Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 15. 9. 2008 16:10

Efkaaa
♥------

Čistička vzduchu

Hezký den všem. Potřebovala bych poradit než zase něco koupím a bude to k ničemu. Delší dobu uvažuji o koupi čističky vzduchu s ionizátorem. Prosím, kdo máte zkušenosti, napište. Děkuji moc Eva

Není tady

#2 17. 9. 2008 8:47

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

Re: Čistička vzduchu

Mám v kuchyni čističku vzduchu,obden,nejlépe každý den ji musím vyčistit.Toho prachu a chlupů ze psa je tam kvanta,takže funguje,jen nevím ,jestli má ionizátor.Předpokládám,že má,je nová.Je to značka DAIKIN,tak se mrkni na internetu,co píší o jejich funkcích,je jich tam hodně.Kuchyň má 25m2 a myslím ,že tato čistička je až na 30m.

Není tady

#3 17. 9. 2008 14:38

Efkaaa
♥------

pajaja napsal(a):

Mám v kuchyni čističku vzduchu,obden,nejlépe každý den ji musím vyčistit.Toho prachu a chlupů ze psa je tam kvanta,takže funguje,jen nevím ,jestli má ionizátor.Předpokládám,že má,je nová.Je to značka DAIKIN,tak se mrkni na internetu,co píší o jejich funkcích,je jich tam hodně.Kuchyň má 25m2 a myslím ,že tato čistička je až na 30m.

Pajajo, děkuji moc. Prohlédla jsem si ji na internetu a má i ionizátor. Je pěkná i vzhledově. Takže asi ji pořídím.Kuchyň mám spojenou s pokojem kde se spí a tak si myslím, že by byla ideální a hlavně teď na zimu, když jsem převážně zavřená doma. Místnost má 34,6 m2 takže by též vyhovovala. Dám vědět až ji pořídím. Ahoj a měj se hezky, Eva

Není tady

#4 7. 11. 2008 19:42

Jana.J
♥♥♥----

Dobrý den,
chtěla jsem se vás zeptat jak jste spokojeny s touto čističkou? Dívala jsem se na ni na netu a zaujala mne. Nicméně jsem měla ionizační čističku, ale byla velmi levná - okolo 3tis. korun a po spuštění byl v místnosti spíš nepříjemný vzduch, takový umělý..Mám ročního syna a budeme se stěhovat zpět do bytu, který jsme opravovali a ten je přímo u hlavní a dost rušné silnice. Zajímalo by mne, zda-li je tato čistička účinná. Je poznat rozdíl, když jste čističku neměli a teď, když ji máte? Je cítit čerstvější a čistší vzduch? Jelikož mám okna od ložnice a obýváku přímo na ulici, kde je velký provoz, proto bych byla ráda, kdyby mi čistička sloužila jak v ložnici, tak obýváku. Bohužel nevím kolik mají metrů. Z ložnice mám dveře do obýváku, bude stačit, když otevřu tyto dveře? Umístit čističku raději do ložnice nebo obýváku? Máte ji nepřetržitě zapnutou? Má velkou spotřebu el.? Jedná se mi především o ty výfukové plyny, jinak nekouříme, takže mi jde jen o to. Děkuji moc za rady!

Není tady

#5 8. 11. 2008 10:42

Efkaaa
♥------

Dobrý den, Jano, bohužel žádnou radu Vám neposkytnu. Nakonec jsem si to rozmyslela a čističku jsem si nekoupila. Kamarád mi to rozmlouval a potom jsem ani tady  (krom Pajaji výše) žádnou odezvu nedostala. Takže asi ještě bližší informace by Vám podala Pajaja, nebo třeba taky Ota. Taky jsem čekala, že dostanu více informací od více lidí, co čističku používají, že napíší něco bližšího v tom smyslu jako potřebujete vědět Vy. Takže lituji, já si ji pořizovat zatím nebudu. Mějte se hezky a ať jste úspěšná

Není tady

#6 8. 11. 2008 15:09

Jana.J
♥♥♥----

Děkuji i tak za odpověď. Taky tomu nerozumím, myslím, že dnes dost lidí používá čističku. Zřejmě nechodí na babinet :-)
Já si ale nějakou koupím a myslím, že tato vypadá dobře. Až si ji koupím (bude to ale nejdříve příští rok), pak napíšu jak jsem s ní spokojená.

Není tady

#7 7. 10. 2009 21:25

li.lik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Sever

Ahoj, jestli to někoho i dnes zajímá, tak my máme čističku jen v ložnici (podkroví). Jinak trávíme většinu dne o patro níž. Jsem na mateřské a musím říct, že jako alergik a astmatik cítím výraznou úlevu. Vzduch je citelně čistší (máme dva velké psy, takže chlupů dost....), máme i ionizátor. Značka je bionaire. Myslím, že je důležité při volbě dbát na správné umístění a kapacitu přístroje. cool

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/oeXGSN4.jpghttp://lb4m.lilypie.com/oeXGp1.png
http://lb2m.lilypie.com/PQ1Np1.png

Není tady

#8 8. 10. 2009 11:19

Efkaaa
♥------

Ahoj, děkuji za zprávičku. My jsme si nakonec koupili zvlhčovač vzduchu taky zn. Bionaire. Začnem ho používat až se bude víc topit a bude v bytě suchý vzduch. Dosud jsme ho jen vyzkoušeli (přišel v dubnu) a zdá se dobrý. Tak doufám, že budem spokojeni až ho budem využívat naplno.

Není tady

#9 9. 10. 2009 15:30

irisek007
♥------

Pokud máte alergie tak bych vám ji doporučila. Pokud ovšem ne tak je to zbytečná investice. Raději bych na vašem místě investoval do čístičky vody. Je to mnohem lepší,protože vodu používáte pořád.

Není tady

#10 20. 10. 2009 12:30

li.lik
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Sever

Ahoj, já jí chtěla kvůli sobě - špatně se mi dýchalo v těhotenství, i kvůli malé. Krásně ta čistička stáhne prach a ostatní neřádstvo ze vzduchu a mimi krásně spinká.
Záleží i na prostředí, ale pokud taky bydlíte ve městě, myslím, že čistička není špatná investice, protože už tam nejsou výměnné filtry, ale čistitelné (u nové řady), tím pádem je to jednorázová investice.
Ionizátor dělá vzduch takový jakoby voňavější, má umožnit usazení zbytkových částic na povrchu předmětů, takže se to dobře setře a vzduch je naprosto čistý.

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/oeXGSN4.jpghttp://lb4m.lilypie.com/oeXGp1.png
http://lb2m.lilypie.com/PQ1Np1.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí