29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám radost jako malej harant.
No nic,jdu se valit k bedně.
Zítra to roztočíme drahouškové
Není tady
Jéééé-to je krásný,jak se nám to tu rozrůstá-ahoj Leni!!!
Kájo-ty jsi taková šikulkaaaaa!!! no vidíš-jsi chtěla na koni víc smajlíků,tak tady je máš :-)
Tak dneska opět po ránu zima jako ... víte kde jOOOO????malá se ted vzbudila,tak snídaně atd.no a pak prej razíme na Letnou na kávu :-)
Není tady
No to bude paráda, jestli se nám to tady rozroste a třeba si nás najdou i úplně nové maminy a bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic. Mám kamarádku těhulku, tak jí zkusím tuhle diskusi doporučit.
Včera bylo tak procházkově a já měla doma návštěvu. Plánovala jsem, že si dám štreku dneska, ale podívejte z okna. No děs! Tak zas nic nebude, ach jo Snad zítra, to jdeme na tříměsíční kontrolu. Tak pak nahlásím míry našeho modela
Není tady
Ahoj Lení To je supr,že jsi zavítala i sem.Mám radost.
No venku fakt hnus fialovej,tak na spaní.
:sova:Co prcek?Hodnej??????Jak spinkal?
Holky doufám,že jste dorazily domů ok,já to tady pofackovala během pár minut,Tomáš sbouchnul misku polívky a už je v pelechu.
Odpolední plán teda žádnej,leda tak do Hypky na klouzačku.
No já taky doufám,že se nám to tady rozroste,diskuzí je tu spousta,Alča rozhodí sítě po Děčíňačkách,že jo:reta:
Není tady
Hoj kočky :-)
Jasně-že to rozhlásím všude:-D
Mě dítko spinká-vzorňák :-)
Leni,o počasí ani nemluv,ale prej víkend má bejt pěkně,tak snad to doženem-my si hned včera uhnali zas rýmu,jak bylo pěkně...tak jsme šli hned ven a ráno nudle :-((( Pak dej míry-to je jasný!!! Kluk jeden velikej už...to letí,stárnem :-D
jdu to rozeslat na všechny strany:styrka:
Není tady
Kejko, no jo, já jsem střídavě i na koníkovi, ale mě hrozně mrzely ty hádky. Přijde mi to o ničem. Jak se můžou hádat lidé, kteří se de facto neznají... ale nechci to rozebírat. Ani jsem na to nereagovala. No Daňulka spinkal pěkně. Od 20 hod do 4:30 hod, pak se nabaštil a zase zakápnul. Vstával až někdy kolem půl desáté, ale stejně je to po tom prvním probuzení už trochu o ničem a já moc nedospím, protože on se budí co dvacet minut a popotáhne a pak zas spí, takže já furt vstávám a ucpávám mu pusinu dudlíkem, pak vždycky znovu zabere. Včera odpo tady předvedl kamarádkám, jak se uspává přes den pláčem. Dělá to už snad od narození, nechápu. Teď ho učím chodit spinkat po poledním jídle (no poledním, má ho tak mezi 13 a 14 hod). Zatím se mu to nelíbí, ale vždycky protestuje a pak usne.
Alčo, určitě míry nahlásím. Já se sama divím, jak to rychle letí. Nevěřila jsem tomu, když to říkaly maminy, ale je to tak. Roste doslova před očima.
Není tady
alenadc napsal(a):
Hoj kočky :-)
Jasně-že to rozhlásím všude:-D
Mě dítko spinká-vzorňák :-)
Leni,o počasí ani nemluv,ale prej víkend má bejt pěkně,tak snad to doženem-my si hned včera uhnali zas rýmu,jak bylo pěkně...tak jsme šli hned ven a ráno nudle :-(((Pak dej míry-to je jasný!!! Kluk jeden velikej už...to letí,stárnem :-D
jdu to rozeslat na všechny strany:styrka:
Tak hlavně se brzy uzdravte. Když ono to lepší počasí láká, jestli bude o víkendu lépe, tak razím do terénu, doma mě to neba.
Není tady
Leníku jasně,vždyť můžeš chodit na jakoukoli diskuzi,mě to vůbec nevadí.
Jsem zvědavá,jak ti prcek vyrostl.A je fakt hodnej.To ti jen závidím,to moje zvíře bylo hrozný
Ale dneska ho to zmohlo,taky pomohlo tuty počasí a po obědě jsme chrupčili dvě hodiny.
Co Adámek-zlatej,byl fakt hodnej a vůbec nebulel ,kdy to zalomil???????????
Aduška,to je mi jasný,ta hned.
Dneska jsem se rozhodla,nevytáhnout paty.Už máme venku omalovánky a Tomáš jako vymalovává-jako no.
Petru co ty?Jak je dneska??????????????
Není tady
Kejko, jo, je to zlatíčko. Pořád se sice dožaduje ruky, takže přes den trochu bojujeme s křikem, ale která máma tohle nezažila, že? Já ho pomuchluju, ale nenechávám si ho na ruce pořád, to bych se pak zbláznila, až bude mít x kilo. Jdu krmit to moje ukřičený broučátko. Už jí jenom 5x denně, zato větší dávky.
Není tady
...
Upravil(a) Enji (18. 2. 2009 12:12)
Není tady
Jé Enji moc děkujeme za pozvání,myslíš,že s tím budou ostatní holčiny od vás souhlasit????????????????
Jukla jsem k vám,ty fotky to je fakt nádhera,jsme tady úplně nové,takže jsem ráda,že dokážu smajlíka. Já mám klučíka už 3,7 roku,to by nevadilo??????A taky dva dospěláky.
Lení chování znám a nemysli si,on i Tomáš chce mazlit i teď a nosit se.Já už ho teda moc neunesu,takže si ho vemu většinou do náruče když sedím,jinak se pronese i chlapovi na zádech.:cool:Jen si to užij,rostou tak strašně rychle:grater:
Jdu si vypít kafčo,už mám na něj teda fakt chuť.
Není tady
Ahoj.Dneska to s malým docela šlo,i když taky udělal scénu,když nedostal po obědě čokošku,páč nejedl.Dopo jsme byli u mojí kadeřnice,tak ho taky ošmikala,já bych si na to netroufla.
Není tady
Petro poprvé stříhání?????????
Když si vzpomenu na Tomovi hysteráky u kadeřnice Byla jsme zpocená až na pr..Taky od tý doby s ním chodí jen moje máma,s ní je kupodivu hodnej,jináč jsem ho stříhala já,takže si dovedeš představit,jak vypadal:jojo:
Teď je ve vaně,to je tak na 15minut,hraje si,pak nadlábnout a mastí do pelechu.Pak bude do půl desátý prudit s čůráním.Klasika.Už mě to ani nevytáčí,jak jsem zvyklá
Tak jsme fakt vydrželi dneska doma.,to už je co říct,páč jinak je hroznej,dneska zlato.Tak mi to určitě brzo vrátí i s úrokama.
Ještě juknu.
Není tady
Kájo,poprvý nebyl,už asi počtvrtý a vždycky pěkně držel.To mu kupodivu nevadí,on si to zase vybírá jinde.
Není tady
Tak to je dobrej,že ti vydrží sedět.
Jdu povídat pohádku.To jsem zvědavá,co si vybere dneska.Taky povídáš?
Není tady
Hoooj-tak u nás se chrupe....od osmi-zlatá holka moje
Chudák-zas rýmu...se z toho picnu-nebude zas léto,náhodou??? to by byla zdravá jako řepka.. tohle počasí jí dává čouda
Petruš-zas jeden fešák navíc....
Kájo-hodnej byl určitě proto,že vlastně dopoledne byl jako v domácí školce :-)
Zuzi-co Adámek-jak dlouho ti spal???
Leni-normálně ti závidím,že nekojíš-fakt...sice všude osvěta,jak se má kojit do aleluja,ale je to děěěsnáááá otročina...!!!Fakt-vím,o čem mluvím
Není tady
:butter:Brý ránko-prďoši :-D vstávat a
:-D
Ahoj holky,tak já hlásím,že jsem vzhůru od pěti hodin-nějak nemůžu :-( ale to je u mě na podzim klasika... chodit spát v noci a budit se ještě v noci
JInak mi šibne z mojí ratolesti... už zas večer zvýšená,takže sirup,noc jakžtakž,už mám nachystanej vysavač na nudle...dneska nikam nejdu-budem zavřený doma,i když mě asi malá sežere,je zvyklá chodit aspoň na malou prochajdu mezi paneláky....no,možná dojdeme do pekárny...ach jo....mi přijde,že má na prd imunitu... Holky-existují nějaký vitamíny pro takovýhle prcky???Krom ovoce samozřejmě-i když tomu popravdě řečeno moc nedá
Jinak dneska asi den blbec...manža chudák dostal zjeba hned po ránu
,ale musím se obhájit-přece na něj nemůže bejt furt hodná?že jo? no ne,holky ???
Přeju všem hezkej den!!!
PS-už mám i uvařeno a dokonce jsem i vyžehlila:godlike:!!!Dneska špenátová polívka (Adélka ji zbožňuje),na zejtra mám v plánu rajskou.
Není tady
Vstávat a cvičit
Teda Alčo,to mi neříkej,že malá bude marodit-ty vago to néééééééééééééééé.Za prvé chudinka malá a za druhý,jestli nám to chytěj hadi,tak se doma zblázním
Hlavně,aby byla ok a ty taky.My vstávačka v osum,se mi vůbec nechtělo.A to má bejt odpoledne jako hezky jo?????????
No tak to chci vidět.Ježíš takhle po ránu strašit,co blbneš?Máš noční můry?
Petru ječení máme občas taky,ale většinou už neječí,oni jsou kluci od sebe vlastně přibližně rok????
Kde je Zuzina?Večer nejukla.
Tak mám tu nádobí na umytí a nevím,co vařit-něj.rychlovku.Ale co??????
Není tady
Návod na metřík: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8330
Jinak, Ali, vidím, že píšeš o rajské. Já ji malé vařila včera a měla jsi vidět tu hrůůůzu!
Plivala tu trošku z jediné lžičky ze sebe snad ještě 15 min!
Není tady