|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, prosim o radu...asi tak pred trema tydnama jsem spinila, vylekalo me to tak jsem okamzite zasla k doktotu prý v poradku, detatko se tam uvelebuje, dalsi kontrola byla za tyden a uz bylo videt jak tluce srdicko, vcera k veceru opet spineni, nepatrne i dneska rano, zadne bolesti v podbrisku...nic... Myslite ze je to spatne?
Dalsi kontrolu mam az na konci zari... a dnes mi konci 9tyden...tehotenstvi. pocitano od prvniho dne posledni menstruace.
Upravil(a) Misinka (14. 9. 2008 10:57)
Není tady
Mišinko, špinění je docela častý problém, zatím nepanikař. DAl ti lékař nějaké léky s progesteronem? Jako Utrogestan nebo Duphaston? Pokud ne, zajdi za ním co nejdříve (pokud je špinění silnější, klidně si sjeď na nejbližší gyn. pohotovost a léky ti předepíší a ještě se podvíají jestli je mimko OK).
Držím palce!
Není tady
Ahoj Mišinko,
taky jsem párkrát špinila a od té doby beru Duphaston 2x denně a pro jistotu i Ascorutin na podporu cévních stěn. A špinění - prozatím naštěstí - pominulo.
nepanikař, ale radši to dr. zavolej a přeptej se na ten Duphaston nebo Utrogestan. Jistota je jistota...
Není tady
Misinko, taky jsem na začátku těhu špinila (tuším, že kolem 8-9tt) cca 10 dní. Brala jsem Utrogestan a za pár dní tu s námi už bude

Není tady