29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Ahoj všem :-)
tak jsem tady opět , vždy když už je toho na mě moc , tak se sem k vám uchýlim a napíšu co mě trápí , stejně tak jako většina z vás...
Tak tedy už jsem tady pře 2 lety řešila svůj problém.Chtěla jsem se rozejít s partnerem ,jelikož to mezi námi vyhaslo a přestali jsme spolu spát..jinak jsme se měli rádi a žili bezproblémový vztah.Ale já nabyla přesvědčení , že to tak nemá být a nechtěla jsem ve 30 žít bez sexu.
Přesně jak jste říkali , pokud někoho potkám ,tak bude konec..a byl.Trvalo to hodně dlouho než jsem sebrala odvahu , ale nakonec jsem to udělala a přítele po osmi letech opustila.Brečeli jsme oba a několikrát se sešli a zase oba brečeli, ale já stála pevně za svým rozhodnutím.Vzala bych to zpět , ale když už mě to stálo tolik nervů a odvahy to skončit ,tak jsem to chtěla zkusit a žít bez něj..Chtěla jsem začít nový život.Již to bude rok co jsme se rozešli a vlastně nemám celou tu dobu v duši klid.Chtěla jsem být štastná , zamilovaná a sdílet společnou domácnost s novým přítelem ,ale moc dlouho to netrvalo...Součastného přítele mám moc ráda , ale společné soužití odkrylo některé jeho návyky , které mi vadí, ale snažím se je skousnout.Myslím ,že bych si na ně i mohla zvyknout ,ale ať jsem to nečekala, začalo se mi stýskal po bývalém příteli.Jako by mi to někdo dělal schválně. Někdo uvnitř mého já mi to stále kazil....jsem hrozně nestálá a jsem s přítelem spokojená , pak se mi zase stýská po bývalým....Najednou si neumím představit ,že už nikdy nebudeme spolu a že bychom měli každý žít s někým jiným :-( máme dobrý a přátelský vztah a on by si moc přál abych se vrátila , ale já se toho bojím...Co když už to nejde zpátky, když už jsem to jednou rozbila.Mám takový problém , hlavně z mé strany.Mám v sobě nějaký blok .Necítím k němu takovou tu sexuální přitažlivost a mám strach ,že tohle by mohlo náš vztah zase zničit.Jinak bych se na 100% vrátila ,ale tohle mě trápí , že nepůjde.Nevím kde jsem k tomu přišla .Vždy jsme měli dobrý sex,ale pak jak postupně opadal a nebyl skoro žádný , tak asi od té doby...On to ví , řekla jsem mu to a také jsem přemýšlela ,že bych navštívila nějakou sexuální poradnu.Protože kdyby toto se spravilo ,tak bychom byli moc šťastni. Co myslíte , dá se to spravit a má cenu se vracet.Kamarádka mi radí ,že je to zvyk a že na něj nezapomenu nikdy a minimálně polovinu z toho co jsme spolu žili mi bude scházet.A vracet se nemám!
Není tady
Ty ses s přítelem po 8 letech rozešla "jenom" proto, že jste spolu přestali spát? Jinak byl vztah dobrý? A snažili jste se to předtím řešit?
Přijde mi divný, že dřív mezi vámi sexuální chemie byla, a pak se "vytratila". Dokážu pochopit, že mezi 2 lidmi sex. chemie není... ale pokud je, a pak se ztratí... nejde ji znovu vykřesat?
Jestli se máš vracet to nevím, na konci jednoho vztahu jsme spolu skoro přestali spát - ale to bylo znamení, že vztah je u konce, nebyla to příčina rozchodu.
Pokud se máte rádi a chcete spolu být (s býv. přítelem), stálo by za to za sexu zapracovat. Asi se dopředu nedá říct, jestli to půjde nebo ne, ale za zkoušku to stojí.
Zkus si třeba vzpomenout na dobu, kdy Tě přítel vzrušoval... co bylo tenkrát jinak než teď?
Jestli "má cenu se vracet" to jej otázka pro Tebe a pro něj, jestli spolu chcete být :-) Na to univerzální pravidlo neexistuje.
Ale souhlasím s Tebou, že sex je ve vztahu důležitý, ho mít :-)
Není tady
Ahoj.... ja mam podobny problem... my jsme spolu s pritelem sice jen rok(obdivuju tvych 8 let) ale sex v nasem vztahu taky dost chybi... kdyz jsme spolun pred rokem zacali chodit, bylo to uplne jiny... to jsme spolu byli v posteli 24 h.denne..
a ted??? to nema cenu resit.... problem neni ale v tom, ze on by nechtel...problem bude asi ve me.. nevim, mozne je to divny, ale uz na to proste nemam chut, jako na zacatku, a kdyz nad tim tak premyslim, tak me driv vzrusoval mnohem vic... nevim, jestli je to tim, ale posledni dobou nas vztah nejak upada..porad se hadame hlavne kuli absolutnim kravinam, ktery ani nema cenu resit a me to pak hrozne mrzi... nevim, trebas to ale taky muze byt tim, ze driv se ke me choval uplne jinak, nez ted... tak nejak lip, a byl mnohem pozornejsi,,! Mozna proto jsem porad protivna, a hadame se.... taky to mozna bude tim, ze kdyz se zhadame, tak ja proste nemam naladu hned na to se s nim vyspat, protoze vim, ze proste neco neni v poradku..!!!! ale jemu to nevadi, on by mohl fur... proste tohle nemuze pochopit...!! Ale ted se do toho nejak moc zamotavam....
Jen jsem chtela rict, ze ho moc miluju, nechci se s nim rozejit, i kdyz to posledni dobou nevypada zrovna ruzove, a taky bych byla moc rađa za jakoukoliv radu, co mam delat...!!! Fakt nevim... A promin, moc jsem ti timhle nepomohla, vid??? Ale aspon vis, ze nejsi sama, komu to nejde!
Není tady
martinko, víš co lidí se rozvádí právě proto, žespolu přestali spát ? Mraky....
já osobně, pokud by mě sexuálně nepřitahoval, bych do partnerského vztahu nešla ( mileneckého ), ale jako nej kamarádství nebo přátelství by to fungovat mohlo, vzhledem k tomu, co vás spojuje a jak dlouho se znáte...
jednomu svému příteli, který zalitoval toho, že nejsme "pár" jsem řekla...takhle je to mnohem lepší, mám tě napořád a nemůžu o tebe přijít ...
známe se už 20 let a čteme v sobě navzájem jak v knize...když se vidíme po delší době, je to, jakoby to bylo naposledy včera
Není tady
to nevadí , já vím ,že je nás víc. Asi na to rada není.Spíš možná jen zkušenosti ostatních...Třeba také jednou přispěji svoji zkušeností až tohle obdoví bude za mnou.
Myslím ,že je to opravdu ta chemie a na začátku vztahu je nejsilnější a proto je to všechno tak hezký , ale zárobeň zrádný a klamný.Až časem človek pozná jak silný a perspektivní je náš vztah.Mohou nastat krize a pokud se zvládnou ,tak mohou vztah posílit.
Není tady
julikuji napsal(a):
tim, ale posledni dobou nas vztah nejak upada..porad se hadame hlavne kuli absolutnim kravinam, ktery ani nema cenu resit a me to pak hrozne mrzi... nevim, trebas to ale taky muze byt tim, ze driv se ke me choval uplne jinak, nez ted... tak nejak lip, a byl mnohem pozornejsi,,! Mozna proto jsem porad protivna, a hadame se.... taky to mozna bude tim, ze kdyz se zhadame, tak ja proste nemam naladu hned na to se s nim vyspat, protoze vim, ze proste neco neni v poradku..!!!!
no a proč se hádáte kvůli kravinám ? hádejte se konstruktivně...tzn. najít problém a ten řešit a ne se obvinovat...jo a spát nechodte, pokud jste rozhádaní, vždycky si to vyjasněte ještě před spaním...to je rada od Plzáka a té se držím zuby nehty...a funguje to...když budete chodit spát naštvaní nebo alespon ty, když jemu to neva, tak to víš vztah jen zničí a ničemu to nepomůže...ted zrovna bylo v TV v pořadu...rodina, škola, rodiče...nebo jak se to jmenuje...že hádka...tedy konstruktivní hádka je zdravá...ona to totiž vlastně není hádka, ale výměna názorů a ječet se u toho nemusí...křičí se, když dochází argumenty a nebo je malý prostor pro svá stanoviska... není marné přečíst si nějakou knížku pro partnerské vztahy
Není tady
Heřmanka napsal(a):
martinko, víš co lidí se rozvádí právě proto, žespolu přestali spát ? Mraky....
já osobně, pokud by mě sexuálně nepřitahoval, bych do partnerského vztahu nešla ( mileneckého ), ale jako nej kamarádství nebo přátelství by to fungovat mohlo, vzhledem k tomu, co vás spojuje a jak dlouho se znáte...
jednomu svému příteli, který zalitoval toho, že nejsme "pár" jsem řekla...takhle je to mnohem lepší, mám tě napořád a nemůžu o tebe přijít...
známe se už 20 let a čteme v sobě navzájem jak v knize...když se vidíme po delší době, je to, jakoby to bylo naposledy včera
Možná by to bylo takhle lepší.Ale je to těžký.A navíc má ted nějakou holku a ta mě nesnáší,Chápu , bojí se o něj .Ale je mi jasné , že by mu zakazovala se se mnou vídat.Už takhle ho kontroluje a leze do mobilu.Bojím se mu i zavolat nebo napsat , aby neměl problém...Tak moc mě to mrzí ,že se to mezi nami tak zmenilo a zustat přáteli vzhledem tomu ,že on mě má stále rád by nešlo.Měli bychom úplně utnost kontakt aspon na nějakou dlouhou dobu protože takhle je to pořád otevřený.Prostě to vydržet a překonat ten stesk.
Není tady
Janina08 napsal(a):
Možná by to bylo takhle lepší.Ale je to těžký.A navíc má ted nějakou holku a ta mě nesnáší,Chápu , bojí se o něj .Ale je mi jasné , že by mu zakazovala se se mnou vídat.Už takhle ho kontroluje a leze do mobilu.Bojím se mu i zavolat nebo napsat , aby neměl problém...Tak moc mě to mrzí ,že se to mezi nami tak zmenilo a zustat přáteli vzhledem tomu ,že on mě má stále rád by nešlo.Měli bychom úplně utnost kontakt aspon na nějakou dlouhou dobu protože takhle je to pořád otevřený.Prostě to vydržet a překonat ten stesk.
Kdybyste se oba rozhodli, že se k sobě vrátíte, tak jeho nová slečna nemá šanci...
A pokud jsem název vlákna pochopila dobře "chtěla bych se vrátit, ale bojím se" - tak Ty se chceš vrátit???
A on chce, aby ses vrátila???
Není tady
Hele, pokud bys chtěla, ale bojíš se, jsi na nejlepší cestě to dovrtat úplně. Pokud jasně cítíš, že to je to nejlepší, co chceš udělat, udělej to. Ale pokud se ptáš, zda to máš udělat, hledáš cestičky, proč to neudělat...zdůvodňuješ si to sama. Ono to vyjít může, ale taky spolu zase pár let můžete zabíjet čas. Ten se vám nevrátí!
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Janina08 napsal(a):
Kdybyste se oba rozhodli, že se k sobě vrátíte, tak jeho nová slečna nemá šanci...
A pokud jsem název vlákna pochopila dobře "chtěla bych se vrátit, ale bojím se" - tak Ty se chceš vrátit???
A on chce, aby ses vrátila???
ano , chtela bych se vrátit a on to chce také.Řekl mi , že on by za to dal cokoli a není pro něho problém s ní vztah ukončit.Taky jsem se ho ptala , tak proč s ní je.Prý nechce být sám..
Není tady
KALUPINKA napsla : Hele, pokud bys chtěla, ale bojíš se, jsi na nejlepší cestě to dovrtat úplně. Pokud jasně cítíš, že to je to nejlepší, co chceš udělat, udělej to. Ale pokud se ptáš, zda to máš udělat, hledáš cestičky, proč to neudělat...zdůvodňuješ si to sama. Ono to vyjít může, ale taky spolu zase pár let můžete zabíjet čas. Ten se vám nevrátí!
Vidíš , to je taky pravda.Co když to tak je...:-( prostě se v to motám a neumím z toho ven.Jsem hrozně zmatená.Jedno vím ,že je pro mě hodně důležitý a neumím se smířit s tím , že už nebudeme spolu.Jako když ztrácím někoho hrozně blízkého a už ho nikdy neuvidím.
ALe tohle všechno mi došlo až teď, když jsem odcházela ,tak jsem si myslela ,že dělám dobře.Ach jo.Není tohle ten život , ta realita. nic není zadarmo, každý svého štěstí strůjce .
Upravil(a) Janina08 (14. 9. 2008 22:57)
Není tady
Janina08 napsal(a):
ano , chtela bych se vrátit a on to chce také.Řekl mi , že on by za to dal cokoli a není pro něho problém s ní vztah ukončit.Taky jsem se ho ptala , tak proč s ní je.Prý nechce být sám..
Pokud OBA CHCETE, tak to udělejte. Nebo se budete dosmrti (nebo dlouho) trápit tím, že jste to znovu nezkusili.
On je ochotný opustit souč. přítelkyni...
Jsi Ty ochotná opustit souč. přítele?
Pokud ano, v cestě vám nic nebrání.
Stejně si myslím, že u vás obou současní partneři jsou "převozníci". Resp. že to nemá velkou budoucnost, protože předchozí vztah ještě nemáte uzavřený, ukončený.
Není tady
Vy se chcete k sobě vrátit jenom proto, abyste nebyli sami a že jste dosud nenašli odpovídající lepší náhradu! Tohle je pro mě špatný důvod k dalšímu pokusu o soužití! Je to stejné, jako kdyby ses vrátila k manželovi, přestože Ti život s ním přinášel mimimum radostí, jen spíš povinnosti, hádky a trápení, spojené s nesouladem a nespokojeností. K čemu by to vedlo?
Když má člověk tu sílu, říct...já tak žít nechci, chci něco jiného, proč to bere zpět a volí to nejsnadnější řešení...nevydržím sám...raději to vrátím zpátky...pořád lepší, než nic! Je to stejný, jako kdybys šla na učňák, protože se Ti nechce studovat a pak měla méně placenou práci a se zlostí koukala na jiné, kteří zabrali a vydrželi a dělají něco, co by se Ti líbilo...ALE BEZ ABSOLVOVÁNÍ STUDIA!
Není tady
Janina08 napsal(a):
Promiň za to, co ti tu napíšu, ale s tímto typem uvažování by ses už vracet neměla, protože jsi tomu svýmu předešlýmu klukovi ublížila a jak se zdá, pohráváš si s myšlenkou, že bys to mohla zopakovat. Tzn. vrátit se, ale při tvé nespokojenosti a nerozhodnosti by pak zase následovaly pochyby. Protože co jinýho vlastně cítíš, než pochyby? Já jsem totiž v situaci toho, kterýho jsi opustila, i mně se to stalo, a udělala to holka s myšlením hodně podobným tvýmu. S tím klukem po mě se rozešla taky, teď mi dává najevo, že na mě myslí, ale nevrací se. Jen tak krouží okolo. Podle mě jí v hlavě probíhá navlas stejný proces jako tobě. Já si na tobě vážím toho, že ji upřímná a dala jsi nám do tý svý hlavy nahlídnout. Ale řeknu ti z vlastní zkušenosti, že je to pro chlapa hroznej pocit, mít holku rád, bejt od ní opuštěnej, pak ji zase vidět, jak se přibližuje a zas vzdaluje, nechce ho definitivně opustit ani se natrvalo vrátit. Mně se to po 9 měsících od rozchodu právě děje a nyní čtu podobný příběh. Rozhodni se tak nebo tak. Ale máš-li pochyby, tak toho kluka ušetři a radši ho už nech být s jeho holkou. Jinak ho budeš mučit dál a je to pro něj nelidský... Nakonec i pro tebe.
Není tady
tenonen napsal(a):
Janina08 napsal(a):
Promiň za to, co ti tu napíšu, ale s tímto typem uvažování by ses už vracet neměla, protože jsi tomu svýmu předešlýmu klukovi ublížila a jak se zdá, pohráváš si s myšlenkou, že bys to mohla zopakovat. Tzn. vrátit se, ale při tvé nespokojenosti a nerozhodnosti by pak zase následovaly pochyby. Protože co jinýho vlastně cítíš, než pochyby? Já jsem totiž v situaci toho, kterýho jsi opustila, i mně se to stalo, a udělala to holka s myšlením hodně podobným tvýmu. S tím klukem po mě se rozešla taky, teď mi dává najevo, že na mě myslí, ale nevrací se. Jen tak krouží okolo. Podle mě jí v hlavě probíhá navlas stejný proces jako tobě. Já si na tobě vážím toho, že ji upřímná a dala jsi nám do tý svý hlavy nahlídnout. Ale řeknu ti z vlastní zkušenosti, že je to pro chlapa hroznej pocit, mít holku rád, bejt od ní opuštěnej, pak ji zase vidět, jak se přibližuje a zas vzdaluje, nechce ho definitivně opustit ani se natrvalo vrátit. Mně se to po 9 měsících od rozchodu právě děje a nyní čtu podobný příběh. Rozhodni se tak nebo tak. Ale máš-li pochyby, tak toho kluka ušetři a radši ho už nech být s jeho holkou. Jinak ho budeš mučit dál a je to pro něj nelidský... Nakonec i pro tebe.
Ty a Kalupinka . Dost jste mě svým názorem a radou oslovili.Vůbec jsem takhle na to nekoukala a cítím,že jste to asi odhalili.Budu o tom přemýšlet a je mi líto , když čtu tvůj příspěvek , že vlastně prožíváš to co asi ten můj bývalý.A já si ještě vybírám.Stydím se za sebe.Tak dobře zkusím jít dál , ale já chci zapomenout už nechci v sobě ty pochybnosti.Proč to trvá tak dlouho.A nechci zase poznávat někoho dalšího.Já vím , hned se napomenu.Nemůžu chtít všechno !Prostě to musím zvládnout.Děkuji Vám všem! snad se z toho brzy dostanu a budu pokorná a štastná za to co mám.Jiní čekají na lásku, aby je měl někdo rád a mě mají rádi dva chlapi.
Není tady
No vidíš, jsem ti vděčný, přivedla jsi mě na myšlenku, že ona je taky možná v pozici ženský, kterou mají rádi 2 chlapi. S tím jejím posledním klukem to od počátku bylo takový neslaný nemastný a ona je ten typ, co si v podobné situaci hledá preventivně a paralelně jinou možnost (tak to totiž začala i se mnou, 4 měsíce před definitivním rozchodem s tím přede mnou). Takže teď má možná jinou možnost a do toho tu starou, před 9 měsící zavrženou a momentálně znovu zvažovanou. Jak povznášející myšlenka, být pořád ještě ve hře! Všechno je v tom, že ať si chlapi říkají co chtějí, je to ženská, která si vybírá, ne oni. Když tak přemýšlím, co v téhle situaci dělat, je mi nejbližší myšlenka na orientální fatalismus. Allah Akhbar
Není tady
P.S. Neodsuzuju tě, naopak tě chápu. Ty se snaž zase chápat jeho. Jen tak k sobě můžete najít cestu a vyrovnat se se situací, i když třeba půjdete každý jiným směrem. Já to zkouším taky tak udělat. Trvá mi to už nekonečně dlouho, ale snad jsem nějakej pokrok udělal. Minimálně se mi podařilo to, že k ní necítím nic negativního...
Upravil(a) tenonen (16. 9. 2008 2:43)
Není tady
koukák ,že jsem si s tou "tvojí" slečnou dost podobná :-) já jsem vždy chodila ze vztahu do vztahu.Nějaký čas součastně vedla dva najednou, asi pro sichr co kdyby náhodou. Nikdy jsem si nevěřila, že se mohu někomu líbit.Tak jsem většinou chodila s klukem ,kterému jsem se líbila já.Já se zamilovala postupně.To až ten můj byválý byl první kdo se líbil mě a nakonec jsem ho získala.Ale asi jsem se mu líbila také .Ale bylo to úplně jíné,když se Vám někdo líbí hned od začátku a máte štěstí , že i vy jemu.p.s. těch vztahů jsem myslím moc neměla ..poprvé jsem začala chodit s klukem v 18 2,5 roku pak v 21 dva roky a pak 23 až do 31 let. Ten poslední vztah vlastně také krachl , že si mě přítel nechtěl vzít a děti také stále odkládal, dost často jezdil pryč a já byla doma sama . Teď by si mě vzal a děti už chce také.Tak trochu se na něj i zlobím.Já pořád čekala a nechtěla jsem ho do ničeho tlačit a nakonec jsme ztratili spoustu času je nám již přes třicet ..
Není tady
Janina08 napsal(a):
koukák ,že jsem si s tou "tvojí" slečnou dost podobná :-) já jsem vždy chodila ze vztahu do vztahu.Nějaký čas součastně vedla dva najednou, asi pro sichr co kdyby náhodou. Nikdy jsem si nevěřila, že se mohu někomu líbit.Tak jsem většinou chodila s klukem ,kterému jsem se líbila já.Já se zamilovala postupně.To až ten můj byválý byl první kdo se líbil mě a nakonec jsem ho získala.Ale asi jsem se mu líbila také .Ale bylo to úplně jíné,když se Vám někdo líbí hned od začátku a máte štěstí , že i vy jemu.p.s. těch vztahů jsem myslím moc neměla ..poprvé jsem začala chodit s klukem v 18 2,5 roku pak v 21 dva roky a pak 23 až do 31 let. Ten poslední vztah vlastně také krachl , že si mě přítel nechtěl vzít a děti také stále odkládal, dost často jezdil pryč a já byla doma sama . Teď by si mě vzal a děti už chce také.Tak trochu se na něj i zlobím.Já pořád čekala a nechtěla jsem ho do ničeho tlačit a nakonec jsme ztratili spoustu času je nám již přes třicet ..
Původně jsem psal delší reakci, ale omylem ji smazal. Ta byla o tom, jak právě člověk ztrácí spousty drahocenných let tím, že jde do vztahu, který se ukáže jako slepá kolej. Já jsem jich takhle s bývalou manželkou ztratil hodně. Ale na to není lék. Jen bych snad ze svý zkušenosti řekl to, že co vadí na začátku, bude vadit i dál, i když se to třeba na pár let jakoby ztratí (překryje to zamilovanost, děti, zařizování nového domova, zaměstnání atd.). Ale bylo-li to něco zásadního, začne to jednou zase vadit, většinou právě v kritické situaci, kdy se člověk ocitá na křižovatce a uvažuje nad zásadním rozhodnutím. A ta chvíle přijde vždycky - únava z dlouhodobého vztahu, zevšednění, strach, že jsme si ještě neužili a život nám protéká mezi prsty.
A podobné si opravdu jste, ta má měla taky strach, že není dost hezká. Teď si udělala jinak vlasy, je štíhlá, opálená, pěkně se oblíká, zjevně nabyla sebevědomí - a hle, frnk, a je pryč. Jako vrabčák, kterej si zobne a zase poodletí jinam. Včera večer jsem na tom nebyl dobře, pořád se mi to vrací v cyklech, jen ty období lepších stavů jsou naštěstí pořád a pořád delší. Ale vždycky se zase zkrátí, když se potkáme. Proto si myslím, že by sis měla ještě rozmyslet, jestli za ním půjdeš. Možná na to čeká, možná se toho bojí. Možná čeká a bojí se zároveň. Tu třetí možnost totiž zažívám sám.
Upravil(a) tenonen (16. 9. 2008 11:38)
Není tady
julikuji napsal(a):
Ahoj.... ja mam podobny problem... my jsme spolu s pritelem sice jen rok(obdivuju tvych 8 let) ale sex v nasem vztahu taky dost chybi... kdyz jsme spolun pred rokem zacali chodit, bylo to uplne jiny... to jsme spolu byli v posteli 24 h.denne..
a ted??? to nema cenu resit.... problem neni ale v tom, ze on by nechtel...problem bude asi ve me.. nevim, mozne je to divny, ale uz na to proste nemam chut, jako na zacatku, a kdyz nad tim tak premyslim, tak me driv vzrusoval mnohem vic... nevim, jestli je to tim, ale posledni dobou nas vztah nejak upada..porad se hadame hlavne kuli absolutnim kravinam, ktery ani nema cenu resit a me to pak hrozne mrzi... nevim, trebas to ale taky muze byt tim, ze driv se ke me choval uplne jinak, nez ted... tak nejak lip, a byl mnohem pozornejsi,,! Mozna proto jsem porad protivna, a hadame se.... taky to mozna bude tim, ze kdyz se zhadame, tak ja proste nemam naladu hned na to se s nim vyspat, protoze vim, ze proste neco neni v poradku..!!!! ale jemu to nevadi, on by mohl fur... proste tohle nemuze pochopit...!! Ale ted se do toho nejak moc zamotavam....
Jen jsem chtela rict, ze ho moc miluju, nechci se s nim rozejit, i kdyz to posledni dobou nevypada zrovna ruzove, a taky bych byla moc rađa za jakoukoliv radu, co mam delat...!!! Fakt nevim... A promin, moc jsem ti timhle nepomohla, vid??? Ale aspon vis, ze nejsi sama, komu to nejde!
Prešla zamilovanosť a nastáva normálny život, to je OK. Snažte sa nenechať to pekné úplne vyprchať a skôr zdôrazňovať to dobré. A je celkom normálne aj to, že sex. príťažlivosť trochu pribrzdí a dostáva sa "do normálu". Skôr tých Janininých 8 rokov mi príde divných, tam by to už malo byť tak nejako stabilizované.
Není tady
tenonen napsal(a):
Všechno je v tom, že ať si chlapi říkají co chtějí, je to ženská, která si vybírá, ne oni.
že ty jsi byl na stejné přednášce ze sociologie jako já
Není tady
Heřmanka napsal(a):
tenonen napsal(a):
Všechno je v tom, že ať si chlapi říkají co chtějí, je to ženská, která si vybírá, ne oni.
Ne, řekli mi to chlapi u
Není tady
tak jsem si přečtla příspěvek,který jsem psala před 4 lety,ten čas ale letí!!!
Jen pro zajímavost,jestli to někoho zajímá....k bývalému jsem se nevrátila,ale zůstali jsme přáteli! jsem s tím se kterým jsem ho opustila a máme spolu 1,5 roční dvojčátka.Je to záhul,ale jsme rádi,že ty naše zlatíčka máme. Vztah máme stále hezký a sex taky!
Myslím,že jsem se rozhodla správně :-) tuk,tuk,tuk abych to nezakřikla. tak hodně štěstí i vám kdo jste na tom podobně,jako jsem byla i já
Upravil(a) Janina08 (4. 5. 2012 21:51)
Není tady
Janino, to je moc prima! Hodně radosti z dětí a trvalý pocit, že na světě je prima! Vždyť žijeme tak, jak si to sami zařídíme!Ahoj.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
tenonen napsal(a):
Uz jsem tu dlouho nevidela Hermanku.Vim,ze byla nemocna...
Není tady
Stránky: 1 2