6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to je velice dobre, je dobre kdyz si uz od mala zvyknou na zdrave jidlo, v dnesni dobe je to hodne potreba
Není tady
Já aktuálně zkouím dietu KetoDiet. Mám za sebou týden a kilo a půl dole. Někde v diskuzi jsem četla, e jedna paní pila jen 5x denně koktejl to pak ta kila dolů asi frčí rychleji. Já to kombinuju s kaí,polévkou a omeletou.Koktejly jen na svačinu, a mám po týdnu kilo a půl dole. Tak nevím,kdo dělá chybu. Řekla bych, e lepí zhubnout kilo a půl týdně a udret si je, ne za týden zhubnout 4 a za měsíc je mít zpátky jinak kdyby jste u nevěděli, co si k tomu vařit za zeleninu, házím na blog recepty na jídla k dietě KetoDiet http://www.bizy-bee.com/dieta-keto-diet/ 8-)
Není tady
Ja se hodne inspiruji recepty na netu, snazim se to dodrzovat a vedu k tomu i deti, nemam rada kdyz vidim jak rodice vodi deti do MC a nejruznejsich "fasfudu"
Není tady
Uvítala bych tu jednoduché odlehčené recepty na dietní jídla ale i tipy, co dietního se dá sníst venku
Není tady
Včera jsem dělala raw brownies z datlí, keu a bylo to skvělý. Dneska je tolik receptů na zdravá jídla a dezerty.
Není tady
Holky já beru inspiraci ze svet-zdravi.cz kde jsem tedai konečně zhubla po půl ročním programu,samotné mi to nelo ani za nic
Není tady
Pro mě při hubnutí je důleité, aby mě i chutnalo. Dostala jsem tip na dobré kořeníčko bez glutamátu a soli a to Davídkovo koření. Je super.
Není tady
Ahoj Holky,
máte některá zkuenosti s konkrétní Keto dietou? Rozhodla jsem se pro keto dietu a sháním doporučení na produkty a výrobce.
Díky.
Není tady
Ketofit, víc bych k tomu asi nedodávala, musí odzkouet sama, ale za mě chuově nejlepí, nejsytějí a výběr taky lepí ne jinde.
Není tady
Ráno keks a večer sex.
Není tady