29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Už jste si někdy hodili nabíječku na telefon do kafe??? Já už jo, před chvílí Tak mi držte palečky, ať to přežije(me).
Není tady
helena napsal(a):
Už jste si někdy hodili nabíječku na telefon do kafe??? Já už jo, před chvílí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Tak mi držte palečky, ať to přežije(me).
Teda, ty už nevíš, čím by sis dodala energii .... já teda radši cukříček .....
Není tady
helena napsal(a):
Už jste si někdy hodili nabíječku na telefon do kafe??? Já už jo, před chvílí http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Tak mi držte palečky, ať to přežije(me).
No Helí, ty jsi zamilovaná
To je nejlepší vtip dnešního dne
nebo házíš do kafe nabíječku místo cukru, když cukr hážeme po evropanech a ještě jim to chceme osladit.
Není tady
BB - možnáto bude tím, že nesladím
Pisateli, nepodsouvej, ano? To by mi ještě chybělo
Není tady
helena napsal(a):
Pisateli, nepodsouvej, ano? To by mi ještě chybělo
A co ti chybí?
Helí nic nepodsouvám, ještě toho trochu Já tak max v krematoriu stovku, aby to nebolelo
Není tady
Ale ne - vyndala jsem telefon (hnula kablíkem), odešla si pohovořit a když jsem se vrátila, jen jsem zírala... Vypadalo to, jako když se jde napít slon
Není tady
helena napsal(a):
Ale ne - vyndala jsem telefon (hnula kablíkem), odešla si pohovořit a když jsem se vrátila, jen jsem zírala... Vypadalo to, jako když se jde napít slon http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
No já bych to viděl tak v zápalu debaty se to stalo že jsem vlžila nabíječku do kafe To beru takto jak popisuješ to nelze
Není tady
helena napsal(a):
To je skôr na Blbadlo, nie?
Není tady
helena napsal(a):
Už jste si někdy hodili nabíječku na telefon do kafe??? Já už jo, před chvílí Tak mi držte palečky, ať to přežije(me).
To máš lepší, než kdyby's dala koupat mobil ...
Není tady
To je skôr na Blbadlo, nie?
Není - jemný rozdíl vidím v tom, že jsem si ji tam nedala, ale vlezla tam bestie sama od sebe
Není tady
Nebezpečná skákajúca nabíjačka? Zachráň sa, kto môžeš...
Není tady
Padla kosa na kámen. Já, taková děsně chápajíci a tolerantní osoba, Klubko a baba Jaga můj vzor... A teď to mám
Mám několikaletý vztah na dálku (tisíc kilometrů), vídáme se tak jednou za měsíc na víkend nebo pár dní. On je pořád hrozně vytížený, má práci s každotýdenními pohotovostmi, kolikrát několik dnů ani nepřijde domů, k tomu svou firmu, rozestavěný dům a polnosti. Teď je obzvlášť v presu, kvůli nějakým právnickým zašmodrchancům MUSÍ během měsíce dostavět firmu, což obnáší buldozery, domíchávače, nervy v kýblu a strašných peněz. Já pět týdnů jak trpělivá holubička čekám, nic si nenárokuju, textovkama ho povzbuzuju, radostně vrkám, když jednou za týdne NAJDE ČAS mi zavolat a vůbec jsem dokonalá chápající partnerka.
A teď se dozvím, že právě jede na letiště vyzvednout kolegyni, která k němu (domů) přijela strávit dovolenou, a bude s ní objíždět krásy okolí.
PŘESTÁVÁM BÝT CHÁPAJÍCÍ PARTNERKA! TOHLE PROSTĚ POCHOPIT NEDOKÁŽU!
Není tady
Danielo tak to je síla... odkud jsi? ze bysme někde o víkendu spolu zašlly . Tento víkend jsem měla strávit s přítelem a jeho kolegama z práce + manželky a přítelkyně na chatě... 2 měsíce jsem se těšila a včera mi sdělil, že je to pánská jízda-bez bab... je taky dosti vytížený celý dny a víkendy pořád dělá občas v neděli odpoledne jsme spolu... mrzí mně že na kolegy z práce si udělá celý víkend čas a na mně ne.... štve mně to a nevím co s tím...
Není tady
Ahoj Leno, kolegyně v nechápání! Já jsem v Brně. Momentálně jsem rozpolcená mezi vyfiknout se do minisukně a jít do báru a zavrtat se doma do peřin a řvát.
