19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na kontraindikaci HA (Mercilon) a AD (Cipralex /je to SSRI antidepresivum/). Nebude AD sniovat účinnost? A co mě děsí jetě více, nebude mít HA vliv na činnost AD?
Děkuji za rady! (v příb. letácích jsem nic nenala )
Není tady
ahojky Alasco, ja som tu prednedavnom pisala o tomto istom probleme...idem pohladat a hodim ti link nato...
Není tady
Děkuji za odkaz
Sice jsem v něm nenala jasnou odpověd, ale i tak mi pomohl... díky!
Není tady
no jasnu odpoved zrejme najdes iba u odbornika, to boli vsetko iba domienky...ale co som sa ja informovala, HAK a AD sa spolocne uzivat mozu...je uz na zvazeni doktora aky konkretny liek, tj HAK ti k danemu AD vyberie...
Inak ty uz tuto spominanu kombinaciu uzivas? Alebo sa len chystas?
Není tady
Dneska začínám s Cipralexem... Mám ted pauzu v braní HA a uvauju, e nenaváu...
Není tady
Podla mna najprv zacni brat Ad, a ked sa ti stav stabilizuje, mozes pouvazovat o HAK...neviem naco cipralex beries ci na depresiu, soc. fobiu, panicku poruchu...to vsak nie je podstatne, hlavne nech sa stabilizujes
Není tady
Děkuji, taky v to doufám
Není tady