29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Když ti vadí udělat někoho nešťastným, proč teda děláš nešťastnou samu sebe?
ty si všechno moc bereš ? no nepovídej, tak proč jsi hned nevymezila jasně co ano a co už ne ? proč úvahy nad tím, jak by ses s ním měla, že jiná by po něm skočila, chceš poplácat po rameni, jak jsi dobrá, že milého ženáče posíláš domů k ženě ? pche, nenech se vysmát, do téhle situace ses dostala sama. hraješ si s ním jak kočka s myší !
Není tady
tak do téhla situace mě dostal on,zjistil si,že žiju sama a vyhledal mě.Já dodnes nevím jaký měl vztah s manželkou,možná chtěl utéct,to fakt nevím.Mluvil s ní přede mnou po telefonu a neznělo to moc přívětivě. On měl zůstat,tam kde byl a já ho tam měla hned poslat,to jsem bohužel neudělala a teď toho lituju.pro něj byla první schůzka při kávě už rozhodná.Asi si myslel,že když žiju sama,tak s ním hned budu.Ale to už je teď jedno,už mám napasnou rozlučnou SMS a večer mu ji pošlu.
Není tady
pro něj byla ta první schůzka rozhodná ? sorry, ale z čeho si vydedukoval, že ty o něj máš zájem ? to nemá mozek, nebo má tak velké ego, že to bere jako samozřejmost, nebo jsi mu dala nějáké naděje ?
Upravil(a) PPavlaa (17. 11. 2008 14:27)
Není tady
Agce,tvůj příběh mi připomíná,něco co jsem prožila i já,takže vím jak ti asi je.Seznámila jsem se s mužem,který mě celkem zaujal,scházeli jsme se a já postupně zjišťovala,že to není to pravé ořechová(napoprvé se to nepozná).Pořád mi psal zamilované sms,denně mi několikrát volal,že beze mne nemůže být,až se mi to stalo protivný.Odkládala jsem rozchod,bála jsem se mu ublížit,ale pak už to nešlo,tak jsem mu to všechno řekla,co mi vadí.No bylo to těžké,nechtěl se mě vzdát,nechtěl to pochopit,ale mou ignorací ho to časem přestalo bavit a dal mi pokoj.Taky to pro mě byl velký nápor na psychiku,ale už je zas dobře.Tak ti přeju,ať ti to taky dobře dopadne.
Není tady
REGA,díky za tvé pochopení,je to opravdu asi stejné s těma SMS a voláním.Už jsem mu napsala,že je konec(po tom když mi psal,že mě nemůže zavolat protože by se rozbrečel,kdyby slyšel můj hlas,jak je mu po mě smutno-to už na mě bylo moc),.že mě prostě takový typ ubrečenýho muže nepřitahuje a naopak odrazuje.Jenže on to taky nechápe,nevadí mu,že ho nemiluju,že s ním prostě nechci být.On mě chce vídat,jinak si to neumí představit.Je to těžké,myslela jsem,že budu muset k psychologovi,ale teď si myslím,že by tam měl jít on.
pPavlaa,pro něj byla ta první schůzka rozhodná,on se mnou jakoby žil těch 30 let.Když říkal,že se rozvede a že se mnou chce být,brala jsem to na první schůzce,tak, jak to asi muži říkají,když chtěj ženu oblbnout.Možná jsem mu nějakou naději dala,ale nenapadlo mě,že to bude mít tak rychlý spád a on,že bude takhle ubrečený.
Není tady