3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Není tady
sunyata napsal(a):
Ja zase mam uchylku, ze kdyz nakoupim darky moc dopredu, nevydrzim to a pri nejake prilezitosti to dotycnemu dam dlouho pred vanoci.
Takze u me se to nevyplati.
Ale jinak vas holky chapu.
Já taky někdy kupuji dárky dopředu a říkám si,e mě v prosinci nikdo v obchodě neuvidí.Ale pak to nevydrím a koupím víc dárků,ne jsem měla v úmyslu.
Není tady
Heli, diiiiik. Je na ty mape videt i stanice metra. Uz vim, kde to je
Není tady
popelko: mám to s těma hřbitovama úplně stejně. Moje babi si vydupala u hrobníka, e děda má hrob natočený náhrobkem směrem k babi ( vidí na něj z okna), to bylo radosti:) Mě to přijde trochu morbidní.
Není tady
Barus me prijde trochu morbidni i to, ze si lidi skupuji pozemky okolo hrbitova k zastavbe domu. Jedna vesnice nedaleko nas je tak prodavala. Ty nejblizsi fakt hranici s hrbitovni zdi..... no nechtela bych to mit jak v tom filmu s Hrusinskym.....
Není tady
Dito, radi mít za plotem hřbitov, ne hospodu, noční klub, stadion prvoligového klubu a podobně.
Není tady
Dito, tak to je fakt síla. Já sice věřím na posmrtný ivot, ale k mrtvým mám úctu.
Není tady
Dita.L napsal(a):
a kde to v ty Parizi je?? To je neco jako v Praze hrbitov na Vysehrade??
Linka 3 - stanice Père Lachaise nebo Gambetta. Je dobrý si koupit plánek hřbitova protoe ti nejslavnějí mají větinou nejskromějí hroby.
P.S. Teď koukám e radim hezky ale pozdě.... tak dělejte jako bych nic nepsal.
Upravil(a) Jeňýk (25. 9. 2008 10:27)
Není tady
No,tak já na hřbitov svému otci jezdím průběně během roku,třeba i kdy by měl mít narozeniny,ale i jen tak skoro vdy,kdy jedu do toho vedlejího města,kde je otec pochován,ale nedalo by mi to,abych nezala o duičkách,(a manel jde svým rodičům),myslím,e jsou daleko stupidnějí "svátky",které slavíme ..nebo jsme převzali a jsou v kalendáři. Prostě na duičky si vzpomenu také a věřím tomu,e kdybych nezala,zdálo by se mi o tom,co se mi fakt někdy stává,e pokud delí dobu nezajedu,tak se mi o mém otci zdá... a o to víc,kdy vidím ty hezky ozdobené hroby je mi smutněji,to samé o vánocích.. Prostě nevím,proč nedopřát ten vzpomínkový den v kalendáři,právě zesnulým,blízkým a to,e vzpomínám pořád,to je snad jasné a zajdu i jindy. V podstatě Helloween,Valentýn,Velikonoce,Vánoce,Silvestr..ve je to poslední dobou o davech lidí a komerci..a přecpaných obchodech a stáncích. Jinak já dárky jetě nemám a ani naty vánoce nechci myslet,také mi to připadá,e něco musím...s davem..."slavit" jako vichni...hodit se povinně do pohody..,protoe jsou vánoce,tak buďme najednou na sebe milí,laskaví..,(kdy jindy né)navtěvujme se,kdy se jindy ani nevidíme..vařme,pečme,kupujme..(jé fakt,e stejně si to ve udělám podle sebe a nic nepřeháním),jéi,jak si vzpomenu nato,jak cirka před rokem ze mně doslova lilo,jaké jsme měli fronty na vánoce a skoupili,co se skoupit dá.. a odcházela jsem dlouho po zavíračce,no a vůbec nejlepí bylo,kdy k nám vlítl jeden zákazník před tědrým dnem a rozčiloval se,e nikde nejsou háčky na baňky..a my přitom měli úplně jiný sortiment,hold jsme,ale patřilI pod hypermarket.. ,no odnesla jsem to na tědrý den pořádnou migrénou.
,jetě,e fungoval manel. No,ale přiznám se,e momentálně si ty vánoce uívám jen kvůli dětem,to zase jooo,zaty jejich rozzářené oči mi to stojí...a pohádky mám také ráda,(třeba Popelku tu můu,
a Mrazík..)no a peče u nás cukroví manel-přiměřeně,ho to baví na rozdíl ode mně,vyhraje si stím(modelář),chutná to dost dobře,ostatní chválí a dítka mlsají.. tak to mě i ty vánoce docela berou,kvůli dětičkám,ale jinak bych se daleko raději viděla v tu dobu někde u moře nebo, kdy u někde na horách v zasněené chaloupce,ale v klidu a pohodě bez ílenství,lidí a dárků.se svařáčkem v ruce.. Jinak k tématu,co koupit?? No asi předevím podle stavu peněenky,vánoce přece nejsou jen o dárcích,e?? Podle fantazie,znalosti osoby pro kterou to chci koupit,podle toho,co mě zaujme,no a jak někdo psal i ty lístečky s domluvou,co kdo si přeje nejsou patné,člověk se vyhne tomu "zklamanému" dík(a co já s tím) i kdy se říká darovanému koni na zuby nehleď a člověk by měl brát v úvahu,to,e ten druhý to pro něj třeba vybíral od
Pardon,trochu se zanáí téma i já..
no u nas ted budou prvni vanoce s ditkem taky, tedy ji bude 10mesicu, tak to nevim, jestli to bude vnimat mozna rozsviceny stromek, a papiry od darku, no ty darky uz mozna taky...
Není tady
Jo s dětma zase mají ty vánoce úplně jiný rozměr. První nae vánoce se synem měl 10 měsíců,pak i s dcerou měla 3 měsíce..a kadopádně světýlka se jim líbily a cinkání zvonečkama.. A syn,u koukal,určitě i na dárky,rval ten papír a smál se,jak na něj vykoukla kupa hraček a u začínal chodit při jeho prvních vánocích,no a také straně rád se strefoval jeho kostkami do stromečku..pár baněk nevydrelo..
pro děti jsou Vánoce super, malý také prvně koukal na světýlka. Pak kdy mu byli skoro 4 jsme zavřeli dětský pokojík a tam ho nazdobili a pod něj dali dárky a večer bylo to pravé překvápko:)
Není tady
taky se tesim, az si to bude trosku vic uvedomovat:) ... no pritel letos ze jeste zivy stromek kupovat nebudem, ale ja ho chci ukecat, aby jo....
i mamka, ktera uz stromek nezdobila vloni, ho letos kvuli male ozdobi:)az prijdem, aby tam mela darecky... ja se tesim kvuli ni, .... i kdyz pristi rok to bude jeste lepsi...
a darky kupovat detem, to je super, ale musi se clovek spis krotit, aby nekoupil zbytecne moc, dcera ma potom za dva mesice narozeniny(mezitim svatek, ktery slavit nebudem), takze to nebudem prehanet, a od babicek urcite dostane taky hromady.
Jo ale vybrat darky treba rodicum, ktery si koupi vse co chteji, a vse maji, nebo priteli, ktery ma velmi nakladneho konicka, takze na veci na to nemam... a nevim co, nerozumim tomu.
Jediny co zatim mam je pro brachu kniha o foceni a predplatne(fotovidea)....
Není tady
Ahojky vem narazila jsem na naprosto suprovy darky, pro mimča i pro rodiče. Jedna se o potisk hrníčků, triček ale předevím třeba poltářků a bryndáčků, je moné taky si nechat vyrobit vlastní podloku pod my. Tu jsem dam nejbliím se svým malým zlatíčkem a vypada to fakt uasně jak na Vás kouká a má ho tatka porad na očích i v práci. NO proste super...
Není tady
magdis napsal(a):
Ahojky vem narazila jsem na naprosto suprovy darky, pro mimča i pro rodiče. Jedna se o potisk hrníčků, triček ale předevím třeba poltářků a bryndáčků, je moné taky si nechat vyrobit vlastní podloku pod my. Tu jsem dam nejbliím se svým malým zlatíčkem a vypada to fakt uasně jak na Vás kouká a má ho tatka porad na očích i v práci. NO proste super...
tak se mrkněte sem:Zakázkový potisk
e ty se jmenuje Martin Čermák z Třebíče?
Upravil(a) Jeňýk (12. 10. 2008 22:01)
Není tady
magdis napsal(a):
Ahojky vem narazila jsem na naprosto suprovy darky NO proste super...
NO proste super - akorát e to dělají úplně vude, to není ádný objev....
Není tady
jak tu píe magdis o tom potisku, tak jsem viděla, e jedna známá firma, která se zabývá itím loního prádla vám udělá ze zaslané kvalitní fotky taky potisk na povlečení.Ale jedna postel vyjde na 5 tis.
Není tady
já jsem nechala udelat kalendar z fotek a to je taky bezva darek.. Tak pro dceru mam nakoupeno. pro tchyni mame poukaz do obchodu -Kika, ma novy bydleni, tak at si poridi co se ji bude libit... Koupim k tomu pripadne nejakou blbinku jako svicku, nebo tak, nebo knizku.
priteli zatim jen takovy tri drobny darky - ten kalendar s jeho zavodnim autem, osusku Ferarri, a triko... no treba me napadne jeste nejaka jedna vec... co vy? pokrocil jste nekdo dal? s darky?
Není tady
Tak jak jste postoupili s darkama? Ja mam v hlave vsechno vymyslene, ale to je tak cely:) Nejaky tipy na darecky pro tatínky by se hodily:)
Není tady
Zabo, mám asi 75% nakoupených a zbytek v hlavě a snad seenu o víkendu
pak si dám nohy na stůl a budu se smát vem těm co shání a spěchají a honí se
Není tady
tak já jsem přes víkend část dárků nakoupila... teď mi chybí jetě dokoupit to, co mám vymylené...to je pohodička... pak příjde to nejhorí...zjistím komu mi co chybí a budu vymejlet...
Není tady
Tak mám konečně vechny dárky nakoupené
Není tady
Tak jetě koupím termotričko, nějaké dobré čajíky, jeden kus látkovýho kýčovitýho, leč pěkného andílka a je nakoupeno.
Není tady
Dárky mám sice nakoupené vechny, ale jetě nezbyl čas na zabalení. Já se s tím vdy tak piplám a zdobím, e mi to trvá tak od 22-2 hod
Není tady
Tak já nakoupeno jetě nemám a jsem ráda e nějak nestresuji.Hlavně e vím komu co.
Není tady