29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak mě dnes vypekla kámoška...nuz což...jenže už jsem tak tupá..že nevím co je dobré a co ne....
Není tady
jaspinn, dvojčátka jsou úúúžasná... obzvlášť pubertální... v jedný chvíli by se pozabíjela, v následující uzavřou nerozbornou koalici proti světu a rodičům obzvláště... držím palce
Není tady
Asi bych měla byt spíš rada,než skuhrat,ale......dnes mi asi po roce přišli alimenty na kluka -za 2 měsíce a kde je ten zbytek???poslal to,abych na něj nemohla ja,ani policie
a štve mě,že se nikde nedovolam a těmhle typkum to bude beztrestně prochazet dal
Není tady
jitulak napsal(a):
Asi bych měla byt spíš rada,než skuhrat,ale......dnes mi asi po roce přišli alimenty na kluka -za 2 měsíce
a kde je ten zbytek???poslal to,abych na něj nemohla ja,ani policie
a štve mě,že se nikde nedovolam a těmhle typkum to bude beztrestně prochazet dal
Jitulko a tebe to překvapuje? Vždyť víme, že je to hajdalák a lepší už nebude. Není to fér a je mi to líto, protože bita na tom budeš zase jenom ty, ale neboj i na něj dojde ...... Chce to jen svůj čas!
Vydržať děvče, vydržať
Není tady
pajaja napsal(a):
Tak mi po návratu ze školy syn řekl,že jsem necitlivá a jako rodina ho nepodporujeme.Tak nevím,asi jsem blázen.
no to nejsi - to by musely být všechny maminky "postižené" pubertálním synem ....
i když jsem někde četla, že pubertu dětí lze bez následků přežít jedině s antidepresivy v jedné a lahví v druhé ruce
Však uvidíš, chvilku ho pozoruj, jestli se dostává do normálu a když ne tak zkus toho psychologa. Ale spíš mi to připadá na to, že se mu teď nahromadilo více problémů a vzhledem k věku je ještě neumí zpracovat.
Já jsem byla včera s tím mým broučkem na školení k volbám - bude ve volební komisi - tak se chvástal, jak to tam všechno zařídí a jaký bude drsný......... za chvilku přišel s pokorným výrazem a prosbou, jestli mu nepomůžu vyplnit formuláře daňového přiznání a další papíry...........nějak si už tou svou drsností nebyl jistý
a maminka mu byla dobrá
Není tady
adra napsal(a):
tak mě dnes vypekla kámoška...nuz což...jenže už jsem tak tupá..že nevím co je dobré a co ne....
A nejsi náhodou blondýna?
Není tady
pajaja napsal(a):
Tak mi po návratu ze školy syn řekl,že jsem necitlivá a jako rodina ho nepodporujeme.Tak nevím,asi jsem blázen.
No bláznem jsi, pokud si toho všímáš. To se chce usmát říci ano drahoušku, pokud se nelíbí tady máš stovku a jdi. Uvidíš za 2 hodiny bude zas ten hodný syneček
Apropo, pubertu svých dětí jsem přežil krásně, pořád jsem opakoval, až budeš mít lepší názor na věc tak příjdi do té doby tu máš jen postel a 3x denně do korýtka jo a večer v 7 u večerníčku .
Není tady
Ale nejsi blázen... jsi matka puberťáka... tohle jsme v různých variantách slýchali všichni. Napočítej do deseti, případně si dej panáka a popros chlapečka, aby ti přesně definoval, jak jsi necitlivá a jak by si tu rodinnou podporu představoval, klaď hnidopišské doplňující otázky a hlavně mu neodporuj a nepoukazuj na to, co všechno pro něj děláš/děláte. Nevím, jak se tomu přesně říká, ale někdy je lepší útoku nečelit, nýbrž povolit útočníkovi ve směru jeho pohybu... ta energie ho srazí sama
Není tady
helena napsal(a):
Ale nejsi blázen... jsi matka puberťáka... tohle jsme v různých variantách slýchali všichni. Napočítej do deseti, případně si dej panáka a popros chlapečka, aby ti přesně definoval, jak jsi necitlivá a jak by si tu rodinnou podporu představoval, klaď hnidopišské doplňující otázky a hlavně mu neodporuj a nepoukazuj na to, co všechno pro něj děláš/děláte. Nevím, jak se tomu přesně říká, ale někdy je lepší útoku nečelit, nýbrž povolit útočníkovi ve směru jeho pohybu... ta energie ho srazí sama http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Jak píše Šimek s Grossmannem v jedné své povídce "ztratí se sám v sugestivní zatáčce doleva(prava)". Helenko ono jde dle mě o jedno, jestli my rodiče jsme už z té buberty vyrosli, mě to občas tady připadá jako v kolektivu puberťáků, nebo mnohdy lehce před tímto požehnaným stavem
Není tady
To máš pravdu Pisateli - nejen že já sama si občas připadám jak puberťák - jsou chvíle, kdy se na mně dcera dívá shovívavě a je vidět že se jí v hlavě rojí myšlenky na vlastní zralost a matčinu pubertu
Není tady
"... Avšak zatímco v pubertě si člověk jako blbec jen připadá, ve čtyřiceti ví už docela jistě, že jím je. To je asi tak v kostce rozdíl mezi dispíváním a dospělostí."
(Eva Michorová - Jedna jediná noc s inženýrem Kuželem)
Není tady
helena napsal(a):
"... Avšak zatímco v pubertě si člověk jako blbec jen připadá, ve čtyřiceti ví už docela jistě, že jím je. To je asi tak v kostce rozdíl mezi dispíváním a dospělostí."
(Eva Michorová - Jedna jediná noc s inženýrem Kuželem)
Helí nevím nevím, ale první věta mi nějak nesedí. Naopak z vlastní zkušenosti bych si dovolil oponovat (ano je to názor jen chlapa, který ještě dle slov pána Zemana ještě nedospěl není mi 60sát). Podle mě puboš ví, že není blb ani blázen, ale blci a blázni jsou všichni v okolí, v "dospělosti" už víme, že jsme blbci a blázni (pořád se o něco snažíme a děláme proto pořádné vylomeniny, které by ty puboše ani nenapadlo
Není tady
Čtu to blbě nebo ne?ˇVždyť neodporuješ, jen říkáš totéž jinými slovy.
Není tady
helena napsal(a):
Čtu to blbě nebo ne?ˇVždyť neodporuješ, jen říkáš totéž jinými slovy.
nevím možná komunikační šum, ale ty píšeš : "....jako blbec jen připadá..." já "..puboš ví, že není blb ani blázen, ale blci a blázni jsou všichni v okolí...". V tom osobně cítím drobný rozdíl. Ale jak říkám miohu se mýlit chlap není dokonalost sama , on dokonalej je, a co řekne to platí
Není tady
Já taky vím, že objektivně cvok nejsem a nebrání mi to v tom, abych si tak občas připadala :-))
Není tady
helena napsal(a):
Já taky vím, že objektivně cvok nejsem a nebrání mi to v tom, abych si tak občas připadala :-))
No objetivně jsou tisíce co to také tvrdí a přitom jsou chovanci ústavů Jak to můžeš vědět, že nejsi cvok? Máš na to papír?
Upravil(a) Pisatel (26. 9. 2008 8:40)
Není tady
Mám Dokonce s razítkem
Není tady
helena napsal(a):
Mám http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Dokonce s razítkem http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Tak to ti blahopřeji
Není tady
pajaja napsal(a):
A když ze mne bude cvok,dají mi na to invalidní důchod?P.S.nejsem romka.
I kartičku na okno :-)
Není tady
zlomil se mi nehééééééééét
néééé,Pisateli,kecám
Není tady
Adruš, to bych si hned zašla do sklepa pro lano a vlítla na první strom
Sranda
Není tady
dixina napsal(a):
Adruš, to bych si hned zašla do sklepa pro lano a vlítla na první strom
Sranda
To ne to by bylo holky škoda, já bych to viděl na useknutí prstíku
Není tady
no mě paradoxně jednou umělý nehet zachránil prst, když jsem si ho přibouchla do dvěří od auta, auau..
Není tady