6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj.Snad se mi podařilo se správně zaregistrovat:-).
Zdravím maminy a dětičky a doufám,že už to bude v klídku a bez hádek.
Není tady
Zdravím Petrušu :-)
Tak zatím první duše :-D
Prostě-beru to tak,že to,co se rozvířilo na koni,nebudu a nechci dál rozebírat-je to megatlustá čára-už nechci prostě slyšet,že ten pomlouval toho a toho:-) a když,tak se do toho nebudou zatahovat ostatní apod.všechno si budeme řešit v soukromých zprávách,jo?
nechci tady poroučet,ale prostě si myslím,že takhle by to mělo být,ne???
tohle je ta tlustá čára
====================================================================
Není tady
Čára je supertlustá a já ji rozhodně hodlám respektovat-už proto,že vlastně nevím,o co šlo:P
Tuhle jsem psala,že bacilům odoláváme a Šíma začal kejchat.Snad se to nerozjede,nebo to zase chytnem celá rodina a nezbavíme se toho celou zimu:sjuk:
Upravil(a) petrunka01 (23. 9. 2008 13:05)
Není tady
No my už jsme zaplaťpánbu zdraví-ťukám,páč nevím dne ni hodiny- -letos bylo moje mládě už celkem 3x nemocný-zjara rýma, v červenci angína a teď ten humus,co tu řádí všude-ale ať se zeptám kohokoliv,tak chnípe aspoň někdo z rodiny-lékárnice mě vyloženě minule uklidnila-prej to teď minimálně do března nebude lepší :-S
Není tady
Tak to by mě lékárnice taky "uklidnila".Šíma právě nemocný moc nebývá,jen občas rýmu,ale bez teplot.Horečku měl snad jen,když mu lezly zuby.Jsem zvědavá,jak to bude příští rok až (snad) bude chodit do školky.
Není tady
Kluci šli spinkat a tatínek se nějak nevrací...asi vytuhli spolu.Aspoň,že tak,Šimonek je teď docela protivnej-koupat se nechce(max.rychle osprchovat a výhradně od maminky),když mu chci mýt hlavičku,tak šílenej řev,že už jsem myslela,že na nás zavolaj sociálku..no,a nově nechce usínat sám.Po obědě i večer s ním musí být někdo v pokoji,než usne,takže konec sledování filmů od osmi:(..a to to nikdy nedělal,vždycky usínal sám a bez problémů
Není tady
NO tak u nás se chrní skoro hodinku už,nechce už ani moc uspávat-čumím jak blázen,sama usíná...jde asi holka do sebe :-D
Jinak u nás spíš řev,když vyndaváme z vody-chce tam bejt dýl :-)))
I s taťkou jo??? U vás se nepracuje,nebo co ? :-D
Není tady
Manžel dělá na směny,takže bývá doma i v týdnu a zase o víkendu někdy pracuje.Dneska jde například na noční.
Není tady
Ahoj kočky,jsem tu. Jsem tak šikovná,že jsem napsala špatnej email.No jo no.
Je tu klid jo??????Ufffffffffffffff.
Jak mám dělat smajlíky??????????????
Není tady
no já nevím-rozhodně se tam teď nechci vracet-nebo dokud nás tady zdena nenajde...ted prostě tady je klid-zdena špizuje,to je jasný,možná počkám,až se založí nová diskuze...ještě nevím..
ale teď jsem uražená a zatím se mi tu docela líbí.
Kájo-smajlici se dělají tak,že pod vzkazovým oknem je smajlíky: on/off-musíš je mít on-vyjedou ti nahoře-nad vzkazovým okýnkem-jako na koni
Není tady
Álo,nebuď uražená:-)...já to přece tak nemyslela:-)...jen,že zbytek holek se sem asi stěhovat nebude
Není tady
Petru to je nám jasný,že sem nepůjdou,ale fakt já taky rozhodně na koně nééééééééééééééé.
Takže já zatím zůstávám tady,třeba se přidá někdo úplně nový,nebo tu zůstaneme jen my.To neva.
Mě ty smajlíci nejdou a mám tam on,tak jsem asi trubka,to neumím.
Chlapi jsou ve vaně,pak najíst,pohádka a fertik.Už aby byl klid.
Není tady
Kájo,já tam taky mám on a nejde mi to-teda aspoň mě se to jako smajlíci neukazuje.Ale to už jsem řešila na podobný diskuzi a taky jsem si připadala jako blb.
Já budu nejspíš s dovolením psát sem i tam,jelikož fakt nevím,o co na koni šlo a s nikým jsem se nepohádala:-)
Není tady
Jasně,nám to nevadí,můžeš psát přece kam chceš.Nechci tam kvůli Zdeně,čte to a tady o nás neví,fakt už na to nemám nervy,pořád dokola a dokola.To je na dlouhý,hodně dlouhý vyprávění a asi by z toho byl stejně guláš.Takže to necháme tak jak to je.Bude spokojenost na obou stranách.
Malej už ti chrupčí?????Jestli jo,tak tvrdě závidím.Tomáš tak za hodinu a půl.Je naučenej na půl desátou.Dřív ani boha,pořád spí po obědě,tak je fit.
Není tady
Asi jsem Ti Kájo poslala zprávu a chtěla jsem to dát normálně do diskuze.Nějak to tady ještě neumím.Rozebírat koníka nebudeme,s tím souhlasím.
Malej spí,páč nespal po obědě,tak vytuhnul po pár slovech pohádky.
Není tady
Tak jsem vás tu našla já jsme s koněm též skončila, je to pro mě uzavřené, protože už toho bylo tolik, že fakt ne a hlavně vždycky jsme z toho vyšly nejhůř takže nazdar
Není tady
Tak u nás se nespí.
Petro nemám zprávu,nebo jí tu nevidím.A ty smajlíci mě teda nejdou,já je chciiiiiiiiiii
Není tady