29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda Danielko, klobouk dolů , vytrpěla sis své
, mě ta tvoje slohovka vehnala slzy do očí...
Ale hlavně, že je všechno už v pořádku, a máte ty ošklivé chvíle s Kristýnkou za sebou. Přeji vám hooodně štěstíčka a zdravíčka
Není tady
Teda Daniel, opravdu klobouk dolů a hooodně velká gratulace k holčičce!
Všechno jste to obě zvládly, ted už bude jenom líp! Držím palečky a přeji moc štěstí, zdraví a mlíčka!
Není tady
Ahoj holky,
jen jsem vám chtěla ukázat krásný pokračování našeho příběhu. I přes ten šílenej začátek je naše malá zdravý, krásný a veselý miminko. Brzo už nám bude půl roku, všechny lékařský prohlídky dopadly na výbornou a neurolog je z nás nadšený . Máme dva zuby, přetáčíme se ze zad na bříško a naopak, smějeme se každý blbině, chceme sedět a když ji nechám hrát si na zemi na dece a na chvíli se vzdálím, je schopná se na zádech přestěhovat z jednoho kouta místnosti do druhého. Šmakuje nám mrkvička, banány a kašičky...
Tím jsem chtěla říct všem maminkám a i těm nastávajícím: nikdy neházet flintu do žita, myslet pozitivně. Myslím, že jen tak jsem byla schopná všechno zvládnout.
Doktoři jí říkaj vypiplaný miminko .
Není tady
Dani, tak to je paráda nechceš mrknout za námi na podzimňátka? - http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=35739
jsem moc ráda, že to Kristýnka tak zvládla a dělá Ti radost
Není tady
Přeji vám oběma aby vás v životě po perném začátku čekalo co nejvíc šťastných dní
Není tady
ahoj kočko, tak jsem se tu konečně zaregistrovala a hledala tě tady a našla tohle.....řvu tady jak želva....to moje věčí stěžování že "to nejde" a jedna revize jsou proti tomuhle úplné nic!!!! Síce vím, co jsi prožila, ale když to tady čtu, je mě z toho zase zrozně:-(!!! Jsem moc ráda, že už je to všechno dávno pryč a Kristýnka je taková kočka a šikulka po Tobě:-)!
Není tady
lenule81 napsal(a):
ahoj kočko, tak jsem se tu konečně zaregistrovala a hledala tě tady a našla tohle.....řvu tady jak želva....to moje věčí stěžování že "to nejde" a jedna revize jsou proti tomuhle úplné nic!!!! Síce vím, co jsi prožila, ale když to tady čtu, je mě z toho zase zrozně:-(!!! Jsem moc ráda, že už je to všechno dávno pryč a Kristýnka je taková kočka a šikulka po Tobě:-)!
Ahojky , takhle to neber! Už je to daleko za náma a z Kristýny je holka jak cumel
. Zapomenout na to nechci, člověk se kouká na spoustu věcí jinýma očima, ale hrany se otupí.
Každá máme svoje trápení a tvoje je teď bohužel aktuální, ale já prostě věřim, že ne na dlouho!!! Ta cesta je dlouhá, ale bude to stát za to!
Není tady