojky,snad to stihnu v čas,jinak se na mě nevažte a Růženko prosím pošli mi sms kde sedíte já si Vás najdu,pojedu pomalu a nevím v kolik budu moci odejít z práce.Klidně jste se mohli domluvit na dřívější čas. Mějte se krásně Juli
Není tady
Díky, že jsme se sešly
Není tady
Ráda jsem se s vámi viděla. Bylo to fajn! Díky!
Není tady
Ahojky sluníčka,setkání super ale musíme se scházet častěji jste pro??? což tak až budou vámoční trhy??? nasát atmosféru spolu,nebím,nevím jaká bude u každé z nás doma,u mě asi velmi plačtivá i když dárek už mám vedle postele. pište J.
Není tady
Potřetí bude nevímkdy - bo se du válet do nemonice (nic vážného ) a pak už bude těsně před Jéžiškem - tak uvidíme, řekl .................a šlápl...........a...........
Není tady