|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, můj prcek nemá zatím dorostlou tu záklopku mezi žaludkem a jícnem nebo jak to je, tak zkoušíme různá mléka A. R. Momentálně dáváme Bebu A.R a navíc ještě zahuštěno Nutritonem, ale stejně ublinkává.
Tak jsem dnes koupila Novalac A. R. Nemáte s ním někdo zkušenosti?
Není tady

mikarka: mate postylku v hodne zvysene poloze? az 70stupnu?, davas pozor na manipulaci, aby se namackalo nijak brisko?, chovat ve zvysenejsi poloze?
my mely taky reflux, neublinkávala,ale trápila se bolením, měla to rozleptané, trvalo dlouho než se na to přišlo... ale já kojím,takže my jen ten nutriton...
Není tady
Kamchinka napsal(a):
mikarka: mate postylku v hodne zvysene poloze? az 70stupnu?, davas pozor na manipulaci, aby se namackalo nijak brisko?, chovat ve zvysenejsi poloze?
my mely taky reflux, neublinkávala,ale trápila se bolením, měla to rozleptané, trvalo dlouho než se na to přišlo... ale já kojím,takže my jen ten nutriton...
děkuji za rady, snažím se krmit a chovat ve zvýšené poloze tak uvidíme jak to bude dál
Není tady
Já kojím i občas dám příkrm a stejně taky Matýsek ublinkává.Ale nejhorší je, že ho pořád zlobí prdíky, chudák dneska zase moc trpí.
Není tady

topazio: a co jsi vsechno zkousela na prdiky? kapicky, nahrivani tresnovyma peckama, nebo teplou plenou, na tygrika poloha, dat na brisko, ... ?
Není tady
ahoj 
ja jsem si s refluxem zazila svoje ... krome toho co pises, a zvysene polohy, je dobre miminko polohovat v spanku na levy bok. Tak nam bylo doporuceno lekarem, ktery nam delal vysetreni.
tady je k tomu diskuze: ak by ti neco pomohlo. http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=26534
Není tady
Kamchinka napsal(a):
topazio: a co jsi vsechno zkousela na prdiky? kapicky, nahrivani tresnovyma peckama, nebo teplou plenou, na tygrika poloha, dat na brisko, ... ?
Už jsem vyzkoušela skoro všechno co je. Ale třešnovej polštářek nemáme v Litvínově není DM jen v Mostě, dneska tam jedu, tak mu ho koupím.
Není tady

Mikar, Topi kojí a příkrmem myslí UM-třeba Nutrilon...
Topi, ublinkávání neznamená reflux...to už je vážnější stav a má mnoho podob...Káča blindí pořád a někdy i třikrát po kojení a pak po hodině znova,ale myslím,že reflux to určitě není 
Není tady