Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 3. 2. 2006 12:02

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

Re: Popraskaný vzhled květináčů

Luckies,
jestli se chceš pochlubit svýma výtvorama, tak na www.brydova.cz je galerie a tam se dají fotky vkládat :-)

jinak decoupage já sice nedělám, ale mám doma od kamarádky super obrázky na stěnu... Já si zase hraju s window art - slupovacíma barvama na sklo a taky je to skvělá zábava :-)
podívat se můžete na mojí webovce :-D to byla ale dřina jí vytvořit, snad větší, než ty obrázky :-D www.nas-net.org/popelka2

přeju všem spoustu krásných výtvorů ;-)

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#27 3. 2. 2006 14:40

luckies
♥♥♥♥---
Místo: Praha 5

jééé mala.popelko moc díky smile tak to já až se pustím do pořádného tvoření, tak tam něco předvedu. Ty moje fotografije stojí za prd sad

A slupovací barvy?? s těma si hodně hrajem s bráchou... na to máme úchylku, když jedu občas k našim, tak spolu malujem a já už mám u sebe doma oblepenou koupelnu i okna v kuchyni. Dostávám to od něj už i jako dárečky smile A na Tvoje webovky se podívám ráda, jdu na to smile

život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš...

Není tady

#28 3. 2. 2006 16:53

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

to.mala,popelka - stránky máš krásné a obrázky také.Zvlášť ty květiny,ty nemají chybu.Řekla jsem si že udělám taky motýla,jasně že podle tebe,ale návod je nedostupný.Chybí tam složka.Mrkni prosím na to,ať mi může motýl přistát na zácloně.Dík

Není tady

#29 4. 2. 2006 12:22

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

tak jsem včera ubrouskovala téměř celý den,  myslím, že jsem podlehla nové mánii. Včera jsem nakoupila ubrousky za 80,- Kč, každý jiný, nevím, kam to všechno naplácám, ale co kdyby se to hodilo:-)))

Mája

Není tady

#30 6. 2. 2006 11:02

luckies
♥♥♥♥---

Májajájo já včera večer taky ubrouskovala smile objevila jsem ubrousky se svatebním motivem, tak jsem dělala dáreček pro sestřenku. Bude mít svatbu v dubnu, ale já už se na tom teď vyřádila smile manžel jen kroutil hlavou. Až bude čas, nafotím to a hodím na to náš web ať se můžete taky pokochat smile

Není tady

#31 6. 2. 2006 12:35

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

luckies, manžel přede mnou prchá v obavě že bych mu zaubrouskovala vysoké čelo:-D

Mája

Není tady

#32 6. 2. 2006 12:54

luckies
♥♥♥♥---

to mě už bylo naznačeno, že nehodlá neustále zakopávat o květináče smile ale když já to na něčem přeci potřebuju natrénovat ne? wink Ještě štěstí, že kolegyně z práce teď budou mít narozeniny, takže dárečky mám jisté smile

Není tady

#33 6. 2. 2006 13:50

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Májo a lukies: jsem hrozně ráda, že v tom nejsem sama.... nedavno jsme se nemohli ani naobědvat... všude byly květináče a ubrousky.....smile

Upravil(a) jsem.sva (22. 2. 2006 15:29)

Není tady

#34 22. 2. 2006 14:32

luckies
♥♥♥♥---

Ahoj holky, tak jsem zase řádila s ubrouskama smile naobjednala jsem si jich pár do zásoby a o víkendu se na to zase vrhnu. Manžel jede pryč, tak budu mít volné pole působiště smile Navíc se ubrouskovou techniku chce naučit i mamča, takže já teď můžu hrát profíka big_smile rodna .
Jinak jsem se chtěla zeptat jestli si materiál kupujete někde v papírnictví a nebo v nějakém spešl obchůdku na netu. Já to objednávám na netu, ale ráda bych věděla jestli o nějakém obchůdku nevíte. Třeba někde v Praze smile

Není tady

#35 22. 2. 2006 15:30

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Já si je kupuju jen v papírnictví. Prodávají je jednotlivě.

Není tady

#36 22. 2. 2006 15:44

maya
♥♥♥♥♥--

S ubrousky lepenými na textil mám špatnou zkušenost - ač jsem vše dělala poctivě podle návodu, ubrousek se začal loupat dokonce ještě před vypráním sad

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí