29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jak jsme se domlouvaly - holt někdo musí zavelet - a to já dost nerada - no když Vás chci zase vidět -
zítra v 17 hod pod Měnínskou bránou a pak přesun do Spolku
se móc těším
Není tady
Ani nevím,kdy je tam zavíračka ! I chvilka potěší
Není tady
ach jo, je to moc narychlo
nemůžu
a kde je ten Spolek
Není tady
Vero - Spolek je těsně nad Měnínskou bránou směrem - v průjezdu http://www.mapy.cz/#x=138161936@y=132810080@z=16@mm=ZP
http://www.spolek.net/
Těšíme se na Tebe
Není tady
Jééé,škoda, pro mě je to taky moc narychlo,neměl by mi kdo hlídat moji 7 měs.dceru. A v 19 bych už stejně musela šupajdit domů.... Škoda,ráda bych vás všechny poznala...
Není tady
Růži, ty tam jdeš? I když se zatím nikdo jinej nepřidal?? Uvažuju, že bych šla..
Není tady
Leilo, jdu :-) Těším se na Tebe.
Není tady
Já taky. Teď už pádím..Jedu v 9 do Brna. Snad to tam najdu. Posílám ti v SZ telefon, kdybych to nemohla najít. Pá
Není tady
ach jo, nám přijede firma zateplovat půdu
to bych asi nevysvětlila, nemohla bych M nechat samotného, ten by řval
tak vědět to týden dopředu
já bych vás tak chtěla vidět a popusinkovat a vyobjímat.................
Není tady
Věro - je to fakt moc narychlo - ale není všem dnům konec. Moc ráda Tě poznám :-) I ostatní ........
Není tady
Jé, Věro, škoda, že nejdeš. Já jdu a moc ráda bych tě poznala!
Není tady
Tak, teď jsem to tu našla .... pozdě ..... sem kuknu jenom občas ...... moc ráda bych vás viděla .... třeba příště .....
Není tady
Další pokus????? Dávejte návrhy kdy a kde :-) Ve Spolku bylo moc narváno.............
Není tady
Růža napsal(a):
Další pokus????? Dávejte návrhy kdy a kde :-) Ve Spolku bylo moc narváno.............
Růži, Spolek jsem měla vždycky moc ráda (pracovala jsem za rohem) ... právě proto, že tam nikdy skoro nikdo nebyl .... pravda, chodila jsem tam v průběhu dne .... bývala tam taková zvláštní atmosféra ... ale už jsem tam dlouho nebyla .....
Mohli bychom se srazit u Měnínské brány a pak podle počtu přišedších někam vyrazit
Není tady
tina napsal(a):
kormidlo na kounicově?
Tino, problém asi nebude kde ... ale kdy .... moc se mi líbí, jak se schází moje dítko s kámošema ..... napíšou všem že tehdy a tehdy budou tam a tam na kávičce .... a kdo může, tak přijde ....
Není tady
Souhlasím - vyhlašte termín - já mám "zatím" celkem volno než půjdu opět do procesu - "zatím" mě nikde nechtějí a patří jim to :-D
Není tady
Po dnešním setkání s Juli vyhlašuji termíny sletu v Brně :
v pátek 14/11/2008 v 18 hod nebo
v sobotu 15/11/2008 v 15 hod opět pod Měnínskou bránou nebo u Vaňkovky ze strany Úzké ulice
napište své názory
Není tady
Růža napsal(a):
Po dnešním setkání s Juli vyhlašuji termíny sletu v Brně :
v pátek 14/11/2008 v 18 hod nebo
v sobotu 15/11/2008 v 15 hod opět pod Měnínskou bránou nebo u Vaňkovky ze strany Úzké ulice
napište své názory
Ahojky,já určitě přijedu,Moc se těším,je mi celkem jedno kdy ale raděj v so at si Vás všechny užiju!!! Juli.
Není tady
Mně je to fuk. Zatím mám na oba termíny volno. V pátek teda bývám dost unavená, takže bych možná radši v sobotu. Ale akceptuji obě varianty. Jen bych to potřebovala vědět včas, abych si kdyžtak mohla něco domluvit na víkend, kdyby se to konalo v pátek.
Není tady
Ahoj Růži, dík za SZ .
Já nemůžu ani jeden termín .
Není tady
Ahój, tak dle průzkumu může Ivana, Vera v pátek, Juli by raději sobotu - ale pátku se nebrání, mě je to jedno. Čekám na další odpovědi a teším se móc
Není tady