Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#251 16. 10. 2008 10:38

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Skuhrací chlívek III.

baba.jaga napsal(a):

Pisatel napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Nechteli byste se mnou nekdo jit nakupovat? Ja to tak nesnasim a potrebuju u toho support....

To víš když jinde máš názor \"o samostatnostiů, tak se nediv, že ten support si musíš udělat taky sama.

tak jo no, budu bez novych hadru. Da se zit i bez toho ;-)

V zhledem k počasí nevím nevím, ale zkus skuhrat dál možná si vyskuhráš lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#252 16. 10. 2008 10:40

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

tak kdyz se nikdo nenajde, svet se nezhrouti. Stejnak, kdyz si prohlizim zbozi ve zhruba tretim obchode, zacinam si rikat, ze tu onu hledanou vec vlastne vubec nepotrebuju ;-)

42!

Není tady

#253 16. 10. 2008 10:55

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

tak kdyz se nikdo nenajde, svet se nezhrouti. Stejnak, kdyz si prohlizim zbozi ve zhruba tretim obchode, zacinam si rikat, ze tu onu hledanou vec vlastne vubec nepotrebuju ;-)

Vidíš, netřeba supportu, netřeba vynakládání tolika energie pro věci úplně zbytečné, nebo že bys lákala na nějaké ty neřesti  lol vissla

Není tady

#254 16. 10. 2008 10:59

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Vidíš, netřeba supportu, netřeba vynakládání tolika energie pro věci úplně zbytečné, nebo že bys lákala na nějaké ty neřesti  lol vissla

Jo, jeste e existuje zlaty Internet ;-)))

42!

Není tady

#255 16. 10. 2008 11:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

baba.jaga napsal(a):

Nechteli byste se mnou nekdo jit nakupovat hadry? Ja to tak nesnasim a potrebuju u toho support....

Keby to nebolo ďaleko... ale možno ani nie je. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#256 16. 10. 2008 11:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

baba.jaga napsal(a):

Čo katalógy alebo internet?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#257 16. 10. 2008 11:16

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Čo katalógy alebo internet?

jj, uz na tom delam.

42!

Není tady

#258 20. 10. 2008 9:18

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Skuhryyyy! Muž má dovolenou, ale to mu nezabránilo, aby zrušil víkend na horách a v sobotu v šest ráno nevyrazil do práce, kde ho NUTNĚ potřebují (po dvoutýdenní pohotovosti, kdy volali v nejnemožnější hodiny a on nadšeně klusal). Tam setrval nevím do kdy, spát jsem šla v půl dvanácté. Pak jsem ho viděla dnes v půl čtvrté ráno, kdy se mnou třásl a ptal se, jestli si může půjčit auto, ježto NUTNĚ musí jet do práce. Přiznávám se, že jsem byla sprostá, otočila se na druhý bok a spala dál. Když jsem vstala já, samozřejmě doma nebyl. Ranní čaj jsem celý převrhla na světle béžový koberec a nenašla přístupovou kartu do práce. Teď mi muž oznámil, že když s ním teda nemluvím, to tu vůbec nemusí být a zítra jede domů (do zahraničí), čímž nám padá i osm měsíců plánovaná společná dovolená. A abych se jó cítila vinna, teatrálně se drží za žaludek a sténá, že musí na pohotovost. Neshody stranou, hned jsem ho hodlala naložit a vézt do nemocnice, ale to nééé, když se tak zamyslí, trošinku se to už zlepšilo a koneckonců NEMŮŽE nechat tu práci nedodělanou, takže kdyby umíral ještě potom, tak mi dá vědět.
Achjoooooo kapitulation

Není tady

#259 20. 10. 2008 13:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pracuje v zahraničí, ale pritom musí chodiť do práce aj tu, na dovolenke? Nechápem... a celé je to dosť čudné. Buď je fakt workoholik, alebo... radšej ani nedomýšľať.

Brita

Není tady

#260 20. 10. 2008 17:49

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

No, my jsme ze stejné firmy, on tu byl dva týdny školit a samo že v dnešní pokročilé době když je prů...švih, může se docela dobře připojit i z české kanceláře.
Jsem už docela zvyklá, že o své dovolené pracuje, on si zařídí dovolenou, přiletí za mnou, no a tady chodí do zdejší kanceláře, protože by se bez něj firma NEOBEŠLA. (Firma má celkem 380 000 zaměstnanců, takže si při vší úctě k jeho schopnostem nemyslím, že by ji dva dny bez něj položily.)
Svatá pravda, nedomýšlať. Protože zkontrolovat ho nemůžu - nemám přístup do zabezpečených areálů, zavolat mu nemůžu - v podzemních serverovnách není signál, no a tak... lepšie nič nevedet, v najlepšom prípade len niečo tušiť, že???

Jinak, celé odpoledne teatrálně umíral, třesoucí paži natahoval po hrnku s čajem, malátnou rukou se snažil rozpůlit prášek a neměl sil, ostentativně si měřil teplotku (ale na 37 to ne a nevyhnal) a když jsem pragmaticky zařídila přijetí na ambulanci interny, hned naznal, že je mu už trošku líp dumbom

Není tady

#261 21. 10. 2008 10:36

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

skuhry skuhry, já mám potíže s jednou ženskou v práci...vůbec netuším, proč mi jde po krku. A není to pracovní, to je na tom to nejhorší.

Není tady

#262 21. 10. 2008 11:19

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kukačka napsal(a):

skuhry skuhry, já mám potíže s jednou ženskou v práci...vůbec netuším, proč mi jde po krku. A není to pracovní, to je na tom to nejhorší.

zamysli se nad tím, jak vypadáš... nejsi třeba hezčí? nekoupila sis novou nádhrenou sukni?
nepřijdeš náhodou nadšená a zářící do práce ? ... to všechno se trestá wink stolt

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#263 21. 10. 2008 11:28

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

jo...to je pravda. Mám novou sukni, nový auto, jsem hubenější a pořád se směju. Co na tom, že ona je mladší a ředitelka vedlejší sekce...Jen mi vadí, že mě osočuje u šéfa a on mi potom "zakazuje" účastnit se různých polosoukromých akcí - oslavy a setkání ostatních. Abych ji nedráždila...kde to jsme?
Vždycky jsem tvrdila, že v práci mě toho moc nerozhodí, ale tomuhle se to daří. Začínám zvažovat, kdy pojedu do práce autem, kde se objevím a kdo mě tam uvidí. Šílený, co?

Není tady

#264 21. 10. 2008 11:33

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Šílený, když si to připustíš. Ale to bys musela u každých zpráv z naší politiky pojmout rozhodnutí na emigraci někam k neobjeveným africkým kmenům... Taky šílený, ale je to prostě tak.

Hlavu vzhůru a úsměv na tváři si ponech. Nenecháš se přece vydírat wink

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#265 21. 10. 2008 11:55

Nick3594
Host

Kuki, a co takhle jít za ní a přímo se jí zeptat: Hele, co proti mě máš a proč mě pomlouváš u šéfa? Tak mi to řekni z očí do očí, ať vím na čem jsem...... Zajímala by mě její reakce big_smile

#266 21. 10. 2008 12:17

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

ono je to trochu složitější, jak říkám - je to ředitelka vedlejší sekce a netykáme si. Tvrdá ženská, která jde přes mrtvoly. Nechci být mrtvola. Jinak se mi v práci líbí.
Netušila jsem, jak mě může rozhodit blbá lidská závist. Úsměv si ponechám, to zas jo smile

Není tady

#267 21. 10. 2008 12:47

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Kukačka napsal(a):

zamysli se nad tím, jak vypadáš... nejsi třeba hezčí? nekoupila sis novou nádhrenou sukni?
nepřijdeš náhodou nadšená a zářící do práce ? ... to všechno se trestá wink stolt

Kuki, zažila jsem to. A navíc v době, kdy jsem byla hubenější a měla jsem totálně nový, vyměněný šatník, protože jsem se právě dozvěděla o nevěře svého muže. Ano, navenek jsem byla veselá, ale to bylo proto, protože jsem to nechtěla v práci nikomu říct. No a v té době přesně stejně se ke mně zachovala kolegyně a strhla i ostatní kolegy, skoro to vedlo až k šikaně...

