Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1001 7. 1. 2009 11:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Skuhrací chlívek III.

Asi nič, len držať päste... hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1002 7. 1. 2009 11:44

Sirius
Host

Holky, držte se...Alosku, šetřit se...njn, já vím. Sníh je prevít a chřipka ještě větší.
Sel, mamince jistě bude lépe, jen ty teploty jí jistě vyčerpávají...Držím pěsti.

#1003 7. 1. 2009 11:46

Alosek
Host

Pobavil jsi. Já - šetřit se. Neznám. Tak co se divím, že...

#1004 7. 1. 2009 11:48

Sirius
Host

Alosek napsal(a):

Pobavil jsi. Já - šetřit se. Neznám. Tak co se divím, že...

No, když pobavil, alespoň něco, třeba se usměješ a bude trošilinku líp. pussa

#1005 8. 1. 2009 12:38

Sirius
Host

Skuhry skuhry (ještě že nemám uhry)...Štěstí přeje připraveným, proto když mi došlo, že dojde k propouštění, začal jsem shánět práci, je to již 4 měsíce...od ledna nezaměstnaný, dnes mi v rozmezí jedné hodiny přišly dvě zamítavé odpovědi. Tfujtajbl ve spolek.

#1006 8. 1. 2009 12:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Neklesať na duchu ani na tele, ono to príde. Veci sa dejú tak, ako sa majú, aj keď to tak niekedy nevyzerá. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1007 8. 1. 2009 12:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Sirius, jestli jsi nezaměstatný od tohoto ledna, nemáš skuhrací povolenku. Je teprve 8. a tři dny byly volné http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A gratis rada z vlastní zkušenosti - zamítavá odpověď NENÍ potvrzení tvojí neschopnosti, pokud se ucházíš o adekvátní místo (taky mi trvalo, než jsem si to uvědomila).

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1008 8. 1. 2009 13:04

Sirius
Host

helena napsal(a):

Sirius, jestli jsi nezaměstatný od tohoto ledna, nemáš skuhrací povolenku. Je teprve 8. a tři dny byly volné http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A gratis rada z vlastní zkušenosti - zamítavá odpověď NENÍ potvrzení tvojí neschopnosti, pokud se ucházíš o adekvátní místo (taky mi trvalo, než jsem si to uvědomila).

Dík, uvědomuju si to, jen..prostě dnes to byl pocit na skuhrání, no vissla...protože tohle se mi děje už ty 4 měsíce, co se snažím něco sehnat. lol

#1009 8. 1. 2009 13:18

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, rozumím ti a vím, co to je. Taky jsem měla tyhle pocity (a neměla Babi) naprostý neschopnosti, tuposti a navrch děsnýho stáří. Ale nesmíš se tím nechat umlátit a hlavně - neber všechno, nejsi smrtka. Dokonce i v tom srabu se dá odmítnout místo, které se ti nezdá.

Není tady

#1010 8. 1. 2009 13:23

Sirius
Host

helena napsal(a):

Jo, rozumím ti a vím, co to je. Taky jsem měla tyhle pocity (a neměla Babi) naprostý neschopnosti, tuposti a navrch děsnýho stáří. Ale nesmíš se tím nechat umlátit a hlavně - neber všechno, nejsi smrtka. Dokonce i v tom srabu se dá odmítnout místo, které se ti nezdá.

No, odmítl jsem zatím tři, potažmo čtyři...Stáří neřeším, jsem v produktivním věku (snad lol ) ...uvidím co bude, jen bych nerad přerušil školu, je to pro mne jakási naděje. Proto zatím jen koketuji s myšlenkou na Austrálii.

#1011 8. 1. 2009 13:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Neboj, on ten flíček na tebe někde čeká.

Není tady

#1012 8. 1. 2009 13:27

Sirius
Host

helena napsal(a):

Neboj, on ten flíček na tebe někde čeká.

Věřím v to. Dík. pussa

#1013 8. 1. 2009 19:16

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

kapitulation Dnes nám ešte odpadli tanečky a ja to tak potrebujem... Som sa jednak rozožrala cez Vainoce, druhak až na pár výnimiek nehýbala... a treťak mám už stres a chcem ho vytancovať. butter Ešteže som v utorok bola na voľnej otváracej hodine v spriatelenom štúdiu, inak by som už umierala na absťák! kapitulation

Brita

Není tady

#1014 8. 1. 2009 22:26

Alosek
Host

Sirius napsal(a):

Dík, uvědomuju si to, jen..prostě dnes to byl pocit na skuhrání, no vissla...protože tohle se mi děje už ty 4 měsíce, co se snažím něco sehnat. lol

Nemáš nárok reta ...
Mně už 6 měsíců a kousek, nechtějí mě ani na pokladnu do supermarketu, na ÚP se hádám už 3 měsíce bez podpory o podporu, sociálka mi taky nic nedá (dokud se nevyřeší odvolání na ÚP), jediné, co mi tenhle stát nabízí, je možnost, že mi seberou brouka, pokud fakt nebudu zvládat.
Odmítla jsem jenom jednu nabídku - na vedoucí pozice nemám VŠ, na asistentky (sekretářky a podobně) mám příliš mnoho zkušeností z vedoucí pozice.
První ze tří projektů nám zamítli, na rozhodnutí o druhém čekáme a třetí jde zítra na ministerstvo - dnes jsme ho dopsali.
Skuhrám? Neskuhrám... A proto mažu pryč vissla
Cítím v kostech, že bude líp tummenupp .

#1015 9. 1. 2009 0:36

Sirius
Host

Njn Alosku..slovy děděčka z Mrazíka..už mlčím, už mlčím. vissla

#1016 9. 1. 2009 10:20

Koloběžka.1
♥♥♥♥---

Alosek napsal(a):

Cítím v kostech, že bude líp tummenupp .

Bude ! Chce to tady trochu provětrat v tomto chlívku cool

Zázrak je, když žijeme se zásadami, které necítíme jako okovy.

Není tady

#1017 10. 1. 2009 1:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Je taká zima, že som si musela dať kožuch, ktorý nenávidím... a bola som na deprimujúcom pohrebe(iné asi ani nie sú) 51-ročnej bývalej kolegyne. Jej sestra zomrela už predtým a zle mi padlo dívať sa na jej mamu... Prežiť si dieťa musí byť hrozné. Býv. kolegyňa mala rakovinu a vzhľadom na pravdepodobné dedičné zaťaženie sa zrejme mám na čo tešiť roll . Proste piatok ako vyšitý.

Upravil(a) Selima (10. 1. 2009 13:03)

Brita

Není tady

#1018 10. 1. 2009 2:35

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Selimko,nemysli na to,to by jsme se z toho museli zbláznit,na kdybychom pořád mysleli na to,na koho z nás padne další los.

Není tady

#1019 10. 1. 2009 10:56

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Já dnes měla sen sama o sobě. V tom snu se objevilo mé špatné druhé já a dělalo strašné a nechutné scény jáko kdysi já doopravdy. Sama za sebe jsem se v tom snu styděla. Pevně věřím, že už mám tohle za sebou kapitulation

Není tady

#1020 10. 1. 2009 13:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Strýko má infarkt, je na ARE. kapitulation Už nevládzem...
Tak nie infarkt, ale parciálny epileptický záchvat. roll Aspoň je to exotické, ale inak lekári nevedia ani hounou.

Upravil(a) Selima (11. 1. 2009 8:44)

Brita

Není tady

#1021 12. 1. 2009 16:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

je mi smutno, je mi ouzko, život je pěkná kur.a

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1022 12. 1. 2009 17:49

kristian
Host

Podívej se na Seznamu na TV Stream a pusť si Pat a Mat.Ti dva blbci spraví náladu každému.Dnes je největší psychická zátěž.Uvař si čajík,napusť vanu s pěnou a zavři oči.Pod víčky si nech vonět krásnou letní louku,kytičky,modrou oblohu.vissla

#1023 12. 1. 2009 17:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

kristian napsal(a):

Podívej se na Seznamu na TV Stream a pusť si Pat a Mat.Ti dva blbci spraví náladu každému.Dnes je největší psychická zátěž.Uvař si čajík,napusť vanu s pěnou a zavři oči.Pod víčky si nech vonět krásnou letní louku,kytičky,modrou oblohu.vissla

myslíš to dobře, ale nespraví mi náladu ani Pat ani Mat, ani nic jiného. zemřela mi kamarádka a nic už nebude jako dřív, je pryč.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#1024 12. 1. 2009 18:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ufff, to je mi ľúto... čo sa stalo, ak si ochotná to napísať?

Brita

Není tady

#1025 12. 1. 2009 18:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

autonehoda, kterou nezavinila

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí