29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pajaja napsal(a):
Nesnáším pánské jízdy bez žen!Ne kvůli žárlivosti,ale ,že už nás k zábavě a ničemu jinému nepotřebujou.Ze začátku bez vás nemohou žít,žárlí na každého,kdo se na vás podívá,div se z toho nezhroutí a když vás mají jistou v kapse,tak si dělej ,co chceš.Brzy ze mne bude feministka!!!!Můj manžel ,například,odjede v pondělí až pátek na služební cestu a pak se chystá na pánský víkend,já ho nezajímám.Vrátit mu to nemůžu,mohu si dělat ,co chci.Což pro mne znamená.Nezajímáš mě.!
Miluju pánské jízdy...odvezu ho tam a mám svatý klid ...mohu si dělat co chci, což pro mě znamená...miluji Tě
Není tady
Ahoj všem, tak tu jsem zase
Před 3 týdny jsem nastoupila do práce, kterou jsem strašně moc chtěla. Byla 3 výběrová kola + vypracovat projekt. Práci jsem získala a nastoupila plná očekávání....avšak jsem tu už 3 týdny a práci nemám skoro vůbec žádnou, strašně se nudím,nebaví mě to tady, když už práce je, tak je to max na 2 hod a pak zase NIC...já jsem akční člověk, potřebuji pracovat, potřebuji něco dělat, být neustále v pohybu,....a co se týče kolektivu, tam je to taky bída....na otázku, jak se měli o víkendu, vám sice odpoví, ale už se nezeptají zpět....Hned první den na obědě pomlouvali toho, kdo s námi nešel....jsem tu už 3 týdny a nemám ani s jedním z nich osobnější vztah...nic...tohle je poprvé, co mi pracovní kolektiv "nesedí"...až doposud jsem měla v zaměstnáních takové vztahy, že jsme se stýkali i mimo práci a dokonce i kolikrát po odchodu z firmy.....
Upřímně, jsem z toho otrávená a tudíž i nepříjemná....Vrátila jsem se před 2 měsíci ze zahraničí, kde jsem pracovala hodně, ale dělala nekvalifikovanou práci...teď dělám práci kvalifikovanou, která bude dobře vypadat v CV, ale vůbec mě nebaví a nic mi nedává...snažím se najít si něco jiného...zkušebka mi končí začátkem prosince, času mám tedy relativně dost....mám před sebou 2 roky VŠ a chtěla jsem se už v nějaké firmě usadit, čerpat zkušenosti, mít praxi a pak třeba v rámci firmy jít někam výš nebo do zahraničí....
Já vím, že jsou horší věci. Stovky lidí by za tuhle práci bylo extrémně šťastných....možná jsem sobecká
Děkuji všem, kteří to přečetli až sem.
S.
Není tady
sandra napsal(a):
Ahoj všem, tak tu jsem zase
Před 3 týdny jsem nastoupila do práce, kterou jsem strašně moc chtěla. Byla 3 výběrová kola + vypracovat projekt. Práci jsem získala a nastoupila plná očekávání....avšak jsem tu už 3 týdny a práci nemám skoro vůbec žádnou, strašně se nudím,nebaví mě to tady, když už práce je, tak je to max na 2 hod a pak zase NIC...já jsem akční člověk, potřebuji pracovat, potřebuji něco dělat, být neustále v pohybu,....a co se týče kolektivu, tam je to taky bída....na otázku, jak se měli o víkendu, vám sice odpoví, ale už se nezeptají zpět....Hned první den na obědě pomlouvali toho, kdo s námi nešel....jsem tu už 3 týdny a nemám ani s jedním z nich osobnější vztah...nic...tohle je poprvé, co mi pracovní kolektiv "nesedí"...až doposud jsem měla v zaměstnáních takové vztahy, že jsme se stýkali i mimo práci a dokonce i kolikrát po odchodu z firmy.....
Upřímně, jsem z toho otrávená a tudíž i nepříjemná....Vrátila jsem se před 2 měsíci ze zahraničí, kde jsem pracovala hodně, ale dělala nekvalifikovanou práci...teď dělám práci kvalifikovanou, která bude dobře vypadat v CV, ale vůbec mě nebaví a nic mi nedává...snažím se najít si něco jiného...zkušebka mi končí začátkem prosince, času mám tedy relativně dost....mám před sebou 2 roky VŠ a chtěla jsem se už v nějaké firmě usadit, čerpat zkušenosti, mít praxi a pak třeba v rámci firmy jít někam výš nebo do zahraničí....
Já vím, že jsou horší věci. Stovky lidí by za tuhle práci bylo extrémně šťastných....možná jsem sobecká
Děkuji všem, kteří to přečetli až sem.
S.
A řekneš šéfovi, aby Ti dal víc práce?
Není tady
to Sandra...tak využij volný čas v práci k učení a celé odpolko máš čas a ještě ti tvoje studium zaměstnavatel zaplatí
Není tady
Martinko, on mi více práce dát nemůže. Dělám k tomu ještě drobné asistentské práce v rámci této pozice, kterých je rovněž žalostně málo. Já tu mám na starosti jeden "sektor" a ostatní mají svoje "sektory" - jsou to odborníci. Tudíž oni mi nemohou dát práci, na kterou nemám vzdělání a ani zkušenosti.
Já vím, zní to jako pohádka - v práci se flákat a učit se, ale já nejsem ten typ, koho baví 8 hod v práci být na netu a učit se. Já se ani učit nemohu, bylo by dost blbý, kdybych si otevřela skripta a začala se šrotit...a hlavně, já se tady chci něco nového naučit, proto jsem sem šla....
Není tady
sandra sebecka? Nie, to niesi. Mna keby praca nenaplnala a nudil by som sa v nej tak zdrham.
Není tady
Řekl bych, že je to ještě příliš krátká doba, aby zjistili, co všechno umíš a co ti mohou z pohraničních oblastí vašich oborů přenechat. Taky bych nezůstával v práci, která by mě nebavila, ale na druhou stranu nějakou dobu se v takový práci vydržet dá v pohodě.
Není tady
Kuba napsal(a):
Řekl bych, že je to ještě příliš krátká doba, aby zjistili, co všechno umíš a co ti mohou z pohraničních oblastí vašich oborů přenechat. Taky bych nezůstával v práci, která by mě nebavila, ale na druhou stranu nějakou dobu se v takový práci vydržet dá v pohodě.
Vydržet by se to dalo...asi....ale já bohužel nejsem ten typ člověka....už jsem přemýšlela i nad tím, že bych si našla ještě vedlejší práci jako práce s PC, zadávání dat atd., kterou bych mohla nerušeně dělat v kanceláři...
Oxi, možná jsem sobecká.....když se podívám kolem a vidím lidi, kteří dřou za pár korun 12 hodin denně a já si tu stěžuji, že nemám co na práci a beru za to slušný plat
Myslíte, že když bych přiznala barvu šéfovi, že by mě vyhodil?
Není tady
sandra napsal(a):
Kuba napsal(a):
Vydržet by se to dalo...asi....ale já bohužel nejsem ten typ člověka....už jsem přemýšlela i nad tím, že bych si našla ještě vedlejší práci jako práce s PC, zadávání dat atd., kterou bych mohla nerušeně dělat v kanceláři...
Oxi, možná jsem sobecká.....když se podívám kolem a vidím lidi, kteří dřou za pár korun 12 hodin denně a já si tu stěžuji, že nemám co na práci a beru za to slušný plat
Myslíte, že když bych přiznala barvu šéfovi, že by mě vyhodil?
Rozumný šéf v práci, kde je dobré zůstat ne. Když to neřekneš nic se nezmění.
jitulak napsal(a):
Mam v haji 3 bodíky a jako bonus ještě pokutu
![]()
Dnes mě teda dostali
Copak jezdíš podle navigace v protisměru?, či nedáváš přednost chodcům na přechodu? Pochub se, cizí neštěstí potěší
Není tady
sandra napsal(a):
Verim, ze velkemu mnozstvu ludi by prave tato situacia vyhovovala, ale nie, niesi sebecka, ani trosku. Mne sa tvoj pristup paci a pride mi spravny.
Není tady
jitulak napsal(a):
Mam v haji 3 bodíky a jako bonus ještě pokutu
![]()
Dnes mě teda dostali
Jitu, co jsi vyváděla
Není tady
Oxi napsal(a):
sandra napsal(a):
Verim, ze velkemu mnozstvu ludi by prave tato situacia vyhovovala, ale nie, niesi sebecka, ani trosku. Mne sa tvoj pristup paci a pride mi spravny.
Děkuji, Oxi. Držte mi palce, máme dneska staff meeting. Tak si promluvím se šéfem a bude...buď mě vyrazí, nebo ne a dá mi nějakou práci navíc. A když mi nic navíc nedá, budu vědět, že to tam opravdu nemá smysl a budu si s čistým svědomím hledat něco jiného.....
Všem přeji hezký den
Není tady
jak jsem četla jinde, mám být žena (aby byla ideální) : -vzorná -krásná -usměvavá -pracovitá -pozorná...,
jsem , ale už mně to unavuje
taky vás (ženy) někdy ve vztahu unavuje, až bolí, být ta lepší, chápavá, nehádává, vstřícná, komunikativní,..pořád se starat, abych byla vhodně oblečená, dobře promazaná a decentě nalíčená...
tak od dneška na to dlabu, už mně to vážně neba...
proč jen já????
Není tady
jo a víte co je pro mého drahouška "dobře oblečená" ???
hlavně, když mi koukaj prsa nebo nohy... na tom, jaký je materiál,na to kašle,jaký je vzor a barva, je mu fuck...
bože to mně peče...
Není tady
Jessika napsal(a):
...hlavně, když mi koukaj prsa nebo nohy... :
Není tady
proč jen já????
Ne jen ty - my všechny
jaký je materiál,na to kašle,jaký je vzor a barva, je mu fuck.
No jistě - hlavně, když se to dobře svlíká a moc nemačká Na povídání o hadýrkách snad máš kámošky, ne?
Není tady
helena napsal(a):
proč jen já????
Ne jen ty - my všechny http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
No jistě - hlavně, když se to dobře svlíká a moc nemačká http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Na povídání o hadýrkách snad máš kámošky, ne?
Helí tys tomu dala pecku, ale máš pravdu
Není tady
helena napsal(a):
proč jen já????
Ne jen ty - my všechny
No jistě - hlavně, když se to dobře svlíká a moc nemačká ...Na povídání o hadýrkách snad máš kámošky, ne?
ano, otázka zněla - proč my ženy musíme být věčně ty "lepší"?
a když nejsme, tak se to prostě "nechápe" ... a palice drahouška se jen udiveně mrská ze strany na stranu "co ti pořád vadí?" nebo "co zas máš? "
já nechci povídat o hadýrkách... já chci slyšet, že mi to sekne, i když zrovna nemám velkej výstřih nebo mini...
( v podtextu tím myslím já nechci být jen na sex)
Není tady
Jessika napsal(a):
a když nejsme, tak se to prostě "nechápe" ... a palice drahouška se jen udiveně mrská ze strany na stranu "co ti pořád vadí?" nebo "co zas máš? "
já nechci povídat o hadýrkách... já chci slyšet, že mi to sekne, i když zrovna nemám velkej výstřih nebo mini...
( v podtextu tím myslím já nechci být jen na sex)
Jess asi proto, že se do takového světla stavíte. Pořád dáváte na odiv, jak svou krásu,, tak svoji erotiku, tak i to co vše zvládáte, jak to umíte lépe atd. Tak my se pak jen přesvědčujeme , že to fakt umíte, že to dokážete.
Není tady
To si takhle jedna taky pořád stěžovala, že si ten její ničeho nevšimne. Tak si jednou vzala plynovou masku, přišla za ním do obýváku, chvíli se tam hemžila a ptá se: "Miláčku, ničeho sis nevšimnul?" A miláček zvedne oči od novin, koukne na ni a povídá: "Ale to víš, že jo - ty sis vytrhala obočí!"
Není tady
helena napsal(a):
To si takhle jedna taky pořád stěžovala, že si ten její ničeho nevšimne. Tak si jednou vzala plynovou masku, přišla za ním do obýváku, chvíli se tam hemžila a ptá se: "Miláčku, ničeho sis nevšimnul?" A miláček zvedne oči od novin, koukne na ni a povídá: "Ale to víš, že jo - ty sis vytrhala obočí!"
tak nějak...
a přepokládám, že byla nahá...
Není tady
Pisatel napsal(a):
Jessika napsal(a):
( v podtextu tím myslím já nechci být jen na sex)Jess asi proto, že se do takového světla stavíte. Pořád dáváte na odiv, jak svou krásu,, tak svoji erotiku, tak i to co vše zvládáte, jak to umíte lépe atd. Tak my se pak jen přesvědčujeme , že to fakt umíte, že to dokážete.
díky, já věděla, kde skuhrat
Není tady