1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Upravil(a) madlička (16. 12. 2009 15:03)
Není tady
tak my máme Opel Zafira 1.8 16V a naprostá spokojenost,spotřeba necelých 8litrů na sto kilásků a vejdeme se v pohode,ikdy přijede manelova dcera z prvního manelství a to je nás dohromady est jsme s ní moooc spokojení, ivé auto
kolikrát musím manu krotit
do kufru se mi vejde kočárek i nesloený (tedy pokud tam nejede čtvrté dítko) jen sklopím rukojet a up s ním do kufru
take "zafi" je ná miláček
Není tady
My mame jedno ditko a dva velke psy - mame Peugeota SW 307 a uz se tam s kocarem nevejdeme. Planujeme 3 ditka a nasim favoritem je Mercedes Viano - prodlouzena verze
je to naprosto nejvychytanejsi auticko pro vetsi rodinu... akorat ne zrovna nejlevnejsi a tak si na nej musime jeste nejakou chvilku pockat
Ale je to asi jedine auto do ktereho se potom vlezeme - pak uz jenom mikrobus
Není tady
nás je 5 a tři sedačky dáme vpohodě dozadu i do corsy - tou jezdím já...ale rodinné auto máme nissan almera tino...má vzadu tři samostatný sedadla a plnohodnotný pásy...
Není tady
Tak my mame Mercedes Viano a je to pohoda, vejdeme se tam krasne i s pulkou bytu, jenom pozor na to - jak si clovek zvykne, do mensiho auta uz se nenasklada
Není tady
Vendulak: to je teda dost nepříjemná pravda A běda, kdy se řídí lépe - jeliko z těch větích aut je lepí výhled. Kdy náhodou jedu někam sama - bez synka,
si vymýlí, e si mám jezdit druhým (nechali jsme si předchozí autíčko - . Favorit). To je vdy za trest
Kolikrát mi dělá potí se vejít jen s igelitkou s oblečením na cvičení
Není tady
My jezdíme ve fordu mondeo combi-velký prostor vepředu i vzadu a hlavně obr kufr,3 sedačky tam nacpem.Do budoucna chystáme ford galaxy.
Není tady
PEUGEOT PARTNER 2 HDI - spotřeba nafty kolem 5 litrů na 100 km
Vejdou se tam v pohodě 3 sedačky, je to stejný jako CITROEN Berlingo. Tuhle jsem vezla mýho muskýho a ten si vlezl dozadu mezi děti a říkal, e u jinak jezdit nebudeme .
A ta pohoda, nesloený hluboký kočár se dá vzít a dát rovnou dozadu, zaklapnout dveře a je hotovo!!!
Jo a je z něj úasně vidět, ve Fabii mi překáely ve výhledu sloupky, tady je fakt pěkný rozhled.
Není tady
Ahojky, díky za vechny ty tipy.
Tak u se rozhodujeme jen mezi Zafirou a VW Sharanem. Je to teda dřina si vybrat Upozornila mě ale kamarádka na jednu zajímavost - pokud si vybereme velké auto ale s mením výkonem, tak se prý povinné ručení vyplatí udělat u Wustenrotu, protoe jako jediní to počítají podle výkonu auta. A já to hned zkuebně zkusila zadat do té kalkulačky na http://www.povinne-ruceni-porovnani.cz/ a fakt to tak vychází. Tak tohle by se mohlo hodit vědět nám vem s velkými auty
Není tady
Vlatovičko, la bych z těhle dvou variant spí do Sharanu, je suprovní a oproti zafiře vychytanějí, je teda draí, ale co jsem měla monost oba porovnat, sharan teda vede, jestli neřeí tolik peníze, neváhala bych ....
Není tady
Čekanka napsal(a):
Vlatovičko, la bych z těhle dvou variant spí do Sharanu, je suprovní a oproti zafiře vychytanějí, je teda draí, ale co jsem měla monost oba porovnat, sharan teda vede, jestli neřeí tolik peníze, neváhala bych ....
No, peníze samozřejmě řeíme, ale vzhledem k tomu, e to bude auto na dalích hodně let, tak jsme ochotní si něco připlatit, abychom pak roky na něco nenadávali A manel po německých autech pokukuje spí, take kdy ho podpořím, tak to třeba i projde
Není tady
Na jaře budeme pořizovat ford focus
Není tady