27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,
konečně máme hotovou fasádu, tak bych ten dům chtěla teď na zimu nějak vyzdobit. Chci dát na okna truhlíky, ale vůbec nevím, co se dá do toho dát. Chtěla bych něco barevného v kombinaci se zeleným. Tak nějak mě to je jedno kolik to bude stát, protoe chci jen 2 truhlíky. Byla jsem v Hornbachu, mají tam různé rostliny, ale já nevím, co zůstane krásné po celou zimu. Moc děkuji.
Není tady
Hani,mě dělá babičky známá...zahradnice kadý rok nádherný koflíky dá tam hustě větvičky smrkový a do toho iky,ípky,různý makovičky,barevný suený květy....a je to fakt krásný
Kadý rok na jaře je mi to líto vyhodit
a sází to do hlíny a písku
koda,e to nemám vyfocený..jedině,e bys počkala jetě tak měsíc
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Hani,mě dělá babičky známá...zahradnice kadý rok nádherný koflíky
dá tam hustě větvičky smrkový a do toho iky,ípky,různý makovičky,barevný suený květy....a je to fakt krásný
Kadý rok na jaře je mi to líto vyhodit
a sází to do hlíny a písku
koda,e to nemám vyfocený..jedině,e bys počkala jetě tak měsíc
No jo Luci, asi budu muset něco vyzkouet. Kdy já jsem to takový tele, e i kdy tam budou jen hezké věci, tak to bude ve finále hnus V Hornbachu jsem přelapovala kolem vřesů, ale nevím, jestli jsou celou zimu takle pěkné nebo ne. Samotné by to asi nebylo ono, chtělo by to k tomu něco, co z toho truhlíku bude viset, no ale co, to u nevím
Není tady
http://lenka-m.wz.cz/Dekorace/Dekorace.html mrkni tady
Není tady
já ted vyházela truhlíky,protoe kytky vypadali u hrozně a dala jsem tam chrizantény a pak ..no kdy nevím jak se to jmenuje,ale je to takový edivý rotí
a mezi to takový ty "vlasy" jak pouívaj instaléři
, na to okrasné dýně.. jetě se mi líbí,ty truhlíky zabalený do pytloviny,ale tu jsem doma neměla..
tohle je z loňska..jen v takovým koíku na balkoně
Upravil(a) sudina (21. 9. 2008 14:47)
Není tady
hani mrkni sem:
http://forum.living.cz/viewtopic.php?f= … t&sd=a
Není tady
Hani, mívám v vřes za okny kadou zimu a je , jen ho musí občas zalít. Kadý si myslí, e mu vřes přes zimu zmrznul a on chudák uschnul
.
Není tady
sudina napsal(a):
já ted vyházela truhlíky,protoe kytky vypadali u hrozně
a dala jsem tam chrizantény a pak ..no kdy nevím jak se to jmenuje,ale je to takový edivý rotí
, na to okrasné dýně.. jetě se mi líbí,ty truhlíky zabalený do pytloviny,ale tu jsem doma neměla..
http://sudina.webgarden.cz/image/4005909
Sudi, to je taky krásný. No jo, tak já v přírodě zkusím trochu víc otevřít oči a ono to nějak dopadne.
Není tady
aprill napsal(a):
Hani, mívám v vřes za okny kadou zimu a je
, jen ho musí občas zalít. Kadý si myslí, e mu vřes přes zimu zmrznul a on chudák uschnul
.
A ono je víc barev těch vřesů? Viděla jsem takový do fialova a do červena. Je jetě jiná barva?
Není tady
sudina napsal(a):
já ted vyházela truhlíky,protoe kytky vypadali u hrozně
a dala jsem tam chrizantény a pak ..no kdy nevím jak se to jmenuje,ale je to takový edivý rotí
http://sudina.webgarden.cz/image/4005909
Ta pytlovina není vůbec patný nápad, je fakt, e zakryje případné nedostatky truhlíku. Hele Sudi a ta se dá koupit kde? To je otázka od dcery zemědělce, co?
Není tady
Hm, tak asi pojedu za tátou, a mě dá nějakej starej pytel a bude to
Né, ale já jsem to asi někde viděla, ale teď si nemůu vybavit kde. No to zase se mnou bude. Já kdy vyjedu do města, tak nevím, kam mám jít dřív, jak mám na to málo času.
Není tady
Na zimu napíchám do truhlíku ustřihnuté větvičky buxusu, jsou zelené do jara. Na vánoce na ně připevním červené maličky nebo zlaté malinké kouličky...
Není tady
No tak to mám hotové. Koupila jsem vřesy, buxus, tůji a jetě něco jako buxus, ale je to tmavě zelené a pnoucí. U to mám venku a jsem moc spokojená, na to, e jsem to udělala já
Jetě si chci udělat jeden malinkatý truhlík na malé okénko a na to půjdu hledat něco barevného do přírody, tak uvidím, co najdu
Není tady