Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 25. 9. 2008 13:40

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: Skuhrací chlívek III.

tak mě dnes vypekla kámoška...nuz což...jenže už jsem tak tupá..že nevím co je dobré a co ne....grater

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#52 25. 9. 2008 13:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jaspinn, dvojčátka jsou úúúžasná... obzvlášť pubertální... v jedný chvíli by se pozabíjela, v následující uzavřou nerozbornou koalici proti světu a rodičům obzvláště... držím palce http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 25. 9. 2008 15:14

jitulak
Zablokovaný
Místo: Jižní Morava
Web

Asi bych měla byt spíš rada,než skuhrat,ale......dnes mi asi po roce přišli alimenty na kluka -za 2 měsíce  butter  a kde je ten zbytek???poslal to,abych na něj nemohla ja,ani policie  dumbom a štve mě,že se nikde nedovolam a těmhle typkum to bude beztrestně prochazet dal grater

http://www.ticker.7910.org/an1cHgw0g410020MDQyODI0ZHwwMDAwMTExZGF8VGVyZXprYQ.gifhttp://http://
   Terezka se narodila 28.1. v 9.13.Važila 3250 a měřila 51 cm.6M-8,5 kg,69 cm,8 M-9,80kg,72 cm

Není tady

#54 25. 9. 2008 19:39

dixina
♥♥♥♥♥♥-

jitulak napsal(a):

Asi bych měla byt spíš rada,než skuhrat,ale......dnes mi asi po roce přišli alimenty na kluka -za 2 měsíce  butter  a kde je ten zbytek???poslal to,abych na něj nemohla ja,ani policie  dumbom a štve mě,že se nikde nedovolam a těmhle typkum to bude beztrestně prochazet dal grater

Jitulko a tebe to překvapuje? Vždyť víme, že je to hajdalák a lepší už nebude. Není to fér a je mi to líto, protože bita na tom budeš zase jenom ty, ale neboj i na něj dojde ...... wink Chce to jen svůj čas!
Vydržať děvče, vydržať pussa

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#55 25. 9. 2008 19:44

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Tak mi po návratu ze školy syn řekl,že jsem necitlivá a jako rodina ho nepodporujeme.Tak nevím,asi jsem blázen.

Není tady

#56 26. 9. 2008 7:06

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

pajaja napsal(a):

Tak mi po návratu ze školy syn řekl,že jsem necitlivá a jako rodina ho nepodporujeme.Tak nevím,asi jsem blázen.

no to nejsi - to by musely být všechny maminky "postižené" pubertálním synem big_smile  ....
i když jsem někde četla, že pubertu dětí lze bez následků přežít jedině  s antidepresivy v jedné a lahví v druhé ruce big_smile big_smile big_smile
Však uvidíš, chvilku ho pozoruj, jestli se dostává do normálu a když ne tak zkus toho psychologa. Ale spíš mi to připadá na to, že se mu teď nahromadilo více problémů a vzhledem k věku je ještě neumí zpracovat.
Já jsem byla včera s tím mým broučkem  na školení k volbám - bude ve volební komisi - tak se chvástal, jak to tam všechno zařídí a jaký bude drsný......... za chvilku přišel s pokorným výrazem a prosbou, jestli mu nepomůžu vyplnit formuláře daňového přiznání a další papíry...........nějak si už tou svou drsností nebyl jistý big_smile big_smile a maminka mu byla dobrá dumbom

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#57 26. 9. 2008 7:07

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

tak mě dnes vypekla kámoška...nuz což...jenže už jsem tak tupá..že nevím co je dobré a co ne....grater

A nejsi náhodou blondýna? lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#58 26. 9. 2008 7:11

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

pajaja napsal(a):

No bláznem jsi, pokud si toho všímáš. To se chce usmát říci ano drahoušku, pokud se nelíbí tady máš stovku a jdi. Uvidíš za 2 hodiny bude zas ten hodný syneček smile
Apropo, pubertu svých dětí jsem přežil krásně, pořád jsem opakoval, až budeš mít lepší názor na věc tak příjdi do té doby tu máš jen postel a 3x denně do korýtka jo a večer v 7 u večerníčku lol.

Není tady

#59 26. 9. 2008 7:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale nejsi blázen... jsi matka puberťáka... tohle jsme v různých variantách slýchali všichni. Napočítej do deseti, případně si dej panáka a popros chlapečka, aby ti přesně definoval, jak jsi necitlivá a jak by si tu rodinnou podporu představoval, klaď hnidopišské doplňující otázky a hlavně mu neodporuj a nepoukazuj na to, co všechno pro něj děláš/děláte. Nevím, jak se tomu přesně říká, ale někdy je lepší útoku nečelit, nýbrž povolit útočníkovi ve směru jeho pohybu... ta energie ho srazí sama http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

Není tady

#60 26. 9. 2008 7:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ale nejsi blázen... jsi matka puberťáka... tohle jsme v různých variantách slýchali všichni. Napočítej do deseti, případně si dej panáka a popros chlapečka, aby ti přesně definoval, jak jsi necitlivá a jak by si tu rodinnou podporu představoval, klaď hnidopišské doplňující otázky a hlavně mu neodporuj a nepoukazuj na to, co všechno pro něj děláš/děláte. Nevím, jak se tomu přesně říká, ale někdy je lepší útoku nečelit, nýbrž povolit útočníkovi ve směru jeho pohybu... ta energie ho srazí sama http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

Jak píše Šimek s Grossmannem v jedné své povídce "ztratí se sám v sugestivní zatáčce doleva(prava)". Helenko ono jde dle mě o jedno, jestli my rodiče jsme už z té buberty vyrosli, mě to občas tady připadá jako v kolektivu puberťáků, nebo mnohdy lehce před tímto požehnaným stavem lol vissla

Není tady

#61 26. 9. 2008 7:44

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

To máš pravdu Pisateli - nejen že já sama si občas připadám jak puberťák - jsou chvíle, kdy se na mně dcera dívá shovívavě a je vidět že se jí v hlavě rojí myšlenky na vlastní zralost a matčinu pubertu big_smile big_smile

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#62 26. 9. 2008 7:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

"... Avšak zatímco v pubertě si člověk jako blbec jen připadá, ve čtyřiceti ví už docela jistě, že jím je. To je asi tak v kostce rozdíl mezi dispíváním a dospělostí."
(Eva Michorová - Jedna jediná noc s inženýrem Kuželem)

Není tady

#63 26. 9. 2008 7:56

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

"... Avšak zatímco v pubertě si člověk jako blbec jen připadá, ve čtyřiceti ví už docela jistě, že jím je. To je asi tak v kostce rozdíl mezi dispíváním a dospělostí."
(Eva Michorová - Jedna jediná noc s inženýrem Kuželem)

Helí nevím nevím, ale první věta mi nějak nesedí. Naopak z vlastní zkušenosti bych si dovolil oponovat (ano je to názor jen chlapa, který ještě dle slov pána Zemana ještě nedospěl není mi 60sát). Podle mě puboš ví, že není blb ani blázen, ale blci a blázni jsou všichni v okolí,  v "dospělosti" už víme, že jsme blbci a blázni (pořád se o něco snažíme  a děláme proto pořádné vylomeniny, které by ty puboše ani nenapadlo lol

Není tady

#64 26. 9. 2008 8:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Čtu to blbě nebo ne?ˇVždyť neodporuješ, jen říkáš totéž jinými slovy.

Není tady

#65 26. 9. 2008 8:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Čtu to blbě nebo ne?ˇVždyť neodporuješ, jen říkáš totéž jinými slovy.

nevím možná komunikační šum, ale ty píšeš : "....jako blbec jen připadá..." já "..puboš ví, že není blb ani blázen, ale blci a blázni jsou všichni v okolí...". V tom osobně cítím drobný rozdíl. Ale jak říkám miohu se mýlit chlap není dokonalost  sama , on dokonalej je, a co řekne to platí lol

Není tady

#66 26. 9. 2008 8:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já taky vím, že objektivně cvok nejsem a nebrání mi to v tom, abych si tak občas připadala :-))

Není tady

#67 26. 9. 2008 8:39

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Já taky vím, že objektivně cvok nejsem a nebrání mi to v tom, abych si tak občas připadala :-))

No objetivně jsou tisíce co to také tvrdí a přitom jsou chovanci ústavů vissla Jak to můžeš vědět, že nejsi cvok? Máš na to papír? vissla lol

Upravil(a) Pisatel (26. 9. 2008 8:40)

Není tady

#68 26. 9. 2008 8:51

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Mám http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Dokonce s razítkem http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

Není tady

#69 26. 9. 2008 8:56

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

lol lol Tak to ti blahopřeji vissla storstark

Není tady

#70 26. 9. 2008 9:21

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

A když ze mne bude cvok,dají mi na to invalidní důchod?P.S.nejsem romka.

Není tady

#71 26. 9. 2008 9:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

pajaja napsal(a):

A když ze mne bude cvok,dají mi na to invalidní důchod?P.S.nejsem romka.

I kartičku na okno :-)

Není tady

#72 26. 9. 2008 10:52

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

zlomil se mi nehééééééééét grater

néééé,Pisateli,kecám big_smilebig_smilebig_smile dumbom

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#73 26. 9. 2008 10:59

dixina
♥♥♥♥♥♥-

zlomil se mi nehééééééééét 

Adruš, to bych si hned zašla do sklepa pro lano a vlítla na první strom lollolloltongue
Sranda rodna

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#74 26. 9. 2008 11:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

dixina napsal(a):

zlomil se mi nehééééééééét 

Adruš, to bych si hned zašla do sklepa pro lano a vlítla na první strom lollolloltongue
Sranda rodna

To ne to by bylo holky škoda, já bych to viděl na useknutí prstíku lol

Není tady

#75 26. 9. 2008 11:26

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

no mě paradoxně jednou umělý nehet zachránil prst, když jsem si ho přibouchla do dvěří od auta, auau..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí