Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#151 30. 9. 2008 19:19

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Skuhrací chlívek III.

majkafa napsal(a):

Protože to od tebe bylo hnusný. Chudáci tvé ženy. dumbom

Já jich mám několik? va

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#152 30. 9. 2008 19:21

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Teď mi napsal syn sms z Itálie, že "mamince ukradli mobil"... sad ... to snad ani radši nebudu komentovat... sad sad sad

Mikešku mám dojem, že jsi dneska bez návštěvy místního strypt baru s obsluhou topless. Upřimnou soustrast a je mi tě líto.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#153 30. 9. 2008 19:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Santala napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Hele Santalo, jen tak na okraj víš co je "trdlo"?

Nooo, něco sladkého k jídlu, co prodávají na Konopišti i na Staromáku ? lolbig_smile

Houby to je kus dřeva okolo krku a rukou smile A já se ti okolo krkku a po rukou nevinu smile

Trdlo je tyč, na ktorú sa namotáva koláč "trdelník"!!!! dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#154 30. 9. 2008 19:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Majk, tak sa už vymaň z množiny jeho žien a neglosuj ho... Vy by ste fakt tuším mohli vystupovať ako zábavná dvojica, niečo ako Šimek a Bubílková... big_smile Alebo Dvořák a Bohdalová wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#155 30. 9. 2008 19:26

majkafa
Host

Vlastně to nemá cenu. Na každého z nás jednou dojde. big_smile

Upravil(a) majkafa (30. 9. 2008 19:27)

#156 30. 9. 2008 19:28

majkafa
Host

Sel, to by bolo skor trápne, než zábavné.

#157 30. 9. 2008 19:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Učiteľka tanca je v nemocnici... hmm Plánovaná operácia, ale už mala byť doma... dúfam, že nič vážne. A ja veselo kyniem... a kyniem... usch

Brita

Není tady

#158 30. 9. 2008 19:32

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Majk, tak sa už vymaň z množiny jeho žien a neglosuj ho... Vy by ste fakt tuším mohli vystupovať ako zábavná dvojica, niečo ako Šimek a Bubílková... big_smile Alebo Dvořák a Bohdalová wink

Alebo Blby a blbsi? tonguekapitulationgloria

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#159 30. 9. 2008 19:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To som nevidela... ale asi ani jedno z toho nebola žena wink tak to nie je celkom trefné... stolt

Brita

Není tady

#160 30. 9. 2008 20:06

Zuzanka007
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes jsem moc smutna..dalsi pokus o otehotneni nevysel a manzel to tentokrat vzal docela spatne...uz ani nejsem ta holka co si vzal...snaha otehotnet zabira moc velkou cast meho sveta ...

http://lb2m.lilypie.com/sHnSp2.png
http://lb1m.lilypie.com/UHqmp2.png

Není tady

#161 30. 9. 2008 20:20

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Zomrela mamina príbuzná... nie úplne blízka, ale obľúbená a sympatická... Tragicky. Pohreb je vo štvrtok, v zahraničí... grater Mama to nezvláda...

Brita

Není tady

#162 30. 9. 2008 20:24

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

To som nevidela... ale asi ani jedno z toho nebola žena wink tak to nie je celkom trefné... stolt

Mas pravdu. A uz je to skor trapne, chudak kocurik.

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#163 30. 9. 2008 20:27

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Selima napsal(a):

Zomrela mamina príbuzná... nie úplne blízka, ale obľúbená a sympatická... Tragicky. Pohreb je vo štvrtok, v zahraničí... grater Mama to nezvláda...

Seli,tak to je mi líto.drž se i Ty pussa

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#164 30. 9. 2008 20:43

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Zuzanka007 napsal(a):

Dnes jsem moc smutna..dalsi pokus o otehotneni nevysel a manzel to tentokrat vzal docela spatne...uz ani nejsem ta holka co si vzal...snaha otehotnet zabira moc velkou cast meho sveta ...

přestan na to tolik myslet a třeba to půjde lépe...tak přeci si tě nevzal jen proto, aby měl matku ke svým dětem, ne ? budtě k sobě vzájemně tolerantní a hlavně o tom spolu mluvte...pořád dokola a dokola...klidně až do zblbnutí....o tom,co bude, když nebude....

a přeju, aby bylo smile pussa

Není tady

#165 30. 9. 2008 22:23

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Skuhry,celý den ležím,je mi blbě,mám puls 97.Už to trvá dost dlouho,asi se budu muset dokopat k doktorovi.Skuhry,zakáže mi kouřit.To jsem případ!

Není tady

#166 1. 10. 2008 6:34

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

pajaja napsal(a):

...asi se budu muset dokopat k doktorovi.Skuhry,zakáže mi kouřit.To jsem případ!

Nám zakázali kouřit na pracovišti v červenci sad a další "populární opatření" na sebe nedalo dlouho čekat: Ode dneška nám tu funguje monitoring sítě s účelem zjistit, jaké internetové stránky zaměstnanci navštěvují a s kým si mailují v pracovní době, takže už vás tady nebudu otravovat big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#167 1. 10. 2008 7:51

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

pajaja napsal(a):

...asi se budu muset dokopat k doktorovi.Skuhry,zakáže mi kouřit.To jsem případ!

Nám zakázali kouřit na pracovišti v červenci sad a další "populární opatření" na sebe nedalo dlouho čekat: Ode dneška nám tu funguje monitoring sítě s účelem zjistit, jaké internetové stránky zaměstnanci navštěvují a s kým si mailují v pracovní době, takže už vás tady nebudu otravovat big_smile big_smile

Ty Mikeš to je skutečně na velkej skuhrák. Stím bys měl něco dělat. Jak to teď budeš dělat s hledáním milenek, a děláním nevěry a jiných neplech, když tě odřízli? Já bych si normálně stěžoval a podal žalobu na omezování osobní svobody, práv občana na omezování osobního růstu, své sexuální orientace a takových potřeb náboženského vyznání a duchovní útěchy. Vždyť když nebudeš mít 24/7 tuto duchovní potravu, tak normálně zblbneš, staneš se chovancem blázince, budou zde náklady na zdravotní pojištění, vyplácení nemocenské, ochudí to rodiny /hlavně tvoji Paní/ která nebude moc jezdit po Itálii a jiných přilehlých koloniích Evropských. A to nemluvím o tom, že tím omezí i vzdělání syna a jeho růst a také i to, kdo v době, kdy budeš chovancem tu tvoji agendu bude vykonávat? Ti tvoji nadřízení jsou normálně na hlavu s nimi  do ústavu lol

Není tady

#168 1. 10. 2008 9:10

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Selima napsal(a):

Blbý a blbější jsi neviděla ? tak to buď ráda... kdysi jsem na to zašla se synáčkem ... vylezli jsme z kina přímo NEJblbější butter tongue

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#169 1. 10. 2008 11:03

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

pajaja napsal(a):

... no rozmáhá se to a ani se zamestnavatelům nedivím big_smile když tu to tak pozoruju. Mám připojení mobilní na NB takže jsem v klidu, ale je fakt, že z práce není stejně čas psát, někdy z noční pohotovosti, ale to je tu mrtvolno jak na patologii......

sbohem Mikeši, budeš tu chybět, jedinej tvor co si umí dělat i legraci / třeba to nějak ošéfuješ big_smile /

Upravil(a) xxxx (1. 10. 2008 11:06)

dum spiro spero

Není tady

#170 1. 10. 2008 11:06

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

pajaja napsal(a):

až uvidí že tráviš celou pracovní dobu na babinetu možná ti koupí k vánocům ružovou kabeličku big_smile

a tím kouřením jsem za, tady se to nesmí dávno, jen v kuřárnách a kdo si jde  zahult nemá nárok na pauzu na oběd, dost se to sleduje.

dum spiro spero

Není tady

#171 1. 10. 2008 11:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak tá naša príbuzná umrela nasledujúcim spôsobom: Šli s mužom autom po južných Čechách zabadali reklamnú tabuľu nejakého penziónu. Zastali, lebo s aim páčilo okolie a povedlai is, že raz si tam môžu urobiť epkný víkend. Ona vystúpila a šla si odpísať tel. číslo a keď sa vracala, pred očami manžela ju zrazil motorkár. grater Dúfam aspoň, že sa zabil aj on. roll

Brita

Není tady

#172 1. 10. 2008 11:33

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ne, že bych fandila návratu bolševika, to v žádným případě - ale pamatuju na časy, kdy se v kancelářích vesele pokuřovalo při práci, žádné kuřárny neexistovaly a práce nám šla od ruky taky big_smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#173 1. 10. 2008 11:36

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Tak tá naša príbuzná umrela nasledujúcim spôsobom: Šli s mužom autom po južných Čechách zabadali reklamnú tabuľu nejakého penziónu. Zastali, lebo s aim páčilo okolie a povedlai is, že raz si tam môžu urobiť epkný víkend. Ona vystúpila a šla si odpísať tel. číslo a keď sa vracala, pred očami manžela ju zrazil motorkár. grater Dúfam aspoň, že sa zabil aj on. roll

Sel, to neříkej usch

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#174 1. 10. 2008 11:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Ne, že bych fandila návratu bolševika, to v žádným případě - ale pamatuju na časy, kdy se v kancelářích vesele pokuřovalo při práci, žádné kuřárny neexistovaly a práce nám šla od ruky taky big_smile

A my astmatici sme si mohli vybaviť invalidný dôchodok alebo ísť pracovať na čistý vzduch na polia, nie? roll Bože, tí fajčiari sú ale nekoneční altruisti... keď sami zomrú na chronickú obštrukčnú chorobu pľúc alebo rozdutie-rozedmu alebo rakovinu, tak čo by to nedopriali aj nefajčiarom, nie? wink

Brita

Není tady

#175 1. 10. 2008 12:30

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Kiara napsal(a):

A my astmatici sme si mohli vybaviť invalidný dôchodok alebo ísť pracovať na čistý vzduch na polia, nie? roll Bože, tí fajčiari sú ale nekoneční altruisti... keď sami zomrú na chronickú obštrukčnú chorobu pľúc alebo rozdutie-rozedmu alebo rakovinu, tak čo by to nedopriali aj nefajčiarom, nie? wink

Jaký kuřáci jsou nehodní. Naopak kuřáci jdou s duchem doby, prokouří se do penálu. Nacpou státní pokladnu a celkem nic nechtějí. Podívej se na sebe, jsi invalidní důchodce, pobýráš důchod, jsi pořád nemocná, víš tím, že vlastně furt marodíš, ochuzuješ nemocenskou pokladnu, zdravotní pokladnu a všechny daňové poplatníky. Měla by jsi jít s duchem nového návrhu důchodového zákona. Ten v Česku bude mít tři paragrafy. První kdo chce důchod /bez rozdílu zda starobní či invalidní/ bude okamžitě zastřelen. Druhý 7 korun na kulku musí zaplatit předem. Třetí.  Těm kterým byl přiznán důchod podle paragrfu jedna jsou povini se dostavit k výkonu důchodcovství do 30 dnů na stanové místo.  Zákon nabývá platnosti okamžitě. lol Vím je to morbidní vtípek, bohužel není z mé hlavy, ale slyšel jsem jej je to asi 15 let na ministertsvu sociálních věcí z úst povolaných náměstků. yikes jež měli připravovat důchodovou reformu.

Celkem souhlasím s Kairou, kouření nějak brzdí rozvoj a společensko pracovní aktivity. Jakmile v místnosti  byli aspoň dva kuřáci a kouřit se nesmělo, tak se nic nevyřšilo, ale jakmile byla vajgl pauza, mnohdy složité jednání o věci, kde jsme se neuměli dohodnout bylo u oné tuberiho tyčinky vyřešeno v cukuletu.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí