6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hoky, porad mam ty zatracene kapradiny!!! Uz od 8. dne viz. muj 1. prispevek. Dnes je 19 DC a kapradiny pres cele sklicko. Mam bily husty vytok - takovy drobivy(prominte za ten popis)))
Stalo se to nektere z vas? Proc kapradiny nemizi? Zkousel partner, sestra - a na mikroskopu byly tecky...
tak jesem z toho jelen...
CO VY NA TO?
Není tady
Pafli napadlo mě, nemáš nějakej zánět?! Někde jsem četla že zánět v krku nebo jakýkoli zánět může zkreslit obraz na mikroskopu! Nepálí tě to třeba při čůrání ten hlen je divný hustý bílý!!!
Není tady
fakt? no tak to je dost možný že mi to zkreslilo, protože já měla minulej měsíc chřipku před MS a to jsem měla kapradí! A jak je to s tebou Pafli?
Není tady