|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Asi nič, len držať päste... 
Není tady
Holky, držte se...Alosku, šetřit se...njn, já vím. Sníh je prevít a chřipka ještě větší.
Sel, mamince jistě bude lépe, jen ty teploty jí jistě vyčerpávají...Držím pěsti.
Pobavil jsi. Já - šetřit se. Neznám. Tak co se divím, že...
Alosek napsal(a):
Pobavil jsi. Já - šetřit se. Neznám. Tak co se divím, že...
No, když pobavil, alespoň něco, třeba se usměješ a bude trošilinku líp. 
Skuhry skuhry (ještě že nemám uhry)...Štěstí přeje připraveným, proto když mi došlo, že dojde k propouštění, začal jsem shánět práci, je to již 4 měsíce...od ledna nezaměstnaný, dnes mi v rozmezí jedné hodiny přišly dvě zamítavé odpovědi. Tfujtajbl ve spolek.

Neklesať na duchu ani na tele, ono to príde. Veci sa dejú tak, ako sa majú, aj keď to tak niekedy nevyzerá. 
Není tady
Sirius, jestli jsi nezaměstatný od tohoto ledna, nemáš skuhrací povolenku. Je teprve 8. a tři dny byly volné 
A gratis rada z vlastní zkušenosti - zamítavá odpověď NENÍ potvrzení tvojí neschopnosti, pokud se ucházíš o adekvátní místo (taky mi trvalo, než jsem si to uvědomila).
Není tady
helena napsal(a):
Sirius, jestli jsi nezaměstatný od tohoto ledna, nemáš skuhrací povolenku. Je teprve 8. a tři dny byly volné http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A gratis rada z vlastní zkušenosti - zamítavá odpověď NENÍ potvrzení tvojí neschopnosti, pokud se ucházíš o adekvátní místo (taky mi trvalo, než jsem si to uvědomila).
Dík, uvědomuju si to, jen..prostě dnes to byl pocit na skuhrání, no
...protože tohle se mi děje už ty 4 měsíce, co se snažím něco sehnat. 
Jo, rozumím ti a vím, co to je. Taky jsem měla tyhle pocity (a neměla Babi) naprostý neschopnosti, tuposti a navrch děsnýho stáří. Ale nesmíš se tím nechat umlátit a hlavně - neber všechno, nejsi smrtka. Dokonce i v tom srabu se dá odmítnout místo, které se ti nezdá.
Není tady
helena napsal(a):
Jo, rozumím ti a vím, co to je. Taky jsem měla tyhle pocity (a neměla Babi) naprostý neschopnosti, tuposti a navrch děsnýho stáří. Ale nesmíš se tím nechat umlátit a hlavně - neber všechno, nejsi smrtka. Dokonce i v tom srabu se dá odmítnout místo, které se ti nezdá.
No, odmítl jsem zatím tři, potažmo čtyři...Stáří neřeším, jsem v produktivním věku (snad
) ...uvidím co bude, jen bych nerad přerušil školu, je to pro mne jakási naděje. Proto zatím jen koketuji s myšlenkou na Austrálii.
Neboj, on ten flíček na tebe někde čeká.
Není tady
helena napsal(a):
Neboj, on ten flíček na tebe někde čeká.
Věřím v to. Dík. 

Dnes nám ešte odpadli tanečky a ja to tak potrebujem... Som sa jednak rozožrala cez Vainoce, druhak až na pár výnimiek nehýbala... a treťak mám už stres a chcem ho vytancovať.
Ešteže som v utorok bola na voľnej otváracej hodine v spriatelenom štúdiu, inak by som už umierala na absťák! 
Není tady
Sirius napsal(a):
Dík, uvědomuju si to, jen..prostě dnes to byl pocit na skuhrání, no
...protože tohle se mi děje už ty 4 měsíce, co se snažím něco sehnat.
Nemáš nárok
...
Mně už 6 měsíců a kousek, nechtějí mě ani na pokladnu do supermarketu, na ÚP se hádám už 3 měsíce bez podpory o podporu, sociálka mi taky nic nedá (dokud se nevyřeší odvolání na ÚP), jediné, co mi tenhle stát nabízí, je možnost, že mi seberou brouka, pokud fakt nebudu zvládat.
Odmítla jsem jenom jednu nabídku - na vedoucí pozice nemám VŠ, na asistentky (sekretářky a podobně) mám příliš mnoho zkušeností z vedoucí pozice.
První ze tří projektů nám zamítli, na rozhodnutí o druhém čekáme a třetí jde zítra na ministerstvo - dnes jsme ho dopsali.
Skuhrám? Neskuhrám... A proto mažu pryč 
Cítím v kostech, že bude líp
.
Njn Alosku..slovy děděčka z Mrazíka..už mlčím, už mlčím. 
Alosek napsal(a):
Cítím v kostech, že bude líp
.
Bude ! Chce to tady trochu provětrat v tomto chlívku 
Není tady

Je taká zima, že som si musela dať kožuch, ktorý nenávidím... a bola som na deprimujúcom pohrebe(iné asi ani nie sú) 51-ročnej bývalej kolegyne. Jej sestra zomrela už predtým a zle mi padlo dívať sa na jej mamu... Prežiť si dieťa musí byť hrozné. Býv. kolegyňa mala rakovinu a vzhľadom na pravdepodobné dedičné zaťaženie sa zrejme mám na čo tešiť
. Proste piatok ako vyšitý.
Upravil(a) Selima (10. 1. 2009 13:03)
Není tady
Já dnes měla sen sama o sobě. V tom snu se objevilo mé špatné druhé já a dělalo strašné a nechutné scény jáko kdysi já doopravdy. Sama za sebe jsem se v tom snu styděla. Pevně věřím, že už mám tohle za sebou 
Není tady

Strýko má infarkt, je na ARE.
Už nevládzem...
Tak nie infarkt, ale parciálny epileptický záchvat.
Aspoň je to exotické, ale inak lekári nevedia ani hounou.
Upravil(a) Selima (11. 1. 2009 8:44)
Není tady
je mi smutno, je mi ouzko, život je pěkná kur.a
Není tady
Podívej se na Seznamu na TV Stream a pusť si Pat a Mat.Ti dva blbci spraví náladu každému.Dnes je největší psychická zátěž.Uvař si čajík,napusť vanu s pěnou a zavři oči.Pod víčky si nech vonět krásnou letní louku,kytičky,modrou oblohu.
kristian napsal(a):
Podívej se na Seznamu na TV Stream a pusť si Pat a Mat.Ti dva blbci spraví náladu každému.Dnes je největší psychická zátěž.Uvař si čajík,napusť vanu s pěnou a zavři oči.Pod víčky si nech vonět krásnou letní louku,kytičky,modrou oblohu.
myslíš to dobře, ale nespraví mi náladu ani Pat ani Mat, ani nic jiného. zemřela mi kamarádka a nic už nebude jako dřív, je pryč.
Není tady

Ufff, to je mi ľúto... čo sa stalo, ak si ochotná to napísať?
Není tady
autonehoda, kterou nezavinila
Není tady