|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Pomoc! Přihlásila jsem se po delší době, mezitím jste spáchali jakousi další úpravu a moje ikonka pod jménem, na kteou jsem byla zvyklá a vybrala si ji z vaší nabídky, se kamsi vypařila. Ale já na ní trvám, tak kde si to mám obnovit? Díky! 
Není tady

Nety napsal(a):
Pomoc! Přihlásila jsem se po delší době, mezitím jste spáchali jakousi další úpravu a moje ikonka pod jménem, na kteou jsem byla zvyklá a vybrala si ji z vaší nabídky, se kamsi vypařila. Ale já na ní trvám, tak kde si to mám obnovit? Díky!
Nety, mám obavy, že nikde. Patřila k předchozímu systému, který jsme museli z technických důvodů opustit... 
Není tady
V tom případě si tam dám asi Tvoji fotku Jirko 

Jsem zoufalá, co si počnu????!!!! 
Není tady
Nety, v tom případě bych asi trvala na tom, aby bylJirka stejně oděn jako Kalik, jednak ať se to rozliší a jednak ať je to zajímavé:-)
Není tady

Neeee, vyber si ikonku třeba tady: http://www.score.cz/index.php?w=2&kod=2633
Není tady
Jirko, díky! Vybrala jsem si, ale moc odvázaná z toho tedy nejsem. Jsem náročná i v ikonkách a dám si tam takové cosi s obříma oříškovýma očima. Uuuuuuuuf. 
Tak sýr, dík a pa! 
Není tady

A jak ti to sluší! 
Není tady