27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
jasminka napsal(a):
jeste vzkaz pro LLLenku ... strasne moc bilkovin je v "lnenem seminku".prodava se ve zdrave vyzive a je bud svetle nebo tmave a stoji kolem 20kc.zkus to.taky zkousim a jeste jsem si koupila "vlaknina a lecitin".uvidime
Jasmínko, moc Ti děkuji. Bílkoviny v přírodní stravě jsou přesně to, co potřebuji znát.
Děkuji moc!!! Moc!!! Moc!!! :-)))
astné a příjemné hubnutí vem.
Lenka*
Neco o receptech co a jak jist, kdy, kolik s cim, jak pit, jak cvicit, tabulky, prijmy a vydaje en,
Proste vse ohledne hubnuti a zdrave vyzivy je take na www.aazz.info/linie
ahojky holky, tak je na čase abych i já se svým tělem něco udělala. Mám 90 kg, měřím 173 cm. Ostuda já vím. O0d 25.4 chodím do kurzu sniování nadváhy tak doufám, e to zvládnu. Kurz je na 3 měsíce. Dala jsem si předsevzetí, e za ty 3 měsíce půjde dolu 12 - 15 kilo. Myslím, e se to dá zvládnout. Do ničeho se nevejdu, přitom mám skřín plnou krásnejch hadříků, ale velikosti 42 - bohuel. Přibrala jsem asi 15 kilo, kdy jsem před 2 lety nastoupila po kole do práce. Stresové zaměstnání, občas nestíhám pravidelně jíst, do toho se přidá jídlo po 20. hodině, méně pohybu a pak to takhle dopadne. Take holky, drte mi palečky.Díky papa Mía
Dietní tip: MAKOUN
Je to z vaječných bílků víceméně je to jako kuřecí řízek a nemá to ádné kalorie . Můe se jist teplý i studený, s rohlíkem nebo s bramborem atd. Dělají i saláty (jemný , madarský , čínský...)a to je velká dobrota.
Kupuju to v Tesku.
Není tady
kočky,bez provokácie- ja chcem pribra, aspoň 3-5 kg, .
Není tady
katafyge napsal(a):
kočky,bez provokácie- ja chcem pribra, aspoň 3-5 kg,
.
tak to budou "jiné dveře"....
Není tady
Mám sice nějaké to kilo navíc ale kdy hubnu nedělá mi to dobře. Tak ádné diety, jen střídmě jíst naco mám chu!
Není tady
Docela zabírá sekání trávy a práce na zahradě, jinak večer moc nejíst.
Není tady
Nevíte někdo, jakou kalorickou hodnotu mají Nachos? Nemůu to nikde najít. Ale vím, e jsou z kukuřičných lupínků, take by mohly nahradit mé oblíbené, leč velmi, velmi tučné, čipsy
Není tady
Znáte některá EMULIPS PLUS nala jsem odkaz na meilu www.okg-fit.cz/claf jsou to prý tablety,které pomáhají lučníku a tuk přijímaný se vylučuje močí.tak teda nevím -co vy na to?
Není tady
dzifdayly napsal(a):
Znáte některá EMULIPS PLUS nala jsem odkaz na meilu www.okg-fit.cz/claf jsou to prý tablety,které pomáhají lučníku a tuk přijímaný se vylučuje močí.tak teda nevím -co vy na to?
Hlavně je to přípravek,který ti spolehlivě pomůe Tvé peněence odlehčit.Na toto téma byla u na starém babinetu horlivá diskuze a tady na Pavlači opět.Vichni,kdo ho chválili byli potenciální dealeři těchto výrobků.Jinak ostatní svorně tvrdili,e jim to nepomohlo.
Není tady
bohuel musím konstatovat - neukodí ale ani nepomůe ....
Není tady
dzifdayly napsal(a):
No ja Emulips mela ale jen ty kapky ale osobne si myslim ze je to to stejny a fakt fakt to nepomohlo,a to nemam az takovej problem ze by se me ty kila drzely nejak drasticky a nesly za zadnou cenu dolu.Je to jen vyhozeni penez.
Není tady
janička25 napsal(a):
ahoj holky, zabrousila jsem na tyto stránky jen náhodou, a je koda, e tu není samostatná diskuze pouze o hubnutí, i kdy málokterá z Vás je podle mě opravdu obézní. ........................................................atd. Je blbost hubnutí odkládat, můete začít hned, protoe to není nic nepříjemného, uvidíte.
JANIČKO,SE VÍM CO JSI NAPSALA,PLNĚ SOUHLASÍM,JEN S TÍM,E TADY CHYBÍ DISKUZE O HUBNUTÍ NE.
DISKUSE O HUBNUTÍ TADY JE ,ALE MÁLOKDO SE K NÍ PROPRACUJE.NAJDETE NÁS V KLUBU JABLÍČKO A JE NÁS TAM SPOUSTA.
JÁ MĚLA PŘI SVÝCH 164 cm 105 kg!-HRŮZA. OD ÚNORA MÁM DOLE PŘES 20 kg A TAKOVÝCH NÁS JE TAM VÍC. VE SKUPINCE SE HUBNE LÉPE!
Není tady
Dámy,
nala jsem na internetu bezplatnou přehlednou nutriční kalkulačku, která Vám spočítá bílkoviny, tuky, sacharidy, cholesterol a energii z jídla co jste snědli. u se mě podařilo zhubnout 4 kg a hlavně bez jojo efektu. . dá se tam i zapsat cvičení. doufám, e budete tak úspěné jako já. koukněte na http://www.flora.cz/eden_kalk.php a nala jsem tam i týdenní jídelníček pro inspiraci http://www.flora.cz/diety.php?sekce=redukce.
Není tady
Ahoj holky, rada bych prispela svou troskou do mlyna. Nejhorsi, co muzete delat, je pocitat kalorie a energetickou hodnotu. Uvedomte si, co je zdrave a co nikoliv. Nevim, kdo tu psal, ze si k snidani dava Fidorku, protoze ma malo kalorii. Hruza! S takovou nezhubnete, a pokud ano, dostavi se drive, ci pozdeji tzv. jo-jo efekt. Hlavni je premyslet nad kazdym jidlem. Kuprikladu je mnohem lepsi si dat k obedu kus pecene husy nez parek (i kdyz, dle nekoho ma parek min kalorii, tudiz je to v poradku), samozrejme je , ze nejlepsi je ryba nebo kureci prso. Vyzivou se zabyvam nekolik let a tyto radoby zarucene diety me dokazou nadzvednout ze zidle.
Není tady
ja v lete ijem na tomto:
nahrubo postrúhaná alátová uhorka+cesnak+tzatziky korenie+ biely jogurt. môe sa to jes samé, alebo s pečivom, alebo kukuričnými lupienkami. je to skvelé, sýte
uhorka je u vás asi okurek (?)
Není tady
Co s neloupanou pohankou? Vcera jsem si ji koupila, ze z ni jako uvarim kasi, udelam salat, ale na to mela byt nejspis loupana
Není tady
třebe skusit pohankové rizoto,karbenátky slaný nákap.je třeba zadat do vyhledávače recepty z pohanky a je to
Není tady
panělská tortila:
olivový olej
jedna větí cibule, nakrájená najemno
strouek česneku, nasekaný
2 střední bramory, uvařené ve slupce a nakrájené na kostičky
mraený penát (rozmrazit)
jedno vejce a 4 bílky
sů, pepř, tymian, mukátový oříek, petrelka
Ve velké panvi na olivovém oleji usmaíme cibulku dozlatova, přidáme česnek. Pak vmícháme brambory, penát, vejce a bílky, sůl, pepř, tymián, mukátový oříek, petrelku. Přikryjeme poklicí a necháme chvíli vařit na niím stupni (asi 10-15 minut).
4 porce:
1porce: 145 kalorii, 3 gramy tuku.
Není tady
360 g nasekaných zelených fazolek
olivový olej
2 strouky česneku, nakrajený
malá rajčátka, nakrájen na půlky
trocha kmínu, trochu hořčičných semínek
Uvaříme zelené fazolky v osolené vodě (7-9 min).
Smícháme olivový olej, kmín, hořčičná semínka na pánvi. Rozehřejme a přidáme rajčátka a sůl. Vaříme asi 2 minuty dokud nezačnou rajčata měknout. Pak přídáme fazolky, zamícháme a můeme podávat.
Není tady
Doporučuji stránky:http://www.flora.cz/eden_kalk.php Je tam kalkulačka pro vechny druhy jídla. Stačí jen kliknout na symbol kalkulačky. Dá se tam i po přihláení sčítat denní příjmy. Byla jsem překvapená, kolik jsem si za den nasčítala. :-)))
Není tady
no moc receptů tu holky není
Není tady
Holky tedy já taky čekala e tu najdu inspiraci na dietní recepty a ono toto
Na stránce dietní recepty kde je popsáno 5 stran jsem nenela recept skoro ádný...
Není tady