|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ani nevíš,jak rád bych Ti pomohl alespoň slovem,ale tady slova nepomohou.Srdce umí moc bolet.Upřímnou soustrast.
Upravil(a) kristian (12. 1. 2009 18:17)
Ppavlo
posílám:

PPavlaa napsal(a):
autonehoda, kterou nezavinila

Není tady
PPavlaa napsal(a):
autonehoda, kterou nezavinila
chmm... 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kristian napsal(a):
Podívej se na Seznamu na TV Stream a pusť si Pat a Mat.Ti dva blbci spraví náladu každému.Dnes je největší psychická zátěž.Uvař si čajík,napusť vanu s pěnou a zavři oči.Pod víčky si nech vonět krásnou letní louku,kytičky,modrou oblohu.
myslíš to dobře, ale nespraví mi náladu ani Pat ani Mat, ani nic jiného. zemřela mi kamarádka a nic už nebude jako dřív, je pryč.
Pavlo, mne taky. Taky nehoda. Zustalo po ni vymodlene miminko. Uz je to par dni, porad nemuzu uverit, ze tu uz neni.
Není tady
Ppavli 
Nemůžu najít smutnící chlívek, tak to píšu sem.
Zemřel Jan Kaplický. 
Já už smutním až se celá klepu,byl to manželův bratranec,tak moc hodný člověk.Zdraví mu vzala to dohadování kvůli chobotnici a všechny ty nechutnosti kolem,a přesto všechno měl Čechy rád.Je mi z toho špaťně.A také jsem doufala,že se dožije nějaké satisfakce,ne proto,že chobotnice nebude,ale za to jak se lidé u nás k němu chovali.Jdu pryč.
Není tady

Otca mi odviezla záchranka
- skolaboval, asi ľadviny. Mama je celá vyklepaná, to jej k pásovému oparu veru nepridá.... V nedeľu strýko, teraz toto - kua, kedy sa to skončí? 
Není tady

pajaja napsal(a):
Já už smutním až se celá klepu,byl to manželův bratranec,tak moc hodný člověk.Zdraví mu vzala to dohadování kvůli chobotnici a všechny ty nechutnosti kolem,a přesto všechno měl Čechy rád.Je mi z toho špaťně.A také jsem doufala,že se dožije nějaké satisfakce,ne proto,že chobotnice nebude,ale za to jak se lidé u nás k němu chovali.Jdu pryč.
A pan prezident si oddychl
.. už se nemusí nikam přivazovat..
Upravil(a) Želvička17 (15. 1. 2009 11:56)

Není tady
tak takhle nějak podobně to vypadalo vloni začátkem roku u nás Seli, jako v lazaretu... soucítím s tebou
a doufám, že se vše v pozitivní konce změní , stejně tak jako u nás...
Selima napsal(a):
Otca mi odviezla záchranka
- skolaboval, asi ľadviny. Mama je celá vyklepaná, to jej k pásovému oparu veru nepridá.... V nedeľu strýko, teraz toto - kua, kedy sa to skončí?
Seli to je děs
Drž se holka 
Není tady

Otec je už doma z pohotovosti, predbežné závery znejú dobre - akútny zápal ľadvín...
ale padli aj vážnejšie podozrenia, tak huvidíme.
Není tady
Všichni jsme Ti drželi pěsti-pomohlo to,vše bude dobré,uvidíš.

Ďakujem.
Není tady
Sel to jsem moc ráda že to vypadá dobře 
Já mám momentálně náladu pod psa, protože se na mě vybodl někdo, od koho jsem to nečekala - a navrch ještě hnusným způsobem. Tak si tu sedím a přemejšlím, proč se ke mě lidi takhle dokážou po letech přátelství zachovat a na nic nemůžu přijít - asi si udělám čaj a vybodnu se na to (jako už párkát předtím), ale když me to vždycky dlouho trvá, než se přes tohle dostanu 
Není tady
Selimko, to bude v pořádku, uvidíš 
Ronjo, to je mi líto, vždycky to zabolí, viď

Já jdu zítra na ten pohřeb 
Upravil(a) PPavlaa (15. 1. 2009 22:00)
Není tady

Drž sa, kočka...
Není tady
mamce umřela předevčírem teta. taky na rakovinu. stejně jako moje babička (mamky mamka). Nevím, co mám udělat, aby jí bylo trochu líp. Na tenhle víkend jsem se těšila, ale už mě to nějak přešlo 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Selimko, to bude v pořádku, uvidíš
Ronjo, to je mi líto, vždycky to zabolí, viď![]()
Já jdu zítra na ten pohřeb
Pavlí,jak jsi to vše zvládla?
Nechci skuhrat, ale už by mohla skončit inverze.
Není tady
Ahoj, nezvládala, spíš tak něják přežila. Koukat na její rakev a fotku, na který je vysmátá jako vždycky zamávalo s každým. Její manžel zlomenej, děti, její rodiče, sourozenci to samý, nechápu, jak někdo může říct, že pohřeb byl hezkej. Je mi na nic, nikdy už to nebude jako dřív, ona je člověk, co bude vždycky chybět. Už nepřilítne po ránu, když je každej ospalej a naštvanej, nehodí do placu žádnou úžasnou hlášku, kterou všechny rozesměje, život je nefér a stojí za starou bačkoru.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ahoj, nezvládala, spíš tak něják přežila. Koukat na její rakev a fotku, na který je vysmátá jako vždycky zamávalo s každým. Její manžel zlomenej, děti, její rodiče, sourozenci to samý, nechápu, jak někdo může říct, že pohřeb byl hezkej. Je mi na nic, nikdy už to nebude jako dřív, ona je člověk, co bude vždycky chybět. Už nepřilítne po ránu, když je každej ospalej a naštvanej, nehodí do placu žádnou úžasnou hlášku, kterou všechny rozesměje, život je nefér a stojí za starou bačkoru.

Není tady