|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mě to připomnělo tuhle: http://www.imeem.com/dwk1/music/JgHqTsV … he_reason/
Upravil(a) mia (25. 10. 2008 16:26)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jj to je ona
vždycky u ní řvu
Já taky. A pak ještě u téhle, ale ta je z jiného soudku. I teď brečím, padla na mě nějaká "skuhrací". :-)
http://www.youtube.com/watch?v=OkMboG_WMng
majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jj to je ona
vždycky u ní řvu
Já taky. A pak ještě u téhle, ale ta je z jiného soudku. I teď brečím, padla na mě nějaká "skuhrací". :-)
Majko, ta je skvělá
občas si ji pouštím
vzpomínám si, jak jsme ji jednou poslouchaly obě ve stejnou dobu aniž by jsme se domluvily 
a neskuhrej, všechno bude zase dobrý, krásný, věř mi 

Není tady
dobrou noc fffšem 
a žádný smutnění 
Není tady
Ano, Ppavli, já pamatuju.
Ono je všechno krásný. I to smutnění je krásný, taky k životu patří. Ale to už není na skuhrací. 
Dobrou noc.
Nevíte,kde si mám stěžovat v Praze na černé taxikáře?Na tom místě je to asi lukrativní kšeft,dokonce u toho byl policajt,se kterým se taxikář zdravil.Jsem naštvaná strašně,strašně,hlavně na sebe,že jsem mu neřekla,ne.Jenže to nebylo už dost dobře možný,protože dvojnásobnou cenu mi sice řekl dopředu ,ale za jízdy, asi třista metrů od místa,kde jsem nastoupila,při nastupování nás ještě policajt popoháněl slovy,,dělejte ,brzdíte dopravu,,.Když jsem mu řekla,že se asi zbláznil,odpověděl,že mě nikdo nenutil.Nevěděla jsem ,co honem dělat,tak jsem mu kejvla s tím,že jsem si řekla,že jim tam ty kšeftíky pocuchám i kdyby z toho měla být válka taxikářů.když někdy potřebuju taxi,tak si objednám,tentokrát jsem udělala blbou vyjímku.Mám vztek ,na sebe.Radši jsem se nenechala dovézt až před dům aby nevěděl,kde bydlí,.Jediné ,co jsem dokázala,že než jsem vystoupila,dala jsem mu o stovku víc a řekla mu,ať si něco hezkého koupí a užije si to,Jen se smál,asi právem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§
Není tady
Pouzivam zasadne Profi Taxi, nemam s nimi ani jednu zlu skusenost.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Mě umřela babička před deseti lety,zrovna jsem čekala syna a neměla jsem na ni čas,protože jsem měla rizikové těhotenství.Často se mi o ní zdá ,a o dědovi také.Nemohla jsem za nima,tak se mi vrací ve snech a kupodivu to nejsou smutné sny.
Není tady

Definitiv napsal(a):
včera mi zemřela babička
bude mi moc chybět.....
Úprimnú sústrasť. Mne babičky chýbajú dodnes - a budú chýbať. 
Není tady
Definitiv napsal(a):
včera mi zemřela babička
bude mi moc chybět.....
to je mi líto
ale užila sis ji aspoň kapku, mě jedna zemřela dlouho před tím, než jsem se narodila, druhá, když mi bylo 10. a pořád jsem všem okolo babičky záviděla 
Není tady
Skuhrám, že počasí stojí za nic, celý pondělí a úterý propršelo, a dneska je nízká oblačnost a mrholí, fakt děsný počasí nikam se nedá jít a je to na p.. .
Není tady
Dneska kolegyně odebíraly z rodiny dvě malé děti, když jsem je viděla sedět v autě s nudlí u nosu jak jely na výlet do dětského domova, tak mě přepadl smutek 

.
Upravil(a) aprill (8. 10. 2008 18:33)
Není tady
aprill napsal(a):
Dneska kolegyně odebíraly z rodiny dvě malé děti, když jsem je viděla sedět v autě s nudlí u nosu jak jely na výlet do dětského domova, tak mě přepadl smutek
.

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
aprill napsal(a):
.
Tak to bych nezvládla 
Není tady

majkafa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jj to je ona
vždycky u ní řvu
Tak tahle mě dorazila.
Myslela jsem, že v sobě všechno udusím, ale nějak mě to teď přepadlo.
Manželství v hajzlu, sny v hajzlu, můj "dokonalý" a upřímný manžel ...... všechno je pryč.
Po týdnech brečím..............snad to pomůže.
Není tady
Eri, ozvi se. Když budeš chtít, můžeme si konečně zajít na to kafíčko, když to tenkrát nevyšlo. 
sny máme v hajzlu všichni ....
Není tady

To za tu blbou náladu může počasí bo co ? 
Není tady
Pajo obávám se, že stěžovat si můžeš tak max na lampárně...a příště si zavolej třeba AAA nebo se domluv na ceně dopředu, to se taky dá.
Ad popisované dopravní nehody - tragédie, to je bez debat, té paní je mi samozřejmě líto, její manžela ještě trochu víc, protože ten s tím bude muset žít...nicméně, jsem shodou okolností nucená trávit v autě dost času a když vidím, co některý chodci dělaj .....že se mají rozhlídnout, než vletí do silnici to jim asi ve školce neřekli, bezmezná důvěra některých lidí v moje brzdy a reflexy je sice fajn, ale jednou jedno z toho selže a pak to nechci vidět.
Není tady