27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak jak jsme se domlouvaly - holt někdo musí zavelet - a to já dost nerada - no kdy Vás chci zase vidět -
zítra v 17 hod pod Měnínskou bránou a pak přesun do Spolku
se móc těím
Není tady
Ani nevím,kdy je tam zavíračka ! I chvilka potěí
Není tady
ach jo, je to moc narychlo
nemůu
a kde je ten Spolek
Není tady
Vero - Spolek je těsně nad Měnínskou bránou směrem - v průjezdu http://www.mapy.cz/#x=138161936@y=132810080@z=16@mm=ZP
http://www.spolek.net/
Těíme se na Tebe
Není tady
Jééé,koda, pro mě je to taky moc narychlo,neměl by mi kdo hlídat moji 7 měs.dceru. A v 19 bych u stejně musela upajdit domů.... koda,ráda bych vás vechny poznala...
Není tady
Růi, ty tam jde? I kdy se zatím nikdo jinej nepřidal?? Uvauju, e bych la..
Není tady
Leilo, jdu :-) Těím se na Tebe.
Není tady
Já taky. Teď u pádím..Jedu v 9 do Brna. Snad to tam najdu. Posílám ti v SZ telefon, kdybych to nemohla najít. Pá
Není tady
ach jo, nám přijede firma zateplovat půdu
to bych asi nevysvětlila, nemohla bych M nechat samotného, ten by řval
tak vědět to týden dopředu
já bych vás tak chtěla vidět a popusinkovat a vyobjímat.................
Není tady
Věro - je to fakt moc narychlo - ale není vem dnům konec. Moc ráda Tě poznám :-) I ostatní ........
Není tady
Jé, Věro, koda, e nejde. Já jdu a moc ráda bych tě poznala!
Není tady
Tak, teď jsem to tu nala .... pozdě ..... sem kuknu jenom občas ...... moc ráda bych vás viděla .... třeba přítě .....
Není tady
Dalí pokus????? Dávejte návrhy kdy a kde :-) Ve Spolku bylo moc narváno.............
Není tady
Růa napsal(a):
Dalí pokus????? Dávejte návrhy kdy a kde :-) Ve Spolku bylo moc narváno.............
Růi, Spolek jsem měla vdycky moc ráda (pracovala jsem za rohem) ... právě proto, e tam nikdy skoro nikdo nebyl .... pravda, chodila jsem tam v průběhu dne .... bývala tam taková zvlátní atmosféra ... ale u jsem tam dlouho nebyla .....
Mohli bychom se srazit u Měnínské brány a pak podle počtu přiedích někam vyrazit
Není tady
tina napsal(a):
kormidlo na kounicově?
Tino, problém asi nebude kde ... ale kdy .... moc se mi líbí, jak se schází moje dítko s kámoema ..... napíou vem e tehdy a tehdy budou tam a tam na kávičce .... a kdo můe, tak přijde ....
Není tady
Souhlasím - vyhlate termín - já mám "zatím" celkem volno ne půjdu opět do procesu - "zatím" mě nikde nechtějí a patří jim to :-D
Není tady
Po dnením setkání s Juli vyhlauji termíny sletu v Brně :
v pátek 14/11/2008 v 18 hod nebo
v sobotu 15/11/2008 v 15 hod opět pod Měnínskou bránou nebo u Vaňkovky ze strany Úzké ulice
napite své názory
Není tady
Růa napsal(a):
Po dnením setkání s Juli vyhlauji termíny sletu v Brně :
v pátek 14/11/2008 v 18 hod nebo
v sobotu 15/11/2008 v 15 hod opět pod Měnínskou bránou nebo u Vaňkovky ze strany Úzké ulice
napite své názory
Ahojky,já určitě přijedu,Moc se těím,je mi celkem jedno kdy ale raděj v so at si Vás vechny uiju!!! Juli.
Není tady
Mně je to fuk. Zatím mám na oba termíny volno. V pátek teda bývám dost unavená, take bych moná radi v sobotu. Ale akceptuji obě varianty. Jen bych to potřebovala vědět včas, abych si kdytak mohla něco domluvit na víkend, kdyby se to konalo v pátek.
Není tady
Ahoj Růi, dík za SZ .
Já nemůu ani jeden termín .
Není tady
Ahój, tak dle průzkumu můe Ivana, Vera v pátek, Juli by raději sobotu - ale pátku se nebrání, mě je to jedno. Čekám na dalí odpovědi a teím se móc
Není tady