|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tiina napsal(a):
Jo a k těm odkazům na Kreyson příště dejte nějaké varování...jsem na to klikla a při pohledu na řídkou kštici toho pána to se mnou málem šlehlo.
za mlada jsem ho děsně žrala 

Není tady
Dnes jsem rodičům řekla, že se stěhuju, že emigruju. Jsou moc smutní a já tím pádem taky. Achjo.
Není tady

uz delsi dobu si nemohu sehnat poradne podzimni boty. Preferuju sportovni a jakmile v obchode zahlednu neco , co se mi libi, tak jsou to vetsinou cisla 41-46. Boty udajne pro pany. A co mam sakra delat, kdyz se mi nelibi ty modely s hvezdickama a ruzovyma prouzkama?
Není tady
baba.jaga napsal(a):
uz delsi dobu si nemohu sehnat poradne podzimni boty. Preferuju sportovni a jakmile v obchode zahlednu neco , co se mi libi, tak jsou to vetsinou cisla 41-46. Boty udajne pro pany. A co mam sakra delat, kdyz se mi nelibi ty modely s hvezdickama a ruzovyma prouzkama?
Mě se jednou líbily panský Nike, naštěstí měli číslo 40, tak jsem si je koupila, taky nemám ráda růžový boty, a mě se ani moc dámský sportovní nelíbí, pánský mají většinou hezčí design
.
Není tady

topazio napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Mě se jednou líbily panský Nike, naštěstí měli číslo 40, tak jsem si je koupila, taky nemám ráda růžový boty, a mě se ani moc dámský sportovní nelíbí, pánský mají většinou hezčí design
.
ja myslela neco typu skechers ci jak se to pise. nosim vetsinou skejtacke boty.
Není tady
baba.jaga napsal(a):
topazio napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
.
Skechersy maju tento rok nejaku naprd ponuku, teda u nas, skus Skecher USA ... tam maju omnoho lepsi vyber
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Doma to vypada,jak po naletu,pač předělavame okna,ale uplně jinak než byly
Myslím,že to nedam dohromady ani do vanoc
Ale zas až to bude hotove,tak pujdu na radost 
Není tady
baba.jaga napsal(a):
topazio napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
.
Aha, to já skejťácký boty nenosím, už ani na to nemám věk 
Není tady

topazio napsal(a):
Aha, to já skejťácký boty nenosím, už ani na to nemám věk
Ja na ne prave vek teprve mam. Letos mi bylo 30 ;-)
Oxi, zkoukla jsem tu americkou kolekci, ale kdyz si predstavim ten transport, placeni cla a tyhle vsechny formality, ufuf...Budu googlit dal po ceskych obchodech.
Není tady
Ondrášek má teplotu 38 po očkování Hexou
. Hnusný očkování
.
Upravil(a) lvice (14. 10. 2008 9:38)
Koloběžko, dostaneš do nosánku, od pátku jsem závislá na Laře Fabian
díky
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Oxi, zkoukla jsem tu americkou kolekci, ale kdyz si predstavim ten transport, placeni cla a tyhle vsechny formality, ufuf...Budu googlit dal po ceskych obchodech.
Nieje to take hrozne 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

lvice napsal(a):
Ondrášek má teplotu 38 po očkování Hexou
![]()
. Hnusný očkování
.
To prejde, také reakcie bývajú...
Není tady
Sel, já vím, jen je mi toho drobka hrozně líto
Kulíšek můj malý
.
lvice napsal(a):
Sel, já vím, jen je mi toho drobka hrozně líto
Kulíšek můj malý
.
Počkej až za 3 měsíce začnou zuby a potm jaž se kulíšek źačně pohybovat v prostoru myslím, že bys měla pořádit mu ty japonské erbegy 
Soucítím s ním i s tebou 
Není tady
Pisateli, už začínáme slintat, takže se zdá, že se zoubky začínají připravovat
. Nojo, prostě dítě to je nekonečná starost
. Ale i radost, když chrupká nebo se na mě směje a povídá mi, tak je to andílek
.
Barusja napsal(a):
Koloběžko, dostaneš do nosánku, od pátku jsem závislá na Laře Fabian
díky
Taky 
Není tady

Som proste dieťa šťasteny... vybrala som sa cestovať sockou presne v čase, keď sa vyrojili poľskí hooligans pred nejakým zápasom a robili bordel. Mali taký zvonec, aký používa električka, a do rytmu skandovania na ňom vyzváňali - vnútri, v eline. Vodič zavolal polucajtov, zastavil elinu a museli sme čakať.
Polucajtom polovica fanúšikov zdrhla, tak zavolali posily, prišlo 6 pohotovostných áut
a zatarasili koľajnice. Museli sme vystúpiť a ísť pešo.
Akcia ako vo filme. Keď som išla okolo jedného takéto zdutého, tupého, vyholeného rowdie, skoro som si udrela.
Nech si robia bordel doma, lúza! Ako hovorí moja bezdetná kamoška: "Predstav si, že nosíš dieťa 9 mesiacov v bruchu a vyrastie ti z neho toto....!" 
Není tady
já nevím na co mám skuhrat...celkem se nic špatného neděje, všechno je v pohodě, brambory jsou v řádku a tak, ale je mi nějak podzimě krušno. Asi si pustím Big Bang abych přišla na jiný myšlenky 
Není tady

Ronja, vyhrála jsi.
...aby tady někdo skuhral , že nemá na co skuhrat

Není tady

Nechteli byste se mnou nekdo jit nakupovat hadry? Ja to tak nesnasim a potrebuju u toho support....
Upravil(a) baba.jaga (16. 10. 2008 10:33)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Nechteli byste se mnou nekdo jit nakupovat? Ja to tak nesnasim a potrebuju u toho support....
To víš když jinde máš názor "o samostatnostiů, tak se nediv, že ten support si musíš udělat taky sama.
Není tady

Pisatel napsal(a):
baba.jaga napsal(a):
Nechteli byste se mnou nekdo jit nakupovat? Ja to tak nesnasim a potrebuju u toho support....
To víš když jinde máš názor \"o samostatnostiů, tak se nediv, že ten support si musíš udělat taky sama.
tak jo no, budu bez novych hadru. Da se zit i bez toho ;-)
Není tady