|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
kde je do prde.e rovnováha, že úžasný lidi umírají a ti hajzli jsou tady pořád
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kde je do prde.e rovnováha, že úžasný lidi umírají a ti hajzli jsou tady pořád
Dívám se na klávesnici a tak strašně moc rád bych Ti pohladil srdce,poslal cokoliv,co by otupilo hrot Tvé bolesti.Nic.Nic.Nic mě nenapadá.Nic.
jsi hodnej, děkuju 
Není tady

Pavlí 

Není tady

Zase jsem sežrala celej pytel brambůrků... jsem fakt 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Zase jsem sežrala celej pytel brambůrků... jsem fakt http://www.beruska8.cz/zviratkadomaci/prasatka1/16.gif
z toho si nic nedělej, já do sebe tlačím nutelu a pěkně velkou lžící 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Zase jsem sežrala celej pytel brambůrků... jsem fakt http://www.beruska8.cz/zviratkadomaci/prasatka1/16.gif
Pché,já jsem větší
,já sežrala půlšišky lovečáku
.Když on tam tak ležel v tý ledničce,no a vždycky když jsem tam něco potřebovala tak jsem si vždycky ukrojila jen tak do pusy a manža se pak strašně divil kde je
.

Není tady

Tajgr
. Můj manžel si vozí z Maďarska několik šišek uheráku... dělám přesně to samý... vždycky tam na mě kouká... a říká: "Ukroj mě"...
a manžel pak vždycky nadává, že to jím jak chleba, on kolikrát ani nestihne ochutnat, páč já jsem doma celej den 

Není tady
Mám vztek na manžela!!!
.Jelikož máme rozdílny vkusy tak se mu nelíbí že chci zařídit kuchyn ve stylu něco jako retro až stará -Anglie.řekl že nechce aby to tady vypadalo jak na prý na chalupě
a už z toho byla hádka.Neříkám že jsem nějakej umělec ale aspon trochu si myslím že vkus mám což naopak můj manžel vůbec a vždycky když něco vymyslím tak už je problém.Mám jen já takový exemplář nebo to máte některá stejně?A to jsem objevila stránku kde dělají repliky starých věcí
!
Upravil(a) Tajgr (19. 1. 2009 8:21)

Není tady
Tajgr napsal(a):
Mám vztek na manžela!!!
.Jelikož máme rozdílny vkusy tak se mu nelíbí že chci zařídit kuchyn ve stylu něco jako retro až stará -Anglie.řekl že nechce aby to tady vypadalo jak na prý na chalupě
a už z toho byla hádka.Neříkám že jsem nějakej umělec ale aspon trochu si myslím že vkus mám což naopak můj manžel vůbec a vždycky když něco vymyslím tak už je problém.Mám jen já takový exemplář nebo to máte některá stejně?A to jsem objevila stránku kde dělají repliky starých věcí
!
Mít 2x stejnou kuchyň může mít jen mag**** 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Mám vztek na manžela!!!
!
No jo jenže my tu chalupu nemáme 

Není tady

Tajgr posli mi prosim tu stranku ,ja tenhle styl taky miluju a nudeme mit takovou kuchyn ,jen manzel o tom zatim nevi

Není tady
Tajgr napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Mám vztek na manžela!!!
!
No jo jenže my tu chalupu nemáme
Tak pak máš doma dobrý exwmplář racionáoně uvažujícího muže. 
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mít 2x stejnou kuchyň může mít jen mag****No jo jenže my tu chalupu nemáme
Tak pak máš doma dobrý exwmplář racionáoně uvažujícího muže.
No jo
,vy abyste nedržely za stajný provaz
.Pověstná větička:No jo,vy jste všichni stejný by sedla
! 

Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Tajgr posli mi prosim tu stranku ,ja tenhle styl taky miluju a nudeme mit takovou kuchyn ,jen manzel o tom zatim nevi
![]()
Tak snad nedopadneš stejně
,tady máš http://www.sprint-vjp.cz/ a ještě http://ujohanky.mimishop.cz/index.php a hodně toho najdeš na MMB v sekci dekorace obrázky
Upravil(a) Tajgr (19. 1. 2009 9:04)

Není tady
Tajgr napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
No jo jenže my tu chalupu nemámeTak pak máš doma dobrý exwmplář racionáoně uvažujícího muže.
No jo
![]()
!
Ale holka ty hodiny co tam maj .... Už jsem si jedny objednal 
Ale houby držíme pospolu. Muži nejsou tak soudržný jako ženský (viz. S Tebou mě baví svět) Spíš se ti snaží sdělilt, že mnohdy hezké věci nemusí být zrovna praktické a že se mnohdy okoukají. 
Není tady
Tajgr napsal(a):
Zuzanka007 napsal(a):
![]()
Tak snad nedopadneš stejně
,tady máš http://www.sprint-vjp.cz/ a ještě http://ujohanky.mimishop.cz/index.php a hodně toho najdeš na MMB v sekci dekorace obrázky
Tajgr
Chlapi jsou chlapi
s tím nic nenaděláš. Když jsme předělávali kuchyň a koupelnu, tak jsme se dohadovali jakou kuchyň budeme mít, na koupelně jsme se shodli. Máme retro dlaždičky, a taky byly pořádně drahé
.
Upravil(a) topazio (19. 1. 2009 9:30)
Není tady
Ja bych vychazela z toho, kolik casu v te kuchyni muz stravi. Jestli si tam rano vypije kafe a odpoledne namaze housku a Ty tam tvoris sestichodova menu a nedelni husy, tak bych mu to pekne diplomaticky vysvetlila, ze koukat na ni budes ty a ne on. Jestli jste tam tak napul... no ja myslim, ze chlapovi je to v hloubi duse sumafuk a jde mu jen o udrzeni pozice (viz Plzakovy zelene dlazdicky).
Skuhram, muj muz nechce odstranit zcela zbytecnou perleti nebo cim vykladanou stolicku? Stokrle? Umelecky kus nabytku? Ktery nam na Vanoce 2007 dodala tchyne i s umelym stromeckem navrch a od te doby se mi nedari ji to s diky vratit... Prej se mu to libi... Tak asi budu cudne odvracet zrak a hotovo.
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Ja bych vychazela z toho, kolik casu v te kuchyni muz stravi. Jestli si tam rano vypije kafe a odpoledne namaze housku a Ty tam tvoris sestichodova menu a nedelni husy, tak bych mu to pekne diplomaticky vysvetlila, ze koukat na ni budes ty a ne on. Jestli jste tam tak napul... no ja myslim, ze chlapovi je to v hloubi duse sumafuk a jde mu jen o udrzeni pozice (viz Plzakovy zelene dlazdicky).
Skuhram, muj muz nechce odstranit zcela zbytecnou perleti nebo cim vykladanou stolicku? Stokrle? Umelecky kus nabytku? Ktery nam na Vanoce 2007 dodala tchyne i s umelym stromeckem navrch a od te doby se mi nedari ji to s diky vratit... Prej se mu to libi... Tak asi budu cudne odvracet zrak a hotovo.
A co kdyby Ti na štokrle nechtíc spadlo něco hodně těžkýho.....
Není tady
Hmmm to je napad... ze bych si na to treba v zamysleni sedla, ze si zavazu boty, me to URCITE neudrzi...
Není tady
Zamyšlení ti nesežere...
lepší by bylo zakopnout, poškodit (nenávratně) a ještě se "zranit"
a hódně si stěžovat.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Tajgr napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Tak pak máš doma dobrý exwmplář racionáoně uvažujícího muže.No jo
![]()
!
Ale holka ty hodiny co tam maj .... Už jsem si jedny objednal
Ale houby držíme pospolu. Muži nejsou tak soudržný jako ženský (viz. S Tebou mě baví svět) Spíš se ti snaží sdělilt, že mnohdy hezké věci nemusí být zrovna praktické a že se mnohdy okoukají.
jenže on se tam v ty kuchyni zdržuje asi tak hodinu dohromady takže zrovna on se tam nepřekouká
,a jaks to myslel "praktické"?myslíš že nikdy nepoužiju litinovou žehličku na uhlíky
??

Není tady
houby tomu rozumíš
Tak to jsem taky párkrát slyšela - dobrý je to v okamžiku, kdy partner neví o nic víc, než si někde přečetl (což umím taky
), ale bude mě přesvědčovat, že jsem blbá, když nechci pračku, žehličku, sporák a pod. podle jeho představ. Zdůrazňuju "představ", protože jeho styk s těmito spotřebiči je prakticky nulový.
Není tady