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Ahoj Leno, kolegyně v nechápání! Já jsem v Brně. Momentálně jsem rozpolcená mezi vyfiknout se do minisukně a jít do báru a zavrtat se doma do peřin a řvát.
Vyfiknout a jít
Není tady
Nesnáším pánské jízdy bez žen!Ne kvůli žárlivosti,ale ,že už nás k zábavě a ničemu jinému nepotřebujou.Ze začátku bez vás nemohou žít,žárlí na každého,kdo se na vás podívá,div se z toho nezhroutí a když vás mají jistou v kapse,tak si dělej ,co chceš.Brzy ze mne bude feministka!!!!Můj manžel ,například,odjede v pondělí až pátek na služební cestu a pak se chystá na pánský víkend,já ho nezajímám.Vrátit mu to nemůžu,mohu si dělat ,co chci.Což pro mne znamená.Nezajímáš mě.!
Není tady
pajajo, když jsem četla tvé řádky, měla jsem pocit dejavu, přesně tohle jsem už někdy někde četla.
Možná jsem toho tak plná,že už jsem to psala.Teď jsem dávala dceři přednášku.Nejřív ty a potom chlapi.Strašně mě to štve,buď pánská jízda ,hokej, fotbal a když není tak si švihne na tři ,čtyři hodiny nějakou hru na PC.Pak se svalí na sedačce u televize a spí jako mimino až do rána,zatímco já se sama v posteli dusím vzteky nabo vyjímečně bulím,už to mi ani nejde.Teď jsem zhlédla v televizi kousek nějakého dokumentu a přimomnělo mi to naší sousedku z chalupy.Stará paní tlustá ,nehezká ,ale strašně hodná.Prd si dělalala z toho jak vypadá,kolik jí je,že je sama jen se zvířátkama.Vždycky milá a spokojená i bez chlapa.Tak to bych chtěla dokázat.Už zemřela a moc mi chybí ,ten její nadhled a spokojenost sama se sebou.
Není tady
Zdá se mi, že co jsem sama, je mi vnitřně mnohem líp. Přemýšlím, čím to je. A proč tohle nedokážu, když sama nejsem.
Já už chci být také sama a moc ,sice mám tři děti,manžela,zvířátka ,ale vlastně jsem sama,sama se sebou.Tak to radši budu sama úplně a nebudu se týrat představama,že zase bude lépe.Tak dva roky ,kvůli nejmladšímu synovi a pak ze sebe udělám sousedku.Dobrou,beru kocoura a jdu spát.
Není tady
dixina napsal(a):
Vyfiknout a jít
Vyfikla a šla a stejně se po návratu zavrtala a řvala.
Já se sama se sebou cítím srovnaná a v pohodě, ale někde na pozadí jsem pořád cítila, že spolu usilujeme o spolužití a maximální spolupráci. Teď na pozadí cítím, že jsem za vola.
Není tady
dixina napsal(a):
Vyfiknout a jít
Já se sama se sebou cítím srovnaná a v pohodě, ale někde na pozadí jsem pořád cítila, že spolu usilujeme o spolužití a maximální spolupráci. Teď na pozadí cítím, že jsem za vola.
Není tady
dixina napsal(a):
Vyfiknout a jít
Není tady
pajaja napsal(a):
Možná jsem toho tak plná,že už jsem to psala.Teď jsem dávala dceři přednášku.Nejřív ty a potom chlapi.Strašně mě to štve,buď pánská jízda ,hokej, fotbal a když není tak si švihne na tři ,čtyři hodiny nějakou hru na PC.Pak se svalí na sedačce u televize a spí jako mimino až do rána,zatímco já se sama v posteli dusím vzteky nabo vyjímečně bulím,už to mi ani nejde.Teď jsem zhlédla v televizi kousek nějakého dokumentu a přimomnělo mi to naší sousedku z chalupy.Stará paní tlustá ,nehezká ,ale strašně hodná.Prd si dělalala z toho jak vypadá,kolik jí je,že je sama jen se zvířátkama.Vždycky milá a spokojená i bez chlapa.Tak to bych chtěla dokázat.Už zemřela a moc mi chybí ,ten její nadhled a spokojenost sama se sebou.
a proč se v posteli dusíš vzteky nebo bulíš já bych na něj doma až se odvalí od televize teda nečekala
vůůůůbec, když si teda můžu dělat co chci
to by viděl ten hukot
Není tady