Když jsem se jich přímo zeptala, co proti mě mají, říkali, že nic...

Vyřešilo se to až mým odchodem (ale nebyl to důvod odchodu). Doufám, že u tebe se to vyřeší líp a dřív...

Upravil(a) Vanilka69 (21. 10. 2008 12:48)

Není tady

#268 21. 10. 2008 15:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Daniela S. napsal(a):

No, my jsme ze stejné firmy, on tu byl dva týdny školit a samo že v dnešní pokročilé době když je prů...švih, může se docela dobře připojit i z české kanceláře.
Jsem už docela zvyklá, že o své dovolené pracuje, on si zařídí dovolenou, přiletí za mnou, no a tady chodí do zdejší kanceláře, protože by se bez něj firma NEOBEŠLA. (Firma má celkem 380 000 zaměstnanců, takže si při vší úctě k jeho schopnostem nemyslím, že by ji dva dny bez něj položily.)
Svatá pravda, nedomýšlať. Protože zkontrolovat ho nemůžu - nemám přístup do zabezpečených areálů, zavolat mu nemůžu - v podzemních serverovnách není signál, no a tak... lepšie nič nevedet, v najlepšom prípade len niečo tušiť, že???

Jinak, celé odpoledne teatrálně umíral, třesoucí paži natahoval po hrnku s čajem, malátnou rukou se snažil rozpůlit prášek a neměl sil, ostentativně si měřil teplotku (ale na 37 to ne a nevyhnal) a když jsem pragmaticky zařídila přijetí na ambulanci interny, hned naznal, že je mu už trošku líp dumbom

dumbom Vyexpedovať na dovolenku na Južný pól!

Brita

Není tady

#269 29. 10. 2008 12:04

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Jdu si poskuhrat. Opět se to týká práce - zejména mých kolegů. Po emailu se teď domluvili na společném obědě, mně nikdo nenapsal, protože automaticky počítají s tím, že já tu zůstanu a budu zvedat telefony, otvírat dveře atd..... Prostě se všichni společně zvedli a prohlásili, že jdou na oběd....Cítím se fakt hrozně. Zase přemýšlím o tom, že odtud co nejdřív uteču kapitulation kapitulation grater grater

Není tady

#270 29. 10. 2008 12:38

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sandra napsal(a):

Jdu si poskuhrat. Opět se to týká práce - zejména mých kolegů. Po emailu se teď domluvili na společném obědě, mně nikdo nenapsal, protože automaticky počítají s tím, že já tu zůstanu a budu zvedat telefony, otvírat dveře atd..... Prostě se všichni společně zvedli a prohlásili, že jdou na oběd....Cítím se fakt hrozně. Zase přemýšlím o tom, že odtud co nejdřív uteču kapitulation kapitulation grater grater

Jsi se měla zvednout s nima.

Není tady

#271 29. 10. 2008 13:05

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Pisatel napsal(a):

sandra napsal(a):

Pisateli, máš na mysli se jim vnutit na oběd?

Není tady

#272 29. 10. 2008 13:13

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proč vnutit a proč s nima? Bylas VŮBEC na obědě?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#273 29. 10. 2008 14:40

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Skuhry, na očním chtějí za vyšetření tisícovku... Ale co by jeden neudělal pro zdraví...

Není tady

#274 29. 10. 2008 14:44

sandra
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Proč vnutit a proč s nima? Bylas VŮBEC na obědě?

Byla, odešla jsem chvíli před tím, než se oni vrátili. Šéf se vrátil z jednání, tak jsem mohla jít taky na oběd.

Není tady

#275 29. 10. 2008 14:57

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

sandra napsal(a):

Pisatel napsal(a):

sandra napsal(a):

Pisateli, máš na mysli se jim vnutit na oběd?

A proč s nima? Jdu sama, ne, máš nárok, kdo tě určil? Oni? Sdělili ti to, požádali slušně? Ne, tak proč se tedy nezvedneš a nejdeš. když to uděláš 2x 5x oni si to rozmyslí.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí