Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 24. 9. 2008 15:24

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Skuhrací chlívek III.

Kukačka napsal(a):

skuhry skuhry, bite mě do hlavy...proč dělám takový kraviny, že píšu nevyžádaný sms??

Tak je napiš mě a budou žádaný lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#27 24. 9. 2008 15:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Takže výpomoc - ale odtiaľ potiaľ; a láska - ale s podmienkami? A kde je tá bezpodmienečná, há? kapitulation

No Seli tys tisková mluví Helí? Máš plnou moc k projednání všech problémů?
A není bezpodmínečná láska k Helí pomoc, ktrou jsem nabídl? Ona Pan mi řekne, že je to nevyžádaná pomoc. Tak teď nevím.....

To je na diskusiu. Ale možno by sme si fakt mali počkať na Heli, kým sa vráti z hypermarketu. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#28 24. 9. 2008 15:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Takže výpomoc - ale odtiaľ potiaľ; a láska - ale s podmienkami? A kde je tá bezpodmienečná, há? kapitulation

No Seli tys tisková mluví Helí? Máš plnou moc k projednání všech problémů?
A není bezpodmínečná láska k Helí pomoc, ktrou jsem nabídl? Ona Pan mi řekne, že je to nevyžádaná pomoc. Tak teď nevím.....

To je na diskusiu. Ale možno by sme si fakt mali počkať na Heli, kým sa vráti z hypermarketu. wink

Tak jo já zatím se k ní přiblížím aby jsme to domluvili face to face kdyby něco smile

Není tady

#29 24. 9. 2008 15:41

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

skuhry skury nastokrát.Můj puberťák už nešel třetí den do školy,nepije nekouří sportuje.Ráno ho nic nedostane z postele,skoro až brečí.Už se to táhne delší dobu,navíc má handicap,že nevidí na jedno oko.Myslíte,že už je to na psychiatra?Psychologicky jsme si to rozebrali sami,v rámci rodiny.Chápe to,že je to špatně,mám ho vzít za ruku a odvést k psychiatrovi?Myslím ,že má ranní deprese,ne depku.A jak jsem z toho hotová a nevím co s ním,tak jsem dnes ztratila klíče od bytu i s klíčem od trezoru,Průšvih.Nakonec jsem je po dvou hodinách našla zastlané ve vypraném prádle.

Není tady

#30 24. 9. 2008 15:47

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

P.S. myslíte,že je deprese ,,přenosná,,?Sama ji vlastním pár let a někde jsem četla,že když někoho blízkémo něco  trápí a má ho rád ,vznikne jakýsi přenos.

Není tady

#31 24. 9. 2008 15:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Citlivejšie blízke osoby to môžu trochu "nasávať". Asi by s tým fakt pomohol psychológ - možno skôr ako psychiater.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 24. 9. 2008 15:57

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

nenechávejte si to doma, šup s tím někam. Sama jsem prošla něčím podobným a dnes už tomu období sama ani nevěřím. Ale nebála jsem se odborníků.
Můžeš napsat, proč nechce do školy?

Není tady

#33 24. 9. 2008 17:32

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

pajaja napsal(a):

skuhry skury nastokrát.Můj puberťák už nešel třetí den do školy,nepije nekouří sportuje.Ráno ho nic nedostane z postele,skoro až brečí.Už se to táhne delší dobu,navíc má handicap,že nevidí na jedno oko.Myslíte,že už je to na psychiatra?Psychologicky jsme si to rozebrali sami,v rámci rodiny.Chápe to,že je to špatně,mám ho vzít za ruku a odvést k psychiatrovi?Myslím ,že má ranní deprese,ne depku.A jak jsem z toho hotová a nevím co s ním,tak jsem dnes ztratila klíče od bytu i s klíčem od trezoru,Průšvih.Nakonec jsem je po dvou hodinách našla zastlané ve vypraném prádle.

Školní psycholog, a nebo nějaké to dětské krizové intervenční centrum. Myslím, že je nějaký problém v samotné škole. Zkus i třídní učitelku.

Není tady

#34 24. 9. 2008 18:28

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

Já nevím do kolika let je puberta.Synovi bylo 18 a chodí na obchodní akademii do Dušní.Je pravda ,že ho tato škola moc nebaví,jenže tyto problémy má i když je víkend.I kdybych mu ráno řekla,místo školy dneska jedeme k moři,tak ho to nepotěší.Už to asi chce psychiatra.Ale nevím,jak se dva takto postižení jedinci k psychiatrovi dokopou.Asi potřebují NAKOPNOUT.

Není tady

#35 24. 9. 2008 18:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ten zodpovednejší by to mal urobiť za oboch...

Brita

Není tady

#36 24. 9. 2008 18:45

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

No,co mi zbývá?!Jít.

Není tady

#37 24. 9. 2008 19:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Jasné - keď ťa bolí v krku, ideš k obvoďákovi, keď ťa - alebo blízkeho - bolí duša, ideš k dušespytcovi...

Brita

Není tady

#38 24. 9. 2008 19:16

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

holky a není v tom šikana?nebojí se ten kluk něco říct?taky v tom může být láska,ale spíš to vypadá na šikanu,tak dávejte bacha,psycholog,psychiatr rozhodně jít

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#39 24. 9. 2008 22:12

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

Šikana v tom není ,ve třídě je 20holek a 3 kluci.Nevím ,co s ním,jednou mi řekne ,že k psych půjde a druhý den ,že je  to blbost ,že si to vyřeší sám.Večer naslibuje hory doly a ráno by člověk nad ním zabrečel.Nejde to ani po dobrém ani po dobrém.Nejhorší je,že je ve čtvrťáku a zahodil by zbytečně tři roky.Na základce končil s vyznamenáním,ani nemusel dělat přijímačky na střední.A teď tohle.Manžel je 14 dnů v měsíci na služebce a já to sama nezvládám.No ,psychiatr nás nemine.

Není tady

#40 25. 9. 2008 7:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nóóó hezký - o mně beze mně. Jasně, že jsem nenakoupila - jak jsem sama a "nemusím", tak na to kašlu. Prohrábla jsem lednici, tam akorát oběšená myš http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png, ale v mrazáku byl ještě balíček salámu. Na datum jsem radši nekoukala, hlavně, že mám snídani a oběd. Aspoň rohlíky jsem koupila ráno čerstvý http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png. Ale dneska už mě to nemine.
pajajo, zkus začít od školy. Jestli má kluk rozumnou třídní, možná zjistíš, co zatím nevíš. Nebo jestli dobře znáš některého z jeho kámošů, ťukni u něj, oni taky někdy vědí víc. Na sliby mladýho moc nespoléhej, ty se můžou v momentě úplně obrátit. To víš, chlapi (i skorochlapi) všeobecně mají tendenci "vyřešit si sami" - co tedy takhle "Dobře, ty podle sebe problém nemáš, ale já ho mám a ráda bych si ověřila u odborníka, jestli to je nebo není v pořádku." Jestli není úplně v pr..., asi by tě trápit se nenechal.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#41 25. 9. 2008 7:48

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Nóóó hezký - o mně beze mně. Jasně, že jsem nenakoupila - jak jsem sama a "nemusím", tak na to kašlu. Prohrábla jsem lednici, tam akorát oběšená myš http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png, ale v mrazáku byl ještě balíček salámu. Na datum jsem radši nekoukala, hlavně, že mám snídani a oběd. Aspoň rohlíky jsem koupila ráno čerstvý http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png. Ale dneska už mě to nemine.
pajajo, zkus začít od školy. Jestli má kluk rozumnou třídní, možná zjistíš, co zatím nevíš. Nebo jestli dobře znáš některého z jeho kámošů, ťukni u něj, oni taky někdy vědí víc. Na sliby mladýho moc nespoléhej, ty se můžou v momentě úplně obrátit. To víš, chlapi (i skorochlapi) všeobecně mají tendenci "vyřešit si sami" - co tedy takhle "Dobře, ty podle sebe problém nemáš, ale já ho mám a ráda bych si ověřila u odborníka, jestli to je nebo není v pořádku." Jestli není úplně v pr..., asi by tě trápit se nenechal.

Když ještě hrabeš v lednici tak se tam toho najde smile Ono když je hlad tak i ta oběšená myš nasytí reta

Není tady

#42 25. 9. 2008 7:49

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

pajaja napsal(a):

Šikana v tom není ,ve třídě je 20holek a 3 kluci.Nevím ,co s ním,jednou mi řekne ,že k psych půjde a druhý den ,že je  to blbost ,že si to vyřeší sám.Večer naslibuje hory doly a ráno by člověk nad ním zabrečel.Nejde to ani po dobrém ani po dobrém.Nejhorší je,že je ve čtvrťáku a zahodil by zbytečně tři roky.Na základce končil s vyznamenáním,ani nemusel dělat přijímačky na střední.A teď tohle.Manžel je 14 dnů v měsíci na služebce a já to sama nezvládám.No ,psychiatr nás nemine.

Ahojky - pajajo, deprese nejen že je přenosná, ta pravá deprese je dokonce nakažlivá - to ti řekne každý psychiatr. Pokud můžu poradit, návštěvu odborníka rozhodně neodkládej, právě kvůli škole - na základě doporučení lékaře jde i ve 4. ročníku domluvit individuální studijní plán - takových "dětí" je více - nevím jestli je to dobou nebo čím, ale já tohle když jsem byla na střední nepamatuju - je mi 40 neutral

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#43 25. 9. 2008 8:53

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

No také nepamatuju,strašně se mi nechtělo,ale šla jsem.Dnes do školy šel,alespoń doufám,že jo.Jen jsem si vyslechla,že jsem necitelná a že má devět hodin a nudou tam umře.Také ráno na mě vybalil,že se s ním asi chce rozejít jeho holka,že mu psala.Večer nic neřekl ,až ráno.Moc mu nevěřím a i kdyby to byla pravda,tak si to zaslouží.Rande čtyřikrát za měsíc žádnou holku o lásce z jeho strany nepřesvědčí.Že prý se tam zblázní a bude na ni muset celou dobu myslet.O individuálním plánu už s ředitelkou byla řeč,ale to by musel k psychologovi asi chodit delší dobu ,než by mu napsal doporučení pro školu.Navíc nevidí a nebude ,na jedno oko a to na psychice také nepřidá.Navíc nám o prázdninách na oční klinice řekli.že se může stát,že přijde i o druhé.Je mi ho moc líto a nevím,jak se k němu chovat,cukr nebo bič? Ach jo.

Není tady

#44 25. 9. 2008 8:59

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

jaspinn,nevíš o tom individuálním plánu více?Jaké podmínky k tomu má škola?Asi budeme muset do školy ,promluvit si s ředitelkou.

Není tady

#45 25. 9. 2008 9:25

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

já mám od rána blbou náladu. Měla jsem mít sraz s kamarádkou a ona to zrušila, kdybych jí nenapsala, že už jsem na cestě, tak se ani nenamáhá mi dát vědět, že nestíháusch tak jsem to v sobě tak řešila, až jsem se málem rozbrečela.

pajaja- držím palce, ať to dobře dopadne smile

Není tady

#46 25. 9. 2008 10:09

dixina
♥♥♥♥♥♥-

já mám od rána blbou náladu. Měla jsem mít sraz s kamarádkou a ona to zrušila, kdybych jí nenapsala, že už jsem na cestě, tak se ani nenamáhá mi dát vědět, že nestíháusch tak jsem to v sobě tak řešila, až jsem se málem rozbrečela.

To naštve, chápu tě, je to koza Róza, kašli na to, třeba jí to v tom spěchu ani nedošlo wink
Ale tím ji neomlouvám - tohle se vážně nedělá!

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#47 25. 9. 2008 10:50

jaspinn
♥♥♥♥---

pajaja napsal(a):

jaspinn,nevíš o tom individuálním plánu více?Jaké podmínky k tomu má škola?Asi budeme muset do školy ,promluvit si s ředitelkou.

Záleží na ředitelce školy a hlavně na lékařském posudku - jde o to, že pokud se zjistí nějaké problémy - a deprese je velký problém - může syn studovat doma, ve škole bude dostávat na určité období plán studia - může si pro to chodit sám, nebo někdo jiný, a jednou za čas - to období nevím - bude přezkoušen. Buď písemnou formou, nebo ústní, dle doporučení lékaře. Ale vždy o samotě s pedagogem. Dá se tak dostudovat.
Ale podle posledního příspěvku mi to spíše připadá na nahromadění více problémů - mám stejně starého syna, a "nudu" ve škole, občasné zaspání (cca 2x týdně) apod. na mně zkoušel vloni. Tak jsem ho začala každé ráno kontrolovat mobilem, budit ho, kontrolovat studijní průkaz - no jak malému prvňákovi. A taky jsem se k němu chovala jak k malému s proslovem, že kdyby byl dospělý jak mi tvrdil, tak se tak přece chová big_smile . Nevím, jestli mu to došlo nebo co, ale asi po 14 dnech ho to přešlo a začal normálně fungovat. Ale je fakt, že citový problém v tom určitě nebyl, zdravotní ano, je epileptik sad

Pořád si myslím, že návštěva psychologa je pro vás to nejlepší řešení, i kdyby šlo u syna "jenom" o ty problémy s holkou. Oni ti naši rádobydospěláci jsou v tomhle věku strašně citově zranitelní a všechno moc řeší a nimrají se v tom........

Už se těším na to, až bude opravdu dospělý a já budu jenom s hrdostí pozorovat co to mám doma za chlapa big_smile big_smile big_smile big_smile

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#48 25. 9. 2008 11:11

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

dixi : díky:supr:

Není tady

#49 25. 9. 2008 12:48

pajaja
♥♥♥♥♥--
Web

jaspinn,děkuji.Už se také těším ,až z něj bude chlap ,ale tím to stejně neskončí.Mám dceru ,dělá dvě vejšky a nezlobí.S nejmladším synem  12 let ,jsem měla také dost problémů,snad už jsou pryč natrvalo.

Není tady

#50 25. 9. 2008 13:23

jaspinn
♥♥♥♥---

pajaja napsal(a):

jaspinn,děkuji.Už se také těším ,až z něj bude chlap ,ale tím to stejně neskončí.Mám dceru ,dělá dvě vejšky a nezlobí.S nejmladším synem  12 let ,jsem měla také dost problémů,snad už jsou pryč natrvalo.

No s dcerou (taky studuje 2 VŠ big_smile ) taky žádné problémy nebyly - myslela jsem, že prostě holčičky jsou hodnější, ale podle slov kolegyň asi ne:D
Teď jsem "vyvdala" 5ti leté dvojčata, holčičky, tak se těším, až to přijde na ně big_smile

Jan Werich

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí