|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

majkafa napsal(a):
Protože to od tebe bylo hnusný. Chudáci tvé ženy.
Já jich mám několik? 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Teď mi napsal syn sms z Itálie, že "mamince ukradli mobil"...
... to snad ani radši nebudu komentovat...
![]()
![]()
Mikešku mám dojem, že jsi dneska bez návštěvy místního strypt baru s obsluhou topless. Upřimnou soustrast a je mi tě líto.
Není tady

Pisatel napsal(a):
Santala napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Hele Santalo, jen tak na okraj víš co je "trdlo"?Nooo, něco sladkého k jídlu, co prodávají na Konopišti i na Staromáku ?
Houby to je kus dřeva okolo krku a rukou
A já se ti okolo krkku a po rukou nevinu
Trdlo je tyč, na ktorú sa namotáva koláč "trdelník"!!!! 
Není tady

Majk, tak sa už vymaň z množiny jeho žien a neglosuj ho... Vy by ste fakt tuším mohli vystupovať ako zábavná dvojica, niečo ako Šimek a Bubílková...
Alebo Dvořák a Bohdalová 
Není tady
Vlastně to nemá cenu. Na každého z nás jednou dojde. 
Upravil(a) majkafa (30. 9. 2008 19:27)
Sel, to by bolo skor trápne, než zábavné.

Učiteľka tanca je v nemocnici...
Plánovaná operácia, ale už mala byť doma... dúfam, že nič vážne. A ja veselo kyniem... a kyniem... 
Není tady
Selima napsal(a):
Majk, tak sa už vymaň z množiny jeho žien a neglosuj ho... Vy by ste fakt tuším mohli vystupovať ako zábavná dvojica, niečo ako Šimek a Bubílková...
Alebo Dvořák a Bohdalová
Alebo Blby a blbsi? 

... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

To som nevidela... ale asi ani jedno z toho nebola žena
tak to nie je celkom trefné... 
Není tady

Dnes jsem moc smutna..dalsi pokus o otehotneni nevysel a manzel to tentokrat vzal docela spatne...uz ani nejsem ta holka co si vzal...snaha otehotnet zabira moc velkou cast meho sveta ...
Není tady

Zomrela mamina príbuzná... nie úplne blízka, ale obľúbená a sympatická... Tragicky. Pohreb je vo štvrtok, v zahraničí...
Mama to nezvláda...
Není tady
Selima napsal(a):
Mas pravdu. A uz je to skor trapne, chudak kocurik.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Selima napsal(a):
Zomrela mamina príbuzná... nie úplne blízka, ale obľúbená a sympatická... Tragicky. Pohreb je vo štvrtok, v zahraničí...
Mama to nezvláda...
Seli,tak to je mi líto.drž se i Ty 
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Dnes jsem moc smutna..dalsi pokus o otehotneni nevysel a manzel to tentokrat vzal docela spatne...uz ani nejsem ta holka co si vzal...snaha otehotnet zabira moc velkou cast meho sveta ...
přestan na to tolik myslet a třeba to půjde lépe...tak přeci si tě nevzal jen proto, aby měl matku ke svým dětem, ne ? budtě k sobě vzájemně tolerantní a hlavně o tom spolu mluvte...pořád dokola a dokola...klidně až do zblbnutí....o tom,co bude, když nebude....
a přeju, aby bylo

Není tady

pajaja napsal(a):
...asi se budu muset dokopat k doktorovi.Skuhry,zakáže mi kouřit.To jsem případ!
Nám zakázali kouřit na pracovišti v červenci
a další "populární opatření" na sebe nedalo dlouho čekat: Ode dneška nám tu funguje monitoring sítě s účelem zjistit, jaké internetové stránky zaměstnanci navštěvují a s kým si mailují v pracovní době, takže už vás tady nebudu otravovat

Není tady
Mikeš napsal(a):
pajaja napsal(a):
...asi se budu muset dokopat k doktorovi.Skuhry,zakáže mi kouřit.To jsem případ!
a další "populární opatření" na sebe nedalo dlouho čekat: Ode dneška nám tu funguje monitoring sítě s účelem zjistit, jaké internetové stránky zaměstnanci navštěvují a s kým si mailují v pracovní době, takže už vás tady nebudu otravovat
![]()
Ty Mikeš to je skutečně na velkej skuhrák. Stím bys měl něco dělat. Jak to teď budeš dělat s hledáním milenek, a děláním nevěry a jiných neplech, když tě odřízli? Já bych si normálně stěžoval a podal žalobu na omezování osobní svobody, práv občana na omezování osobního růstu, své sexuální orientace a takových potřeb náboženského vyznání a duchovní útěchy. Vždyť když nebudeš mít 24/7 tuto duchovní potravu, tak normálně zblbneš, staneš se chovancem blázince, budou zde náklady na zdravotní pojištění, vyplácení nemocenské, ochudí to rodiny /hlavně tvoji Paní/ která nebude moc jezdit po Itálii a jiných přilehlých koloniích Evropských. A to nemluvím o tom, že tím omezí i vzdělání syna a jeho růst a také i to, kdo v době, kdy budeš chovancem tu tvoji agendu bude vykonávat? Ti tvoji nadřízení jsou normálně na hlavu s nimi do ústavu 
Není tady

Selima napsal(a):
Blbý a blbější jsi neviděla ? tak to buď ráda... kdysi jsem na to zašla se synáčkem ... vylezli jsme z kina přímo NEJblbější

Není tady

Mikeš napsal(a):
pajaja napsal(a):
![]()
... no rozmáhá se to a ani se zamestnavatelům nedivím
když tu to tak pozoruju. Mám připojení mobilní na NB takže jsem v klidu, ale je fakt, že z práce není stejně čas psát, někdy z noční pohotovosti, ale to je tu mrtvolno jak na patologii......
sbohem Mikeši, budeš tu chybět, jedinej tvor co si umí dělat i legraci / třeba to nějak ošéfuješ
/
Upravil(a) xxxx (1. 10. 2008 11:06)
Není tady

Mikeš napsal(a):
pajaja napsal(a):
![]()
až uvidí že tráviš celou pracovní dobu na babinetu možná ti koupí k vánocům ružovou kabeličku 
a tím kouřením jsem za, tady se to nesmí dávno, jen v kuřárnách a kdo si jde zahult nemá nárok na pauzu na oběd, dost se to sleduje.
Není tady

Tak tá naša príbuzná umrela nasledujúcim spôsobom: Šli s mužom autom po južných Čechách zabadali reklamnú tabuľu nejakého penziónu. Zastali, lebo s aim páčilo okolie a povedlai is, že raz si tam môžu urobiť epkný víkend. Ona vystúpila a šla si odpísať tel. číslo a keď sa vracala, pred očami manžela ju zrazil motorkár.
Dúfam aspoň, že sa zabil aj on. 
Není tady

Ne, že bych fandila návratu bolševika, to v žádným případě - ale pamatuju na časy, kdy se v kancelářích vesele pokuřovalo při práci, žádné kuřárny neexistovaly a práce nám šla od ruky taky 
Není tady
Selima napsal(a):
Tak tá naša príbuzná umrela nasledujúcim spôsobom: Šli s mužom autom po južných Čechách zabadali reklamnú tabuľu nejakého penziónu. Zastali, lebo s aim páčilo okolie a povedlai is, že raz si tam môžu urobiť epkný víkend. Ona vystúpila a šla si odpísať tel. číslo a keď sa vracala, pred očami manžela ju zrazil motorkár.
Dúfam aspoň, že sa zabil aj on.
Sel, to neříkej 
)Není tady

Kiara napsal(a):
Ne, že bych fandila návratu bolševika, to v žádným případě - ale pamatuju na časy, kdy se v kancelářích vesele pokuřovalo při práci, žádné kuřárny neexistovaly a práce nám šla od ruky taky
A my astmatici sme si mohli vybaviť invalidný dôchodok alebo ísť pracovať na čistý vzduch na polia, nie?
Bože, tí fajčiari sú ale nekoneční altruisti... keď sami zomrú na chronickú obštrukčnú chorobu pľúc alebo rozdutie-rozedmu alebo rakovinu, tak čo by to nedopriali aj nefajčiarom, nie? 
Není tady
Selima napsal(a):
Kiara napsal(a):
A my astmatici sme si mohli vybaviť invalidný dôchodok alebo ísť pracovať na čistý vzduch na polia, nie?
Bože, tí fajčiari sú ale nekoneční altruisti... keď sami zomrú na chronickú obštrukčnú chorobu pľúc alebo rozdutie-rozedmu alebo rakovinu, tak čo by to nedopriali aj nefajčiarom, nie?
Jaký kuřáci jsou nehodní. Naopak kuřáci jdou s duchem doby, prokouří se do penálu. Nacpou státní pokladnu a celkem nic nechtějí. Podívej se na sebe, jsi invalidní důchodce, pobýráš důchod, jsi pořád nemocná, víš tím, že vlastně furt marodíš, ochuzuješ nemocenskou pokladnu, zdravotní pokladnu a všechny daňové poplatníky. Měla by jsi jít s duchem nového návrhu důchodového zákona. Ten v Česku bude mít tři paragrafy. První kdo chce důchod /bez rozdílu zda starobní či invalidní/ bude okamžitě zastřelen. Druhý 7 korun na kulku musí zaplatit předem. Třetí. Těm kterým byl přiznán důchod podle paragrfu jedna jsou povini se dostavit k výkonu důchodcovství do 30 dnů na stanové místo. Zákon nabývá platnosti okamžitě.
Vím je to morbidní vtípek, bohužel není z mé hlavy, ale slyšel jsem jej je to asi 15 let na ministertsvu sociálních věcí z úst povolaných náměstků.
jež měli připravovat důchodovou reformu.
Celkem souhlasím s Kairou, kouření nějak brzdí rozvoj a společensko pracovní aktivity. Jakmile v místnosti byli aspoň dva kuřáci a kouřit se nesmělo, tak se nic nevyřšilo, ale jakmile byla vajgl pauza, mnohdy složité jednání o věci, kde jsme se neuměli dohodnout bylo u oné tuberiho tyčinky vyřešeno v cukuletu.
Není tady