29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pod okny policie?....tak to bývá, pod lampou je největší tma
Není tady
pajaja napsal(a):
Chtěla bych tu skuhrat,ale lépe mi to jde z pusy než na sklo.Tak se tu rozhřešení od vás nedočkám.To mě uskuhrá.Začnu něco psát a pak si řeknu,,píšeš tu bláboly,tak to radši vymaž,,!!!!!!
Nedočkáš, když nevíme vo co go
Není tady
Já se večer kapitálně pohádala s manželem - za ta léta, co ho znám jsem tak nějak tušila, že kvůli konkrétní situaci dojde ke střetu a tušení mě-bohužel-nezklamalo.
Tak nevím, jestli jsem jasnovidná vědma, nebo mám muže za tu dobu dokonale přečteného
Ale bylo to hustý
Není tady
Taky mě teď trápí něco a nevím , z koho udělat suchou vrbu, abych nikomu neublížila.
Tak to v sobě budu muset podusit a nejlépe narovinu pořešit, jinak mě to časem potrhá, neboť náklad se zvyšuje a mám pocit, že už ho neunesu.
A jak povídám, nikoho dalšího do toho tahat nechci.
Radit není co, vím, co mám udělat, bude to asi progrese čištění jednoho zapadlého programu, co na mě tvrdě vystrkuje rohy. Pokud neudělám jeden nepříjemný krok proti ženě, kterou jsem měla za přítelkyni, nevyhrabu se z toho.
Není tady
Jela jsem ráno MHD s malým a ten smrad, když jsem tam vešla, to mě porazilo. Jeden bezdomovec a pákrát si někdo ulevil, no hnus. Při první příležitosti jsem otevřela okno, ale moc to nepomohlo
Není tady
Já zase v pondělí na Pankráci procházela okolo bezdomovkyně - alespoň to vypadalo jako ženská.
Drobila si na lavičce z vajglů tabák, igelitky vedle sebe - ale ten pach moče, co se z ní linul byl něco nepopsatelného
Není tady
...... děsnej den, ufffffff........
Není tady
Kiara napsal(a):
Já zase v pondělí na Pankráci procházela okolo bezdomovkyně - alespoň to vypadalo jako ženská.
Drobila si na lavičce z vajglů tabák, igelitky vedle sebe - ale ten pach moče, co se z ní linul byl něco nepopsatelného
Ty jsi byla prouštěná z basy? Ty to jsou mi novinky A zacos seděla?
Není tady
dixina napsal(a):
Neboj bude hůř, jak dojdeš domů
Není tady
Pisatel napsal(a):
dixina napsal(a):
Díky
Není tady
dixina napsal(a):
Pisatel napsal(a):
dixina napsal(a):
Díky
není zač, rád potěším smutnou dušičku a srdíčko
Není tady
Ouvej ouvej...zase jsem se setkala s lidskou blbostí..taková srážka bolí ...budiž jí omluvou, že je to ještě mládě neopeřené
Není tady
Aúúú - já už nechci dělat přesčasy... už ani nemám sílu koupit si něco k jídlu na druhý den... dneska jsem doma vyškrábla dvoje sušenky a zítra to vypadá na zbytek jablek...
Není tady
helena napsal(a):
Aúúú - já už nechci dělat přesčasy... už ani nemám sílu koupit si něco k jídlu na druhý den... dneska jsem doma vyškrábla dvoje sušenky a zítra to vypadá na zbytek jablek...
No tak Helí, tisíce žen se postí a drží hladovky a diety, aby byly šlank a ty si ještě stěžuj no ještě si dupni
tak si sežeň otroka aby nakupoval a vařil. Mimochodem dobrý hypermárket má otevřeno 24/7 tak se nevymlouvej, kolem jednoho jde a proti jednomu pracuješ jen vyběhnout
Není tady
Pisateľ , čítaj, čo je napísané: Helenka nepíše, že nepozná hypermarket, aleob že v Čechách nie je obchod otvorený 24/7, ale že NEMÁ SILU. Zhlboka sa nadýchni, zadrž dych na 30 sekúnd a rozmýšľaj MLČKY. Cítiš ten rozdiel?
Není tady
Selima napsal(a):
Pisateľ
, čítaj, čo je napísané: Helenka nepíše, že nepozná hypermarket, aleob že v Čechách nie je obchod otvorený 24/7, ale že NEMÁ SILU. Zhlboka sa nadýchni, zadrž dych na 30 sekúnd a rozmýšľaj MLČKY. Cítiš ten rozdiel?
Skuhry skuhry Selimko pokud zadržím dech na 30 sekund, tak mi už půjdeš tak na Olšany na poslední rozlučku. Mám rád růže s tupipánama Ty usiluješ o můj život
Pomoc, kde je ta vana abych se schoval.....
Jak nemá sílu, to slovo u ženy neznám Selimko, běhám po světě nějaký pátek a pořád slyším, jak vy ženy děláte za 20 chlapů a máte víc síli, tak Helenka určitě najde 2 minuty a krapet síly zajít a koupit chléb 6 vajec a kus salámu na to síla stačí a věř, že jo, a pokud ne proč neřekne, třeba bych Helí došel nakoupit a tu véču udělal a i do postýlky donesl.
Není tady
To je skvelý nápad... a pomôžeš jej vyhodiť zákonitého... tom uhovorím 2 muchy jednou ranou.
Není tady
Selima napsal(a):
To je skvelý nápad... a pomôžeš jej vyhodiť zákonitého...
tom uhovorím 2 muchy jednou ranou.
prát se nebudu to zas ne
Není tady
Takže výpomoc - ale odtiaľ potiaľ; a láska - ale s podmienkami? A kde je tá bezpodmienečná, há?
Není tady
Selima napsal(a):
Takže výpomoc - ale odtiaľ potiaľ; a láska - ale s podmienkami? A kde je tá bezpodmienečná, há?
No Seli tys tisková mluví Helí? Máš plnou moc k projednání všech problémů?
A není bezpodmínečná láska k Helí pomoc, ktrou jsem nabídl? Ona Pan mi řekne, že je to nevyžádaná pomoc. Tak teď nevím.....
Není tady